Capitolul 10

FĂ NI-MIC

24 Martie 2000

(Prezentare făcută la „CERCUL CRIMSON”)

 

TOBIAS: Si asa este, prietenii mei, ne adunăm împreună, ca o familie. Ne adunăm în seara aceasta împreună, în Cercul Crimson. Acum pentru următoarele minute, eu, Tobias, voi vorbi prin prietenul nostru Cauldre si împreună vom echilibra energia din această cameră. Ceea ce creem împreună cu Umanul si Spiritul este o energie sacră, o energie binecuvîntată. Aceasta este energia voastră, a „noului timp”. Într-adevăr, am numit această grupare „Clasa Noii Energii Spirituale a Pămîntului”. Voi, prietenii mei, sînteti cei care învătati să vă adaptati la asta, să lucrati cu noile energii venite pe Pămînt în ultimele luni. Ceea ce faceti este o muncă de pionierat, este diferit.

Munca pe care o faceti este legată de schimbări. si voi vă întrebati cîteodată de ce aveti zile asa dificile. Vă întrebati de ce simtiti fluxul si refluxul energiilor. Pentru că sînteti printre primii care lucrati cu aceste energii noi. Este rolul Consiliului Crimson – cei care sîntem pe partea aceasta a voalului – să lucrăm cu voi si cu cei care sînt pe alte planete, în munca cu noua energie.

Asa cum am spus înainte, cînd învătati să integrati ADEVĂRATUL SINE – care se trezeste în starea voastră Umană – mergeti prin procesul de întelegere a diferentelor si de schimabare a energiilor, toti cei de aici si care citesc acest material... veti deveni învătătorii de care ceilalti Umani au nevoie. La fel si Pămîntul trebuie să progreseze ca să poate traversa „tunelul” (ascensiunea). Nu trebuie să fie o surpriză pentru voi că sînteti învătători. Ati stiut asta la un moment dat. Ati stiut că va veni timpul – în călătoria voastră – cînd veti învăta pe altii. Asta, prietenii mei, este Clasa Noii Energii Spirituale a Pămîntului.

Vom vorbi, asa cum am făcut si în adunările anterioare, despre lucruri controversate, sau cel putin neasteptate. Multe din ele deja le stiti intuitiv. Vom vorbi despre acestea. Vă vom împărtăsi din experientele noastre în beneficiul vostru, ce se întîmplă si ce ati putea face. În această seară vom spune multe. Dar acum, prietenii mei, vă cerem să simtiti energia din jurul vostru si energia acestei camere (si energia care există atunci cînd se citesc aceste mesaje). Simtiti schimbările de energie care au loc în jurul vostru în momentul acesta. Cînd vă deschideti inimile, cînd vă deschideti punctul spiritual, cînd vă deschideti fiinta, permiteti energiei Spiritului si energiei Adevărului de Sine să intre în acest spatiu. Energiile sînt ajustate si echilibrate de cei care vin aici astă seară. si sînt multi cei care se alătură de voi. Simtiti prezenta spiritului, a îngerilor si a celor care au trecut în lumea spiritului. Simtiti dragostea care este transmisă în această seară. Nu prea este vorba de cuvintele rostite. Este vorba de energia din spatele cuvintelor. Fiecare dintre voi este capabil să ajute la crearea acestor noi spatii sacre, aceastei noi dimensiuni, indiferent dacă auziti cuvintele sau le cititi.

Acum, sînt multe, multe entităti venite în această seară. Ele vi se alătură vouă, în Cercul Crimson. Munca pe care ati făcut-o aici, munca pe care ati făcut-o în toate zilele vietii prezente a fost importantă si are o importantă imensă. Nu este vorba numai de voi. Dacă v-ati întrebat de ce oare povara a fost asa de dificilă si grea si de ce ia atîta timp ca să se schimbe... prietenii mei, nu este vorba numai de voi. Voi duceti povara vietilor voastre anterioare, nu numai vietile anterioare pe acest Pămînt, dar si din multe alte locuri. Fiecare dintre voi, fiecare dintre cei care citesc, treceti prima dată prin tunel, tunelul care conduce la ceea ce am vorbit mai înainte, ceea ce noi am numit „A Doua Creatie”. Este mult mai complex decît vă puteti imagina. si dacă ati putea vedea din partea noastră a voalului munca pe care o depuneti si importanta ei, ati fi în admiratie si uluire. Si voi ati fi avut lacrimi curgînd din ochi asa cum avem noi.

Acum, înainte de a continua discutiile din această seară, vă cerem permisiunea – si numai cu permisiunea voastră – toti cei prezenti din partea noastră a voalului ar vrea să vină în fată ca să vă onoreze, să vă atingă, să vă îmbrătiseze. Si dacă este asa, permiteti asta în fiinta voastră. În momentul acesta vom veni pentru contopirea finală a energiei. O să-l rugăm pe Cauldre să fie linistit pentru un moment. (Este liniste în timp ce are loc contopirea energiei Umane cu cea a Spiritului).

De la începutul comunicărilor, tema Consiliului Crimson a fost legată de schimbări. si sigur, discutia despre schimbări a fost cea mai potrivită pentru această zi. Asa cum am mai spus si în comunicările anterioare, au fost schimbări enorme în ceea ce priveste energia Pămîntului din ultimele luni, începînd cu măsurătoarea din 13 Decembrie 1999 si cu mutarea în cele două constiente. La fel, a fost evenimentul pe care noi îl numim „germinarea semintei Christului în Sinele Vostru”. Aceasta este constienta Christului pe care fiecare o posedă si care a fost ascunsă pînă nu demult. Acum este timpul ca sămînta Christului să iasă la suprafată, în fiecare dintre voi. Sînt multe schimbări care au loc în viata voastră, în special în ultimele luni; ati simtit impactul acestora în multe momente ale vietii. Poate ati ajuns la concluzia lui Kryon care a spus că „lucrurile nu sînt asa cum par a fi”. Sigur, ati ajuns la concluzia că instrumentele pe care le-ati folosit pînă acum se pare că numai sînt valabile.

Vedem cîmpul vostru energetic – si pe al celor care citesc – si vedem că vă loviti de un zid. Ati ajuns la momentul frustrării. Nu întelegeti de ce se întîmplă lucrurile în acest fel în jurul vostru. Vă întrebati de ce într-o zi vă simtiti în vîrful lumii iar în următoarea parcă sînteti în adîncul prăpastiei. Vă întrebati de ce există acea depresie continuă, cînd zilnic vă rugati la Spirit si cereti eliberarea. Vă întrebati de ce trebuie să depuneti atîta efort, de ce este asa dificil să fiti împreună cu alti Umani, să vă concentrati, chiar să auziti cuvintele lor... de ce vă simtiti asa de singuratici? Noi auzim rugăciunile voastre comune, cînd spuneti „Spirit, ghizi si îngeri, ce-as putea face astăzi si în zilele următoare? Arătati-mi telul. Arătati-mi scopul pentru care mă aflu eu aici.”

Prietenii mei, am vrea să discutăm acest aspect în seara asta si cerem să vă gînditi putin la asta. Cînd întrebati „ce as putea să fac”... cînd încercati să umpleti bucătelele din enigma vietii voastre... cînd apucati si încercati să faceti diferite lucruri, noi sîntem aici să vă spunem... Clasei Noii Energii Spirituale a Pămîntului – un singur lucru puteti să faceti acum iar acesta este ... „NI-MIC”.

Ceea ce ati putea face acum este „NI-MIC”. Poate că este contrar tuturor lucrurilor făcute în această viată si în vietile anterioare. Acum functionati cu o dinamică si o arhitectură energetică diferită fată de cum ati functionat în trecut.

Acum, cînd spunem că nu trebuie să faceti NIMIC, desigur asta nu înseamnă să stati în fotoliu si să vizionati dramele de la televizor. Este o conceptie interesantă pe care o explorăm cu voi. Vă cerem să ne urmăriti cu atentie. Ne-am referit mai înainte la sămînta Christului din Sinele Voastru, pe care ati dus-o pînă în acest punct, dar care nu a germinat. Acum va începe să iasă la suprafată. Acum încolteste. Acum ia forma propriei sale vieti.

Imaginati-vă că în această viată sînteti fermier. Ati cultivat pămîntul. Ati dat înapoi Mamei Pămînt un fertilizator care ajută la cresterea semintei. Ati plivit pămîntul. Ati spus insectelor si rozătoarelor să plece de pe pămîntul vostru. Ati păzit pămîntul foarte bine. Ati lucrat si noaptea. Ati suferit si v-ati străduit... voi fermierii. Dar acum vine timpul cînd sămînta Christului a germinat a încoltit si creste. Toate lucrurile pregătitoare pe care le-ati făcut, intră în joc. Acum, prietenii mei, voi nu trebuie să faceti „NI-MIC”. În această viată ca si în vietile anterioare, ati terminat lucrul. Ati făcut pe îngrijitorul si pe păzitorul. Acum este timpul să stati pe pămîntul vostru, în gloria energiei Christului care vine în viata voastră. Acum este timpul ca să tineti mîna Spiritului si să observati ivirea acestui fenomen binecuvîntat al noii energii care iese la suprafată.

Prietenii mei, dacă încercati să faceti cu noua energie ceea ce „gînditi” că ea poate face, atunci aceasta vă va încurca si vă va crea o stare de confuzie. Doar vă veti da înapoi, nu va afecta cresterea semintei Christului din voi, în schimb veti cădea în genunchi plîngînd către Spirit, întrebîndu-l încă odată ce trebuie să faceti. Din nou veti să primiti răspunsul: NI-MIC. Nu faceti NIMIC în această perioadă. Doar fiti în bucurie. Începeti să priviti evenimentele care se manifestă în jurul vostru, în viata voastră. Fiti doar observatori. Începeti să observati toate schimbările în cei care sînt în jurul vostru. Începeti să vedeti cum lucrurile vin în viata voastră în mod diferit. Fiti linistiti, prietenii mei. Permiteti noii energii să iasă la suprafată. Ati lucrat pe cîmp – pe cîmpul sufletului vostru – o vesnicie. Va fi dificil, foarte dificil să vă retineti tendinta de a merge afară si de a începe să re-arati terenul, să începeti să udati si să puneti fertilizator. Veti dori să fiti din nou cel care controlează evenimentele.

Ceea ce se întîmplă acum este un eveniment binecuvîntat – cînd sămînta Christului încolteste de una singură. Voi sînteti parte integrantă din eveniment, dar acum este timpul să stati si să permiteti procesului natural să aibă loc. Lucrul acesta va fi dificil. Putem vedea neîncrederea în fiecare din voi. Simtiti că trebuie să faceti ceva. Simtiti că puteti afecta schimbările. Simtiti actiunea modelului vechi de energie, judecata si discernămîntul a ceea ce este bine sau rău. Dar, prietenii mei, nu este momentul pentru asta. Aceasta este energia veche.

Voi, cei care stati aici si cei care cititi, vă mutati în noua energie. De aceea sînteti aici, în acest timp. Nu mai este ca în energia veche. Mintea Umanului vechi nu-si poate imagina. Este nouă. Este puternică. Veti învăta să lucrati cu această energie nouă. Vi se va adresa. Va fi acolo pentru toti cei care au nevoie de ea. Prietenii mei, această nouă energie este... este ceea ce noi am numit ADEVĂRATUL SINE, Christul de Sine. Acesta doreste să iasă la iveală în viata voastră, dar nu o poate face atîta timp cît sînteti ocupati, cu capul în jos, păzînd pămîntul, fărîmitîndu-l, fertilizîndu-l, arîndu-l, udîndu-l si rugîndu-vă. Prietenii mei, acesta este o energie fenomenală. Creste chiar si în ciuda eforturilor voastre. Nu fă NIMIC în acest timp. Doar fii prezent si observă, ia parte la bucuria tuturor lucrurilor care se manifestă.

Acum, desigur, voi învătati să vă relaxati si într-adevăr să aveti încredere, să aveti încredere în Spirit pentru totdeauna în viata voastră... în Îngerul vostru de Aur... cînd doar vă apărati... permiteti ca toate lucrurile doar să fie... si se vor întîmpla lucruri la care nici nu vă asteptati. Va mai fi o perioadă, o perioadă scurtă, cînd lucrurile vi se vor părea haotice în viata voastră. Atunci veti spune „Tobias, ce ai făcut?” „Tu ne-ai spus să nu facem „NIMIC” şsi toate lucrurile au intrat în haos”. Va exista tendinta de a sări si de a controla totul. Dar prietenii mei, în acest timp important se fac ajustările. Ajustările se fac si sînt apropiate. Este timpul să aveti încredere în Spirit. Oh, si cel care a vorbit astă seară, (DR. Michael Abrams, autorul cărtii „Evolutia Îngerului”), a vorbit despre casa care i-a ars, masina care i s-a stricat si serviciul care i-a fost luat. Vă aduceti aminte cînd a plîns la Spirit. A si blestemat Spiritul. Dar, prietenii mei, a fost neîntîmplător pentru el în momentul respectiv.

Observati evenimentele din viata voastră care se schimbă si observati echilibrarea fenomenală care are loc; are loc o nouă constientă si o nouă împuternicire care vine din fiinta voastră. Este ceva mare, este ceva mare, care vrea să fie lumina voastră, care vrea să se integreze. Este ADEVĂRATUL SINE, constienta Christului. Asa cum am mai spus, în mintea Umană de astăzi, chiar si în constienta Umană care va adus pînă aici, nu este posibil să vă imaginati dragostea si constienta profundă care este continută de acest divin Uman care deveniti. Este timpul pentru Umanul vechi să fie eliberat, e timpul pentru a permite si a nu face NI-MIC.

Poate sînt cîtiva care nu sînt de acord, dar este timpul (asa cum am mentionat) să puneti jos cristalele... să puneti jos toate instrumentele; binecuvîntati-le, pentru că v-au servit în vechea energie si v-au adus pînă în acest punct. Veti vedea că acestea nu mai lucrează pentru voi si deja ati început să realizati asta. Dacă reluati cristalele, nu veti mai fi în aceeasi rezonantă cu ele ca înainte. Nu mai comunicati cu cristalele ca si înainte, pentru că nu mai este nevoie de acel echilibru al puterii. Cristalul, dacă într-adevăr îl ascultati, vă spune să vă luati înapoi puterea voastră...

Dacă reluati cărtile si hărtile veti vedea că sînt diferite. Nu spunem că acestea sînt instrumente improprii în noua energie, spunem că le veti găsi diferite. Cînd vă uitati la ele si nu primiti acelasi răspuns ca înainte, nu este din cauză că v-ati pierdut abilitătile sau că nu sînteti conectati la Spirit; ci din cauză că noua energie schimbă toate lucrurile din viata voastră. Toate lucrurile pe care v-ati bazat înainte, acum se schimbă. Chiar si oamenii din jurul vostru se schimbă. Serviciul se schimbă. si asta este adevărat.

Energia Umană veche reactionează si intră în joc pentru a bloca totul, pentru a reveni cu capul înclinat în jos, pentru a vă lovi de pereti si pentru a lupta cu aceste probleme. Energia nouă pentru voi, prietenii mei – cea despre care vorbim aici si căreia ne adresăm prin aceste cuvinte – este să nu faceti „NI-MIC” în acest timp. Nu este „NI-MIC” de făcut.

Desigur, să nu faceti NIMIC nu va continua pentru totdeauna. Este pentru o perioadă scurtă de timp si totusi mai lungă decît credeti voi. Acest timp de liniste, acest timp de eliberare, prietenii mei... ce vine după aceasta este începutul întelegerii cum se foloseste noua voastră împuternicire. Dar va fi diferit de tot ce vă puteti imagina. Noua voastră împuternicire vă va vorbi. Vă va călăuzi. Va fi o parte integrantă din voi. Nu trebuie să depuneti nici un efort. Va fi aici pentru a vă servi. După perioada în care nu ati făcut NIMIC, vă veti muta în această energie. Dar este important să aveti mintea si fiinta linistite, care permit ca acest proces să aibă loc. De aceea lectia importantă care o aducem este să nu faceti „NI-MIC”.

Din nou spunem, dacă mergeti înapoi la energia voastră veche, chiar si la două sau trei luni în trecut, veti vedea că nu va mai lucra pentru voi ca înainte, probabil nu va lucra deloc. Nu vă alarmati, prietenii mei, pentru că procesul care are loc chiar acum este de schimbare. Pentru asta ati lucrat si ati întrebat, asta are loc în jurul vostru. Este timpul să eliberati controlul pe care Umanul l-a avut în vechea energie. Va fi oarecum diferit, poate mai timid cum ati spune voi. Prietenii mei, amintiti-vă de vorbele noastre din această seară, nu faceti NIMIC. Dati voie Spiritului. Permiteti ADEVĂRULUI DE SINE, sinelui vostru Christic să-si facă lucrul înlăuntrul vostru.

Primul semn al noii energii care intră în viata voastră este că veti întelege si veti simti constienta tuturor lucrurilor din jurul vostru. Acesta va fi primul semn de la care vă veti misca prin acest proces. Nu va fi un concept intelectual. Vă veti vedea de exemplu, adresîndu-vă unei stînci, unui scaun sau unei insecte. Nu trebuie să depuneti nici un efort mental pentru a comunica. Va veni la voi si cînd va avea loc, veti sti că vă miscati în perioada de a nu face NIMIC, în noua perioadă de realizare si creativitate. Asa cum stiti, toate lucrurile au consiintă. Stiti asta mental, dar acum veti începe să vedeti si să simtiti. Nu va mai trebui să întrebati „ce as putea face?” sau „ce as putea sti?” Nu mai trebuie să depuneti nici un efort pentru a comunica cu noi de pe partea asta a voalului sau cu ceilalti Umani. Chiar vă va surprinde atunci cînd constienta tuturor lucrurilor va începe să vă vorbească.

Prietenul nostru Cauldre vrea ca noi să explicăm mai pe larg acest proces, dar să asteptăm o altă întîlnire si atunci vom veni cu detalii. Prietenii mei, vă rugăm să întelegeti că este timpul să nu faceti NIMIC, nimic altceva decît să fiti constienti de ceea ce se manifestă în jurul vostru. Veti sti ce trebuie să faceti la timpul potrivit. Nu va fi nevoie de străduintă din partea voastră. Nu va fi nevoie de nici un efort. Va fi un fundament plin si puternic, de înteles. Nu vor exista întrebări în mintea voastră. Acestea vor veni de la ceea ce noi am numit „singurul punct spiritual sau singura chakră”, acel punct al noii energii a fiintei voastre, al întelegerii, al priceperii; nu vor mai fi întrebări. Dar între timp, nu faceti NI-MIC.

(pauză)

În Biblia voastră s-a scris despre un eveniment care va avea loc pe Pămînt la sfîrsitul timpurilor. Acel date despre eveniment au speriat multi oameni. S-a răspîndit o mare frică în voi. Acum vrem să discutăm putin despre asta. În Biblie se spune că, Christul va veni într-o zi înapoi pe Pămînt. Christul va veni înapoi – si toti cei care au murit se vor trezi din morti si vor fi judecati. Prietenii mei, asta a cauzat multora dintre voi o mare supărare. Ati vrut să nu credeti dar totusi în cea mai profundă parte a fiintei voastre a existat acea frică că veti fi judecati într-o zi. si într-adevăr asa este. Dar nu este ceea ce a fost scris în Biblia voastră sau ce au spus altii.

Vom lua pauză un moment, înainte de a continua.

(O emotie puternică vine dinspre Tobias în această pauză).

Cei prezenti în această seară în camera asta (entităti de pe partea cealaltă a voalului asa, cum am mentionat la începutul comunicării), sînt cei care au murit înaintea voastră si pe care i-ati înmormîntat. Ei sînt, ceea ce ati putea numi vietile voastre trecute. Ei sînt aspecte ale sufletului vostru care au trăit pe Pămînt pînă în acest moment. Într-adevăr, prietenii mei, nu au putut să înainteze pînă la acest moment. Într-adevăr este ceva adevărat în Biblia voastră care spune că sînt înmormîntati si asteaptă ziua judecătii. Într-adevăr, Biblia a avut într-un fel dreptate afirmînd că, Christul se va întoarce pentru acea judecată. Noi spunem că este diferit fată de cum ati fost învătati. Odată cu schimbarea energiei de la sfîrsitul anului trecut si cu deschiderea portilor care au retinut constienta Adevărului de Sine – Christul de Sine vine înapoi. Asa cum am mai spus si la alte întîlniri similare cu aceasta, a fost o zi în care constienta Christului a coborît pe o scară cristalină (ADN-ul vostru), a coborît ca să se reunească si să se contopească cu voi. si acum acesta se manifestă în fiecare dintre voi, constienta Christului iese la iveală prin ADN-ul vostru, prin acele suvite, pe acea scară; fiecare aspect al vostru din trecut care a fost înmormîntat, cere să i se permită să vină în fată pentru acea judecată.

Cu permisiunea voastră, vă vom conduce printr-un exercitiu în această seară, o experientă. Într-adevăr este o experientă. Prietenii mei, este o ceremonie simbolică, dar este exact ceea ce se întîmplă si se va întîmpla cu voi, cu fiecare dintre voi. Asa cum am mai spus, din momentul în care v-ati asezat pe scaun (sau ati început să cititi aceste rînduri), au venit zeci de mii de entităti, zeci de mii. Poate că este dificil să întelegeti asta în dimensiunea voastră Umană. Dar vă rog să întelegeti că vom vorbi cu voi într-o dimensiune diferită în momentul acesta. Într-adevăr, acest spatiu se poate umple. Multe entităti v-au asteptat, aspectele sufletului vostru care există în această viată, Aici si Acum. Ei v-au asteptat să vă deschideti, să permiteti semintei Christului să germineze si să răsară. Au fost, asa cum voi ati spune, limitati Pămîntului. Nu au fost în stare să se întoarcă Acasă complet, pînă cînd Umanul din voi – în această viată – nu a ajuns la punctul de a găsi Copilul Pierdut al Christului de Sine.

V-ati putea imagina pe voi însivă pe un mare prag... pragul care reprezintă voalul, pragul între Pămînt SI TOT CE ESTE. Aici, se află aspectul Uman din această viată, stînd pe prag, aspectul Uman care crează si care trece tunelul – tunelul ascensiunii, a celei de-a Doua Creatii. Fiecare aspect al vietii voastre din trecut a început să se însire în spatele vostru, asteptînd să fie eliberat, asteptînd să mute vechea energie de pe Pămînt în TOT CE ESTE. Astfel, fiecare aspect al vostru, al sufletului vostru, al trecutului vostru, se uită în ochii vostri si vă cer să întelegeti de ce au făcut ei acele lucruri, vă cer să fie eliberati de judecată. Într-adevăr, prietenii mei, este ziua judecătii voastre si a lor. sirul trece, unul după altul. Nu contează, prietenii mei, dacă voi nu-i vedeti clar, energia lor există. Nu trebuie să descoperiti fata lor sau alte lucruri specifice vietii lor din trecut. Energia lor există din cauza muncii depuse în această viată, din cauza angajamentului vostru. Acum, asa cum spune Biblia voastră, se trezesc din moarte, se ridică din mormintele lor. Au asteptat ziua asta, au asteptat să fie eliberati. Rîndul trece, unul după altul, se uită în ochii vostri, cer iertarea voastră, îsi cer eliberarea, multumindu-vă pentru strădaniile voastre, pentru munca din această viată, pentru că faceti posibilă ascensiunea sufletului. Oh, într-adevăr, aceasta vă cauzează supărare pentru că, asa cum noi vedem lucrurile frumoase scrise în Biblia voastră – ziua judecătii a fost transformată într-un lucru negativ si înfricosător, pentru că într-adevăr este o zi binecuvîntată pentru voi si pentru tot ce ati fost voi. Este o zi binecuvîntată de eliberare si multumiri. Acum ei pot să se ducă înapoi Acasă, înapoi la unitatea cu sufletul vostru. si voi vă întrebati, vă întrebati de ce munca voastră din viata actuală a fost asa dificilă. Pentru că duceti cu voi energia tuturor vietilor voastre anterioare... care acum se însiră si continuati să le multumiti si să le binecuvîntati. Prietenii mei, si strămosii vostri intră în sir si trec, pentru că si ei – bunicii, bunicii bunicilor – fac parte din biologia voastră cronologică. Să nu întelegeti gresit, dar sînteti legati de ei. Asa cum ADN-ul vostru se schimbă si cum constienta Christului se ridică din somn, strămosii vostri – care sînteti tot voi – se asează în sir cînd trec pragul, vă multumesc si vă cer eliberarea lor pentru a se întoarce la unitatea cu sufletul vostru.

Acum este un alt grup de entităti care se asează în sir. Recunoasteti si întunericul care va urmărit, va gonit în toate vietile voastre. Oh, prietenii mei, pentru multi dintre voi aceste trei entităti ale întunericului v-au urmărit pînă în această viată iar acum se asează în sir. Ei sînt cei care v-au cauzat supărare si frică, sînt entitătile care v-au provocat, care v-au cauzat cele mai mari cosmaruri, ore negre pentru sufletul vostru. Acest sir trece, pentru că într-o oarecare măsură si ei fac parte din voi si vă vom explica asta. Trebuie să întelegeti că ceea ce ati simtit în toate vietile – entitătile negre din jurul vostru – au fost adevărate. Ghizii si îngerii vostri v-au părăsit energia în aceste ultimele luni, prietenii mei, dar „îngerii negri” s-au împotrivit. Puteti să-i numiti „îngerii negri”. Ei au fost prezenti. Ati crezut că voi ati fost doar fiinte ale luminii? Voi sînteti fiinte a TOT CE ESTE! si desigur cum ghizii si îngerii au fost prezenti pentru voi, a trebuit să existe un echilibru. Deci, au fost si „îngerii negri”. Acum ei trec. Tot răul si toate necazurile, teroarea, frica, moartea si distrugerea care au adus-o în vietile voastre, acum pleacă. Îi priviti cu uluire si în ciuda faptului că au adus întunericul în vietile voastre există un inel de lumină, există o aură în jurul lor, o aură de dragoste.

Asa a fost, prietenii mei, acesti îngeri ai întunericului care acum vă părăsesc, care se însiră să treacă prin usă, au fost prezenti în toate vietile voastre. Din nou vă spunem, cum îngerii si ghizii v-au părăsit, acum aceste umbre de îngeri pleacă si ei, împrejmuiti de o aură de dragoste. Ei au fost prezenti si au servit unui scop important. Poate, prin faptul că ei pleacă în următoarele zile si săptămîni, veti simti într-adevăr că prezenta lor se diminuează; va mai fi o parte din voi care va simti lipsa lor, în ciuda faptului că au provocat atîtea ravagii pe care le-au adus în vietile voastre! Stati în centrul fiintei voastre pentru că ei au jucat un rol important în echilibrul vietii. Da, ceea ce vrem să spunem, prietenii mei, este că ghizii vostri au plecat. Acum pleacă si umbrele lor. Noi spunem că este adevărat că aceste entităti negre au fost în jurul vostru. Acum ei vă părăsesc. Asta vă lasă singuri de tot, fără ghizi, fără umbrele lor. De aceea spunem că acum e timpul să nu faceti NIMIC. Sînteti doar voi. Odată cu trezirea constientei Christului si eliberarea vietilor anterioare, eliberarea „îngerilor negri”, ati rămas doar voi. Aceasta aduce energia ideală pentru ca ADEVĂRATUL SINE să intre. Este timpul să permiteti asta, să acultati si să fiti în locul cel mai de încredere în care se manifestă.

Experienta despre care am vorbit în această seară, prietenii mei, este într-adevăr o experientă. Veti simti si veti vedea că se va manifesta în viata voastră proprie, în zilele următoare, săptămînile sau lunile care vin. Ceea ce am făcut se aseamănă cu „repetitia unei parade a modei”. Pentru voi este ca o senzatie, un sentiment si atunci cînd se va întîmpla la un nivel mai profund veti întelege ce se petrece în jurul vostru. Acum veti întelege si poate vă reamintiti de cuvintele noastre, de a nu face NIMIC în acest timp. Doar permiteti dragostei Spiritului să intre în voi.

Prietenii mei, munca pe care ati făcut-o are un efect. A schimbat nu numai... Universul si realitatea, dar a creat energia si modelul pentru creatia viitoare. Fiecare dintre voi este binecuvîntat. Fiecare dintre voi este un drăgălas.

Cea mai dragă energie este SPERANTA. Asa cum am mai spus înainte, aceasta nu este ceea ce ne-am asteptat. Am asteptat ca voi să întelegeti Dragostea si Adevărul, dar SPERANTA este o energie nouă pe care Umanii au creat-o. Speranta este cea care vă face să înaintati si să treceti prin întunericul întunericului. Este uluitor pentru noi. Este uluitor pentru Tobias că voi ati putut trece prin toate dificultătile si prin separarea de Spirit în constienta voastră, pentru o perioadă de timp asa de lungă, si totusi să continuati să vă sculati în fiecare dimineata, să lucrati, să vă rugati si să creati. Acum, prietenii mei, este timpul să vă relaxati si să permiteti. Ati lucrat bine pămîntul. Ati preparat bine grădina. Veti începe acum să expermentati fructele muncii voastre.

SI  ASA  ESTE!


FĂ NI - MIC

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

 

 

 

TOBIAS: şi aşa este, prietenii mei, dragă familie, ne adunăm din nou în cercul nostru; este timpul discuţiilor, timpul întrebărilor şi răspunsurilor. Dar înainte să începem această parte, vă reamintim fiecăruia dintre voi, cei care sînteţi în familie, că este important să comunicaţi cu noi şi cu Spiritul întotdeauna, să ne spuneţi cum vă simţiţi şi prin ce treceţi. Aţi crezut că toate acestea le cunoaştem, dar sigur nu este aşa. Este important pentru voi să ne spuneţi toate lucrurile, să vorbiţi deschis, să vorbiţi din inimă. Toate astea ne dau nouă, curierilor voştri şi tuturor care lucrează cu voi, o înţelegere mai clară şi o simţire mai profundă a întregului proces prin care treceţi. Amintiţi-vă, prietenii mei, că acesta nu este un drum trasat dinainte în faţa voastră. Nu este un drum curăţit anterior. Voi sînteţi cei care curăţiţi drumul. Comentariile pe care ni le furnizaţi prin cuvinte, prin gînduri şi prin inimile voastre sînt foarte importante. Nu întotdeauna avem un răspuns. Există o credinţă veche a energiei Umane că Spiritul are toate răspunsurile. Nu este adevărat. Voi lucraţi împreună cu Spiritul şi creaţi o nouă realitate. Într-adevăr v-aţi dus în gol, în ceea ce nu există, în neutru... într-un fel... în nimic. Creaţi ceva din asta. Deci nu e adevărat că Spiritul cunoaşte fiecare gînd, mişcare şi ceea ce veţi face în viitor. Voi mergeţi mînă în mînă cu Spiritul şi drumul este creat de amîndoi pe măsură ce înaintaţi.

Acum vom fi bucuroşi să încercăm să răspundem la întrebările voastre.

Întrebare: Tobias, mulţumesc. Eu aş vrea să ştiu mai mult despre plecarea ghizilor şi îngerilor. A fost un proces în masă, ca şi la măsurătoarea din 13 Decembrie după cum ai explicat (comunicarea anterioară), sau au fost treptat, cum a fost plecarea îngerilor negrii? Poţi să ne spui ceva mai mult despre plecarea ghizilor şi îngerilor noştri?

TOBIAS: Vă vom întoarce în timp, la evenimentul pe care-l numiţi 11:11. O mare măsurătoare a avut loc în anul 1987, în luna August. Odată cu această măsurătoare au început şi o serie de evenimente care au schimbat TOT CEEA CE ESTE. Şi au fost schimbări în felul în care Umanii au muncit. La evenimentul cunoscut ca 12:12, a avut loc eliberarea entităţilor şi a divaşilor care au ţinut un anumit echilibru energic al Pămîntului. Acele entităţi din momentul 12:12 au plecat. Apoi ghizii au început să plece. Energia lor nu a plecat dintr-o dată ci a fost retrasă treptat, pentru a nu vă produce un şoc copleşitor. O accelerare a avut loc după măsurătorile din 13 Decembrie şi ulterior a apărut ruperea conştienţei în două. Mulţi dintre voi mai aveţi cîţiva ghizi în energia voastră periferică. Ar fi asemănător cu al doilea nivel de energie. Dar sînt unii cărora ghizii le-au plecat de tot din cîmpul energetic. Ceea ce simţiţi este retragerea, dar vă spunem că va fi treptată. Acest grup simte accelerarea plecării. Pentru mulţi din acest grup, procesul de plecare este în faza finală. Mulţi Umani încă nu au nici un ghid plecat în acest moment. Asta se va întîmpla, dar după cum ştiţi, mulţi Umani nici nu ştiu că au îngeri în jurul lor. Vor trece printr-un proces, similar cu al vostru. Deci răspunsul la întrebare este că plecarea este treptată. La fiecare individ are loc într-un moment diferit. După plecarea ghizilor, umbrele lor vor pleca şi ele. Nu putem estima un moment specific, dar ştim că simţiţi că procesul se derulează.

Întrebare: Tobias, eu aş vrea să ştiu despre perspectiva voastră asupra calităţii şi caracteristicilor asociate cu culoarea „crimson”, (culoare magenta). Cum afectează scopul şi înţelesul lecţiilor tale aceste calităţi şi caracteristici ale culorii?

TOBIAS: În afara regatului Uman, există şi regatul Spiritului – aşa cum îl numeşti – unde nu există materie fizică. Lucrurile sînt compuse din vibraţii şi energii iar la nivelul cel mai de jos ele sînt văzute ca lumină şi culori. Există un grup... ceea ce ai putea numi familie Spirituală, care a fost împreună o veşnicie. Ei au plecat şi au creat multe energii noi în Universul vostru şi în alte Universuri. Toţi care sînteţi aici şi care sînteţi afectaţi de aceste mesaje faceţi parte din această familie, ceea ce noi numim Consiliul Crimson. Este un spectru de culoare asociat cu cei care merg în această nouă energie, pentru a putea înţelege cum să lucreze cu acesta şi după aceea cum să înveţe pe alţii. De exemplu, tu – în particular – faci parte din familia asta şi ai fost în multe părţi ale Universului, nu neapărat în dimensiunea asta, în dimensiuni care există în alte Universuri, pentru a-i învăţa pe alţii despre aceste lucruri, aşa cum ai învăţat şi tu de-a lungul călătoriei tale. Acesta este ţelul familiei, a Consiliului Crimson. Atribuţiile lui Crimson sînt întruchipate de energia dragostei şi energia înaltei intenţii. Aceste combinaţii crează o vibraţie şi culoare atribuită lui Crimson.

Întrebare: În procesul de integrare a Spiritului în trupul nostru, am făcut nişte calcule matematice care m-au trezit noaptea trecută şi ceea ce am primit este: „5π 2R²” (rîsete).

TOBIAS: Aşa cum ADN-ul acceptă mai multe vibraţii ale luminii şi aici este o serie complexă de codificări matematice asociate cu asta. Mulţi dintre voi aţi văzut multe secvenţe de numere, fie în somn vostru fie cînd eraţi treji. În somn, tu şi alţii luaţi parte la construcţia şi arhitectura energiilor – pe care noi le-am numit „tunele” – care sînt create acum, tunelele de ascensiune. Ceea ce-ţi aminteşti cînd eşti treaz, nu sînt altceva decît nişte ecuaţii matematice, dar mai poate fi şi matematica asociată cu lucruri precum reţeaua cosmică, energia reţelei Pămîntului şi chiar energia electromagnetică. Ceea ce-ţi aminteşti este o parte din formulele complexe, formule care sînt combinaţiile Pămîntului vostru, pe care toate computerele laolaltă nu ar putea să le înţeleagă.

Întrebare: Eu am o întrebare, Tobias... pentru început îţi mulţumesc că eşti aici. Poate întrebarea mea este un pic stupidă. Sîntem noi pe Pămînt pentru a învăţa nişte lecţii... ?

TOBIAS: (a intervenit) Prietenii mei, ne oprim aici pentru a vă reaminti că tu – şi ceilalţi prezenţi aici şi care citesc aceste rînduri – nu mai sînteţi pe Pămînt pentru lecţii. Nu sînt lecţii de învăţat. (rîsete şi aplauze).

Întrebare: (de la aceaşi persoană). OK, deci cu alte cuvinte mi-ai răspuns la partea a doua a întrebării. Deci, cînd am trecut dincolo de voal, de ce nu ne-am dus înapoi la Unitatea cu TOT CEEA CE ESTE?

TOBIAS: Acesta este o întrebare interesantă. Este percepţia multor Lucrători Pentru Iluminare, crezînd că dacă ei îşi eliberează trupul se reîntorc Acasă. Noi spunem că asta este o exprimare un pic inexactă. Voi încă sînteţi legaţi de plasa vibraţională a Pămîntului. Dacă aţi fi vrut să vă întoarceţi Acasă, nu aţi fi ales să veniţi înapoi pe Pămînt. Este ca şi o cameră de tranzit unde vă reîntoarceţi şi unde sînteţi asistaţi de cei pe care îi numiţi îngeri, din regatul îngeresc. Sînteţi între vieţi, dar nu vă întoarceţi Acasă. Sufletul vostru a ales o repetiţie, să vină viaţă după viaţă pe Pămînt. Acum, prietenii mei, a fost scris pentru voi şi pentru ceilalţi că această viaţă prezentă nu va fi pentru o lecţie ci pentru o experienţă.

Întrebare: Bună, Tobias. Este bine să te auzim din nou. În ceea ce priveşte ceea ce-ai spus mai înainte... a nu merge Acasă, ci doar în camera aceea... oamenii care au decis să meargă în acea cameră prin sinucidere... este o lecţie? O plată pentru faptul că şi-au lua propria viaţă?

TOBIAS: La fel o întrebare bună, care cere un răspuns mai detaliat. E vorba de înţelegerea şi învăţăturile unor oameni care ne aduc lacrimi în ochi. Lucrurile nu sînt înţelese şi de multe ori sînt manipulate de alţii. Nu există nici o pedeapsă pentru sinucidere. Nu a existat niciodată. Nu este treaba Spiritului să penalizeze oamenii pentru că şi-au exprimat dorinţa lor liberă de a pleca atunci cînd lucrurile devin dificile. Cînd ajung în partea noastră a voalului, sînt primiţi cu dragoste şi bucurie. Aduc cu ei o abundenţă de experienţe şi înţelepciune. E dificil să înţelegem de ce oamenii etichetează asta ca un păcat, cînd nu este altceva decît o experienţă. Sînt multe suflete care vin pe Pămînt ştiind că îşi vor sfîrşi propria lor viaţă. Spiritul îi iubeşte. Noi îi iubim. Face parte din proces. Nu este nici o diferenţă între oamenii care îşi iau viaţa pentru a tranzita dincolo de voal sau cei care revin pe Pămînt ca orice alt Uman. În general, este scris de ei înşişi în cartea Vieţii că vor alege acest drum. Iubiţi-i pe aceşti oameni care îşi iau viaţa, pentru că asta cuprinde mult mai multe lucruri în procesul lor decît se cunoaşte. Nu putem spune destul de multe – nu este păcat, nu este injustiţie şi nu există pedeapsă pentru asta.

Întrebare: Tobias, eu vînd ceva care se cheamă Apa Vieţii, care are un mare impact asupra oamenilor. Poţi să îmi vorbeşti puţin despre asta?

TOBIAS: Aşa cum am menţionat înainte, sînt schimbări care se petrec în voi la nivel de ADN; dar schimbările au început mai înainte de acest nivel. Sînt desigur elemente ale Pămîntului care au un impact important asupra acestor schimbări. Acestea nu vor facilita schimbările, dar totuşi le vor uşura şi le vor face mult mai confortabile. Dintre acestea, putem aminti „apa activă”, care conţine unele substanţe chimice, unele elemente schimbătoare adăugate în această apă şi care vor stimula şi vor fi compatibile cu procesul schimbării ADN-lui. Datorită faptului că, corpul vostru conţine în marea majoritate apă, este de înţeles că apa activă va avea efect. Totuşi noi vă facem atenţi că apa ca atare, diferite medicamente sau mîncăruri, nu vor afecta aceste schimbări. Ele vor ajuta doar la uşurarea schimbărilor prin care voi treceţi. Este mai bine să vă întrebaţi corpul dacă asta este o formă agreabilă de schimbare şi să înţelegeţi că de fapt voi vă schimbaţi. Apa nu va ajuta la schimbări.

Întrebare: Tobias, eu sînt înconjurat la lucru de colegi despre care cred că simt în mine acea schimbare de energie dar răspund la asta negativ, datorită fricii lor. Trec prin momente prea încordate pentru a mai sta concentrat la aceşti oameni. Mă întreb dacă poţi să mă ajuţi cu această problemă?

TOBIAS: Acesta, dragul meu, va fi una dintre cele mai mari schimbări pentru Lucrătorii Pentru Iluminare. Ruptura în conştienţă, pe măsură ce cele două Pămînturi se depărtează mai mult, va fi tot mai dificil pentru voi. Nu este momentul pentru cei care prezenţi aici, pentru învăţători şi pentru cei care citesc aceste rînduri să plece în munţi şi să stea acolo. Voi aţi ales viaţa asta, să fiţi o ancoră pentru lumină, să fiţi cei care trec prin proces şi care după aceea să-i înveţe pe alţii. Trebuie să înţelegeţi că vibraţiile lor negative din energia veche vă pot afecta. Dar dacă deveniţi mai echilibraţi şi mai motivaţi în noua energie, veţi găsi că ei nu vor mai avea nici un efect asupra voastră. Dar în acest timp, vom aprecia dacă ne veţi comunica că acestea sînt dificile (rîsete). Vă sugerăm să folosiţi o tehnică foarte simplă. O puteţi folosi cu toţii. Mulţi deja o folosesc. Este simplu, trebuie să vă adresaţi ADEVĂRULUI DE SINE al acelor oameni, să vorbiţi la Sinele lor Înalt şi să le spuneţi că sînteţi acolo în dragoste, că sînteţi acolo ca o mînă care ghidează şi ei să accepte asta; spuneţi-le că voi continuaţi să ţineţi lumina în voi. După o perioadă de timp, după ce aţi vorbit cu ADEVĂRATUL SINE al acelor oameni, veţi avea nişte surprize plăcute. Dorim să împărtăşiţi asta grupului.

Întrebare: Tobias, mulţumesc că-ţi împarţi energia cu noi. Eu am o întrebare pe care probabil aş fi putut-o pune celui care a vorbit înaintea ta (Dr. Michael Abrams), dar sînt sigur că poţi să-mi răspunzi. În paragraful care descrie ce face acest Dr. Michael Abrams, el spune că vrea să ajute sufletele care sînt pe moarte, să tranziteze pe lumea cealaltă. Asta mă tulbură puţin. Avem experienţe diferite în modul de a tranzita pe lumea cealaltă? Poţi să elaborezi?

TOBIAS: Da, într-adevăr fiecare experienţă de tranzitare este dificilă şi în contextul în care a fost menţionată aici, trebuie să înţelegi că există două părţi ale voalului. Pentru sinele Uman pe moarte, dar continuă să se agaţe de dimensiunea Umană, este într-adevăr chinuitor. Umanii au fost învăţaţi că atunci cînd mor, vor fi judecaţi. Ei încearcă să se agaţe cît pot de mult. Experienţa trecerii pragului, să spunem aşa, va crea cea mai mare frică în Umani, va aduce teroarea cea mai mare. Mulţi – şi nouă nu ne place să spunem asta – încă mai stau agăţaţi de concepţiile lor Umane şi stau în şir, chiar dacă sînt pe partea noastră a voalului, aşteptînd să fie judecaţi de cel numit Iisus, aşteptînd ziua judecăţii de apoi. Ceea ce fac ei într-adevăr este o evaluare de sine, dar lucrurile nu stau chiar aşa. Se autopedepsesc şi se judecă pe ei înşişi. Este o experienţă chinuitoare. Cînd conştienţa Umană, percepţiile Umane sînt eliberate, atunci este o mare uşurare. Cînd vor înţelege că nu au murit, că nu-i aşteaptă judecătorii să-i judece în partea noastră a voalului, că nu există iad unde oamenii vor fi arşi pentru totdeauna, atunci vor ajunge la un moment irezistibil de bucurie. Este o uşurare nemaipomenită şi în general, în momentul acesta, spiritul acelui suflet spune „mă voi duce înapoi”.

Întrebare: Tobias, am nişte neclarităţi. Mi se pare că incidentele tragice care se manifestă... de exemplu cîţiva tineri care au omorît cîţiva studenţi, o mamă care îşi ucide copilul, oameni care abuzează de alţii... cred că multe rugăciuni şi simpatie merg la aceste victime, dar dacă într-adevăr noi sîntem UNUL, nu ar fi mai bine să ne uităm în spatele măştii pe care o poartă şi să ne conectăm la Dumnezeul lor de Sine?

TOBIAS: Într-adevăr aşa este, dragul meu, într-adevăr aşa este. Acesta este un paradox interesant al Umanului. Asta este în legătură cu ceea ce am spus mai înainte, că voi, Umanii, în toate vieţile aţi avut îngerul vostru păzitor, dar nu aţi vrut să ştiţi că aţi avut şi îngeri negri. A fost dorinţa voastră, la acel nivel, să negaţi existenţa lor pentru a putea spune că întunericul nu a existat. De aceea mulţi au fost dezechilibraţi, pentru că nu au vrut să recunoască ambele părţi. În exemplele pe care ni le-ai dat, se cere o sfinţenie de ambele părţi ale ecuaţiei, victima şi cel care comite crima. Nu este nici o greşeală aici. Pentru aceste lucruri, au fost de acord amîndouă părţile, poate nu întotdeauna au planificat dinainte, dar întotdeauna au fost de acord la momentul respectiv, în timpul lor. În mintea Umană există o mare judecată de valoare despre „bine” şi „rău”. Fiecare dintre cei de aici din această seară şi cei care citesc aceste cuvinte, veţi ajunge să înţelegeţi că judecata este o restricţie, o barieră. Veţi începe să înţelegeţi că a fost nevoie de aceeaşi cantitate de lumină şi întuneric pentru ca experienţele pe Pămînt să funcţioneze bine. Au fost refuzuri mari. Încă mai sînt refuzuri mari. Dacă plecaţi din camera aceasta şi vă rugaţi pentru cei care au făcut o crimă, nu veţi fi înţeleşi (nu ar fi pentru prima dată cînd vi s-ar întîmpla). Dar tu eşti absolut corect în înţelegerea şi onorarea relaţiilor. Astăzi, cînd v-am purtat prin acea experienţă, care vă arăta toate aspectele vieţilor voastre anterioare care au trecut pragul pentru ascensiune, pentru a fi eliberate de contractele vechi... aşa cum am spus, la sfîrşitul acestui proces există trei sau mai mulţi îngeri negri care au fost întotdeauna în jurul vostru... şi cum voi v-aţi uitat la ei cum trec pragul, văzut un cerc de lumină şi dragoste în jurul lor. A fost o surpriză pentru voi, pentru că aţi crezut că ei au fost întotdeauna negri. Sînt mult mai multe lucruri pe care le veţi învăţa aici despre aşa-zisul întuneric. Există tot felul de păreri despre asta, prietenii mei, dar nu este tot ceea ce gîndiţi că este. Cînd vă deschideţi minţile, cînd vă eliberaţi şi nu veţi face NIMIC, veţi înţelege că totul face parte din dragostea Dumnezeu, toate fac parte din Creaţia lui Dumnezeu. Îţi mulţumim într-adevăr pentru întrebarea ta.

Întrebare: De ce oare cei „buni” au plecat înaintea celor „răi” sau „negri”? Ce fel de sentiment creează asta, cei „buni” pleacă şi cei „răi” rămîn în jurul nostru?

TOBIAS: Pentru început trebuie să înţelegeţi că nu există „buni” şi „răi” – cu excepţia filmelor voastre (rîsete). Noi i-am numit – dacă vă mai amintiţi – „umbre” ale îngerilor-ghizi, pentru că pur şi simplu sînt doar umbre. Poate că e o enigmă pentru voi. Nu întotdeauna umbra urmează direct obiectul. Este doar o rămăşiţă. Nu se mişcă la unison în mod neapărat cu toate că întotdeauna crează echilibru. Vom lăsa lucrurile aşa cum sînt pentru ca voi să ajungeţi să înţelegeţi.

Întrebare: Mulţumesc Tobias pentru îndrumări. Eu aş vrea să clarific două probleme. Prima este percepţia despre voal, care ne interzice să vedem realitatea sau adevărul de pe partea cealaltă a lui. Şi dacă concepţia mea este corectă, unde sîntem... sîntem pe o parte a voalului, pe cealaltă parte sau putem fi între? Cealaltă întrebare pe care o am este despre Copii Pierduţi ai Christului. Pot acei copii pierduţi – şi eu mă consider a fi unul dintre ei – să fi mers cu alţi maeştri într-un alt timp, ca de pildă Buddha sau cu alte fiinţe iluminate?

TOBIAS: Referitor la voal. Acesta este o întrebare foarte bună. Pînă în acest moment a fost foarte dificil să fiţi în ambele părţi a voalului. Au fost puţine entităţi care au putut să facă asta. De aceea, prietenul meu, nu vedeţi ceea ce voi numiţi extratereştrii cînd vin pe această planetă. Ei ştiu că odată ce au trecut pragul – ca şi ceilalţi care vin din alte părţi a Universului – vor fi cuprinşi în această greutate, în reţeaua electromagnetică. Nu vor fi capabili să-şi regăsească drumul în afara voalului. Este foarte gros. Pînă acum a fost cum spunem, una sau cealaltă. De aceea spunem că avem nevoie de comentariile voastre, pentru că nu lucrăm în ambele părţi. Nu ne uităm jos şi înţelegem toate lucrurile. Voalul ne impiedică chiar şi pe noi să cunoaştem toate lucrurile. Voi, noii Divini Umani, cei care ieşiţi la iveală aşa cum sămînţa Christului creşte în sinele voastru, voi veţi fi primul grup de entităţi care vor cunoaşte ambele părţi a voalului.

Referitor la Copii Pierduţi ai Christului, noi ne-am referit în primul rînd la conştienţa Christului şi într-adevăr aţi mers împreună cu mulţi maeştri, dar tot aşa aţi fost nemulţumiţi de mulţi dintre ei. Asta a fost potrivit, prietenul meu, pentru zilele respective; acum, vremurile de a mai păşi pe urmele cuiva s-au terminat de mult. Mulţi dintre voi aţi urmat mulţi maeştri de diferite tipuri. Mulţi dintre voi aţi fost nemulţumiţi, poate nu chiar de el (sau de ea) cît mai degrabă de ce s-a făcut cu acele învăţături. Mulţi dintre voi şi cei care citesc, aţi părăsit toate legăturile spirituale şi toate religiile care v-au atras complet dezgustaţi, aţi plecat pe un drum ascetic şi dificil. Mulţi dintre voi şi cei care citesc, şi-au promis lor însuşi să găsească Adevărul înlăuntrul lor, şi de aceea sîntem aici în această seară.

Întrebare: Eu aş vrea să ştiu mai multe despre a nu face NIMIC. Stau aici şi aştept cu nerăbdare să fac multe lucruri.

TOBIAS: Acesta este o noţiune pe care mulţi vor s-o înţeleagă. Voi sînteţi fiinţe puternice cu energii înalte. Cînd aţi venit în această viaţă v-aţi dat aceste atribuţii. Sînteţi cei care merg prin cei mai dificili parametri şi nu sînteţi afectaţi de aceştia. Voi sînteţi cei care exploraţi la nivelul cel mai adînc a conştienţei. Va fi puţin dificil acum, cînd noi vă spunem să nu faceţi NIMIC. Vreţi să ştiţi ce fel de exerciţii sau ceremonii sînt asociate cu procesul de a nu face NIMIC. (rîsete, aplauze, etc). Asta este oarecum similar cu... să folosim o analogie mai dură... este ca şi cum a-ţi construi în vieţile voastre o mare dimensiune a treia, sub formă de puzzle, pentru a reconstrui o figură. Încercaţi să creaţi şi să puneţi în centru piesa principală iar de jur împrejur sînt bucăţelele. Încercaţi să găsiţi bucăţelele potrivite şi să le puneţi la locul potrivit. Aţi fost foarte ocupaţi în vieţile voastre încercînd să găsiţi bucăţelele potrivite, la timpul şi locul potrivit. Acestea v-au adus pînă la acest punct. Aţi fost determinaţi şi dedicaţi căutării bucăţelelor potrivite. Umanul din vechea energie încă mai continuă căutarea acelor bucăţele, dar în noua energie, în energia NIMICULUI, dragul meu, va fi ca o magie, unde jocul se va completa singur. Bucăţelele vor apărea. Asta este pentru că intenţia voastră, munca pe care aţi depus-o şi determinarea v-au creat direcţia potrivită. Cînd vă integraţi divinitatea – intenţia plus divinitatea nouă – va crea acea bucată care lipseşte să umple tabloul. Un alt lucru interesant care se va întîmpla este că toate bucăţelele jocului aparent se auto crează şi umplu locurile potrivite. Întreaga natură a jocului se va schimba. Vă întrebaţi de ce experimentaţi atîta disconfort. Este într-adevăr timpul să respiraţi adînc, să vă relaxaţi şi să daţi voie Divinităţii să intre în sinele vostru. Divinitatea voastră de fapt sînteţi voi. Nu este o energie din afara voastră sau o fiinţă din afara voastră. Sînteţi voi. Întotdeauna aţi avut în sinele vostru această Divinitate. Dar a fost închisă, sau poate pierdută, după cum spuneţi voi. Acum iese la suprafaţă, la iveală – atîta timp cît permiteţi asta – această energie care totdeauna a fost voi înşivă. Veţi vedea cum lucrurile se vor completa într-un fel nou. Am mai folosit exemple înainte. Veţi auziţi cum stînca vă va vorbi. Probabil veţi crede că aţi înebunit, dar vă spunem să aveţi încredere în divinitatea voastră. Şi acesta este ceea ce este, dragul meu, divinitatea te înfăşoară.

Întrebare: Mulţumesc, Tobias. Eu am o întrebare care se referă la subiectul de mai înainte. Sînt spirite pe partea cealaltă a voalului care suferă în Spirit/Uman şi care nu au putut să facă acel tranzit spre lumină, încă mai stau în întuneric – ceea ce noi aici numim „iad”. Dacă este aşa, atunci cum putem să-i ajutăm pe aceştia?

TOBIAS: Altă întrebare foarte perceptivă. Ne place mult să stăm cu acest grup în momentul acesta. Începem să ne dăm seama cît de mult înţelegeţi voi. Sînt entităţi care din cauza credinţei lor – şi în mare parte pentru că au rămas cu acea vinovăţie, ceea ce am putea numi întuneric – sînt într-o stare foarte depresivă. Sînt entităţi, dragul meu, chiar şi din vieţile voastre anterioare care sînt în situaţia asta, de parcă ar fi într-o capcană. Cînd părăsiţi Pămîntul, o parte din personalitatea voastră din viaţa respectivă poate rămîne în energia Pămîntului, chiar dacă restul din sinele pur sau ADEVĂRATUL SINE se reîntoarce în camera de care am amintit. O parte din voi, o parte din sufletul vostru poate rămîne în urmă –am avut un exerciţiu în această seară cu voi, cînd v-am vorbit de morţii care se trezesc pentru ziua judecăţii, morţi care aţi fost voi, cărora le-aţi mulţumit pentru ca apoi ei să vă mulţumească. Acesta este o parte din procesul prin care treceţi – să eliberaţi acele vieţi care au fost ţinute într-o formă de energie limbo (de purgatoriu). Într-adevăr, ele vor să se elibereze din acea situaţie dar nu ştiu cum s-o facă. Într-adevăr sînteţi numai voi cei care puteţi să le eliberaţi. Aşa cum am spus mai înainte, noi nu putem face asta. Numai voi le puteţi oferi eliberarea. Cu toată lumina din voi sînteţi capabili să faceţi asta, să vă eliberaţi vieţile anterioare pentru a le da voie să meargă prin tunelul de ascensiune.

Întrebare: Tobias, eu aş vrea să lucrez ca vindecător pentru ambele părţi, fizic şi emoţional. Mă întreb cum va avea loc vindecarea în noua energie... dacă medicina va mai fi importantă... sau va fi numai „punînd mîna pe partea corpului cu durere”... cum vor fi acestea în noua energie?

TOBIAS: Medicina va mai continua pentru o bună bucată de vreme. Procesul de schimbare spre noua energie va dura multe, multe vieţi pentru mulţi oameni. Cei care au început să lucreze cu noua energie o să-şi dea seama foarte repede că intenţia lor va fi vindecarea pentru alţii care îşi va face efectul. Asta e posibil să se întîmple, aşa cum spui, punînd mîna pe partea bolnavă a corpului... dar întreaga ta fiinţă va aduce energia de vindecare. Veţi fi cei care vor aduce această conştienţă, conştienţă care nu va fi acceptată de toţi. Veţi lucra cu cei care nu mai au nici o speranţă de la nimeni şi vor fi gata să facă orice. Înţelege dragul meu, mîinile tale nu vor fi cele care vor vindeca oamenii, deşi ei trebuie să vadă asta. Prin alinierea a ceea ce noi am numit o singură chakră, divinitatea voastră, veţi fi capabili să vorbiţi direct cu celulele infectate ale clientului cu care lucraţi. Veţi avea abilitatea să comunicaţi cu celulele şi să le spuneţi cum pot să se vindece singure.

Întrebare: Eu nu mă simt o fiinţă completă în momentul acesta. O parte din mine este în viaţa anterioară, o parte din mine este înger, o parte din mine este umbra îngerului şi o parte din mine este dincolo de voal. Nu mai înţeleg unde sînt „eu”. Tu ai spus că noi sîntem primii care vom înţelege partea asta a voalului şi partea cealaltă a voalului... şi acum ce? (rîsete) Nu înţeleg...

TOBIAS: Într-adevăr, sentimentul acesta de dezorientare, sentimentul de a pierde identitatea de sine, sînt cele mai comune lucruri prin care trece familia acum. Sînt cei care simt că-s cu susul în jos, alţii care simt că nu mai au un miez sau centru de sine. Dar toate acestea sînt potrivite pentru ca voi într-adevăr să vă schimbaţi. Eliberaţi căile energiei vechi. Începeţi să aveţi abilitatea de a vă integra în noua energie. De aceea spunem acum că este momentul să nu faceţi NIMIC. Este bine să daţi voie acestui proces să aibă loc, daţi-i voie să treacă şi nu opuneţi rezistenţă. Rezistenţa va cauza disconfortul. Desigur, fiecare lucru are un scop care este mai dificil de explicat. Înţelegem că aceasta nu este o cale a aroganţei, dar mintea Umană şi conştienţa Umană pe care o aveţi astăzi nu are abilitatea de a înţelege. Mai simplu spus, ceea ce se manifestă în acest moment este ceea ce noi numim „A Doua Creaţie”. Acesta ca atare are nevoie de multe explicaţii care ar putea umple multe, multe cărţi. Este un eveniment critic. Este un eveniment de vîrf în toate creaţiile. Nu-i vorba doar de Umani, despre acest Univers sau această dimensiune. A Doua Creaţie este fundaţia pentru capabilitatea Spiritului în viitor, lucru foarte greu de explicat pentru că sînt multe elemente dinamice cuprinse. Sînteţi cei care ajutaţi, nu numai la crearea acestei energii a fundaţiei pe care noi am menţionat-o – energia Dragostei, energia Adevărului şi Speranţei pentru această „A Doua Creaţie”. Cei care sînteţi aici, cei care citiţi, cei care creaţi energia tunelului, structurile care vă vor permite, vieţile voastre anterioare, toţi Umanii, toţi cei care se găsesc în regatul îngeresc, noi din Consiliul Crimson, Tobias, vom traversa tunelul. Deci munca pe care o faceţi voi este foarte importantă.

Întrebare: Tobias, mie mi-au spus alţi ghizi că Lucrătorii Pentru Iluminare deţin şablonul energiei pentru oamenii de pe această planetă. Poţi să spui mai multe despre asta?

TOBIAS: Familia de Lucrători Pentru Iluminare crează şablonul de care se vor folosi alţii. Pînă acum aţi avut energia aşa cum spui. Mulţi au avut energia pentru Pămînt. Mulţi au avut energia pentru grupuri de oameni, chiar şi la serviciu. Cu schimbările care au început să apară în 13 Decembrie, nu mai este responsabilitatea voastră să ţineţi energia pentru alţii. Sarcina – responsabilitatea a fost repartizată altora. Aţi fost eliberaţi de acele responsabilităţi pentru a vă optimiza abilitatea de a vă purta propria energie.

Întrebare: Ce rol joacă egoul Uman? Previne sau încetineşte reintegrarea? Ceea ce putem face este tot NIMIC?

TOBIAS: Egoul Uman a fost potrivit pentru vechea energie. Egoul Uman v-a dat voie să luaţi energia Spirituală, îngeri ce sînteţi, să veniţi sub acest voal pentru a fi capabili să manipulaţi şi să folosiţi corpul Uman, să fiţi capabili să înţelegeţi lucrurile Umane. Egoul Uman a fost supus multor presiuni, dar acestea au servit unor scopuri importante. Egoul Uman în acest moment – chiar interesant, pentru cei care se află aici, egoul le este obosit, vrea eliberare, vrea să fie uşurat de datoriile lui. Asta se întîmplă deşi sînt multe amintiri puternice, experienţe puternice din trecut care îl face să continue să meargă, să-şi îndeplinească funcţiile. Dar, într-adevăr, dacă aţi întreba acum egoul dacă ar vrea să fie eliberat, desigur că el ar vrea. Dacă-l eliberaţi şi-i daţi drumul, divinitatea voastră poate intra. Divinitatea înlocuieşte egoul Uman.

Întrebare: (de la aceaşi persoană) am putea ajuta cu ceva acest proces (mai multe rîsete... cineva din grup comentează că „noi sîntem începători”).

TOBIAS: Da, este un singur lucru de făcut, sugerat de alţii care sînt pe partea noastră a voalului: să te scoli la 4: 31 AM, ţine un măr într-o mînă, bea un pahar cu apă şi simte-te prost. Atunci mergi înapoi în pat (rîsete multe şi aplauze în timp ce s-a spus asta şi după).

Întrebare: Tobias, cînd ai vorbit de entităţi şi spirite negre care pleacă... din regatul nostru, este ceva pe care noi numim „legea vidului”, care spune că de obicei vidul este umplut cu ceva. Există şi altceva care să putem lua în acest loc gol?

TOBIAS: Este absolut corect. Este un gol. Este un gol şi din cauza asta mulţi dintre voi aveţi dificultăţi fizice şi emoţionale, pentru că simţiţi acel gol. Vreţi să-l umpleţi. De aceea spunem „Nu Faceţi Nimic”, nu încercaţi să-l umpleţi. Ce se întîmplă, după o perioadă scurtă de gol, va veni divinitatea care va umple golul. Este simplu de tot. Divinitatea voastră va aştepta liniştită pînă cînd îi daţi voie să intre; dar pînă atunci nu faceţi „NIMIC”. Atîta timp cît sînteţi activi, atîta timp cît sînteţi în căutare, atîta timp cît încercaţi să găsiţi acea bucăţică din joc, divinitatea vă va aştepta, vă va iubi mult şi va aştepta pînă ce voi spuneţi în final „nu voi face NIMIC. Voi avea încredere în cine sînt, TOT CE SÎNT EU”. În acest moment vă cerem să mai puneţi doar o întrebare. Deşi prietenul nostru nu este încă obosit, nu vrem să-l împovărăm.

Întrebare: Tobias, eu am o întrebare despre copii. Am doi băieţi, unul are dislexie, celălalt are paralizie cerebrală. Cum sînt aceste condiţii afectate de noua energie?

TOBIAS: Energia va avea un efect asupra dislexiei şi a paraliziei cerebrale pe care-l vei vedea în următorii ani. Ştiinţa voastră va realiza că nu funcţionează. Acestea sînt tipuri de energie caracteristice cu care sînt asociate, cum să spunem, înalte energii de gîndire. Ai să vezi, în cazul tău special, că aceste disfuncţii presupuse se vor dizolva şi va deveni un sistem de gîndire înaltă. În cazul altor simptoame fizice, este o reacţie karmică. Vă cerem să binecuvîntaţi şi să onoraţi aceseta.

Prietenii mei, acum vă mulţumim fiecăruia dintre voi că faceţi parte din acest cerc. Sfîrşim acum cu o remarcă referitoare la prietenul nostru Cauldre care a stat cu faţa la public în timpul comunicării. (La începutul comunicării Geoffrey Hoppe a stat faţă în faţă cu 125 de persoane. La sfîrşitul comunicării, el a stat întors la 90° lateral faţă de public). Cînd vorbim cercului Crimson există o energie circulară foarte puternică. Dacă v-aţi putea imagina acest cerc în forma ceasului, punctul nostru începe de la cifra 12:00, dar a fost o energie puternică în această seară care a influenţat o mutare în poziţia orei 9:00 a ceasului. Acesta a fost asociată cu energia care a fost adusă aici, asociată cu cifra 3 şi 3, care reprezintă energia Christului. Prietenul nostru neştiind, a fost mai uşor şi mult mai comfortabil să aducă mesajele în poziţia aceea a cercului. Rîzînd, ne cerem scuze de la el, pentru că l-am făcut să-şi schimbe poziţia. Ne cerem scuze de la toţi la care el a stat cu spatele. Prietenii mei, vă reamintim că cei care fac parte din Consiliul Crimson şi Eu, Tobias, lucrăm cu fiecare dintre voi... şi cu fiecare din cei care îmbrăţişează această intenţie şi cei care îşi dau permisiunea. Într-adevăr, nu venim să deranjăm, venim doar cu permisiunea voastră şi lucrăm cu voi ca să puteţi înţelege, să vă ajutăm să treceţi prin acest proces de a deveni Umani Divini. Noi ştim că sînteţi!

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved