Capitolul 9

A PERMITE ENERGIEI SPIRITUALE NOI

SĂ INTRE ÎN VIAŢA VOASTRĂ

12 Februarie 2000

(Prezentare făcută la „CERCUL CRIMSON”)

 

TOBIAS: Şi aşa este, dragii mei prieteni, ne adunăm împreună în această seară, în acest spaţiu sacru. Este o bucurie pentru toţi cei de pe partea asta a voalului să fim în prezenţa voastră. Este o onoare şi un privilegiu. Faceţi multe lucruri despre care vom vorbi astăzi mai detaliat.

Pentru următoarele minute, vom echilibra energia împreună, noi cu divinii Umani... adică voi, cei care vă adunaţi în această cameră. Vom integra energia Umanului cu cea a Spiritului într-o nouă dimensiune şi într-un spaţiu nou. Aşa cum am mai spus la alte întîlniri ca aceasta, cînd ne unim mînă în mînă cu divinii Umani, creem o energie nouă şi o nouă dimensiune. Asta nu este ca şi dimensiunea despre care ştiţi (3, 4, 5, şi aşa mai departe). Asta, prietenii mei, cînd vă deschideţi inimile, este o dimensiune, o nouă energie, o nouă contopire... cînd veniţi în acest spaţiu după multe, multe vieţi şi după multe eforturi. Şi totuşi veniţi aici şi întrebaţi ce aţi putea face şi care este următoarea voastră etapă. De aceea respectăm munca voastră şi vă onorăm pentru ceea ce faceţi aici.

Acum, Eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru Cauldre. Vorbele spuse nu corespund energiei cu care sînt transmise. Vedem cum fiecare dintre voi vă deschideţi inimile şi mintea. Asta permite energiei să circule şi astfel crează comunicarea. Cuvintele care sînt spuse aici, pentru cea mai mare parte marchează spaţiul. Există şi cuvîntul nerostit, energia nerostită, care într-adevăr are efect.

Acum, vom vorbi prin prietenul nostru, dar în acelaşi timp personal cu fiecare dintre voi, individual cu fiecare dintre voi. Energia din această cameră este ajustată întrepătrunsă şi echilibrată, prietenii mei, voi staţi comod şi permiteţi-i spiritului să vă iubească, permiteţi ca TOT CE SÎNTEŢI VOI să fie prezent. Sînt multe lucruri care nu le-aţi putut simţi, înţelege sau cunoaşte pînă în momentul acesta. Acum apar schimbări. În această seară vom vorbi despre aceste schimbări.

Dragi prieteni, aceasta este sala de clasă a Noii Energii Spirituale. Asta este clasa. Cei care vă adunaţi aici şi cei care citesc aceste informaţii – asta este sala de clasă a Noii Energii Spirituale. Ce înţelegem noi prin asta, există un număr, un număr mic de Umani care trec în ceea ce noi numim Energia Nouă Spirituală. Am vorbit despre asta în meditaţiile anterioare. Noi am spus despre conştienţa Pămîntului care a început să se separe după măsurătoarea din 13 decembrie 1999. Este într-adevăr o separare care se produce, două planete Pămînt încep să existe alături şi totuşi fiecare cu atribuţii de energie şi caracteristici diferite. Există un număr redus de Umani care au fost de acord să fie primii care să tranziteze în noua energie la data cînd s-a făcut măsurătoarea; au fost de acord să instaleze arhitectura, modelul pentru noua energie. Ei sînt grupul prezent astă seară, cei care citesc aceste mesaje şi alţi Umani, dar în număr redus. De aceea numim această clasă „clasa Noii Energii Spirituale a Pămîntului”.

Sînteţi printre primii care treceţi prin asta. Sînteţi primii care învăţaţi despre noua energie. Sînteţi cei care crează drumul pentru ceilalţi Umani care vă urmează. Umanii vă vor urma. Cînd voi, învăţătorii care v-aţi adunat în această seară veţi învăţa şi alţi Umani cum să creeze realităţile lor proprii în noua energie, ei vor veni pe drumul creat în noua energie. Aşa cum am spus înainte, prietenii mei, noi cei care am „murit” – îngerii voştri, curierii voştri, cei din Consiliul Crimson, cei din Frăţia Luminii – vom trece şi noi prin tunel.

Nici vorbă că noi ne uităm de sus şi ştim răspunsul. Prietenii mei, cei care faceţi parte din această clasă a noii energii Spirituale a Pămîntului, sînteţi pionierii care creaţi drumul şi care veniţi cu răspunsul. Este interesant, în această seară vom face o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Dar în realitate sînt multe, multe întrebări la care nu ştim răspunsul. Spiritul nu are răspuns la toate întrebările voastre. A fost o percepţie interesantă din partea Umanilor că noi sau Dumnezeu ştim toate răspunsurile. Prietenii mei, dacă asta ar fi adevărat, nu aţi călca acum pe acest pămînt. Nu este vorba de un test. Viaţa voastră, vieţile voastre, nu au fost un test pentru ca noi să aflăm răspunsurile.

Aţi călătorit în arii noi pe care nici Spiritul nu le-a înţeles. De aceea aţi fost de acord să veniţi în primul rînd pe Pămînt. Din vieţile voastre trecute pînă în viaţa prezentă aţi lucrat sub voal pentru a înţelege echilibrul dintre lumină şi întuneric. Nu a fost un examen. A fost construcţia noii energii. V-aţi mirat atunci cînd v-aţi rugat Spiritului şi ghizilor voştri, că de multe ori nu s-a întîmplat nimic. Asta nu înseamnă că rugăciunile voastre nu au fost auzite, prietenii mei, pentru că niciodată nu aţi fost singuri. A fost pur şi simplu din cauză că noi n-am ştiut răspunsul. Numai prin voi învăţăm, prin munca voastră pe Pămînt, prin munca voastră în dualitate. Doar prin munca voastră învăţăm. De aceea aţi avut nevoie de atîta efort. De aceea răspunsurile nu au apărut întotdeauna. De aceea aţi suferit de atîtea ori. De aceea mulţi, mulţi din cei care sînt în această clasă sau care citesc aceste mesaje au simţit că Spiritul i-a abandonat. Asta nu poate fi nicidecum adevărat pentru că nu aţi fost niciodată singuri. Aţi fost pionieri în prima linie şi prin voi toată creaţia, tot ce este a lui Dumnezeu învaţă ceva foarte important. Asta este sala de clasă a noii energii Spirituale.

Sînteţi printre primii care trec în această nouă energie. Oh, desigur, încă mai sînt urme şi reziduri ale vechi energii. Vor mai fi pentru încă o perioadă de timp. Începem să lucrăm cu voi ca să ştiţi să folosiţi această nouă energie a Pămîntului. Poate vor apărea momente cînd va fi dificil. Poate vor apărea momente cînd răspunsul nu va apărea întotdeauna, dar, prietenii mei, deja am văzut în mulţi dintre voi începutul unei schimbări, începutul unei înţelegeri; începeţi să înţelegeţi cum se foloseşte această energie.

Înainte de a continua discuţiile din această seară, cerem să vă deschideţi inimile pentru această energie, pentru contopire. Nu trebuie să fiţi mediumi pentru asta. Nu trebuie să aveţi talent. Este simplu. Este energia Spiritului. Permiteţi-vă să vă contopiţi cu TOT CE SÎNTEŢI VOI. Permiteţi-vă, prietenii mei, onorarea muncii pe care aţi făcut-o. Mulţi îngeri care au devenit Umani au renunţat. Mulţi, mulţi nu au putut continua să reziste voalului care vă separă de cunoaşterea Spiritului. Cînd au venit acasă, au fost onoraţi pentru munca făcută. Ei s-au hotărît să continue şi acum vă ajută în viaţa voastră prezentă. Pentru cei prezenţi în această clasă şi cei care citesc aceste mesaje, onoraţi-vă munca pe care o depuneţi!

Acum este momentul favorabil pentru a cere, cu permisiunea voastră, să veniţi în faţă să vă îmbrăţişăm, să vă strîngem în braţe şi să producem contopirea finală a energiei. Îi cerem prietenului nostru Cauldre să fie liniştit pentru un moment şi cerem fiecăruia dintre voi să veniţi în faţă şi să vă îmbrăţişăm.

LINIŞTE.

Vom vorbi despre folosirea noii energii Spirituale. Dar înainte de a începe, daţi-ne voie să facem o introducere pentru a vă ajuta să înţelegeţi cum am ajuns la acest punct.

Acum şase luni din timpul vostru, am vorbit despre ghizii voştri care urmau să plece, să elibereze spaţiul ocupat din jurul vostru. Noi v-am avertizat că emoţional ar putea fi dificil, pentru că a trebuit să înlăturăm protecţia, stratul de dragoste care v-a înconjurat. Călăuzele au slujit echilibrului vostru. Au făcut-o pentru Spirit. V-au ajutat să fiţi în echilibru şi să păstraţi concentrarea pe realitatea a treia, dimensiunea a treia a Pămîntului. Aşa cum mulţi dintre voi ştiţi, ghizii au plecat în acel moment. Pentru mulţi dintre voi a fost dificil. Parcă aţi pierdut cea mai mare iubire pe care aţi simţit-o vreodată. A fost ca un vacuum, de parcă toată siguranţa voastră a dispărut. Prietenii mei, a fost necesar ca ghizii voştri să se retragă, pentru ca ADEVĂRATUL SINE, Divinitatea voastră să înceapă să ocupe acel spaţiu. Şi astfel ghizii voştri s-au retras.

A mai fost şi măsurătoarea din Decembrie. Măsurătoarea trebuie să determine energia celor două Pămînturi în separarea conştienţei. Asta s-a întîmplat la un nivel cosmic ideal. Înaintea de asta, măsurătoarea s-a făcut la nivelul miezului creaţiei, al unităţii, a ceea ce voi aţi putea numi lumină şi întuneric; aici trebuie să vă avertizăm că uneori vorbele Umane pierd energia necesară manifestărilor. Dar la miezul creaţiei voastre ştiute, ce odată au fost împărţite în două – lumina şi întunericul – au fost readuse într-o unitate. Cînd s-a întîmplat, a fost momentul potrivit pentru separarea conştienţei Pămîntului vostru. S-a întîmplat la sfîrşitul Mileniului. Aşa cum am spus înainte, rezultatele au putut fi văzute la televizor, a fost titlul ştirilor din ziare. A fost o celebrare pe Pămînt. S-a ştiut că este momentul să existe două planete Pămînt. Şi astfel separarea a avut loc, prietenii mei.

Cîţiva aţi simţit efectul acesteia. Mulţi dintre voi treceţi acum prin asta. Este ca şi cum aţi trăi în două lumi simultan. Încă mai există energia veche cu care sînteţi obişnuiţi şi care se mai ţine de voi, dar totuşi vă mutaţi în noua energie a Pămîntului. De aceea mulţi dintre voi au avut dificultăţi şi dezechilibre. De aceea mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce se întîmplă. Sîntem aici pentru a spune că toate astea au fost necesare, că totul este acum pregătit. Vă mutaţi în Divinitatea Umană. Voi tranzitaţi spre o energie nouă. De aceea o numim clasa Noii Energii Spirituale a Pămîntului. Vor fi multe lucruri pe care le veţi învăţa şi tot ce învăţaţi urmează ca voi să învăţaţi pe alţii. Daţi-ne voie să vorbim acum despre unele atribuţii. Energia nouă a Pămîntului care este direcţionată spre corpul vostru fizic – înţelegeţi că el doreşte să se vindece. Nu există nici o celulă în trupul vostru care să nu fie de acord cu vindecarea. Asta nu seamănă cu energia veche. În energia veche au fost momente de contradicţie între lumină şi întuneric. A fost dualitate chiar şi în corpul vostru fizic la nivel celular. În noua energie, dacă doriţi asta, corpul fizic alege vindecarea. Acum acesta va fi un punct de dezbatere (dar ceea ce spunem sînt generalităţi, vor fi şi controverse). Mai multe căi din viaţa voastră se vor schimba. Voi sînteţi cei care încep să lucreze, să studiaţi şi să înţelegeţi. Biologia voastră, a Divinului Uman doreşte vindecarea, dacă şi voi o doriţi. Ar fi bine să nu staţi în calea vindecării. Corpul vostru ştie cum să se vindece. Voi nu ştiţi. Mintea voastră nu ştie.

Folosim aici analogia cu tînărul care trece prin pubertate. Pubertatea va avea loc cu sau fără mintea Umană; dacă Umanul încearcă să dirijeze procesul de pubertate, va cauza numai confuzii. Pubertatea totuşi va apărea. Mintea Umană nu înţelege schimbările chimicale, biologice şi energetice care apar în corp. Cel mai bun lucru este să onoraţi procesul acesta care este inevitabil la aproape toţi Umanii. Acum treceţi prin acelaşi lucru. Treceţi printr-o pubertate biologică şi spirituală, transformîndu-vă în Umani Divini. Mintea voastră, prietenii mei, nu înţelege acest proces şi nici nu i se cere să înţeleagă. Ca să vă vindecaţi, lăsaţi corpul fizic să se vindece singur. V-a fi cel mai provocator moment, pentru că voi simţiţi că trebuie să aveţi o anumită părere, că trebuie să ţineţi o anume direcţie a minţii, că trebuie să aveţi gînduri pozitive. Asta a fost energia veche. În noua energie, prietenii mei, este mai simplu, doar „permite”. Imaginaţi-vă dacă puteţi, fiecare celulă din corpul vostru care este în formă de triunghi, un triunghi echilateral; celulele acestea sînt poziţionate în diferite direcţii. Se pare că nu sînt în simetrie. În noua energie, cînd permiteţi, toate celulele se aliniează şi indică o manieră propice. Aici interferează magnetismul care face ca alinierea să se producă. După voi, noua energie, noul Divin Uman permite acest proces să se producă. Această informaţie nu o găsiţi în nici o carte. Această informaţie nu o găsiţi la nici o persoană care vindecă cu bioenergie. Această informaţie care o aveţi acum – veţi începe voi să o folosiţi? Cum arată alinierea? Este ca o permisiune care vine de la voi şi de la spiritul vostru.

Aşa cum am mai spus în alte comunicări, ca să te vindeci singur, nu ai altceva de făcut decît să te întinzi pe spate pe podea şi să „permiţi” vindecării să aibă loc. Numai energia veche are nevoie de incantaţii, ritualuri şi diferite discipline. (la fel spunem că aceste informaţii par controversate). Este doar „permisiunea” voastră, prietenii mei. Corpul este Divin. Celulele sînt Divine. Ele se vor alinia dacă le permiteţi. A permite înseamnă a elibera. A permite înseamnă a scoate din minte şi a da drumul tuturor gîndurilor care vă ţin în loc. Permiteţi eliberarea bolilor din corp. Permiteţi Spiritului, ADEVĂRULUI DE SINE să vă trateze orice boală fizică. Oh, deja auzim minţile voastre spunînd „dar noi am permis!”. Prietenii mei, este dificil. Este o energie pe care nu a mai folosit-o nimeni pînă acum. Este diferit. Vă cerem să începeţi să lucraţi cu noi în acest proces. Vom fi prezenţi pentru a vă ghida, pentru a răspunde întrebărilor voastre, dar pînă la urmă totul este după cum vreţi. Aşa cum am spus, chiar noi, Spiritul, nu putem face nimic în locul vostru. Învăţători, vindecaţi trupul vostru prin „permisiune”. Permiteţi natural, procesului Divin să apară în trupul vostru. Eliberaţi-vă de toate judecăţile şi gîndurile anterioare. Ele nu fac parte din această clasă a Noii Energii Spirituale. Discutaţi asta între voi. Este o mulţumire să lucraţi cu alţi Umanii Divini. Învăţaţi-vă unul pe altul ce înseamnă „permisiunea”. Poate o veţi vedea ca pe un haos, dar nu este. Este o aliniere a noii energii biologice. În noua energie spirituală în care intraţi acum – veţi da de cîteva probleme ale minţii. Mintea, intelectul, este ceva ce Umanul a dezvoltat în multe vieţi. Îţi dă voie să răspunzi proceselor din afara fiinţei voastre, dar nu atît de bun pentru a răspunde proceselor dinlăuntrul vostru. Asta a fost necesar. În energia spirituală nouă a Pămîntului, mintea va continua să funcţioneze. Mintea va continua să înţeleagă cum să conducă noua energie spirituală. Mintea va continua să fie nepreţuită în înţelegerea lucrurilor pe Pămînt. Mintea va fi un centru de procedură.

Am văzut mulţi oameni spirituali care încearcă să saboteze mintea, ceea ce este interesant, dar nu pot face asta. Am văzut mulţi Umani spirituali care s-au opus minţii lor proprii pentru că simeau că este rădăcina tuturor lucrurilor lipsite de armonie. Mintea nu este cea care crează o judecată, pentru că asta vine din altă parte. Mintea voastră este doar o arie a corpului folosită pentru procesarea gîndurilor. Aşa cum aţi citit în cărţile voastre, numai o mică parte a minţii este folosită iar asta este adevărat. Pînă acum, restul minţii care nu a fost folosit a fost blocat intenţionat. Dar devine disponibilă celor care intră în această energie nouă. Iubiţi-vă mintea. Aveţi încredere în mintea voastră. Onoraţi-vă mintea în această energie nouă. Veţi avea nevoie mai mult ca niciodată să depozitaţi multe informaţii şi daţi şi impulsuri electromagnetice.

Vedem în mintea celor prezenţi astăzi că o supraîncărcaţi cu tot felul de lucruri. Este timpul să deschideţi aceste noi arii ale minţii. Asta se poate face, prietenii mei, prin „permisiune”. Continuaţi-vă îngrijirea minţii, hrăniţi-o cu energie potrivită, cea pe care o doreşte. Permiteţi-i să se deschidă, pentru că veţi avea nevoie de asta. Veţi vedea că rasa Umană, caracterul vostru Uman (aşa cum ştiţi, mintea va fi disponibilă pentru mult mai multe informaţii... trăiţi în ceea ce se numeşte „anii informaţiei”), veţi avea nevoie de o capacitate şi de o flexibilitate mult mai mare. Prietenii mei, cei prezenţi aici, cei care citesc aceste mesaje, aţi ales să rămîneţi pe Pămînt. Aţi ales să continuaţi drumul în această nouă energie. Deşi de multe ori a fost dificil iar o parte din voi a vrut să se întoarcă Acasă, fiecare dintre voi a ridicat mîna pentru a alege. Şi acum venim să vă spunem că aveţi nevoie de mintea voastră în continuare, în moduri mai valoroase decît înainte. Totul face parte din trilogie. Face parte din ceea ce sînteţi. Cînd vă onoraţi mintea, mai multe arii ale sale se vor deschide. Spunem la fel, lucraţi unul cu altul. Să nu vă izolaţi unul de altul, lucraţi împreună. Acesta este scopul Internetului, să împărţiţi aceste informaţii. Nu vă este dată de Spirit, nu este o regulă sau o lege, este doar o sugestie. Energia nouă este formulată de cei care sînteţi pe Pămînt. Şi este o responsabilitate impresionantă. Nu a mai fost aşa ceva pînă acum. Cei din Atlantida nici nu s-au apropiat de ceea ce aveţi voi. Sînteţi cei care creaţi. Noi sîntem cei care vă ajutăm. De aceea staţi în această zi în această clasă.

Acum, ne mutăm în aria a treia pe care noi o numim „emoţii”. Emoţiile voastre, prietenii mei, au fost substituiri interesante pentru Spirit. Aşa cum ştiţi, pe partea voastră a voalului nu aţi avut potenţialul spiritualităţii la maxim în corpul vostru fizic. Deci emoţiile voastre au fost subtituite, într-un fel pentru Spirit. În noua energie, emoţiile vor fi o forţă de conducere. Ele vor permite să aveţi răspunsuri. Emoţiile care vin din fiinţa voastră lăuntrică, dorinţele, vor cauza acţiune şi reacţiune. Emoţiile au fost folosite în trecut să joace toate dramele. Emoţiile au fost folosite ca să simţiţi lucrurile, să înţelegeţi bucuria, să înţelegeţi întunericul.

Emoţiile vor fi foarte diferite în noua energie. Nu aveţi nevoie de scop şi nici de necesitatea de a înţelege lumina şi întunericul, pentru că, prietenii mei, aduceţi-vă aminte că în miezul lucrurilor, în miezul creaţiei, a fost o reunificare. Nu aveţi nevoie de nici un scop în noua energie pentru a continua să înţelegeţi jocul luminii împotriva întunericului. Emoţiile vor fi libere acum să înceapă creaţia adevărată.

Veţi găsi mulţi care au experimentat deja faptul că nu mai este posibil să aibă loc nici o dramă. Dar totuşi aveţi o cantitate mare de energie care vine de la centrul vostru emoţional. Permiteţi-i acestei emoţii să fie folosită. Este alimentul creaţiilor voastre personale şi spiritului vostru, în această energie nouă. Este dificil de descris, prietenii mei, pentru că lucrurile încep să se schimbe şi în voi şi în jurul vostru. Veţi începe să simţiţi o nouă conexiune. Veţi începe să aveţi noi anturaje. Este Adevăratul vostru Sine care începe să se apropie de voi înşivă, dacă îi permiteţi. Acest Adevăr de Sine se contopeşte cu voi înşivă în timp ce încă mai sînteţi în fizicul Uman pe Pămînt. La fel, este vorba doar de a permite ca asta să aibă loc. Veţi avea experienţe şi răspunsuri care nu vă vor fi familiare şi care poate vă vor dezechilibra. Înţelegeţi că voi doar începeţi să lucraţi acum cu noua energie!

Acum, vom vorbi despre asta pentru un moment. Sînt multe atribuţii la noua energie. Vă vor fi noi şi nefamiliare. Veţi fi provocaţi să începeţi folosirea chiar dacă nu sînteţi încă siguri ce înseamnă asta. Energiile care vin şi care sînt disponibile, sînt oarecum diferite pentru voi. Ele conţin caracteristici cu care nu sînteţi obişnuiţi. Dar veţi fi provocaţi ca să le folosiţi. Chemaţi asta în fiinţa voastră. De exemplu, cînd aveţi nevoie de mai multă energie fizică decît aţi avut nevoie înainte: acceptaţi, chemaţi în fiinţa voastră şi apoi lăsaţi să se manifeste. Cînd aveţi nevoie de mai multă înţelegere profundă sau intuiţie, cheamaţi în fiinţa voastră. Toate aceste energii există, le vedem în jurul vostru, vă înconjoară. Ele devin disponibile. Aceste energii sînt esenţa Adevărului vostru de Sine. Dar trebuie să le chemaţi în fiinţa voastră ca să vă puteţi folosi de ele. Dacă continuaţi să staţi în energia veche, această energie nouă, energia Adevărului de Sine, va sta liniştită aşteptînd pînă cînd sînteţi pregătiţi să o chemaţi în fiinţa voastră. Cînd aveţi nevoie de mai multă energie fizică, chemaţi-o. Cînd aveţi nevoie de mai multă cunoştinţă, chemaţi-o. Cînd aveţi nevoie de înţelegere profundă sau de vindecare pentru alţii, chemaţi-o. După aceea permiteţi ca totul să aibă loc. Permiteţi să fie.

Energia de care vorbim aici, am numit-o energia Christului; am mai vorbit la întîlnirile noastre anterioare despre ea. Este energia de puritate, de putere şi dragoste. Acum devine disponibilă, dar depinde de voi să o folosiţi.

Această energie are nişte atribuţii interesante. Duce cu ea energia lui 33. Acum, prietenii mei, uitaţi-vă la secvenţa manifestărilor. A fost ceea ce voi aţi ştiut ca 11:11 sau 12:12. Acest 12:12 este format din „1” şi „2” de două ori, separate de două puncte. Dacă adunăm cifrele rezultate, avem „3” şi „3”. Asta reprezintă cele două feţe sau aspecte a dimensiunii a treia. Iar dacă scoateţi cele două puncte din mijloc, atunci aveţi 33. Asta este energia Christului. Este energia disponibilă pentru a lucra cu ea. Uitaţi-vă la anul 2012. Voi îl consideraţi un moment major în schimbări. Anul 2012 reprezintă ultimul an a vechii energii. După aceea va veni anul 2013, prietenii mei, „2” plus „1” şi „3”, sau 33, energia Christului. Asta este energia disponibilă vouă. Este o energie divină pe care aţi adus-o sub formă de sămînţă şi care începe să iasă la suprafaţă (vezi capitolul Copii Pierduţi ai Christului). În această clasă sînteţi provocaţi să începeţi să lucraţi cu această energie. Instrumentele vechi pe care le-aţi avut, prietenii mei... este timpul să le binecuvîntaţi, să le onoraţi şi să le eliberaţi. Nu vor fi de folos în noua energie. Acestea nu vor fi necesare. Vor fi multe controverse. Sînteţi rugaţi să nu vă mai bizuiţi pe cristale, pe mătănii pe tămîie şi alte instrumente care v-au adus pînă la acest punct şi care au fost necesare. Sînteţi rugaţi ca să nu vă mai bizuiţi pe mesajele altora, de la cei care pot citi viitorul. Voi, Divinii Umani, sînteţi provocaţi să vă uitaţi în sinea voastră şi să scoateţi energia Christului din Sinele vostru. Aşa cum am mai spus în lecţiile anterioare, toate cărţile vechi, toate instrumentele pe care le-aţi folosit, onoraţi-le, iubiţi-le dar eliberaţi-le. Răspunsurile la întrebările voastre nu le veţi găsi în cărţile vechi, în învăţăturile vechi, în căile voastre vechi. Cei care stau aici în seara asta şi cei care citesc aceste mesaje sînt cei care vor începe să lucreze cu noua energie. Mulţi nu o vor găsi agreabilă. Mulţi nu vor să se despartă de instrumentele vechi; noi totuşi onorăm asta.

Cei care vor lucra cu noua energie vor da de multe probleme dar şi de răsplată. Viaţa se va schimba, dar nu în sensul în care credeţi. Veţi fi împuterniciţi, dar nu o împuternicire cum v-aţi imaginat. Dacă sînteţi de acord să continuaţi să mergeţi în această energie nouă şi să faceţi parte din această clasă, atunci eliberaţi energiile vechi. Asta cere anumite solicitări, dar aşa cum ştiţi, prietenii mei, în toate aceste solicitări vor fi multe binecuvîntări. Asta cere să lăsaţi la o parte concepţia despre sinele vostru vechi, vechea oboseală, bolile, sinele abătut; mergeţi într-o energie nouă care pur şi simplu trece prin voi. Toate lucrurile de care veţi avea nevoie, vor veni la voi pur şi simplu. Veţi deveni o resursă pentru alţii. În clasa asta, ţelul este să deveniţi învăţători, să-i ajutaţi pe alţii să se împuternicească aşa cum voi v-aţi ajutat pe voi înşivă. Am pregătit pentru această seară un moment cu întrebări şi răspunsuri. Am intenţionat în această comunicare să începem procesul, să începem cu energia şi dinamica, să turnăm fundaţia şi să vă spunem că vedem într-un mod diferit lucrul nostru cu voi. În discuţiile de acum ca şi cele viitoare, împărtăşim cu voi observaţiile referitoare la folosirea noii împuterniciri cu energia Christului. Să mergem înapoi în trecut, prietenii mei. Vom vorbi despre probele prin care aţi trecut. Vom vorbi despre noua energie şi atribuţiile ei; despre cum le puteţi folosi. Este timpul să depăşiti toate vieţile voastre trecute. Este momentul să le eliberaţi, să permiteţi ultima lor existenţă. Nu este cazul să vă mai ţineţi de ele sau să le permiteţi să se ţină de voi. Vă mutaţi în teritorii noi.

Atragem atenţia că ceea ce vom spune din acest moment în sesiunile noastre va fi complet diferit faţă de ceea ce am spus pînă acum. Va fi controversat, mulţi nu vor fi de acord. Dar totuşi vă spunem că vă vom călăuzi în dragoste, în adevăr. Vă vom ajuta în tot ce voi faceţi. Din nou reamintim că îndată ce începeţi să lucraţi cu conştienţa voastră proprie a Christului – cu toate că rămîneţi pe partea voastră a voalului – fiecare dintre voi va avea acces la „CURIERI”. Aceşti „curieri” nu sînt călăuze, prietenii mei, nu sînt cei pe care i-aţi considerat ghizii sau îngerii voştri. Aceştia sînt diferiţi. Aceştia fac parte din regatul îngeresc care vin acum să vă ajute. Ei sînt numiţi „curieri” pentru că nu răspund la întrebările voastre. Ei nu vor da indicaţii, deşi fac parte din colectivul vostru. Cînd veţi avea nevoie de mai multă energie fizică, ei vor furniza resursele. Se bazează pe „intenţia” voastră. Ei vor lucra în spatele scenei, de partea noastră a voalului, ca să vă acomodaţi cu ei. Cînd aveţi nevoie de mai multă abundenţă viaţă pentru vă îndeplini atribuţiile de serviciu, ei sînt cei care vor lucra în spatele scenei ca asta să se împlinească. Nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru asta. Ei vor facilita asta atîta timp cît voi sînteţi în serviciu. Cînd aveţi nevoie de înţelegere profundă, de o cunoştinţă oarecare în timp ce munciţi cu alţi Umani, învăţîndu-i, ei sînt cei care vor aduce acea cunoştinţă şi vor comunica cu ADEVĂRATUL SINE al persoanei respective. Deci, adresaţi-vă curierilor. Din nou, spunem că ei răspund doar la „intenţia” voastră, intenţia voastră comisă. Începeţi să lucraţi cu ei începînd de astăzi. Începeţi să le spuneţi ce aveţi nevoie. Atunci vor merge în Univers şi vor rezolva ceea ce intenţionaţi să se realizeze. Şi să ştiţi prietenii mei, că se va realiza.

Aşa cum am menţionat la această adunare, punctele spirituale din aura voastră – punctele energetice – se contopesc în unul. Punctul vostru energetic pe Pămîntul Nou, conştienţa nouă, nu vine de unde a venit pînă acum. Este puţin dificil de descris. În trecut, aţi fost obişnuiţi să creaţi lucruri cu mintea şi prin inima voastră. În noua energie, acestea nu sînt create în aceleaşi moduri – din nou, este puţin dificil să descriem; pînă cînd nu începeţi să lucraţi cu energia, nu veţi şti care este modalitatea. Cînd vă hotărîţi să creaţi, cînd veţi avea intenţii, prietenii mei, nu vor avea loc în mintea sau în inimile voastre. Vor avea loc în unitatea fiinţei voastre, în centrul Christului fiinţei voastre. Nu este un loc anume. În trecut v-aţi folosit de mintea voastră pentru a crea, v-aţi deschis inimile. Acum trebuie să includeţi toată fiinţa în acest proces, Unitatea şi Totalitatea voastră. Va fi puţin cam dificil la început pentru că e diferit de ceea ce aţi făcut pînă acum. Fiecare dintre cei de aici şi cei care citesc aceste rînduri... începeţi să lucraţi cu noua energie. Sîntem aici pentru a vă călăuzi prin acest proces. Împreună vom învăţa. Nu a mai fost aşa ceva pînă acum. Nu există cărţi sau hărţi care să vă arate acest drum. Ştim din partea noastră a voalului, prietenii mei, că atunci cînd voi vă integraţi cu Adevăratul vostru Sine, Divinitatea voastră, veţi deveni Umani deosebiţi, Umani Divini, Umani învăţători pentru alţii. Acum luăm o mică pauză şi după aceea ne întoarcem să vă punem cîteva întrebări (chicotiri) şi apoi vom răspunde întrebărilor voastre.

ŞI AŞA ESTE!


A PERMITE ENERGIEI SPIRITUALE NOI

SĂ INTRE ÎN VIAŢA VOASTRĂ

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

12 FEBRUARIE 2000

 

 

 

O transcriere a întrebărilor şi răspunsurilor la adunarea Cercului Crimson, la Coal Creek Canyon, Colorado.

TOBIAS: Şi aşa este, prietenii mei dragi, că ne reîntoarcem la această energie (comunicarea de mai înainte). Ne reîntoarcem în acest spaţiu sacru. Înainte de a începe sesiunea cu întrebări şi răspunsuri pentru această seară, vă reamintim că aceasta este clasa noii energii, că v-aţi oferit să fiţi în serviciu, să fiţi primii care începeţi să lucraţi şi să integraţi tot ce este nou.

De la începutul comunicării, Consiliul Crimson a avut două subiecte. Primul subiect este despre schimbările care au avut loc, şi sigur aţi văzut asta în viaţa voastră, în lumea voastră. Schimbările au venit de la munca pe care aţi depus-o, munca cu înţelegerea luminii şi întunericului. Schimbările continuă să aibă loc. Aşa cum ştiţi, de multe ori cînd apar schimbări, cauzează dificultăţi sau conflicte în viaţă. Nu este din cauză că aţi făcut ceva rău, nu vă judecă Spiritul; multe schimbări au loc pentru că le-aţi cerut, aţi vrut să ştiţi cum se vor desfăşura lucrurile. Şi acum tot voi sînteţi cei care aţi cerut să fiţi primii care să înţelegeţi şi să lucraţi cu noua energie.

La începutul discuţiilor, la fel am spus că niciodată nu sînteţi singuri; de multe ori aţi crezut că sînteţi şi mergeţi singuri pe drumul vostru dar să ştiţi că au fost multe, foarte multe entităţi în jurul vostru. Au fost ghizii voştri. Au fost îngerii şi Arhanghelii iar acum curierii voştri. Este un întreg anturaj cu voi. Niciodată nu sînteţi singuri, prietenii mei. Poate aşa este percepţia de partea voastră a voalului. Dacă aţi putea vedea întreaga scenă, dacă aţi putea să vedeţi pe toţi cei care au venit aici în această zi! Sînt şi aspectele din vieţile voastre anterioare venite aici. Sînt mulţi învăţători din toate părţile regatului angelic. Sînt aici ca să vă ajute, dar aşa cum am spus, ei nu pot face nimic în locul vostru. Ei sînt aici să vă ajute cu dragoste.

Curierii voştri sînt aici să răspundă comenzilor voastre, să vă împlinească dorinţele şi serviciile. Dacă lucraţi în noua energie şi sînteţi în serviciu pentru spirit, cînd chemaţi curierii să acţioneze pentru voi veţi vedea rezultate împlinite foarte repede. Dacă însă o faceţi în scopuri egoiste (nimeni de aici nu are acest interes), dacă totuşi unii au interese egoiste, nu vor avea rezultate. Sînt multe tipuri de energii care au fost înfiinţate şi care nu vor permite aşa ceva. Voi, care v-aţi adunat aici şi care citiţi aceste cuvinte – şi cei care sînt în serviciu pentru spirit – cît timp continuaţi să lucraţi în noua energie, veţi vedea că lucrurile pe care le cereţi de la curieri se vor realiza foarte repede.

Înainte de a răspunde la întrebările voastre – sau de a încerca (chicotiri) – vă punem cîteva întrebări în seara asta. Întrebăm „Ce simţiţi?” pentru că nu ştim. Cînd treceţi prin schimbări... cînd experimentaţi, spuneţi-ne, cum vă simţiţi? Spuneţi-ne cum vă simţiţi şi ce aveţi nevoie. Vă întrebăm „Ce gîndiţi voi?” Contrar a ceea ce gîndiţi, nu vă citim gîndurile. Putem intra în energiile voastre dacă ne daţi voie, dar spuneţi-ne ce gîndiţi. Explicaţi-ne asta. Spuneţi-ne ce aveţi nevoie ca să puteţi continua călătoria. Cîteodată este sentimentul acela că ceva nu merită, că nu aveţi valoare. Vă cerem să ne comunicaţi ce aveţi nevoie. Dacă faceţi asta, o întreagă serie de acţiuni vor începe să aibă loc. Dacă vreţi să mergeţi pe drum în durere, efort şi singuri, trebuie să lăsăm lucrurile aşa pentru ca voi să simţiţi. Comunicaţi cu noi. Începeţi să comunicaţi cu voi înşivă. Spuneţi-ne cum vă simţiţi şi de ce aveţi nevoie. Împărtăşiţi cu noi bucuriile şi necazurile voastre. Aşa cum am spus mai înainte, asta este clasa pentru noua energie. Împreună vom învăţa.

Acum putem începe sesiunea cu întrebări şi răspunsuri.

Întrebare: Eu am două întrebări şi un răspuns pentru tine, Tobias. Răspunsul pe care îl am la întrebarea „ce anume avem nevoie?” este: noi, cei care mergem pe drumul acesta... trebuie să ştim, chiar dacă simţim durerile, chiar dacă simţim supărările... trebuie să ştim că sîntem aliniaţi cu propriul Spirit, cu Miezul Spiritului, Marele Spirit, Creatorul. Trebuie să ştim asta, chiar dacă mergem pe acest drum. Cei care ar putea fi răniţi, sînt în energia veche? Sîntem noi corecţi? Acesta mă duce cu gîndul la prima întrebare despre relaţii şi mulţi dintre cei de aici (şi dintre cei care îi consiliem), sînt în situaţia de a alege; dar în noua energie (dimensiunea a patra), s-au apropiat de energia veche (dimensiunea a treia). Asta ne ţine în loc, pentru că e posibil să fi acordat dragoste cui nu trebuia; poate dragostea era adevărată, dar nu înaintăm şi nici nu înfăptuim. Întrebarea a doua este: ai spus la începutul comunicării tale că noi călcăm pe un teren nou, că noi călcăm pe un teren pentru Spirit. Noi înaintăm şi mergem împreună cu întregul anturaj care ne ajută; au ei o vedere completă legat de unde mergem şi ce facem?

TOBIAS: Da, vă mutaţi în noua energie; da, este un anturaj, sînt cei despre care am vorbit, „curierii”. La fel, cu voi este şi familia voastră din regatul îngeresc. Rangul Arhanghelilor vă priveşte de foarte aproape şi observă tot ce se întîmplă. Deci sînteţi înconjuraţi dar vă avertizăm că observaţiile noastre poate nu sînt cum vă aşteptaţi. Nu vedem întreaga hartă – ca să ştim ce drumuri parcurgeţi – pentru a vă putea ghida. Noi învăţăm prin voi. Avem o vedere generală, fiind de partea asta a voalului, dar voi sînteţi cei care vă integraţi în Divinitatea voastră. Nu înţelegem cum este să fii într-o formă Umană, nu ştim cum înţelegeţi Divinitatea voastră. Cu alte cuvinte, prietenii mei, nu întotdeauna ştim răspunsul, deşi cîteodată avem o imagine generală despre ce ar putea fi benefic pentru voi. De aceea vă încurajăm să ne vorbiţi frecvent.

În legătură cu relaţiile... este un subiect interesant. Pentru început trebuie să înţelegeţi că relaţia în care sînteţi acum este strînsă. Nu este nici o greşeală în asta. Partenerii nu se ţin în loc între ei. Poate partenerul vostru nu va dori să meargă în noua energie în momentul acesta şi este posibil ca, pentru început să meargă numai unul dintre voi. Ar fi un dezechilibru dacă aţi merge amîndoi, în acelaşi timp. Nu există o regulă. Sînt multe perechi care au crezut de cuviinţă că pot trece prin asta împreună, dar în multe cazuri ei pot produce dezechilibre unul celuilalt. Dacă sînteţi într-o relaţie care nu este pregătită pentru suflet, această relaţie se va schimba singură. Asta face parte din procesul de a da voie. Nu trebuie să faceţi nimic pentru că se va schimba de la sine. Energiile îşi vor găsi nivelele proprii.

Există conflicte şi mulţi dintre cei de aici se întreabă ce ar putea face pentru relaţiile lor. Dorim ca să ştiţi că relaţiile improprii, în care doar unul dintre parteneri este în noua energie, se vor rezolva de la sine. Nu trebuie să faceţi aproape nimic. Poate într-o zi un partener va veni la celălalt şi-i va spune „nu mai merge deloc aşa”. Asta este dinamica noii energii. Nu va fi voinţa voastră, să zicem aşa. Nu va fi o forţare mentală pentru ca o situaţie să se întîmple. Vor fi alinieri de energii care vor determina ca lucrurile să se întîmple.

Acum cerem ca voi, în astfel de situaţii, să vă întrebaţi Fiinţa Divină, Sinele Propriu, dacă relaţiile voastre sînt pregătite. După aceea fiţi liniştiţi, răspunsul va veni. Nu faceţi eforturi mentale, acestea erau atribute puternice ale vechii energii, ale intelectului, să facă eforturi dute – vino, şi să evalueze dute – vino. Multora le va fi dificil să mînuiască noua energie. Nu trebuie să faceţi nici un efort mental. Trebuie doar să vă spuneţi „intenţia”. Atunci toate lucrurile vor veni ca un rezultat. În serviciul vostru, în viaţa voastră personală, nu trebuie să faceţi nici un efort. Trebuie doar să daţi voie şi să acceptaţi. Acesta este primul principiu al noii energii, după cum am mai spus în această clasă. Credem că aceste răspunsuri v-au satisfăcut.

Întrebare: Tobias, ai vorbit despre schimbarea cristalelor. Mă întreb dacă poţi să ne spui celor care ne-am folosit de ele, cum se vor schimba şi dacă vom continua să fim binecuvîntaţi de energia lor într-un mod diferit. Aş dori să-mi clarific toate acestea, te rog. Mulţumesc.

TOBIAS: În trecut, cristalele aveau o energie de depozitare pentru voi. Au avut în ele multă energie pe care voi n-o puteaţi ţine. Deci, exista o afinitate cu acele pietre preţioase. Ele v-au servit bine, dar mutîndu-vă în noua energie, nu mai trebuie să vă bazaţi pe energia lor. Cînd într-adevăr veţi începe să lucraţi cu energia divină proprie, veţi pierde conexiunea cu acele pietre preţioase. Ele au fost lîngă voi pentru a vă servi, dar acum, dragii mei, sînteţi sfătuiţi să menţineţi toate energiile dinlăuntrul vostru. Sînt mulţi cei care au folosit sau mai continuă să folosească instrumente din exterior. Numim numai cîteva: cristalele, pendulele, diferitele flori şi ierburi. Toate acestea au fost necesare şi nu vă cerem să le abandonaţi. Vă cerem să recunoaşteţi că acestea au fost instrumente din energia veche. În noua energie toate răspunsurile vin din interior. Din nou, spunem că aceste date vor cauza multe controverse, atît vouă cît şi celorlalţi. Există tendinţa de a continua folosirea acestor instrumente, dar cei care într-adevăr lucrează în această clasă cu noua energie, le vor lăsa deoparte.

Întrebare: Tobias, tu ai vorbit despre conceptul de a da voie, de a permite. Sînt de acord cu asta pentru că lucrez cu mulţi oameni. Îi învăţ cum să-şi dea voie să fie în trupul lor şi să fie conştienţi. Acesta este o înaltă disciplină pentru Spirit care coexistă cu un ego Uman, pentru că de obicei ceea ce eu vreau să-i învăţ e „a permite”. Cîteva lucruri... pentru ca cei care lucrează în noua energie să-şi clarifice aceste noţiuni; încercăm să dăm voie spaţiului... pentru că noi credem că noua energie are nevoie de spaţiu. Din cîte am dedus eu, există o influenţă directă; chiar dacă nu poţi „permite”, mi se pare că te impiedici în judecarea de sine. Este o judecare ca de exemplu: „Eu nu lucrez destul. Eu nu fac bine”. Cealaltă noţiune este de a fi prezent, întotdeauna în acest moment. Mulţi gîndesc la ce fac sau ce vor trebui să facă. Îşi umplu timpul în dimensiunea a treia, cu lucruri pentru egoul lor; să simtă că fac destul pentru a nu mai apărea judecarea de sine. Pentru ei, este important să umple spaţiul cu problemele de dimensiunea a treia şi astfel nu mai rămîne spaţiu. Pentru aceşti oameni nu este posibil „a permite”. Nu este loc pentru spaţiu liniştit. Mintea lor este întotdeauna în viitor, în trecut sau în alte părţi, dar nu în prezent. În observaţiile mele totul se reduce la judecata de sine. Pentru clarificare, întrebarea mea este... dacă tu ai putea spune ceva despre noţiunea de judecare de sine, ce anume împiedică „permisiunea”; asta înseamnă să fii în afara celei de-a treia dimensiuni, într-un spaţiu nou, care nu este altceva decît un spaţiu imens.

TOBIAS: A permite este un subiect interesant. În partea noastră a voalului, a permite este un lucru natural şi nici nu ne gîndim la asta. Cînd voi aţi venit pe Pămînt ca Umani, aţi venit sub un voal şi v-aţi separat de Spirit. Asta a fost înţelegerea pentru cei care vin pe Pămînt, să înţeleagă lumina şi întunericul. Cînd vorbim despre onoare, ceea ce avem este pentru voi, pentru munca pe care o depuneţi, pentru că nu a existat pînă acum o altă Creaţie a Spiritului care să se fi deconectat vreodată conştient şi cu un scop de Spirit. Asta a făcut parte din energia pămîntului, pentru a uita cine sînteţi. Şi făcînd aşa, cînd v-aţi deconectat de Spirit, cînd cu adevărat aţi uitat cine sînteţi, aţi început să nu mai aveţi încredere. Aţi început să vă bizuiţi pe mintea voastră, pe egoul vostru. Astfel egoul a creat o nouă definiţie despre voi. De-a lungul drumului aţi pierdut acea încredere de sine. Din nou, acesta a fost rezultatul separării de care noi nu am ştiut.

Acum cînd vi se cere să veniţi în spaţiul de „permisiune”, nu va mai apărea neîncrederea. Aţi încercat „permisiunea” înainte, în toate modurile posibile. Aţi încercat ca „permisiunea” bunătăţii şi vindecării, a luminii şi abundenţei să intre în viaţa voastră. Aţi fost trîntiţi, cum se mai spune, din cauză că, dragii mei, aţi lucrat în vechea energie care nu a furnizat mecanismul ideal pentru ca adevărata „permisiune” să aibă loc.

Acum, în noua energie în care începeţi să mergeţi, „permisiunea” vine de la a avea încredere în divinitatea voastră. Permisiunea vine de la a avea încredere în divinitatea naturală, în Sămînţa Christului cu care aţi venit aici. Atunci cînd învăţaţi să aveţi încredere şi noi vă reamintim cine sînteţi, pentru a avea încredere în sinele vostru şi încredere în Spirit, „a permite” va fi un lucru natural. Nu puteţi forţa producerea „permisiunii”. Asta vine din adîncul fiinţei, dinlăuntru. Permisiunea vine de la a lăsa sau elibera toate lucrurile. Cînd eliberaţi toate lucrurile, cînd treceţi prăpastia despre care am mai vorbit, atunci începe să se deschidă potenţialul tuturor lucrurilor, a tot ceea ce sînteţi. Cînd am spus în alte sesiuni ca aceasta că noul divin Uman în care vă tranformaţi, mintea voastră de ieri sau de astăzi, nu poate imagina cum va fi. Voi sînteţi provocaţi să mergeţi pînă la punctul de totală încredere în Sine şi în Spirit. Prietenii mei, în ce altceva aveţi încredere în afară de Spirit şi Sinele vostru?

Cînd ajungeţi la acest punct nou de încredere, veţi ajunge în mod natural şi la punctul de „a permite”. Atunci va fi... veţi fi ca fluviul care curge fără baraj, fără nici o restricţie. Mintea voastră a fost unealta care a încercat să baricadeze, să restricţioneze sau să dirijeze curgerea fluviului. Este timpul, de a da permisiunea şi de avea încredere. Permite-i dragostei naturale şi proceselor Spiritului să te ghideze. Acest element de permisiune va fi cea mai solicitată parte a intrării voastre în noua energie. Sînteţi destul de exacţi în cunoştinţele voastre dragilor, crezînd că mintea va înfiinţa un mecanism de permisiune, dar asta sigur nu va veni de la minte. Continuaţi să lucraţi cu ea. Continuaţi să lucraţi aşa cum am spus, individual sau în grup, permiţînd „permisiunii” să aibă loc.

Întrebare: Subiectul este voalul. Mi se pare mie – şi apreciez îndrumarea ta – că ştiu despre existenţa voalului, dar utilitatea lui nu mi-o mai amintesc. Întrebarea este „de ce există voalul?” Face parte oare din contractul nostru, cînd am decis să venim pe Pămînt şi să fim Umani? Sau, este poate ceva ce trebuie să se întîmple mai întîi ca să poată dispărea? Care este baza acestuia?

TOBIAS: Asta este o întrebare excelentă. Voalul este creat prin conştiinţa masei. Chiar dacă sînteţi conştienţi de prezenţa voalului şi chiar dacă intenţia voastră este de a-l dizolva în jurul vostru, încă mai există o structură electromagnetică puternică a voalului creat de conştiinţa masei. Individual nu puteţi dizolva voalul, dar împreună puteţi reduce, puteţi curăţa această ceaţă. Deoarece, la nivelul vostru de vibraţie actuală, voalul are un impact mai mic asupra individului faţă de cei care încă mai merg în vechea energie pe Pămînt. Deci, pînă la o limită, aveţi control asupra acestuia. Să nu vă nemulţumiţi încercînd să treceţi prin voal. Din nou spunem că, este într-o oarecare măsură un exerciţiu al intelectului. Cînd vă veţi mări vibraţiile şi înţelegerea, cînd permiteţi divinităţii voastre să germineze şi să înflorească, chiar dacă puterea voalului încă există de la conştiinţa masei, veţi fi şi mai puţin afectaţi – individual – de asta. Dar, dragii mei, vă propunem să nu vă luptaţi cu voalul.

Întrebare: pentru început vreau să-i mulţumesc lui Cauldre (Geoffrey Hoppe, mediatorul) pentru serviciile lui. Întrebarea mea este despre artă. Care este conexiunea între artă şi Spirit? Va fi altfel în noua energie?

TOBIAS: Vă vom spune o poveste pe care am mai împărtăşit-o cîtorva înainte. Am folosit analogia Dumnezeului, Creatorul, ca fiind un mare pictor. Dumnezeu a hotărît într-o zi să deseneze, să picteze şi a creat o pictură măreaţă cum nu a mai fost creată vreodată. A fost o pictură frumoasă. În inima lui, Dumnezeu a vrut nu numai să picteze dar să şi trăiască pictura, să experimenteze pictura dinlăuntru – nu numai să creeze din afară. Deci Dumnezeu a hotărît să meargă înăuntrul picturii, să trăiască înăuntrul ei şi să înţeleagă adevărata frumuseţe, profunzime şi dragostea picturii care El/Ea a creat-o. Odată intrat în pictură, a uitat că El/Ea a fost Dumnezeu. Astfel şi-a creat oportunitatea de a trăi într-adevăr în acea creaţie. Dumnezeu sînteţi voi, prietenii mei. Voi sînteţi Dumnezeu. Voi aţi creat pictura. Cu o profundă dragoste şi compasiune, aţi hotărît să trăiţi în interiorul picturii şi aţi uitat că voi sînteţi pictorii. De aceea jucaţi toate experienţele şi dramele voastre din interiorul picturii. Dar în noua energie vă veţi reamintiţi că voi sînteţi pictorii. Deci prietenii mei dragi, ce întrebare excelentă şi ce mod excelent de a înţelege valoarea artei. Uitaţi-vă şi altfel la artă, pentru că voi sînteţi pictorii tuturor lucrurilor, nu trăiţi doar înlăuntrul creaţiei voastre. Permiteţi expresiilor să iasă la suprafaţă din întreaga voastră fiinţă, nu numai din minte, nu numai din inimă ci şi de la unicul punct energetic, pentru că se va manifesta ceea ce voi numiţi ascensiune, încă odată veţi deveni pictori.

Întrebare: Va mai exista în noua energie, cauză şi efect?

TOBIAS: Şi acesta este o întrebare excelentă. În noua energie nu va mai fi cauză şi efect, aşa cum ştiaţi în trecut. În trecut o numeaţi „karmă”. V-aţi jucat în energia veche, între energiile luminii şi întunericului pentru a înţelege echilibrul. În noua energie nu există cauză şi efect. Există INTENŢIE şi CREAŢIE.

Întrebare: Am o întrebare. Ceea ce numeşti tu noua energie, cred că a existat tot timpul. Ceea ce este nou pentru mine, e că nu am fost conştient de acesta decît în ultimii ani; pot crea realitatea mea; nu mai am nevoie – aşa cum ai spus tu – să mă bazez pe instrumente din exterior pentru vindecare. Am lucrat ca vindecător pînă ce am realizat că vindecarea este „a permite”, este să crezi că ai fost vindecat şi atunci eşti. Deci noua energie este într-adevăr nouă sau avem acum o nouă conştienţă a ceea ce a existat întotdeauna?

TOBIAS: Tu, cei care sînt în această cameră şi cei care citesc acest material, aţi lucrat mulţi ani pentru a ajuta la crearea modelului iniţial a noii energii, dar ceea ce într-adevăr am denumit „noua energie”, a fost creat foarte recent. Este complet nouă. Nu a mai existat pînă acum. Este ceea ce aţi solicitat pentru voi şi ceea ce e minunat pentru voi. Cînd vorbim prin mediatori şi cînd ne adunăm împreună cu Umanii, cînd ne contopim, o nouă energie este creată. Nu este doar a veni voi la locurile voastre, sau noi la ale noastre. Împreună creăm un loc sacru şi o energie sacră. Cînd a avut loc ruptura în conştienţă, ceea ce noi am numit recent cele Două Planete Pămînt, aceasta a fost într-adevăr noua energie, cea care nu a mai fost creată înainte. Dar, dragul meu, tu, ceilalţi din această cameră şi cititorii, am lucrat împreună pentru a instala reţeaua şi structurile aceastei perioade de timp, şi cînd eraţi treji şi cînd dormeaţi. Este bine că aţi făcut asta, pentru că fiecare dintre voi personal va găsi mai mult echilibru în acest loc nou.

Întrebare: Aş vrea să aud mai mult despre intenţie şi creaţie. Tu spui că sînt cărţi pe care le creem cu gîndurile şi cei ca Gregg Brader, care vorbesc şi despre simţăminte. Acum, ceea ce spui este că va fi un fel de întreg, o unitate, un unul, de la care vom aduce creaţia. Eu am o anumită percepţie, dar încă mai fac legătura cu asta prin trăirile mele. Poţi explica asta?

TOBIAS: Asta este o chestiune căruia nu-i cunoaştem răspunsul. Ştim că, creaţia – întreaga creaţie – nu va veni doar de la gînd. Acestea sînt vechile caracterisitici care au lucrat în energiile vechi, dar nu vor avea acelaşi efect şi în noua energie. Emoţiile voastre, aşa cum am mai spus înainte, sînt un combustibil, o forţă conducătoare. Este o combinaţie a fiinţei întregi care vor produce creaţiile voastre. Acesta este una dintre solicitările pe care o cerem acestui grup, să înceapă să experimenteze, să înceapă să încerce diferite locuri de conştienţă. Ştim că nu va veni doar din inima voastră sau numai din mintea voastră. Va veni de la o întreagă permisiune şi dorinţă din fiinţa voastră. Va fi nevoie de ceva efort pentru a afla care este această chestiune. Folosim o analogie, atunci cînd prietenul nostru Cauldre (mediatorul), a început să lucreze cu noi, i-a luat ceva timp pînă a găsit frecvenţa vibraţiei corecte pentru a deschide o comunicare clară. Nu am ştiut cum să-i spunem. Au fost necesare diferite experienţe şi încercări. Desigur, a mai căzut pe jos de cîteva ori înainte de a fi sigur pe el. Cam la fel este cu noua energie şi cu creaţiile noi. Va fi o muncă de dute-vino. De aceea am sugerat folosirea internetului pentru a putea comunica unul cu altul. Cîţiva vor găsi noul drum. De aceea grupul este important, puteţi împărtăşi şi compara ideile. Nu este un loc specific de unde noi să vă spunem să începeţi. Este doar intenţia de a fi.

Întrebare: Eu am o întrebare despre vise. Simt că visele noastre... că mulţi dintre cei din această cameră de fapt... mulţi dintre cei din cameră apar în visele mele şi mie mi se pare că toţi sîntem într-o misiune sau în diferite misiuni. Poţi să ne dai ceva informaţii despre asta?

TOBIAS: Toţi cei care sînt aici şi care citesc aceste mesaje, sînt, aşa cum spui, într-o misiune. Toţi vor interpreta diferit propriile vise. Cîţiva se vor simţi de parcă ar fi lucrat toată noaptea. Alţii se vor simţi de parcă ar fi stat într-o clasă toată noaptea. Într-adevăr, dragul meu, toţi care sînteţi aici în Spirit, toţi cei pe care v-am numit Copii Pierduţi ai Christului, este timpul să veniţi în faţă. Este timpul să îndepliniţi contractul acestei vieţi pe Pămînt. Fiecare dintre voi ştie că va crea şi va lucra cu noua energie. În particular, pentru următoarele trei luni din timpul vostru, va fi o intensitate continuă în visele voastre, veţi simţi o presiune continuă şi multe solicitări. Dar, din nou vă spunem că noi numim această clasă o „clasă a energiei spirituale noi”, unde începeţi să lucraţi împreună şi să o definiţi. În visele tale – în particular dragul meu – încerci să defineşti anumite energii care pot fi împărtăşite cu ceilalţi – în particular cu acest grup. Deci răspunsul la întrebarea ta, dintr-un punct de vedere personal, este că într-adevăr ai o misiune.

Întrebare: Tu ai spus la un moment dat că depresia este o problemă actuală pentru mulţi oameni. Poţi elabora această temă? Nu cred că este vorba atît despre depresie cît despre a te simţi într-adevăr pierdut. Chiar dacă sînt conştient de noua energie – şi e o solicitare pentru mine – totuşi simt că sînt pierdut.

TOBIAS: Depresia este doar un simţ al Sinelui care a fost abandonat. Este un simţ al pierderii şi supărării. Este dificil de explicat, dar în energia veche Umanul de Sine are o identitate a lui, la fel ca şi vieţile anterioare, acestea au identitatea lor. Este un simţ al abandonării şi parcă ceva a murit sau este pe moarte. De aceea mulţi de aici au trecut prin sentimentul de moarte a iluziei. Este un sentiment, parcă toate energiile v-au fost trase de sub picioare. Există totuşi dorinţa de a continua să trăiţi, de a vă continua identitatea; totuşi ştiind că totul este pregătit pentru a lăsa drum liber ADEVĂRULUI DE SINE, Înălţimii de Sine, să vină înăuntru. Aceste sentimente sînt puternice şi reale. Sînt Umani care nu au putut să treacă prin asta şi au decis să se întoarcă Acasă. Aceste sentimente sînt puternice. Aceste sentimente de depresie s-au intensificat în ultimul timp, de cînd ghizii voştri au eliberat spaţiul din jurul vostru; deci este un sentiment adiţional de abandonare.

Prietenii mei, ce faceţi voi este dificil. Acestea sînt miezul problemei fiinţei voastre. Sentimentele sînt reale, ele nu pot învinge mintea. Aventura în această energie nouă, are desigur un risc din partea voastră. Este o muncă dificilă. Am venit împreună cu voi în această clasă a noii energii spirituale a Pămîntului. Ne-am alăturat vouă pentru a vă ajuta la adăugarea energiei, a adăuga dragoste muncii pe care o faceţi, dar ştim că este dificil. Un lucru care l-aţi putea face şi care ar face o mare diferenţă în călătoria voastră, este ca să nu fiţi severi cu voi înşivă. Există o tendinţă de a vă întreba, oare faceţi lucrul cel bun? Există şi o tendinţă de a vă pedepsi pe voi înşivă.

Noi, vă spunem din acest loc al adevărului şi dragostei că sînteţi pe calea cea bună şi faceţi un lucru bun. Eliberaţi judecata şi mergeţi înainte. Aşa cum a spus prietenul nostru Cauldre, lucrul cel mai neplăcut care vi s-ar putea întîmpla este ca oamenii să spună că sînteţi nebuni. Poate din perspectiva lor sînteţi, dar aveţi de-a face cu lucruri care sînt complet noi.

De aceea vă spunem din nou, în această cameră se află nu numai Umani ci şi legiunea de Arhangheli, Spirite şi Aspecte ale vieţilor voastre trecute. Ei privesc şi se miră de modul în care vor avea loc lucrurile. Vă privesc în onoare şi dragoste. Noi spunem că toate lucrurile se învaţă prin voi. Cunoştinţa despre noua energie acum vine de la voi. Nimeni nu a ajuns la acest punct pînă acum.

Cînd aveţi sentimentul de depresie – şi mulţi dintre voi au experimentat-o – binecuvîntaţi-o, chiar dacă pare dificil, binecuvîntaţi-o. Este natural. Vă va încerca în cel mai profund nivel al timpului. Dar, binecuvîntaţi-o. Fii într-o familie ca acesta, într-un grup. Corespondaţi unul cu altul. Sînteţi vindecători şi învăţători, ajutaţi-vă unul pe altul. Este o energie cu două căi, înveţi să vindeci pe unul din familia ta, începeţi să te foloseşti de noua energie. Începeţi să daţi voie curgerii fluviului şi în acelaşi timp ajutaţi pe cineva din familie. Asta ajută totul. Nu fiţi severi cu voi înşivă. Dacă vă veţi îmbolnăvi fizic, dacă veţi deveni depresivi, aceste lucruri vor fi naturale. Să nu le luaţi ca pe un „semn”, că se întîmplă ceva „rău” cu voi, face parte din procesul de a vă muta în noua energie.

Întrebare: Tobias, ai spus că voi învăţaţi prin noi. De multe ori m-am mirat cum Kryon sau altcineva de dincolo de voal care nu a fost Uman niciodată poate şti prin ce trecem noi. Voi nu aţi experimentat separarea, frica sau orice altceva prin care trecem noi. Aş vrea să ştiu, cum vine asta?

TOBIAS: (foarte emoţional) Eu, Tobias, am fost în formă fizică pe Pămînt, acum mulţi ani în urmă. După multe vieţi pe Pămînt am decis să rămîn pe această parte. Nu am avut puterea pe care fiecare dintre voi o are. Nu am avut abilitatea continuă de a fi îndepărtat de Spirit, abilitate pe care voi o aveţi. Eu am venit înapoi pe această parte a voalului cu angajamentul şi cu promisiunea de a vă asista de aici, să fiu în serviciul vostru. Noi învăţăm prin voi. Sînteţi primii care mergeţi în această energie nouă. De aceea vă întrebăm, „cum vă simţiţi, ce gîndiţi, ce aveţi nevoie?”. Voi sînteţi cei care colectaţi şi asamblaţi toate informaţiile şi faptele. Noi stăm aici, pe partea noastră a voalului şi înregistrăm toate acestea – aşa cum sînt – observînd şi folosindu-le în diferite locuri din creaţia Universului, pentru a crea noi modele de energii. Voi sînteţi cei care le digeraţi, ca să spunem aşa. Noi sîntem cei care le procesăm. De aceea vă încurajăm să continuaţi. Ştim că există dorinţa de a vă reîntoarce, dar munca pe care o faceţi este importantă. Vedem ziua nouă prin ochii voştri. Simţim prin sentimentele voastre. Prin fiinţa voastră ajungem la noi înţelegeri. Spiritul ajunge la înţelegerea creaţiei, aşa cum nu a fost înţeles înainte. De aceea cînd mulţi dintre voi cereţi un răspuns de la noi, noi chiar nu ştim.

Întrebare: Vizavi de alinierea planetară care va avea loc pe 5 Mai anul acesta, poţi să ne spui ceva despre semnificaţia celor trei luni care urmează?

TOBIAS: Va fi de ca şi cum o uşă se va deschide, cînd o uşă se deschide, în spatele ei este o energie suplimentară pentru toţi Umanii. Efectul obţinut de acest grup prin alinierea planetelor este abilitatea de a stoca mult mai multă energie spirituală a Adevărului de Sine. Aceste lucruri se vor manifesta în serii. Mai întîi va fi alinierea electromagnetică. Cînd aceasta va avea loc, vă va furniza noi oportunităţi. Ce este important şi ce se petrece pe Pămînt în acel moment – să nu anticipaţi nimic că fiind o ştire importantă. Evenimentele vor fi liniştite. Dar în timpul acelui eveniment şi după, cei care sînteţi în rezonanţă cu aceasta, vă veţi simţi mult mai puternici. Vă veţi concentra asupra abilităţilor creative. Veţi simţi mai mult energia fizică şi veţi avea nevoie de mai puţin somn. Veţi avea abilitatea de a vindeca mai repede corpul şi minţile.

Întrebare: Eu am observat în ultimele luni că oamenii „trag la inima mea” mai mult decît de obicei, iar aceasta este într-adevăr iritant. Nu prea sînt absorbit de dramele lor, dar simt că sînt mai conectat cu ei. Asta este foarte tulburător.

TOBIAS: Aceasta, prietenii mei, face parte din deschiderea voastră proprie. Face parte din conştienţa voastră proprie, simţiţi că sînteţi mult mai afectaţi de acestea. Dar la fel, mulţi dintre umani sînt în energia veche. Ei văd ceva diferit la voi, la toţi care vă aflaţi aici şi care citiţi aceste cuvinte. Ştim că mulţi dintre voi au observat că oamenii trag la voi. Aşa cum sămînţa divinităţii încolţeşte şi creşte în sinea voastră aşa ei vor fi atraşi de voi. Nu vor pricepe ce se manifestă în umanitatea lor, binecuvînteză-i... în umanitatea lor vor să posede acel lucru pe care-l aveţi şi voi. Văd lumina în voi. Doresc în sinea lor s-o aibă, dar aşa cum ştiţi, nu le-o puteţi da. Puteţi doar să-i stimulaţi să înceapă să scoată la suprafaţă ce e înlăuntrul lor, sămînţa christului. Aceasta va continua şi o veţi vedea frecvent, atîta timp cît mergeţi mai adînc în noua energie. Vor veni la voi cei care vor să obţină ceea ce aveţi. Cînd le veţi spune că nu le puteţi da... atunci mulţi dintre ei vă vor ataca, pentru a afla din ce sînteţi făcuţi. Aceasta va fi cînd învăţătura voastră devine importantă, pentru a-i ajuta să înveţe că şi ei posedă divinitatea lor proprie, exact ceea ce văd şi în voi; ei o posedă deja dar trebuie să înceapă să lucreze şi s-o activeze. Asta se va întîmpla cînd fiecare dintre voi va fi învăţător.

Întrebare: Tobias, mulţumesc pentru binecuvîntarea ta. Poate învăţăm şi noi să te binecuvîntăm la fel. Întrebarea mea este despre comunicare. Tu spui că de pe partea voastră a voalului nu ştiţi să ne citiţi gîndurile, dar în acelaşi timp vreţi să ni le cunoaşteţi. Trebuie să le spunem cu voce tare? Putem noi... putem să le spunem sub formă de intenţii? Cum putem comunica mai clar, pentru a subţia voalul?

TOBIAS: Cînd Umanul hotăreşte să-şi închidă gîndurile şi emoţiile, este foarte dificil pentru noi să citim şi să ne uităm la energia voastră, pentru că uşa este închisă. Cînd vorbiţi cu noi fără cuvinte – dar dirijaţi gîndurile voastre direct la noi, atunci parcă o uşă se deschide. Atunci comunicarea este posibilă. Cînd vorbiţi tare – nu trebuie să avem urechi ca să auzim – energia voastră este mult mai concentrată şi mai puternică. Este mai puţin subiectivă interpretarea pentru noi. Atîta timp cît lucraţi cu divinitatea voastră, cît lucraţi în noua energie, comunicările voastre ne-verbale vor deveni mai puternice decît cele verbale. Dar mai este nevoie de puţin lucru. Şi acesta va face parte dintr-una dintre discuţiile viitoare a acestei clase. Cînd gîndurile şi cuvintele voastre sînt dirijate la noi, atunci le putem citi. Dar cînd un Uman care se simte ruşinat, vinovat sau fricos şi se ascunde sub pătura emoţională, este dificil să-l auzim. Este dificil să-l înţelegem. Putem citi diferite modele de energii generale care vă înconjoară dar venim numai cu permisiunea Umanului. Este foarte dificil – chiar şi pentru cei care citesc sau cei mai buni mediumi – să vadă părţile pe care le-aţi ascuns. Prietenii mei, întotdeauna aţi fost în control. De aceea este aşa dificil să facem precizări sau să citim viaţa întreagă a cuiva. Desigur, sînt semne sau feluri de vibraţii energetice, dar dacă uşa voastră este închisă nu putem intra.

Acum ştim că prietenul nostru este obosit. La fel, ştim că Umanii care stau pe scaun au devenit neastîmpăraţi. Rezumăm, spunînd că astăzi, la această adunare, au început învăţăturile. Vor fi lucruri noi pentru voi, sau contrar a ceea ce aţi făcut pînă acum. Sîntem aici să vă călăuzim. Întregul anturaj care înconjoară acest cerc de Umani este mare şi continuă să vă ajute şi să vă observe. Curierii voştri vor fi prezenţi cînd veţi avea nevoie de ei. Prietenii mei, nu sfîrşim discuţia nostră înainte de a vă reaminti: nu vă mai întoarceţi la biblioteca voastră veche pentru a căuta răspunsurile. Toate răspunsurile vor veni de la un loc nou. Acesta este scopul acestui grup!

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved