Capitolul 5

CANALUL MILENIULUI - PARTEA I

GHIZII, MĂSURĂTORILE ŞI NOUA ENERGIE

31 Decembrie 1999

(Prezentare făcută la celebrarea noului mileniu împreună cu Lucrătorii Pentru Iluminare, Nederland, Colorado)

 

Notă: Această comunicare a fost făcută la Celebrarea trecerii în noul Mileniu împreună cu Lucrătorii Pentru Iluminare din familia Kryon, la data de 31 Decembrie 1999. Celebrarea a ţinut trei zile şi a avut loc la cabana din Nederland, o cabană rustică din munţii Rockie, Colorado. Camera mică de şedinţe a fost plină la întreaga capacitate, cu aproximativ 50 de Lucrători Pentru Iluminare, printre care şi Lee Carroll, mediatorul pentru familia Kryon. Acesta a fost primul eveniment al trecerii în noul mileniu din acest sfîrşit de săptămînă.

TOBIAS: Şi aşa este, dragii mei prieteni, această familie se adună din nou. Ne strîngem în acest loc, în această dimineaţă, împreună cu voi. Ne-aţi invitat aici la adunarea voastră. Împreună, Umanul cu Spiritul şi restul care sînt aici pe partea asta, ne adunăm acum ca să formăm acest spaţiu sacru. Aşa cum am mai spus înainte, la alte adunări ca aceasta, cînd Umanii invită îngerii – cînd noi ne contopim cu voi, creăm un spaţiu sacru, o nouă dimensiune, o dimensiune şi o energie ce nu a fost cunoscută pînă acum. Aceasta este, prietenii mei, energia Noii Lumi, a Noului Uman şi se întîmplă aici unde ne adunăm în această dimineaţă.

Acum, sînt multe energii dinamice care se manifestă, şi pentru următoarele minute Eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru pe care îl numim Cauldre (pronunţat KaOool-dra). Cei pe care noi îi numim „ţesători”, vor veni să ajusteze şi să echilibreze energia pentru a permite contopirea apropiată. Acesta va lua cîteva minute în timpul vostru ca să se împlinească.

Oh, dragii mei prieteni, este un eveniment care se manifestă în ziua voastră de 31 Decembrie 1999. Este un eveniment al Umanului, dar acesta are atribuţii şi caracteristici puternice. În timp ce aceasta pare doar o schimbare de dată în calendar – mergînd dintr-un mileniu în celălat – voi Umanii veţi asista la ceva care va fi plin de energie şi simboluri, ceva pe care noi vă cerem să urmăriţi cu grijă. Mileniul nou străbate planeta Pămînt, urmăriţi ce se întîmplă. Priviţi la ce se întîmplă, la reacţiile oamenilor de pe această planetă, chiar şi la reacţiile maşinilor, dar mai mult la reacţiile planetei. Ştim că voi deja bănuiţi ce se va întîmpla. Ce vrea să spună acest nou Mileniu care străbate Pămîntul? Că voi toţi aţi făcut munca de ajustare, făcînd schimbările şi aducînd pace şi unitate Pămîntului vostru.

Aceste vremuri ar fi putut să fie de haos şi aşa cum am mai spus, ar fi putut să fie vremuri de măcel pe Pămînt. Dar, bucuraţi-vă astăzi că nu se întîmplă aşa. Bucuraţi-vă că foarte puţine s-au petrecut în afară, pe cînd „înăuntru” s-au întîmplat multe. Voi aţi făcut schimbări în dorinţa de a avea vremuri de pace şi fericire în loc de vremuri triste şi haotice. Acesta este importanţa acestei zile. De accea noi în această parte a voalului ne bucurăm de această străbatere a noului Mileniu pe Pămîntul vostru. Şi voi vă miraţi de ce vă onorăm pe voi?

În această zi avem multe de discutat. Vom ajunge şi la asta într-o clipă. Dar la început vrem să explicăm ceva despre energia de aici. Eu, Tobias, am fost Uman. Eu am fost pe Pămînt acum mulţi, mulţi ani în urmă. Nu am fost aşa recent cum spune Cauldre. Pentru asta eu nu sînt prea familiar cu situaţiile transmutărilor de energie, dar sîntem aici din dragoste şi suport. Energia care este adusă prin mine, Tobias şi prin ceilalţi care se adună aici, am numit-o „Energia Consiliului Crimson”. Ca să explicăm mai simplu, Consiliul Crimson este un grup de energii spirituale este bazat pe învăţătură. Cei care fac parte din acest grup şi care intră în noua energie şi creaţie din tot Universul, învaţă cum să folosească aceste noi energii şi după aceea vor învăţa şi pe alţii. Energia este pe frecvenţa culorii magenta, pe care ai putea-o asocia cu Consiliul Crimson, într-un anume sens este o fraternitate de învăţători.

Toţi care au venit în această cameră sau cei care au fost aduşi la această întîlnire, aşa ciudat cum pare, toţi aţi făcut parte din familia Crimson. Fiecare dintre voi, aşa cum ştiţi asta în inimile voastre, sînteţi învăţători. Fiecare dintre voi este un ministru al dragostei şi luminii. Fiecare dintre voi a lucrat cu noi şi cu toţii am lucrat în energia Kryon. Deci se poate spune că este prezent un sentiment familiar. Acum, cei care ţes această energie, cei care contopesc energia conştientului Uman cu conştienţa celor de dincolo de voal, au terminat contopirea energiilor. Ce am făcut aici cu voi, am creat o conştienţă nouă şi sacră, o nouă dimensiune. Asta nu a fost creată pînă acum, dar va fi un nou model al energiei noi a lumii în care voi tranzitaţi. Este ca atunci cînd Spiritul cu conştienţa Umană se contopesc şi astfel vor crea un strat acoperitor, care aduce pe unul la celălalt. De aceea v-aţi simţit uneori că aţi fi între două lumi, pentru că aceste două energii care au fost tot timpul separat, acum se contopesc, se împreunează. Aşa cum am spus în comunicările anterioare, încă mai poate exista o perioadă de neplăceri a corpului fizic. De aceea cîţiva care aţi venit aici trec prin diferite reacţii fizice şi biologice. Deja se produce o integrare. Pentru mulţi alţii mai există şi neplăceri emoţionale dar aşa cum am spus, asta este din cauza faptului că acea contopire are loc între tine şi TOT CE EŞTI TU. Ai răbdare cu tine în tot acest timp cît durează contopirea. Ai răbdare în acest proces.

Cei care au venit aici să ţese energiile, acum se depărtează din acest spaţiu. Acum ajungem la momentul nostru favorit al acestor întîlniri. Aşa cum am mai spus înainte, cuvintele nu sînt chiar aşa de importante. Importantă este energia care se crează. Este simbolul care se transmite de la voi la Spirit. Este adunarea familiei în acest spaţiu sacru şi sigur. Acum, cu acordul vostru venit din inimile voastre şi dat în linişte, vă cerem să veniţi în faţă ca să facem ultima contopire a energiilor. Noi vă cerem să veniţi în faţă să vă îmbrăţişăm, să vă sărutăm obrazul şi să ne reunim energetic. Se mai află şi alţii cu noi astăzi, dar pe care îi vom descrie mai tîrziu.

Acum cerem pe prietenul nostru Cauldre să fie liniştit şi dacă sînteţi pregătiţi să vă deschideţi inimile, permiteţi-ne să vă atingem încă odată.

LINIŞTE.

Dragii mei prieteni, vom vorbi despre trei evenimente care au avut loc în trecut. Primul, (nu este exact în ordinea cronologică), a avut loc în ultima parte a anului 1999. Pentru Lucrătorii Pentru Iluminare care sînt prezenţi în această cameră, la fel şi pentru ceilalţi, s-a întîmplat un eveniment care a cauzat puţină supărare. Acest eveniment a fost cînd călăuzele şi îngerii voştri care au fost tot timpul în cîmpul vostru energetic de cînd aţi venit pe Pămînt, s-au retras complet, din energia voastră. Ei au umplut întotdeauna spaţiul acela sacru din jurul vostru. Ei au fost întotdeauna aproape de voi. Oh, da, poate ei nu au fost în stare să vă dea tot ce-aţi dorit voi, dar ei veşnic au fost în spaţiul vostru sacru. Au menţinut echilibrul energiei voastre. Ei au fost cei care au susţinut voalul pentru voi. În timp ce voi aţi fost concentraţi la starea voastră Umană, ei au menţinut echilibrul cu adevărata casă.

În ultima parte a anului, ei au plecat de tot din cîmpul vostru energetic. Fiecare dintre voi a avut o reacţie diferită la acesta. Voi aţi simţit asta de ca şi cum era o mare pierdere neştiind care e cauza; o mare goliciune şi nu aţi înţeles de ce v-au abandonat, nu aţi înţeles de ce cel mai bun prieten şi dragostea de viaţă v-a părăsit. O parte din voi pur şi simplu au experimentat toate acestea chiar în momentul în care plecarea a avut loc. Călăuzele voastre au părăsit cîmpul vostru energetic ca să puteţi începe să luaţi energia Adevărului de Sine în realitatea voastră. Adevăratul Sine nu se află în alte conştienţe şi nu va fi contactat doar în meditaţiile voastre adînci. Călăuzele voastre au plecat aşa cum diva a părăsit Pămîntul cîţiva ani în urmă. Ei au plecat din spaţiul vostru energetic ca să vă dea voie să vă integraţi cu Adevăratul Sine. Adevăratul Sine nu a putut să intre în spaţiul vostru energetic pentru că acesta a fost ocupat de ghizii voştri. Cînd ghizii voştri s-au retras, spaţiul a rămas liber. Şi a fost o reacţie din partea voastră.

La această adunare sacră pe care o avem aici cu Lucrătorii Pentru Iluminare, care sînt la un nivel înalt de rînduială şi vibraţie, în această dimineaţa ghizii voştri au venit înapoi ca să vă atingă din nou şi să vă reamintească că nu sînteţi niciodată singuri. Ei au venit înapoi să stea cu voi în dragoste şi suport. Ei au venit înapoi ca să vă încurajeze pe fiecare dintre voi să vă continuaţi călătoria chiar dacă cîteodată este foarte dificil. Ei vă încurajează să continuaţi călătoria. Dacă pe moment voi aveţi experienţa dragostei sau a căminului (casa unde te muţi cînd părăseşti planeta Pămînt), este pentru că ghizii voştri au venit înapoi pentru scurt timp. Ei vor să vă spună că deşi au plecat din cîmpul vostru energetic, nu v-au părăsit de tot. Metaforic, au părăsit camerele dintr-o casă pe care au vizitat-o. Au lăsat casa pentru voi. V-au lăsat-o vouă, să puteţi deschide toate geamurile şi uşile sufletului vostru ca Adevăratul Sine să poate intra. Acesta este primul eveniment. Ei vă spun bine aţi venit. Ei împart cu voi o dragoste şi un angajament care este foarte puternic, este personal şi foarte adînc înlăuntrul vostru.

Al doilea eveniment al acestui an este oarecum dificil de explicat pentru că implică elemente de fizică de care conştienţa voastră Umană nu îşi dă seama. În acest timp ghizii voştri sînt aici ca să vă ajute şi să explice simbolurile fiecăruia în parte, pentru a înţelege ceea ce cuvintele Umane nu pot descrie. În acest an al vostru, în prima parte a sa a avut loc un eveniment care s-a manifestat la nivel cosmic. El are o implicaţie la nivelul Umanităţii şi a Pămîntului, dar pentru marea majoritate nu se petrece chiar acum pentru că asta va lua o perioadă de timp. Universul vostru a fost instaurat cu energia de dualitate pe care voi numiţi „lumină şi întuneric”. Desigur pe Pămîntul vostru se află acelaşi atribuţii ale energiei, care este prezentă şi acum. Echilibrul dintre lumină şi întuneric – bătălia între lumină şi întuneric atît în Univers cît şi pe planeta voastră a fost pregătită. Pentru lumina şi întuneric s-a creat un mare, mare plan, de a vedea cine cîştigă, lumina sau întunericul. În inimile voastre voi ştiţi că noi nu putem spune care este mai bună, lumina sau întunericul pentru că amîndouă există. Dualitatea în Universul vostru a fost importantă pentru că a ajutat la înţelegerea a ceea ce noi numim „A Doua Creaţie”. Această dualitate, diferenţa dintre lumină şi întuneric a cauzat multe bătălii, multe dureri, multe orori în istoria Pămîntului vostru, dar a fost normal pentru acel timp. A fost potrivit.

Mai la începutul anului vostru calendaristic a avut loc un eveniment înainte de a fi anticipat. Evenimentul a fost la nivelul inimii energiei Universului vostru şi a fost înţelegerea dintre poli, dintre lumină şi întuneric. Înţelegerea a fost ca lumina şi întunericul să se reunească încă odată, lucru care a dus la rezultatul semnificativ din înţelegerea şi cunoaşterea de o veşnicie a războaielor şi separării. În realitate ele au fost întotdeauna doar una, dar au hotărît să fie pe părţi diferite ale oglinzii. Ele au ales asta pentru că s-au gîndit că vor pricepe mai bine cum este Unul prin separare (este ca şi cum ai împărţi un întreg în două). Dar acum au hotărît să se contopească una cu alta din nou şi să devină iar una.

Această implicaţie nu afectează imediat toate lucrurile. Pentru lucruri, în special pe partea voastră a voalului, ele încă sînt văzute ca o realitate care continuă să existe separat. Deci realitatea pe partea voastră a voalului este că între lumină şi întuneric există diferenţe. Deci pentru o perioadă de vreme continuaţi să aveţi efectul celor două pe planeta voastră. Noi însă vrem ca voi, Lucrătorii Pentru Iluminare, să ştiţi că puteţi face legătura între lumină şi întuneric la cel mai adînc nivel al vostru şi să ajungeţi la starea de a deveni UNU. Prietenii mei, noi cerem fiecăruia dintre voi să meargă la acel nivel adînc unde puteţi simţi reunificarea celor două polarităţi, lumină şi întuneric, pentru a deveni UNU, pentru a simţi energia nou creată prin reunificare şi pentru a ajuta să aducem acea energie a lui UNU pe Pămîntul vostru.

Poate că voi v-aţi întrebat ce anume aţi putea face, poate aţi avut nişte parameti în voi în anii anteriori, sau poate aţi simţit că trebuie să aşteptaţi să marcaţi acest eveniment; să ştiţi că acum este timpul potrivit pentru aceasta. Multe evenimente s-au întîmplat pe Pămîntul vostru, evenimente apropiate pentru acel timp, dar acum este momentul să se aducă acea energie a lui UNU pe Pămînt, pentru că nu mai există în Univers două energii şi nu mai există separare între lumină şi întuneric. Lucrînd cu învăţătorii de pe partea aceasta a voalului, vă vom ajuta să ajungeţi la acea parte a conştientului cu care să fiţi obişnuiţi, unde lumina cu întunericul să se contopească. Vă vom lua într-o călătorie la acest sfîrşit de săptămînă, vă aducem la momentul în care vă facem să simţiţi conştient şi vă ajutăm să integraţi asta în biologia voastră Umană, în emoţiile voastre proprii, în mintea voastră, ca să vedeţi şi să simţiţi într-adevăr ce înseamnă să fi UNUL.

Prietenii mei, voi puteţi spune, voi puteţi proclama în această noapte (Revelionul), că aţi reuşit, voi aţi reuşit. Umanitatea a reuşit să ajungă la acest punct semnificativ.

Acum, despre cel de al treilea eveniment care s-a întîmplat foarte recent, data de 13 Decembrie 1999, a timpului vostru. Vorbim acum despre asta. În acea dată, jumătatea drumului dintre anul 1987 şi 2012, a fost făcută o măsurătoare. A fost o evaluare pe Pămînt. La fel, mulţi oameni nu au ştiut despre asta şi nu au simţit nimic. A fost numai o măsurătoare a acestei părţi a voalului, dar totuşi a fost ceva important. A fost începutul a ceea ce noi am numit „Două Planete Pămînt”, două lumi. Asta nu înseamnă pur şi simplu că Pămîntul se desparte în două părţi. Noi spunem asta din punctul de vedere a conştientului vostru.

Sînt unii care sînt pregătiţi să intre în această Energie Nouă a Pămîntului. Unii sînt gata deja să se integreze în realitatea lor cu Adevăratul Sine. Sînt alţii care au hotărît că acum nu este momentul potrivit pentru ei, pentru că ei cred şi înţeleg că trebuie să continue aşa cum sînt pentru a menţine echilibrul. Asta înseamnă că dacă toţi ar fi hotărît să meargă în Noua Energie în acelaşi timp, asta ar fi creat un dezechilibru. Deci, cei care nu s-au hotărît încă, onorează pe cei care au trecut pragul. Este un mic grup de Lucători Pentru Iluminare în lume care a decis să facă acest pas în Noua Energie. Aceste două lumi vor exista una lîngă alta pentru o perioadă. Aşa cum am spus înainte, cei care intră în Noua Energie a Lumii vor şti de atribuţiile energiei, structurii şi dinamicii, dar în acelaşi timp vor şti şi de energia veche. Cei care au rămas în energia veche nu vor fi conştienţi că s-a produs o despărţire a energiei Pămîntului.

Cînd măsurătoarea a avut loc, voi aţi întrebat la nivelul sufletului vostru dacă sînteţi pregătiţi să faceţi acest pas înainte, dacă sînteţi pregătiţi să fiţi pionierii Noii Energii a Lumii, o lume care există una lîngă alta, împreună cu energia veche. La măsurătoare aţi fost întrebaţi dacă sînteţi pregătiţi să rescrieţi istoria trecutului vostru. Ce înţelegem noi prin asta este că viaţa voastră prezentă a fost desemnată să fie o viaţă de vindecare. Oh, şi voi vă miraţi de ce petreceţi atîta timp pentru vindecare şi de ce vă numiţi pe voi înşivă vindecători? Această viaţă este pentru vindecare. Şi voi vă miraţi de ce este dificil cîteodată să vă vindecaţi, căci voi credeţi că aţi trecut obstacolele şi aţi curăţat drumul în faţa voastră şi totuşi parcă mai există o greutate care vă ţine înapoi. Prietenii mei, nu este vorba de schimbarea voastră în viaţa voastră. Este vorba de schimbarea tuturor vieţilor voastre pe care le-aţi trăit.

În această viaţă, imaginaţi-vă că staţi în mijlocul unui cerc. Imaginaţi-vă că fiecare viaţă pe care aţi trăit-o stă în mijlocul cercului. Ei v-au desemnat pe voi – Umanul din această viaţă prezentă să fiţi cel care se înalţă pentru toate vieţile voastre şi să fiţi „vindecătorul” pentru toate vieţile voastre trăite anterior. Aşa cum voi vă vindecaţi şi vă înălţaţi, tot aşa rescrieţi istoria tuturor vieţilor voastre pe care le-aţi avut şi le-aţi trăit. Pur şi simplu, prietenii mei, schimbaţi rezultatul vieţilor voastre anterioare. Este ca şi cînd citiţi manuscrisul unui film, un film care se termină tragic, care se termină în lacrimi şi ură; rescrieţi ultima pagină a manuscrisului istoriei vieţii voastre anterioare cu înţelegere, compasiune şi perspicacitate pentru echilibrul între lumină şi întuneric. În această viaţă, călătoria voastră nu a fost ceea ce voi aţi crezut că a fost. Nu a fost despre serviciu şi aproape că nici despre oamenii pe care i-aţi cunoscut. Călătoria a fost despre vindecarea întregului trecut şi rescrierea istoriei voastre personale.

Aţi venit în acest loc muntos la acest sfîrşit de săptămînă, împreună cu familia şi fiecare dintre voi se întreabă unde va merge de aici încolo. Mulţi dintre voi sînteţi obosiţi, mulţi simţiţi că vă străduiţi şi simţiţi efectul străduinţei. Aţi venit aici şi vă miraţi unde veţi mergeţi de aici încolo. Noi spunem că nu este întîmplător pentru toţi cei care sînteţi aici. Au fost multe schimbări în ultimul moment după măsurătorile care au avut loc. Fiecare dintre voi a eliberat karma. Noi numim asta rescrierea istoriei voastre personale. Fiecare care a venit aici este gata să facă următorul pas. Fiecare dintre cei care au venit aici a trecut printr-un proces de curăţire, eliberare şi vindecare, pentru a se pregăti să ajungă la acest punct. În această pregătire voi sînteţi învăţătorii, cei care aduceţi energia unităţii, unităţii dintre lumină şi întuneric. Fiecare dintre voi a venit aici după o pregătire dificilă a trupului, minţii şi a spiritului vostru, să fiţi cei care intră în această lume, să înveţe pe alţi Umani despre unitate. Este foarte simplu.

Sînt cîteva atribuţii comune pentru toţi de aici. Să facem o mică călătorie. Cînd aţi fost tineri, aţi venit pe lumea asta ca Umani; aţi adus cu voi o caracteristică fenomenală care nu a fost înţeleasă de cei care v-au ţinut în braţe. Ei nu au înţeles energia voastră. Energia voastră a fost luminoasă şi cumva diferită. A fost clar că voi nu aţi fost ca şi ceilalţi. Fiind încă un copil tînăr, aţi ştiut de puterea voastră, aţi ştiut multe lucruri de care veţi avea nevoie în această viaţă. Aţi ştiut că aţi fost îngeri care au fost gata să iasă, şi aţi ştiut că vor fi încercări şi tributuri grele în această viaţă, atît pentru voi înşivă cît şi pentru planeta Pămînt ca atare. Voi aţi ştiut că este vorba de o mare aventură care va avea loc pe Pămînt, dar nu aţi ştiut dacă Pămîntul va reuşi sau nu. Profeţii voştri au jucat pe Nu. Voi aţi adus o energie cunoscută care să ajute ca reuşita să fie posibilă, reuşita care este posibilă astăzi.

Cînd aţi început să creşteţi în ani, pe la 2, 3, 4 ani, aceste atribuţii pe care l-aţi avut cu voi, diferenţele pe care le-aţi avut, au fost evidente. Visele voastre de copil au fost diferite. Cînd aţi stat în pătuţul vostru şi aţi vorbit cu ceilalţi, totul a fost diferit. Şi prietenii mei, voi i-aţi speriat pe toţi cei din jurul vostru, pentru că ei nu au înţeles că voi sînteţi diferiţi. Cîţiva dintre părinţi sau cei care v-au crescut s-au uitat parcă altfel la voi. Cîţiva dintre ei au fost speriaţi. Cîţiva dintre ei s-au gîndit să vă ducă la biserică pentru că nu au ştiut cum să vă stăpînească pe voi acasă. Şi totuşi cîţiva dintre voi a avut părinţi drăgăstoşi care v-au ocrotit.

Dar pe fiecare care se află aici în această zi, vă aducem înapoi la punctul de reamintire a energiei. A venit vremea în anii copilăriei cînd aţi ajuns la 3, 4, 5, ani sau poate puţin mai mult. La vîrsta asta voi aţi hotărît să uitaţi, să ascundeţi temporar, să înmormîntaţi partea aceea din voi, conştienţa Dumnezeiască pe care aţi adus-o fiecare dintre voi foarte hotărît în această viaţă. Voi aţi acceptat să înmormîntaţi pentru o vreme, pentru că nu a fost momentul potrivit să iasă afară. Pămîntul, la fel nu a fost într-un spaţiu potrivit. Voi aţi ascuns aceasta din cauza dragostei voastre pentru familie, dar şi pentru siguranţa şi protecţia voastră personală. După aceea aţi uitat că aţi ascuns Conştienţa voastră Dumnezeiască. Voi aţi ascuns amintirea ascunzişului. Vă aducem înapoi la punctul acela în care voi vă reamintiţi nu chiar conştient de acesta. Vă cerem să simţiţi acea energie a acelui punct cînd aţi simţit că era necesar să închideţi uşa, să păşiţi în această viaţă cu un voal gros, să păşiţi în această viaţă uitînd cine aţi fost într-adevăr. Toate acestea au fost apropiate şi voi veţi ajunge să înţelegeţi.

Dar acum cînd Pămîntul, cînd conştienţa Pămîntului se desparte, făcîndu-se două conştienţe separate, şi cînd voi intraţi în Energia Nouă, este bine pentru voi să deschideţi încă odată acele uşi şi să daţi voie încă odată ca Puterea de Sine să vină la suprafaţă. Prietenii mei, voi nu aţi greşit în intuiţia şi gîndurile pe care le-aţi avut. Voi nu aţi greşit avînd diferite credinţe în sisteme şi în structuri. Doar aţi fost Lucrători Pentru Iluminare. Nu aţi greşit cînd aţi luat diferite decizii. Voi nu aţi greşit cînd aţi simţit lucrurile altfel în inima voastră şi în mintea voastră, diferit de ceilalţi care nu au simţit la fel ca voi. Nu aţi greşit. Aţi fost pur şi simplu Lucrători Pentru Iluminare care aţi ajuns din nou în momentul în care luaţi legătura din nou cu Dumnezeul de Sine. Voi nu aţi greşit cînd aţi fost atraşi în stilul de viaţă unică, în diferite încrederi; v-aţi uitat diferit la unele lucruri datorită felului vostru de a face diferite lucrări. Nu aţi greşit. Aţi fost pur şi simplu Lucrători Pentru Iluminare.

Toate acestea se apropie din nou în acest moment. Din nou vă cerem să vă uitaţi la ceea ce se manifestă peste toată naţiunea voastră, acum cînd se trece la noul mileniu. Nu sînt semnificative simbolurile care vin de la Spirit sau energia care vine de la Spirit. În această zi veţi vedea reacţia Pămîntului. Voi să urmăriţi aceste reacţii. Puteţi măsura conştienţa Pămîntului în legătură cu ce se manifestă astăzi, (trecerea la noul mileniu) ca să ştiţi cum stau lucrurile. Prietenii mei, în partea cea mai adîncă a voastră trebuie să ştiţi că prezentul este pentru voi ca să mergeţi înainte în munca adevărată a acestei vieţi. Ah, voi aţi ajuns în acest timp pentru tot ce aţi întrebat, tot ce aţi protestat pînă acum faţă de Spirit şi de ghizii voştri, datorită nemulţumirilor. Asta nu se va întîmpla peste noapte, dar voi veţi vedea efectele care se vor manifesta foarte repede în viaţa voastră. Fiţi pregătiţi pentru schimbări. Acceptaţi toate schimbările. Vom vorbi despre asta la un alt sfîrşit de săptămînă. Este timpul să mergeţi înainte, să fiţi într-adevăr cine şi ce sînteţi. Este timpul să aduceţi această energie de unitate. Poate vi se pare ciudat că la nivelul centrului a fost unitatea de apropiere a polilor, dar în acelaşi timp vedeţi Pămîntul vostru care se desparte în două conştienţe. Lăsăm asta să rămînă pentru voi ca o ghicitoare.

Deci, dragii mei, călătoria a fost lungă şi dificilă. Lucrurile vi s-au părut confuze, zadarnice, dificile, pentru că lucrurile pe dinafara voastră spuneau că totul este aiurit. Dar noi spunem un singur lucru înainte de a pleca. Întotdeauna a fost ceva care v-a făcut să mergeţi înainte, chiar dacă situaţiile exterioare spuneau că poate sînteţi aiuriţi şi pe calea greşită; ceva v-a făcut însă să mergeţi înainte. Ştiţi voi că cei care au făcut asta nu au fost nici Spiritele şi nici ghizii voştri? Noi spunem asta acum. Dacă noi v-am fi spus asta mai înainte, precis aţi fi decis să nu continuaţi această călătorie. Spunem că aţi fost voi, că a fost o energie pe care nici Spiritul nu a înţeles-o şi nici nu ar fi putut-o prezice, o energie care v-a adus pînă aici. Este o energie care voi Umanii aţi creat-o. Acesta va fi una dintre energiile de bază, ceea ce noi numim „A Doua Creaţie”. Este vorba de energia care se cheamă SPERANŢA. Chiar şi în ciuda dualităţii, chiar şi în ciuda dificultăţilor şi a eforturilor care puteau să vă răstoarne din calea voastră adevărată, aţi creat şi aţi ţinut această energie a SPERANŢEI. Speranţa este un cuvînt dificil de descris. Speranţa nu înseamnă o orbire. Nu este o amorţire. Este o cunoaştere.

Aceasta este a Doua Creaţie. În acest eveniment nou care se manifestă acum peste tot şi care se evidenţiază şi în alte părţi ale Universului, există nişte fundaţii de energie care au fost plasate pe Pămînt de cînd aţi început această muncă. Aceste fundaţii de energie sînt de Dragoste, Adevăr şi Speranţă. Aceste fundaţii de energie pentru „A Doua Creaţie”, vin de la munca pe care voi aţi depus-o aici. Şi voi care vă miraţi de ce, oh, de ce ne adunăm noi aici astăzi şi de ce vă onorăm, vă iubim şi vă cerem să continuaţi călătoria voastră!

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 1999 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved