Capitolul 6

CANALUL MILENIULUI - PARTEA a II-a

APARIŢIA ADEVĂRULUI DE SINE
1 Ianuarie 2000

(Prezentare făcută la celebrarea noului mileniu împreună cu Lucrătorii Pentru Iluminare, Nederland, Colorado)

 

Notă: Această comunicare a fost făcută la Celebrarea trecerii în noul Mileniu împreună cu Lucrătorii Pentru Iluminare din familia Kryon, la data de 31 Decembrie 1999. Celebrarea a ţinut trei zile şi a avut loc la cabana din Nederland, o cabană rustică din munţii Rockie, Colorado. Camera mică de şedinţe a fost plină la întreaga capacitate, cu aproximativ 50 de Lucrători Pentru Iluminare, printre care şi Lee Carroll, mediatorul pentru familia Kryon. Acesta este a doua comunicare a lui Tobias, la acest sfîrşit de săptămînă, din totalul de trei.

TOBIAS: Şi aşa este, în această primă zi a noului mileniu, multe lucruri par diferite. Noi vom vorbi despre acestea în această adunare.

(Se referă la muzica de meditaţie care s-a cîntat înainte de a începe comunicarea).

Aţi ştiut că muzica voastră este într-o bună armonie – arta voastră creează vibraţii pe care noi într-adevăr le auzim şi le vedem pe partea noastră a voalului! Prietenul nostru Cauldre, mediatorul prin care noi comunicăm, spune că noi nu sîntem prezenţi şi că noi nu auzim. Dar sînt lucruri pe care noi le auzim foarte bine. Muzica pe care o aveţi voi vă deschide inimile. Crează o vibraţie care ne atrage. Noi vedem o lumină mare, chiar dacă sîntem ocupaţi cu alte treburi. Această muzică şi acest cîntec care trece prin inimile voastre – ne atrage, ne face să venim, să observăm, să stăm cu voi în bucurie şi în particular, cînd ne adunăm în familie ca această grupare. Acestea ne dau voie să ne apropiem mai mult de voi.

Cînd am venit în această dimineaţă să preparăm energia, aşa cum voi aţi ajustat energia voastră dînd voie la contopire, dînd voie la subţierea voalului, prietenul nostru Cauldre a căutat în starea lui senzorială locul unde noi de obicei începem comunicarea. El simte ce se petrece în această cameră, şi în această dimineaţă cînd ne pregăteam să fim împreună cu voi, el a căutat semnalele acelea cu care el a fost obişnuit în ultimii doi ani, dar a avut o mică emoţie. A fost ceva ce a lipsit. A fost ceva care în această dimineaţă nu a fost acolo.

La toate întîlnirile noastre pe care le-am avut cu indivizi sau grupuri, participă un anturaj care vine înăuntru la începutul sesiunii ca să ajute la contopirea energiei şi la crearea reţelei între partea noastră a voalului cu partea voastră. Şi astăzi Cauldre a fost în căutarea „ţesătorilor” care în mod normal intră într-un anumit moment, dar de data aceasta ei nu au fost acolo.

Acum totul este pregătit, dragi prieteni. Daţi-vă voie să simţiţi instaurarea energiei în această cameră şi a energiei voastre la fel. Cei care au venit să ţese energiile, nu mai sînt aici. Nu mai este necesar, pentru că noi am trecut de marcajul la care s-a referit Kryon de atîtea ori. Este într-adevăr începutul împuternicirii. Fiecare dintre voi, la fel şi prietenul nostru care aduce aceste mesaje, ţeseţi energia voastră proprie şi creaţi podul între două lumi, care e deschis pentru Spirit. În trecut, cînd veneau ţesătorii, simţeau energia grupului şi inimile voastre. Ei au venit şi au ajutat la contopirea sau împletirea energiilor, dar acum nu mai este necesar. Aşa cum devaşii au plecat cu ani în urmă, cei care au menţinut echilibrul Pămîntului vostru, ghizii voştri din cîmpul vostru energetic acum cîteva luni, noi spunem că nu mai avem nevoie nici de ţesători. Nicidecum pentru acest grup. Deci aşa daţi-vă voie să simţiţi şi daţi-vă voie la contopire.

Da, cîteodată v-aţi simţit foarte singuri. Aţi simţit că Spiritul, ghizii voştri s-au retras. Dar toate astea au fost pentru că noi vă dăm înapoi spaţiul, vă dăm o energie echilibrată, pregătită pentru ca voi să deveniţi TOT CEEA CE SÎNTEŢI. Tot ce sînteţi voi, dragi prieteni. Începeţi să simţiţi şi să aveţi o licărire despre Tot Ce Sînteţi. Poate nu vă puteţi imagina gîndurile nelimitate, simţirile nelimitate, fiinţa nelimitată care sînteţi. Vom vorbi însă despre aceasta mai tîrziu.

Ieri a fost o zi semnificativă în istoria Pămîntului vostru. Voi aţi depăşit o etapă în calendarul vostru. Aţi trecut de un prag. Din momentul în care soarele a răsărit deasupra celui mai îndepărtat ţărm şi a trecut peste teritoriile antice, a trecut peste teritoriile noi şi a apus la îndepărtările vestice – ce aţi experimentat voi toţi şi ceea ce am văzut şi am observat noi cu voi, a fost apariţia unei conştienţe noi.

Voi aţi văzut pacea trecînd planeta voastră. Voi aţi văzut cum oamenii s-au adunat să rezolve problemele înainte de a se întîmpla. A fost timpul pentru celebrare, nu numai în calendarul vostru, dar o celebrare de atingerea conştientului Umanităţii de pace, de acceptare şi toleranţă. Acest eveniment nu a fost creat de Spirit. Asta nu a fost o dată care a fost iniţiată dincoace de voal ca şi anul 2012. Acesta a fost o dată stabilită de Umani. A fost de lucru pînă ce s-a ajuns aici, la reprogramare, la schimbare şi la a aduce echilibrul necesar.

Şi vorbind despre „necesar”, a fost foarte apropiată ziua de ieri, prietenii mei, pentru că a lipsit drama. Nu a fost nici un fel de dramă. Desigur că au fost stări de nelinişte care au dus la acest eveniment. Desigur că a fost o presiune a echilibrului între lumină şi întuneric, între frică şi dragoste, care au venit în avans. Aproape toţi oamenii de pe planeta aceasta au privit în sinea lor ca să evalueze, să gîndească, să se uite la ei înşişi, să se uite la pasul care-l vor face înainte şi s-au întrebat ce înseamnă toate acestea. Cînd ultima oră a anului vechi a sosit şi a trecut Pămîntul, nu a fost nici un fel de dramă. Ceea ce noi am simţit în partea această a voalului a fost o uşurare, parcă o eliberare a tuturor presiunilor şi un fel de mulţumire, de parcă totul este OK. Am fost bucuroşi. Ieri am simţit o eliberare care a fost cea mai puternică senzaţie pe care am simţit-o noi pentru Umani. Nu a fost nici un fel de dramă.

Acum, înainte de a începe învăţăturile şi discuţiile acestei zile, prietenii mei, am ajuns în acel loc unde există o contopire reală între Spirit şi Uman – aşa cum am mai spus noi de atîtea ori – loc în care împreună creem o energie sacră. Gîndiţi-vă în mod fizic la aceasta, gîndiţi-vă în mod fizic. Aici staţi voi, ca şi Umani şi invitaţi Spiritul în cîmpul vostru; voi ne invitaţi pe noi în cîmpul vostru. Această contopire, această suprapunere de conştienţe crează adevărata nouă dimensiune. Nu este vorba de o dimensiune la care voi vă puteţi referi în gîndurile voastre ca fiind a treia, a patra sau a cincea dimensiune. Prietenii mei, această dimensiune nu are un număr. Este vorba de o nouă dimensiune, o nouă conştienţă care este creată cînd Umanii se contopesc cu Spiritul.

Aici sînteţi într-un loc sigur. Aici vă deschideţi inimile. Voi invitaţi TOT CE ESTE în voi înşivă. Aceasta creează o energie nouă şi sacră, o conştienţă sacră. Aceasta este conştienţa şi starea de fiinţă cu care voi veţi mergeţi în acest Nou Timp. Nu este doar ceva temporar, puteţi începe s-o introduceţi în realitatea voastră. Nu este numai cînd ne adunăm aici în familie. Este ceva ce puteţi să aveţi. Voi o creaţi. Nu sînt ţesătorii cei care o crează. Sînteţi voi. Voi posedaţi asta. Acum cu acordul vostru, noi cerem să invitaţi TOT CE ESTE, să invitaţi ADEVĂRATUL SINE, să invitaţi SPIRITUL în spaţiul vostru, pentru a aminti aceste discuţii, pentru a aminti acest sfîrşit de săptămînă şi pentru a aminti de toate timpurile. Noi cerem prietenului nostru Cauldre să fie liniştit pentru un moment. Acordaţi-vă intenţia voastră, acordaţi-vă permisiunea voastră de a invita ADEVĂRATUL SINE. Oh, nu sînt nici îngerii, călăuzele sau arhanghelii, nici Tobias sau Kryon cei care vor să vină acum, chiar dacă v-am ţinut mîinile pentru o lungă perioadă de timp. Este ADEVĂRATUL SINE cel care aşteaptă să fie invitat.

LINIŞTE.

Nu este nici o greşeală, dragii mei prieteni, măsurătorile despre care am vorbit ieri, cele din 13 Decembrie, s-au produs doar înaintea trecerii pragului. Noi v-am lăsat să vă gîndiţi la asta. Astăzi avem mai multe informaţii pe care vi le aducem. Multe din ele sînt dificil de descris şi le vom converti în energia limbajului vostru. O mai mare parte vă va fi transmisă prin alte forme de energie, prin Sinele Nobil, prin Spirit. Ceea ce vorbim astăzi va fi mai mult în metafore sau poveşti pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine, dar prietenii mei, nu vă limitaţi în tiparul vorbelor, pentru că este mult mai mult decît atît. Înainte de a începe această nouă materie, vom da informaţii care au mai fost dezvăluite, pentru crearea fondului discuţiilor noastre. Poate cîţiva dintre cei de aici au auzit despre asta, dar mulţi alţii nu au auzit.

O întrebare a fost pusă la centrul a Tot Ce Este. A fost o dorinţă pentru un tip creativ de expresie care s-a pronunţat. O dorinţă de manifestare şi înţelegerea Creaţiei acestui Univers fizic. Întrebarea care s-a pus a fost pentru înţelegerea polarităţii, a echilibrului sau uneia dintre opoziţii. Din nou spunem că este puţin dificil să punem toate în limbajul Uman. Deci, acest Pămînt a fost creat. Într-adevăr Universul întreg a fost creat, dar a fost ştiut că experienţa finală va avea loc pe Pămîntul vostru. Fiecare dintre cei de aici a creat şi a fost în multe alte locuri din Univers şi din alte Universuri. Dar cînd a fost dată chemarea pentru a veni pe Pămînt, toţi care sînteţi aici aţi fost de acord să veniţi.

Prietenii mei, oare v-aţi întrebat, v-aţi gîndit vreodată unde se află Îngerul de Aur, unde este Adevăratul vostru Sine, unde se află această măreaţă Fiinţă care sînteţi voi? De ce nu au venit? Oare de ce v-aţi simţit de parcă aţi fi fost nişte copii abandonaţi de părinţi, lăsaţi singuri să vă apăraţi, să vă întăriţi cu propria voastră experienţă, tot timpul simţînd o durere, o senzaţie că aţi fost părăsiţi? Pentru că o mai mare parte a Sinelui vostru, prietenii mei, a fost de acord să fie pus în ceea ce noi numim „energia de cocon”. Acest termen este puţin cam dificil să-l descriem, dar a avut loc cînd s-a făcut chemarea la înţelegerea echilibrului dintre lumină şi întuneric, cînd s-a înţeles procesul etern. Sufletul Nobil a tot ceea ce sînteţi, a fost de acord să meargă într-un cocon şi să fie împachetat în energie, protejat de îngeri astfel încît nimic să nu interfereze. Într-adevăr, a fost pus într-o scoică întunecoasă ca să nu poată să interfereze cu alte fiinţe.

După aceea, Sufletul vostru a început o călătorie, o călătorie internă. ADEVĂRATUL SINE a fost întotdeauna o expresie a creaţiei din interior spre exterior, o expresie care a emanat de la Spirit, de la sursa dragostei. Acum unii din grup au hotărît să înceapă lucrul din interiorul lor, să înceapă să meargă înăuntrul lor. Acesta a fost scopul pentru care sufletul vostru a intrat în hibernare, protejat de îngeri, învelit într-o energie, camuflat. ADEVĂRATUL SINE a început o muncă interioară. O parte din acesta, acea parte care sînteţi voi, a rămas la exterior continuînd expresia creativă, legat cu o coardă de argint de Sufletul Nobil, cel din cocon. Informaţiile care au fost învăţate şi adunate, experienţele echilibrului dintre lumină şi întuneric, au fost constant comunicate coconului care găzduia Sufletul Nobil. Aceste informaţii au fost folosite continuu în procesul de interiorizare. Prietenii mei, acea parte a Adevărului de Sine care este în biologia Umană, sînteţi voi pe Pămînt.

Nu aţi fost părăsiţi de ADEVĂRATUL SINE. El nu va pedepsit. Părinţii nu v-au părăsit, au fost în călătoria lor proprie. În miezul vostru voi încă sînteţi conectaţi. Asta încă mai există în memorie. Oh, voi vă întrebaţi de ce vreţi să mergeţi Acasă. Pentru că încă simţiţi în centrul inimii voastre o legătură cu cineva. Vă miraţi de ce sînteţi în căutarea prietenului de suflet sau a flăcării gemene. Dragi prieteni, flacăra geamănă este înfăşurată într-o pătură şi este într-un somn adînc. Voi doriţi reîntoarcerea. Vă miraţi de ce este goliciune în fiinţa voastră, de ce simţiţi noaptea în visurile voastre că plîngeţi? Pentru că ştiţi de sinele voastru că nu este complet în timp ce voi aţi călătorit pe Pămînt. Este un lucru atît de frumos în viziunea noastră, dar atît de dificil pentru voi să-l înţelegeţi!

Prietenii mei, cînd aţi venit pe Pămînt, aţi trecut printr-un proces de transformare. Sufletul vostru a intrat în corp biologic, sau aşa cum a spus Kryon a fost o contopire a evoluţiei. Aţi luat locul actorului şi aţi jucat multe roluri, în multe vieţi, în multe expresii. Aţi făcut un lucru frumos jucînd diferite roluri. Aţi fost pe scena Pămîntului, aţi jucat roluri prin echilibrul luminii şi al întunericului, roluri prin echilibrul expresiilor. Totul a fost în jocul rolurilor. Voi, care staţi pe scaun în această cameră, nu sînteţi adevăratul VOI. Voi ştiţi asta. Ieri, pe Pămîntul vostru, Soarele a răsărit şi a apus. Nu aţi văzut nici o dramă cu ocazia asta. Nu este nici o dramă. Nu este nici un joc. Este timpul pentru reîntoarcere. Este timpul ca acel joc de teatru să se termine şi să vă aduceţi aminte cine sînteţi. Nu mai este nici o dramă.

Acum tranziţia se face şi pentru actorii care sînt implicaţi foarte adînc în rolurile lor, este timpul să termine jocul lor şi să se întoarcă la original, să se întoarcă la realitatea originală. Asta poate este puţin dificil pentru ei datorită faptului că este investită multă energie în rolul jucat. Este ca şi cum aceste roluri ar fi proprietatea voastră. Este dificil după atîta antrenament şi concentrare prin care trece actorul, pur şi simplu să se elibereze şi să se reîntoarcă la creaţia originală. Dar aici intervine acest grup care este prezent. Fără dramă. Fără joacă. Fără scenă. Fără teatru.

Asta înseamnă, prietenii mei, că ADEVĂRATUL SINE care a fost în cocon pînă acum, se trezeşte. Acum iese din hibernare. Prima dorinţă pe care o are acest Înger de Aur este să se reunifice cu voi înşivă. Este ca şi o persoană care se trezeşte dintr-un somn adînc. Parcă este puţin ameţit. Există o perioadă de revenire. Acea persoană vrea să ştie unde este copilul, copilul care a fost pus în braţele unei alte persoane. ADEVĂRATUL SINE, prietenii mei, caută să se reîntoarcă la voi, caută să se reîntoarcă la cei care doresc să-l invite înlăuntru.

Acum, sînt mulţi Umani pe acest Pămînt care continuă să fie în rolurile lor de dramă. Continuă să joace rolul lor. Şi asta este adevărat. ADEVĂRATUL SINE nu poate să se contopească cu aspectul Uman pînă ce aspectul Uman nu este pregătit. De aceea vă spunem despre ruptura conştienţei. Două lumi. Două Planete Pămînt. Vor fi încă mulţi care continuă să joace pe această scenă. ADEVĂRATUL SINE va aştepta în linişte. Aşteptarea poate dura o viaţă întreagă. Poate dura o duzină de vieţi. ADEVĂRATUL SINE va aştepta liniştit. Cei care sînt pregătiţi să se integreze, să invite ADEVĂRATUL SINE înlăuntrul lor, acum e momentul potrivit. Energia şi spaţiul este pregătit. ADEVĂRATUL SINE se trezeşte şi doreşte să se reîntoarcă.

Poate vă întrebaţi „de ce toate acestea au loc acum, de ce această cantitate uriaşă de creaţie, de ce acest plan elaborat”? Aşa cum am spus înainte, este un nou spaţiu creat, ceea ce noi numim A Doua Creaţie, cu o fundaţie bazată pe energiile pe care le-aţi creat, înţelegerea profundă şi învăţăturile primite de la Sufletul vostru Nobil, cel care a fost înfăşurat în energia unui cocon. Voi creaţi tunelul şi calea pentru a Doua Creaţie şi nu sînteţi singurii care urcaţi. Este ca şi cum voi aţi crea un gol în acest tunel şi toate lucrurile vor avea posibilitatea să urce. Noi o spunem sub formă de glumă, pentru că am ascultat sesiunea voastră de ieri în care a fost vorba despre efectul suferinţei. Asta este exact ceea ce se manifestă. Cîteodată găsim mult umor în poveştile voastre. Sînteţi printre primii care treceţi prin asta, printre primii care se integrează cu ADEVĂRATUL SINE.

Aşa cum am mai spus înainte, asta nu s-a mai întîmplat pînă acum, asta nu a mai fost înainte. Nu ştim toate răspunsurile din această parte a voalului. Noi suplimentăm cantitatea uriaşă de energie şi dragoste pentru voi. Privim la starea Adevărului de Sine din cocon. Călăuzim ADEVĂRATUL SINE atunci cînd începe să se trezească şi cere să se reîntoarcă la voi. Nu cunoaştem toate răspunsurile. Aşa cum am spus înainte, prietenii mei dragi, cînd contopirea are loc, Umanul cu ADEVĂRATUL SINE, va ieşi la iveală un înger în toate creaţiile care nu a mai fost văzut înainte.

Vă miraţi de ce vă onorăm în călătoria voastră. Voi sînteţi îngerii familiei noastre, cei care aţi fost de acord să treceţi prin acest proces dificil. Veţi ieşi ca cea mai mare fiinţă dintre fiinţe. Nu ştim cum vă veţi arăta. Noi putem doar să anticipăm, putem doar să ghicim. Dar, aşa cum vedem energiile şi reflecţiile în Universul vostru, tot aşa vedem şi crearea unei stele noi aparţinînd unui Univers complet nou. Prietenii mei, asta este mult mai mare decît puteţi vedea voi în Universul vostru. Acest înger care iese la iveală a făcut parte din plan.

Acum, vă spunem că aşa cum mutaţi energia prin acel tunel, aşa cum treceţi prin procesul de integrare şi ascensiune, tot aşa deschideţi drumul pentru toate lucrurile, într-adevăr pentru toate lucrurile care se înalţă. Nu este vorba numai de Pămîntul vostru care se înalţă. Toate creaţiile trec prin procesul de metamorfoză. Este aşa de mare, prietenii mei, încît acest eveniment vă poate lua prin surprindere. Este cel mai mare dintre cele mai mari. Vă miraţi că vă onorăm pentru ceea ce aţi tras pe Pămînt. Noi vă mai spunem că după ce veţi trece prin acest proces, toţi cei care am stat în spatele vostru, călăuzele, îngerii voştri şi arhanghelii voştri, vom fi onoraţi să trecem şi noi prin proces şi prin tunelul pe care l-aţi creat. Voi sînteţi primii, iar restul vă urmează. Noi am stat în spatele vostru „acasă”, ca să vă putem călăuzi pe voi. Nu sîntem noi cei care urcăm ci vă aşteptăm pe voi, prietenii mei. Voi ascendeţi şi daţi voie la restul din TOT CE ESTE, să facă la fel. Voi vă miraţi de ce noi vă spălăm picioarele, de ce sînt lacrimi în partea noastră a voalului.

Prietenii mei, Acasă, după cum ştiţi, este diferit. Ştim că sînt cîţiva aici care doresc să se reîntoarcă Acasă, dar acum totul este diferit. Acasă lucrurile s-au schimbat şi continuă să se schimbe. Nu a fost momentul pentru voi să vă reîntoarceţi acasă. Desigur, între două vieţi puteţi veni înapoi. Însă nu vă întoarceţi la adevărata Casă. Nu a fost momentul pentru voi să vă reîntoarceţi Acasă. Sînt pauze de odihnă pe drumul spre Casă. Dar Acasă lucrurile s-au schimbat. S-au schimbat din cauza muncii pe care voi depuneţi. Aşa cum am spus înainte, noi vă încurajăm pe fiecare dintre voi să continuaţi calea voastră, pentru că voi aţi mers departe. Noi înţelegem dorinţele din inimile voastre. Dar, prietenii mei, voi sînteţi deja la punctul de trezire a Adevărului de Sine.

Noi vom vorbi despre asta pentru cîteva clipe. Toate informaţiile pe care vi le aducem sună bine astăzi, dar în scurt timp veţi deschide ochii şi veţi vedea pereţii tari, veţi vedea podeaua tare, veţi vedea realitatea Umană încă odată. Atunci veţi întreba Spiritul „a fost o poveste frumoasă, dar ce anume trebuie să ştiu”? „Ce pot face eu pentru a aduce echilibrul între Uman şi ADEVĂRATUL SINE”? „Dacă ADEVĂRATUL SINE se trezeşte, cum putem să ne unificăm?” Din nou, spunem că noi nu ştim răspunsul la toate dar putem spune că există un singur atribut de energie deasupra tuturor care face procesul uşor. Şi asta este foarte simplu, a avea încredere.

Noi am numit situaţia prin care treceţi „marea prăpastie” şi din păcate trebuie să treceţi singuri. Cînd vă hotărîţi să treceţi prăpastia, nu veţi şti cît de departe este partea cealaltă. Este întuneric. Peste tot este ceaţă. Partea Umană nu ştie nimic, nu ştie că stă pe marginea prăpastiei. Nu ştie unde este partea cealaltă şi asta contrazice toate lucrurile pe care le-aţi învăţat. Desigur, înainte de a face un pas, măsuraţi, judecaţi. Dar acolo este ceaţă aşa încît nu aveţi nici o idee. Această ceaţă reprezintă voalul şi vi s-a cerut să adoptaţi o stare a inimii, o stare de încredere, o stare de eliberare. Toate astea sînt opusul tuturor lucrurilor pe care intelectul vostru le-a învăţat. Va fi împotriva tuturor lucrurilor pe care intelectul Uman le-a construit ca pe un mecanism sigur de a proteja Christul. Dar asta a fost cerută de voi, acum trebuie doar să aveţi încredere, doar să daţi voie încrederii. Asta este o energie nouă despre care vorbim. Această încredere este o ştire dinlăuntrul vostru despre care voi aveţi cîteva cunoştinţe dar nu sînteţi încă obişnuiţi să lucraţi cu ea. Am folosit înainte analogia cu statul pe bicicletă fără să pedalaţi, fără să vă chinuiţi, dar să reuşiţi să staţi pe bicicleta care pluteşte. Fundalul se schimbă. Împrejurimile se schimbă în jurul vostru. Asta înseamnă să aveţi încredere. Dacă intelectul intervine, vă veţi întreba de ce bicicleta pluteşte, de ce nu se răstoarnă, de ce nu pedalaţi? Desigur, dacă vă concentraţi energia pe această activitate, veţi cădea. Această nouă încredere va prezenta multe schimbări. Din nou, este dificil să descriem acele sentimente pe care le veţi avea, care vor ieşi la suprafaţă, cum va fi integrarea cu ADEVĂRATUL SINE care se trezeşte. Va fi o experienţă personală pentru fiecare dintre voi. Dar în starea voastră de a avea încredere, neîntrebînd nimic Spiritul sau călăuzele, doar să fiţi într-o stare de încredere. Şi desigur acesta se va manifesta la voi.

Acum, au fost multe informaţii în această zi şi noi doar cerem să le lăsaţi să intre în fiinţa voastră prin a avea încredere. Ziua de ieri a fost un exemplu ce s-a manifestat pe Pămînt. Ea devine un loc sigur. A fost pace. Nu a fost nici un fel de dramă. Cu aceste atribuţii ale energiei, asta va furniza un spaţiu sigur pentru voi şi pentru toţi Umanii care încep să aibă încredere şi care permit tot mai multă încredere. ADEVĂRATUL SINE doreşte să se reîntoarcă. ADEVĂRATUL SINE, părintele din trilogie, doreşte să vă îmbrăţişeze încă odată.

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved