Capitolul 11

NOUL CAMELOT

8 Aprilie 2000

(Prezentare făcută la „CERCUL CRIMSON”)

 

TOBIAS: Şi aşa este, dragii mei prieteni, ne adunăm din nou în acest cerc al dragostei, cu grupul pe care îl numim Cercul Crimson. A trecut o lună de cînd am fost ultima oară împreună în această energie, dar aproape în fiecare noapte şi zi am lucrat cu fiecare dintre voi şi cu cei care primesc aceste mesaje prin pagini scrise. Am lucrat strîns cu voi şi am înţeles dificultăţile prin care treceţi. Vă înţelegem problemele fizice, oboseala şi durerile din încheieturi. Vă înţelegem problemele emoţionale pe care le experimentaţi chiar acum – sentimentul de a fi deconectat, dezorientarea, sentimentul de a vă simţi singuri. Prietenii mei, este foarte adevărat. Acum, ca niciodată, lucrăm foarte strîns cu voi.

Vă veţi daţi seama că în această noapte energia şi cuvintele care vă sînt transmise sînt foarte familiare. Aţi primit această energie, povaţă de la Spirit chiar înainte de a veni azi aici. Oh, poate nu era cuvîntul potrivit, dar aţi primit energie. S-a făcut asta pentru a vă putea integra şi începe adaptarea în conştienţa Umană şi în biologia Umană. În această seară scopul este într-adevăr să începeţi folosirea ei. Această energie este familiară.

Cei de pe partea asta – cei de pe partea asta a voalului – încep să intre în cameră. Ei vi se alătură şi aşa cum spunem de fiecare dată cînd ne adunam ca acum – cînd Umanul se contopeşte cu Spiritul – o nouă energie este creată. Nu este vorba despre a patra, a cincea, a şasea dimensiune sau altă denumire dată. Asta, prietenii mei, este o energie sacră, divină şi nouă. Este într-adevăr, energia Divinului Uman. Aceasta are loc acum, cînd noi ne contopim cu voi. Nu este nimic aşa de binecuvîntat, aşa fericit şi aşa nobil cum e să fii prezent aici şi să observi inimile celor peste 100 de oameni cum se deschid. În timpul meditaţiei voastre şi în timpul muzicii, cînd am început să vă alăturăm, v-am văzut intenţia care s-a ridicat. Am văzut cum vi s-au deschis inimile. Am văzut cum aţi lăsat garda jos. Am văzut cum v-aţi alăturat familiei în spaţiul sacru şi sigur. Bucuria este irezistibilă pentru noi. Irezistibilă.

În această parte a întîlnirii, în prima parte, vă vom ajuta să vă ajustaţi energiile, să le contopiţi. Eu, Tobias din Consiliul Crimson, voi vorbi prin prietenul căruia îi spunem Cauldre, Umanul care pronunţă cuvintele. Acest timp scurt înaintea începerii discuţiilor din această seară, este folosit pentru contopirea energiilor. Vom folosi acest timp – acest timp de contopire şi reuniune – pentru a vă spune cîte ceva despre voi înşivă. Aici este un grup care au fost de partea noastră a voalului dar acum sînt cu voi, un grup cu o înaltă intenţie, un grup care într-adevăr înţelege cum lucrează energia şi creaţia. Numim acest grup „Lucrătorii Pentru Iluminare”. Ei sînt peste tot în această lume dar sînt puţini la număr. Sînt iniţiaţi cum să deţină o cantitate mare de energie. Au preluat – voi aţi preluat – problemele incredibile din această viaţă pentru a cunoaşte cum lucrează energiile, pentru a cunoaşte schimbul şi echilibrul energiei Pămîntului. Este într-adevăr o familie spirituală. Această familie are un nume, un nume care este o vibraţie. Numele care l-am dat, numele familiei de care aparţineţi – familia în care sînteţi – este „SHAUMBRA”, un cuvînt pe care poate nici nu l-aţi auzit pînă acum. Este o vibraţie. Este shaumbra. Este o familie. Aceştia sînteţi voi, lucrătorii în energie, cei care merg în experienţele lor cele mai adînci, cei care creează. Shaumbra... cei care merg înainte, în noua energie a Pămîntului. Sugerăm celor care sînt interesaţi, să găsească traducerea pentru cuvîntul „shaumbra”. Nu este un cuvînt comun. Veţi începe să înţelegeţi dacă vă uitaţi la traducerea cuvîntului în mai multe limbi de pe Pămîntul vostru. Veţi începe să înţelegeţi energia acestui cuvînt Shaumbra. Voi sînteţi o familie.

Acum, prietenii mei, este timpul să facem contopirea energiilor. În această seară, vom face ceva diferit. Dar se face numai cu permisiunea voastră, cu permisiunea voastră. În această seară vrem să vă luăm pe voi toţi cei care doriţi o călătorie profundă. Sînt energii lucrătoare, energii pentru care sînteţi pregătiţi. Noi am vrea să fim cu voi în această călătorie. Deci, dacă permisiunea este dată, imaginaţi-vă că sînteţi pe pragul de trecere dincolo de voal. Această permisiune ne dă voie să facem ajustările necesare cu voi. Desigur, în acest timp, noi vom pronunţa cuvintele, dar mai degrabă este vorba despre energia care se produce. Prietenii mei, aşa cum am spus înainte, noi am lucrat cu fiecare dintre voi înaintea acestei seri, pregătind energia, pregătindu-vă pentru schimbări, ceea ce voi aţi putea numi ascensiune. Acum, la pragul uşii, vi se alătură îngerii care lucrează cu voi, curierii şi cei care vin să vă ajute. Ei vin la voi pentru a vă da alinare, dragoste şi îndrumări cînd treceţi pragul. Şi pentru cei care citesc aceste mesaje, puteţi să vă daţi permisiunea în orice moment pentru a face parte din această călătorie.

În acest timp, cerem prietenului nostru Cauldre, (mediatorul) să fie liniştit, înainte de a continua. Să ştiţi că sînteţi înconjuraţi de dragostea noastră pînă intrăm în partea următoare a discuţiilor.

LINIŞTE.

Acum, prietenii mei, locuiţi într-o casă. Cea de care vorbim este doar simbolică în conştienţa voastră. La fel este şi fizicul vostru biologic, sinele Uman. Aţi locuit în această casă pentru o perioadă de timp. Casa devine tot mai bătrînă. Dacă vă uitaţi împrejur, veţi vedea că, covorul începe să se destrame. În jurul casei aţi avut probleme cu instalaţiile. Cablurile, circuitele s-au comportat deosebit de ciudat. Cîteodată licăreau. Voi ştiţi că, dacă cablurile se învechesc şi se uzează atunci ele nu vor mai conduce energia. Acoperişul a fost reparat de multe ori, dar parcă totuşi plouă înăuntru. Înăuntru, mobila care a fost odată confortabilă este din ce în ce mai bătrînă şi începe să cadă şi nu mai este comodă deloc. Picturile de pe perete parcă s-au strîmbat tot mai mult şi nu prea arată bine. Simbolurile de pe ele parcă nu au aceaşi vibraţie cu voi înşivă.

Se pare că podeaua devine inegală. Se pare că, chiar dacă vopsiţi peretele – parcă nu împrospetează culoarea ştearsă care a început să apară de un timp. În bucătăria care odată v-a plăcut, pentru că a fost centrul sau inima casei voastre... se pare că ustensilele de bucătărie se tocesc una după alta. Se pare că uşile scîrţîie mai mult ca înainte. Casa care odată a fost călduroasă, acum trage curentul peste tot. În tot acest timp vă întrebaţi cînd veţi găsi timpul necesar şi toate resursele să o reparaţi. Noaptea nu puteţi dormi, întrebîndu-vă cînd veţi putea fixa uşa garajului şi cînd veţi repara robinetele. Vă întrebaţi de unde veţi avea bani pentru a schimba geamul spart, pentru a înlocui lămpile. Asta vă face să fiţi supăraţi. Nu mai credeţi că mai aveţi vreo bucurie în casa voastră. Aceasta este energia veche. Aceasta este energia veche, prietenii mei dragi.

În tot acest timp, în care vă necăjiţi cu casa şi blestemaţi Spiritul că nu v-a reparat-o, vă întrebaţi de ce oare mai trebuie să locuiţi în ea. Vă spuneţi că aţi avut toată intenţia pentru ca această casă să fie reparată, să fie ca înainte. În tot acest timp aţi fost supăraţi, foarte supăraţi, cu tulburări care v-au trezit noaptea şi v-au făcut să fiţi obosiţi ziua. Aţi fost tulburaţi în timpul somnului. Aţi auzit parcă zgomote puternice, chiar şi nişte voci. Întrebaţi Spiritul „de ce Spirite? De ce mi se prăbuşeşte casa? De ce sînt sculat noaptea de vecini? Nu pot avea un somn bun noaptea, de aceea sînt obosit ziua la serviciu. Ce se întîmplă, Spirite”?

Aş vrea să vă spun în seara asta ce se întîmplă. Pragul care v-am cerut să-l treceţi în seara aceasta... am vrea să vă arătăm ce se întîmplă cu voi. Să trecem prin uşa casei voastre. Să mergem afară împreună. Cînd mergeţi afară, vedeţi un semn pe verandă pe care scrie „în construcţie, atenţie”. Şi acum vă întrebaţi că poate de aceea mulţi nu au venit să vă vadă; ei au văzut semnul care spune, „aveţi grijă” şi astfel nu au venit să vă viziteze. Prietenii mei, daţi-ne voie să vă arătăm ce se întîmplă.

În tot acest timp aţi trăit în propria casă, nu aţi luat în seamă ce se petrece în afara ei – în particular în aceste ultime nouă luni. Este o casă nouă, o casă divină care începe să fie construită – nu lîngă casa voastră, nu în josul străzii, nu în alt oraş – chiar aici deaupra casei existente. Este imensă. Este un palat, un castel. Începe să fie construită în jurul şi deasupra casei vechi, dar este atît de mare cum nici nu v-aţi închipuit pînă acum.

Daţi-ne voie să vă arătăm această casă nouă. Pentru început veţi observa că este asemănătoare unui castel, dar pereţii nu sînt solizi. Ei licăresc. Ei sînt parcă din sticlă, dar totuşi nu sînt solizi. Toţi pereţii casei noi licăresc de claritate. Nu dau voie să treacă nimic prin ei, cu excepţia energiilor. În această casă nouă, construită deasupra celei vechi, nu este nevoie de lumină. Lumina vine din interior. Este iluminată de la sursa interioară. Nu este nevoie de geamuri şi uşi, cum e la casa veche. Totul este deschis. Numai energiile de dragoste potrivite pot intra.

Casa nouă – castelul vostru – nu are acoperiş şi asta este bine, pentru că la acoperişuri întotdeauna apar probleme. Această casă nouă nu are nevoie de acoperiş. Tot ceea ce este adus aici este energia din cer, energia din Universul a TOT CE ESTE. Numai energiile potrivite de dragoste pot fi aduse aici. În casa nouă nu este nevoie de cabluri de cupru sau metalice, aşa cum aţi avut nevoie în casa veche. Cablurile sînt complet diferite. Se poate spune că vin direct de la reţeaua cosmică. Este conectată direct la reţeaua cosmică. Energia este transmisă prin conducte vibratorii şi canale făcute numai din energie, nu din materiale.

În casa asta nouă veţi găsi toate lucrurile de care aveţi nevoie. Ele vor apărea numai atunci cînd aveţi nevoie de ele. Scaunul – nu trebuie să-l vedeţi, numai în momentul în care vă hotărîţi să vă aşezaţi, atunci va apărea şi va apărea scaunul cel mai potrivit pentru voi. Nu există pat în cameră pînă cînd nu vă decideţi să vă culcaţi, atunci va apărea salteaua cea mai potrivită cu aşternutul de care este nevoie. Cînd vă treziţi în dimineaţa următoare, patul se va duce înapoi în energie, nu în material sau alte forme solide. În casa aceasta nu este nevoie de nici un fel de instrumente şi nici de aer condiţionat. Toate lucrurile sînt echilibrate natural din interiorul vostru.

Casa, castelul vostru este foarte spaţios. Este foarte, foarte spaţios. Sînt camere care pot caza toţi Umanii care vin în vizită, nu ca în casa veche care era mică, întunecoasă şi lăsată. În casa nouă sînt destule camere. Mulţi vor veni să vă viziteze. Semnul de pe verandă va spune „Bine aţi venit” , în loc de „Atenţie”. Mulţi vor veni să vă viziteze şi să înveţe un singur lucru, să înveţe despre Divinul Uman, să înveţe despre împuternicirea de sine. Cei care se gîndesc să vină să vă vadă numai pentru a vă lua din energie, nu vor găsi drumul spre castelul vostru. Numai cei care aleg împuternicirea de sine o să găsească drumul spre voi. În interiorul castelului veţi vorbiţi cu ei. Îi veţi învăţa pe cei care vin la voi cum să devină Divini Umani – cei care încă mai merg în fizicul biologic – dar înţelegînd cine sînt ei, înţelegînd shaumbra, familia.

Casa nouă, prietenii mei, este încă în construcţie. De aceea aveţi dureri în încheieturi. De aceea simţiţi că nu aparţineţi nici unui loc. Sînteţi conştienţi de procesul de mutare. Sînt multe lucruri care se petrec şi de care voi nu aveţi cunoştinţă. Sînt multe lucruri construite în casa nouă dar poate vreţi să le studiaţi mai tîrziu.

Daţi-ne voie să vă spunem ceva despre tîmplarii din casa voastră nouă, cei care construiesc şi cei care vă ţin treji noaptea. Sînt doi tîmplari, cunoscuţi sub numele de Iosif. Iosif, tîmplarul bătrîn, şi Yeşua lui Iosif, copilul tîmplarului bătrîn, care este cunoscut de voi ca Iisus. Lucrează cu voi în casa voastră nouă. Vă ajută la structura energiei conştientului lui Christ. Nu este de mirare că au fost numiţi tîmplari în Biblia voastră. Ei lucrează cu fiecare dintre voi, cei care sînteţi aici şi care citiţi aceste mesaje.

Oh, dar sînt şi „subcontractanţii”. Sînt specializaţi în ţesutul energiilor. I-aţi mai întîlnit pe aceştia mai de demult. Lucrează pentru noua voastră casă, toarnă fundaţia, creează reţeaua energetică şi dinamică care vor facilita gîndurile şi intenţiile voastre, odată ce vă mutaţi în noul loc. Sînt şi curierii voştri, ocupaţi să alerge înainte şi înapoi între casa veche şi casa nouă. Ei aduc toate materialele. Aduc şi fac legătura între vechi şi nou. Sînt mulţi, mulţi care lucrează la casa nouă.

Voi prietenii mei, sînteţi arhitecţii castelului vostru. Prin intenţia voastră, prin multe vieţi de serviciu aţi proiectat acest loc nou în noua energie. La fel, sînteţi „contractanţii” principali. Voi sînteţi cei care, în timpul somnului dirijaţi energiile, ajutaţi la contopirea lor, ajutaţi la crearea formei şi înfăţişării casei. Şi vă întrebaţi de ce vă simţiţi aşa de obosiţi!

Construcţia va continua pînă la sfîrşitul lunii Mai. Lucrul va continua. Şi prietenii mei, la întîlnirea noastră luna viitoare, vom celebra casa nouă. După aceea în, luna Iunie cînd ne adunăm iar în familie, noi vom încerca toate să vedem cum funcţionează. Vom merge prin toată casa. Trebuie să fim siguri că aveţi confort, că înţelegeţi cum lucrează casa nouă. După aceea, prietenii mei, cînd ne reunim din nou în luna August, vom începe munca reală pentru care am venit s-o facem împreună. Acum sîntem ocupaţi cu altceva. Vă ajutăm să construiţi casa.

Daţi-ne voie să vorbim pentru un moment despre casa veche. Ea nu este rasă de pe faţa pămîntului. Nu este distrusă. Aşa cum am menţionat, acest castel este construit în jurul şi deasupra casei vechi. Oh, castelul nou este imens şi larg, ceea ce nu vă puteţi imagina acum. Sînteţi aşa de obişnuiţi să trăiţi într-o casă mică! Casa nouă acoperă casa veche. Astfel casa veche este protejată şi va fi protejată contra putreziciunii şi demolării. A fost dorinţa voastră să ţineţi casa veche intactă, şi am fost de acord. Casa veche conţine multe, multe amintiri. În interiorul ei va fi muzeul energiei Umane vechi. Va fi în onoarea tuturor lucrurilor prin care aţi trecut şi le-aţi experimentat. Va fi în onoarea serviciului pe care l-aţi adus pe Pămînt. Veţi putea să mergeţi înapoi şi s-o vizitaţi la orice oră, dar înţelegeţi că acesta a fost energia veche. Într-adevăr, are sens să menţineţi casa veche intactă ca o amintire, dar este şi o onoare pentru tot ce conştienţa veche a făcut pentru voi şi Spirit. Nu uitaţi casa veche. Nu va fi distrusă. Va fi tot timpul acolo. Totdeauna va fi un spaţiu sacru.

Acum despre locul cel nou. Este, prietenii mei, ceea ce voi aţi putea numi Noul Camelot. Este adevărat că în această seară a fost vorba de Excalibur (David McMaster, gazda serialului de televiziune Excalibur, care a vorbit mai devreme, în această seară). Voi ştiţi, în înţelepciunea voastră, în poveştile voastre pînă la un punct de adevărata istorie, că locul numit Camelot a fost construit într-o energie nouă a acelui timp. Camelot a reprezentat noua energie a Umanului care a învăţat despre el însuşi, care a învăţat despre relaţia dintre Dumnezeu şi Spirit. Camelot, aşa cum a fost descris în cărţile voastre, a existat în mai multe locuri. A existat pe Pămînt. La fel, a existat şi în afara dimensiunii Pămîntului, dar totuşi aproape. Fiecare dintre voi şi cei care citesc au vizitat Camelotul aşa cum a fost descris în cărţile vechi, dar nu chiar pe cel care a fost doar o insulă pe Pămînt. Fiecare dintre voi a vizitat un Camelot în alte dimensiuni. A fost un şablon pentru Umanul din acel timp, Umanul care a mers prin mult întuneric şi multe schimbări. Este un simbol puternic pe care îl duceţi în sinea voastră, ca şi Excalibur, Sabia Adevărului. Aşa cum am spus mai înainte, am mai lucrat cu voi înainte şi v-am adus energie. V-am adus înapoi la Camelot şi v-am reamintit de energia lui Excalibur. Este Shaumbra. Sînteţi voi. Casa nouă este în construcţie. Voi sînteţi arhitecţii.

Prietenii mei, cînd noi am început să comunicăm cu voi prin seriile acestea (serii începînd din August 1999), am spus că ghizii şi îngerii cu care aţi fost obişnuiţi au plecat. A fost potrivit pentru ei să plece din casa veche. Au ajutat la construirea casei noi. Nu a fost nici o cameră liberă în casa veche. Am mai vorbit despre cele două planete Pămînt (Decembrie 1999), schimbările şi ruptura în conştienţă... toate acestea contribuie la clădirea noii case. Cînd am vorbit luna trecută să nu faceţi „NIMIC”, a fost pentru a continua construcţia, prietenii mei, construcţia pentru care nu trebuie să vă necăjiţi. Voi aţi proiectat arhitectura. Acum daţi-ne voie, daţi voie Adevărului de Sine să se ocupe de construcţie în aceaste momente. Acordaţi următoarele săptămîni eliberării şi relaxării. Nu prea aveţi ce să faceţi. Ceea ce vrem să spunem este să luaţi o vacanţă atîta timp cît se poate.

În luna August, după un an de la începutul discuţiilor noastre, privitor la ghizii care plecau, munca energiei noi începe în casa nouă. Pentru o perioadă de timp, lucrurile vor fi încă în haos şi agitaţie pentru cei care au construit casa nouă Umană. Veţi şti că – în timp ce se anticipează despre mutarea în casa nouă – momentul acesta este dificil şi foarte problematic. Prin asta treceţi chiar acum. De aceea noi am spus „inspiraţi adînc şi nu faceţi NIMIC”. Totul este făcut pentru voi. Tîmplarii sînt la treabă.

Există un singur lucru deosebit în casa nouă, ceva ce aţi ales special pentru intrarea principală. În antreul casei noi, în mijloc, este o masă. Pe masă este o vază. În vază este un singur trandafir, un trandafir de cristal care a crescut pe pămîntul vostru şi despre care am mai vorbit în discuţiile anterioare. În tot acest timp aţi crezut că aţi crescut porumb şi orz. Este un trandafir. Este un trandafir care are un fruct. E diferit de ceilalţi trandafiri pe care i-aţi văzut pînă acum. Are un fruct. Fructul vă dă energie. Vă dă susţinere în noua energie. Acest trandafir, ca orice trandafir, este o frumuseţe, este un lucru de apreciat. E parfumat. E gentil. Vă cerem să vă gîndiţi şi să chibzuiţi la această metaforă – singurul trandafir pe care l-aţi pus în vază, în antreul de la intrare. Dar nu uitaţi că trandafirul are şi spini. Sînt multe metafore în această seară, care vă dau de gîndit şi de văzut.

Un alt lucru pe care am vrea să-l discutăm la adunarea aceasta, este simplu, este vorba de un mesaj. Mesajul este că nu puteţi să-l dezamăgiţi pe Dumnezeu. Nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu. În ultimul timp aţi simţit că l-aţi dezamăgit într-un fel sau altul, că n-aţi făcut destul, că aţi luat o întorsătură greşită. Prieteni dragi – shaumbra – nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu. Nu există bine, nu există rău. Nu există pedeapsă. Nici karmă nu există, prietenii mei. Voi aţi creat karma – care este un cuvînt pentru păcat, un cuvînt pentru frică, un cuvînt pentru neînţelegere, un cuvînt pentru reîntoarcerea pe Pămînt, viaţă după viaţă. Este ceea ce aţi creat şi aţi pus în energia veche. Nu există karmă. Nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu. Vă asigurăm că „nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu”. Nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu. Ţineţi minte asta. Să ştiţi asta.

Este vorba despre a avea încredere în voi, în cine sînteţi. Poate faţa pe care o vedeţi în oglindă nu vă dă destulă încredere. Asta este din cauza tuturor judecăţilor de dezamăgire pe care le-aţi pus pe umerii şi în sufletul vostru – sigur nu mai puteţi avea încredere în voi înşivă. Vă gîndiţi că s-ar putea să vă dezamăgiţi încă o dată. Dar vă spunem simplu şi serios că nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu. Voi sînteţi Dumnezeu. Voi sînteţi Spirit. Voi sînteţi shaumbra. Venim la grupul acesta de fiinţe magnifice, care nu înţeleg cine sînt ei, care se văd pe ei înşişi trăind într-o casă mică, casă veche. Noi vă vedem ca pe nişte fiinţe magnifice, care au plecat din familie de-o veşnicie şi care au plecat pentru un curs pe Pămînt, pentru a experimenta ceva ce nu aţi experimentat înainte. Pămîntul nu este un loc de pedepsire. Voi v-aţi dat experienţa asta vouă înşivă. Nu este un loc de pedepsire.

Vă vedem ca pe nişte fiinţe cu puteri infinite, puteri de a creea stele noi. Ştiţi că aţi făcut asta? Probabil nu sînteţi conştienţi de faptul că prin expresiile voastre, prin creativitatea voastră, într-adevăr creaţi stele noi, noi sisteme. Razele gamma pe care le vedeţi, aceste energii pîlpîie înlăuntrul Universului vostru – ele nu vin la voi – ele prezintă reflecţiile voastre. Ele sînt cine sînteţi voi. Acum începeţi să le înţelegeţi, să le simţiţi şi să le vedeţi. Ceea ce vedeţi reprezintă o parte din creativitatea voastră, creativitatea voastră proprie. Şi da, pentru cei care au întrebat acum, va fi o creştere în activitatea vibraţiilor în Universul vostru, o creştere în activitatea solară, o creştere în activitatea razelor gamma. În decursul timpului, între momentul actual şi luna Septembrie, oamenii voştri de ştiinţă vor vedea lucruri noi şi uluitoare în Univers, inexplicabile şi uimitoare. Acestea vor fi comunicate Umanilor, vor fi multe discuţii pe această temă. În inimile voastre, prietenii mei – care sînteţi aici şi care citiţi aceste mesaje –veţi înţelege semnificaţia acestor evenimente cereşti. Veţi înţelege ce se întîmplă. Vom discuta despre asta în lunile următoare.

Prietenii mei, nu-l puteţi dezamăgi pe Dumnezeu. Să nu uitaţi asta. Să nu vă încărcaţi cu dezamăgiri. Acest concept ar trebui să rămînă în biblioteca din casa veche. În această adunare a fost vorba despre energie, şi despre călătoria voastră. Am spus multe, multe metafore în această seară, dar adevărata discuţie a fost despre energia care a fost transmisă între noi şi voi. Avînd oportunitatea de a sta aici cu voi, cu inimile voastre deschise, cu uşa şi geamurile voastre deschise, asta ne-a dat oportunitatea ca într-adevăr să lucrăm cu energia de care a fost nevoie pentru ca voi să vă puteţi muta în noua energie.

Vor fi multe evenimente care vor apărea. Nu este vorba numai de un singur eveniment astrologic, ci de o serie de evenimente care vor apărea în următoarele şase luni şi jumătate din timpul vostru. Aceste evenimente energetice vă vor permite să vă mutaţi în casa nouă, cum spuneam în metaforă. Aceste evenimente energetice vor permite mutarea energiei Umane vechi în cea nouă. În cele şase luni şi jumătate care vor veni, cerem să aveţi răbdare cu acest proces. Fiţi răbdători cu procesul care va avea loc. Cînd veţi vedea oscilaţii mari de energie în jurul vostru şi în alţi oameni, în cultura voastră, chiar şi în piaţa bursei, să nu vă fie frică ci să înţelegeţi că acestea sînt normale. Veţi continua să vedeţi schimbările ce vor apărea. Vor fi multe, vor fi multe. Vor fi mulţi oameni în jurul vostru care vor avea momente dificile în a pricepe aceste schimbări. Nu vă lăsaţi prinşi în drama lor. Veţi fi atraşi să vă lăsaţi prinşi în drama lor. Ei vă vor acolo. Ei ştiu că energia voastră este puternică. Vor să fiţi acolo. Prietenii mei, să aduceţi pacea în situaţiile acelea. Să aduceţi liniştea voastră în acele situaţii.

Cînd ne vom aduna luna viitoare, vom lucra din nou la mutarea energiei. Aşa cum am mai spus, vom celebra noua casă. Dar pînă atunci vom lucra cu fiecare dintre voi foarte mult. Puteţi simţi dragostea şi energia Spiritului în această cameră? Este aici. Sînt milioane de îngeri, poate mai mulţi, în acest spaţiu. Ei nu au venit aici să vă spună ce să faceţi, să se uite numai la voi sau să vă judece. Ei au venit aici cu gura şi ochii larg deschişi din respect pentru ceea ce aţi făcut. Vin la aceste lecţii prin care treceţi, lecţii despre noua energie. Aceste lecţii sînt informaţii valoroase pentru toţi. Ei au venit să vă mulţumească pentru serviciile voastre. Luaţi-vă cîteva momente, după ce terminăm discuţiile, să absorbiţi şi să daţi permisiunea acestei energii. Nu uitaţi, prietenii mei, un milion de îngeri sau şi mai mult vă înconjoară. Niciodată nu sînteţi singuri!

ŞI AŞA ESTE!


NOUL CAMELOT

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

 

 

 

TOBIAS: Şi aşa este, prietenii mei, sîntem din nou aici, în această energie (reîntoarcerea la comunicarea anterioară). Într-adevăr, nu am plecat în timpul ospăţului vostru. Am stat în cameră şi ne-am bucurat de compania voastră, compania Umanilor. Am rămas aici ca să continuăm munca pe care am început-o şi vom continua să facem asta chiar şi în timpul sesiunii, chiar şi în timpul nopţii, chiar şi în timpul somnului vostru din seara asta.

În timpul comunicărilor din această sesiune, prietenul nostru – cel care comunică aceste mesaje – Umanul căruia îi spunem Cauldre, ne-a întrebat cînd ne oprim din poveşti şi trecem la lucruri importante (chicotiri). Trebuie să spunem că discuţiile din această seară au fost oarecum diferite faţă de celelalte comunicări pe care le-am avut. A fost o poveste. Au fost multe metafore în povestea asta. Cerem să vă uitaţi la ele, să le citiţi sau să le ascultaţi din nou, pentru că sînt multe, multe lucruri care sînt potrivite vieţii voastre de acum şi potrivite lucrurilor care se vor întîmpla. Dar cum am mai spus prietenului nostru, mai mult ca niciodată cuvintele au fost importante dar puţin distractive. Într-adevăr, a fost multă muncă pe plan energetic cu fiecare dintre voi – prin acordul vostru dat – pe drumul pe care aţi apucat. A fost momentul pentru o ajustare profundă care cel mai bine se realizează într-o energie ca asta, cu o familie ca asta. Este mai bine atunci cînd mintea şi urechile voastre sînt concentrate pe poveşti, pentru că noi putem lucra cu voi mult mai intens.

La începutul comunicării de astăzi, dacă doriţi să vă amintiţi, noi v-am cerut pentru permisiunea pentru a vă conduce printr-o uşă. Cu inima deschisă şi permisiunea primită, am început să lucrăm cu adevărata energie. Uşa ne-a permis să mergem în casa nouă din metafora care v-am spus-o. Adevăratul lucru a fost făcut pe alte nivele. Toate astea, prietenii mei, duc la construirea casei Divinului Uman, ceea ce sînteţi voi. În această seară energiile au fost potrivite pentru a începe munca internă profundă pe celulele din biologia voastră şi pe conştientul vostru. Acum a sosit timpul şi sîntem bucuroşi să răspundem întrebărilor voastre. Vom continua să lucrăm cu voi pe alte nivele în această sesiune. Deci, să începem cu prima întrebare.

Întrebare: Eu am avut un salt pe calea spirituală acum 15-20 de ani; am lăsat în urmă un fel de credinţă şi acum am luat alta nouă. Se pare că la fiecare doi pînă la cinci ani fac asta, pentru a înţelege cum este corpul nostru structurat... cum a fost creat Universul... toate acestea. Cînd am ales unul, am ţinut asta în inimă. A devenit al meu şi după aceea am realizat cum am mers pe acel drum, a fost greşit. După asta am găsit altceva. Am ales din nou... toate astea prin cei 15-20 de ani. Chiar acum sînt la un punct în care am aruncat cea din urmă credinţă şi mă găsesc într-un sistem liber. Să găsesc un alt sistem mi se pare fără sens... un alt drum oarecare bun numai să-mi ocupe mintea. Întrebarea pe care o am pentru tine este: există vreun drum la unificarea cu Dumnezeul de Sine, cu Dumnezeu, fără să folosim, să găsim sau să avem nevoie de un sistem mental?

TOBIAS: Este o întrebare foarte simplă şi foarte profundă... răspunsul este „da”. În întîlnirea din luna trecută am discutat despre conceptul de a nu face „NIMIC”. Am primit cîteva informaţii de la voi că a fost foarte dificil de realizat dar pentru cei de aici şi cei care citesc, este timpul să vă eliberaţi sistemele. Este timpul să puneţi cărţile vechi înapoi în bibliotecă, pentru că voi nu veţi găsi acolo răspunsul. Casa despre care am vorbit, casa pe care aţi început s-o contsruiţi, nu seamănă cu nici o casă care a fost proiectată pînă acum. Este nouă. Este diferită. Vine de la cel mai profund miez al vostru. Am mai discutat în întîlnirile anterioare că cea mai mare parte din voi – ADEVĂRATUL SINE cum îl mai numim – a fost într-un fel de cocon, un fel de energie care se uită spre interior. Este timpul ca acel Adevăr de Sine să iasă la iveală. Caută să se reunească cu tine, cel care duce conştienţa Umană. Va sta şi va aştepta răbdător – ADEVĂRATUL SINE – pînă eliberaţi – pînă renunţaţi la sistemele vechi. Încercaţi să vă definiţi pe voi înşivă şi pe Dumnezeu prin sisteme, prin intelect. Aşa cum ştiţi, nu se poate face aşa. Se poate face atunci cînd eşti într-un loc liniştit şi de pace... cînd ajungi la punctul de a avea încredere... cînd ajungi la punctul unde nu faci lucruri Umane şi dai voie spiritului să preia comanda. Toţi cei care sînteţi aici şi aveţi credinţa „ Eu Sînt”, toţi care aveţi concepţia că voi faceţi parte din Spirit, că voi sînteţi copii lui Dumnezeu... toţi cei care vă ţineţi de diferite filozofii, este timpul să vă eliberaţi. În această situaţie Umană prezentă, nu este posibil să înţelegeţi bucuria, expansiunea şi dragostea Spiritului. Este un lucru dificil pentru voi. Aţi studiat mult. Ţineţi ferm de doctrine. Mulţi dintre voi aţi creat doctrine în trecut. Acum este timpul pentru tihnă şi linişte. Făcînd asta, ADEVĂRATUL SINE poate să vină la voi şi poate să se reunească cu voi înşivă. Prin asta, puteţi să începeţi să înţelegeţi ceea ce nu aţi putut înţelege prin sistemele voastre, prin mintea voastră. Acum cîteva luni în discuţiile noastre, am menţionat că, cîteva informaţii pe care vi le aducem vor fi controversate şi dificile, pentru asta cerem să vă eliberaţi de acele lucruri de care v-aţi ţinut mult. Acum venim să vă reamintim că este timpul să eliberaţi toate acele lucruri. În conştienţa Umană nu vă puteţi imagina ce înseamnă să ai unitate cu Spiritul şi cu tine însuţi. Este timpul să opriţi încercarea de a remodela casa veche şi daţi voie la construirea noii case. Îţi mulţumim pentru întrebare.

Întrebare: Bună, Tobias. Mulţumesc pentru toate informaţiile tale. Eu aş vrea să ştiu, dacă poţi restructura cuvîntul care sînt sătul să-l tot aud. Acest cuvînt este „răbdare”. Te rog să fii cît mai direct dacă se poate.

TOBIAS: Restructurăm foarte simplu pentru tine. Înlocuieşte cuvîntul „răbdare” cu cuvîntul „încredere”.

Întrebare: Tobias, mulţumesc foarte mult pentru ajutorul tău din această seară şi pentru întreaga companie. Am avut astăzi o experienţă pe care aş vrea s-o împart cu tine şi vreau să ştiu ce poţi să-mi recomanzi. Am predat Reiki la o închisoare federală şi astăzi unul dintre oamenii de acolo mi-a spus că vor să instaleze o cabană, special pentru vindecarea Reiki. M-au rugat să spun o rugăciune pentru asta, căci ei cred că sînt multe energii negative care înconjoară acel proiect pentru instalarea unei cabane şi pentru funcţionarea ei. Am fost de acord să-i ajut cînd voi ajunge acasă. Am trimis energia potrivită şi am înfiinţat acel spaţiu sacru pentru ei şi după vreo cinci minute, mi-a apărut imaginea unui demon de un stereotip adevărat, o figură de tipul dracului; atunci am rugat Spiritul să-l captureze, să-l ia şi să-l stabilească în altă parte. Ştiind că este o puşcărie, există energii negative şi multe entităţi care probabil nu au intenţii bune. Care ar putea fi drumul cel mai bun pentru a-i învăţa pe cei din puşcărie cum să mînuiască acele entităţi?

TOBIAS: Dragul meu, despre ce vorbeşti tu, există multe energii negative. Acestea sînt, cum să spun, în multe cazuri vin de la cei închişi acolo, dar atrag energii negative şi din afară. Simbolul demonului reprezintă intenţia nesănătoasă din partea celor care sînt băgaţi în asta. Aceştia folosesc asemenea oportunităţi pentru scopuri egoiste. Ceea ce ai experimentat tu, această energie în formă de demon – şi pentru toţi care experimentează aceste tipuri de lucruri în viaţa pămîntească – trebuie să ştiţi că aceşti demoni, aceşti monştri, sau acei reprezentanţi negri care pot veni la voi din cînd în cînd, nu deţin nici o putere sau energie. Puteţi să le spuneţi să plece. Nu este potrivit pentru Umanii Divini să cereţi de la Spirit să le ia, pentru că aveţi acea putere de sine pentru a spune acelor energii negative să plece şi să nu mai intervină în viaţa voastră. Acestea sînt oportunităţi excelente ca să învăţaţi cum să treceţi prin aceste energii negative. Din nou vă spunem, nu mai daţi îngerilor, ghizilor sau în mod general Spiritului, voi puteţi rezolva înlăuntrul vostru. Este timpul pentru împuternicirea voastră. Cînd învăţaţi să folosiţi puterea dinlăuntrul vostru, veţi fi capabili să mergeţi prin situaţii foarte negre. Veţi fi capabili să lucraţi foarte aproape de lumina acelor oameni care fac parte din proiect iar alţii îl vor părăsi neînţelegînd de ce nu mai fac parte.

Întrebare: Eu cred că multe din schimbările care se manifestă acum îmi afectează munca, ştii tu, de unde primesc salariul. Am simţit cam în ultima jumătate de lună că am probleme cu memoria, şi e vorba de probleme serioase care afectează activitatea zilnică... de parcă aş fi pierdut o parte din ea... sau poate o parte din viziunile mele interne, previziuni şi intuiţii le-am pus unde nu trebuie. Cînd trebuie să ai de-a face cu oameni de afaceri care nu fac ceea ce fac eu aici... nu pot să le spun de exemplu „oh, poţi să ştii că astăzi spiritul lucrează cu mine” sau „sînt în faza de reconstrucţie”. Nu, nu poţi să le spui asta. Cred că este foarte dificil să menţin echilibrul în timp ce lucrurile acestea se întîmplă. Poţi să-mi dai cîteva informaţii sau să mă ajuţi în vreun fel cu asta?

TOBIAS: Într-adevăr, cablurile din vechea casă numai pot ţine noua energie care intră. Umanii cu care lucrezi nu cunosc acest lucru. Tu eşti mult mai conştient de aceste nepotriviri. Nu trebuie să te necăjeşti pentru asta. Nu trebuie să le dai explicaţii despre ce se petrece, pentru că oricum nu te-ar înţelege. Este simplu de ştiut, nu sînt conştienţi de această situaţie aşa cum eşti tu. Cînd te muţi în casa nouă – aşa cum am mai spus în metafora din comunicarea noastră de astăzi – vei găsi o conexiune complet diferită cu memoria, cu toate lucrurile pe care trebuie să ştii. Acum, prietenul meu, ai încredere că aceste lucruri sînt destul de aproape. Înţelegem şi totodată avem empatie pentru experienţa prin care treci.

Întrebare: Mulţumesc, Tobias, pentru că eşti cu noi, pentru răbdarea şi ajutorul tău în a ne cîştiga încrederea în noi înşine. Întrebarea pe care o am nu este numai pentru mine ci probabil pentru mulţi oameni pe tot globul Pămîntesc. Noi am trecut prin – şi aici mă refer la comunicarea despre „Copii Pierduţi ai Christului” – printr-o perioadă de timp pînă în Decembrie anul trecut; am trecut prin marea majoritate a energiei vechi. Unii dintre noi, care am avut o orientare spirituală, am fost în stare să supraveţuim cu cei din dimensiunea a treia. Acum, odată cu aceste schimbări, odată cu noua energie există o diferenţă tot mai crescîndă între noi şi cei din dimensiunea a treia. Întrebarea din mintea mea este: toţi care merg în noua energie vor avea relaţii obişnuite în noua energie şi în lumea nouă, dar cu o vibraţie mai înaltă faţă de cei care mai deţin energia veche?

TOBIAS: Sînt mai multe întrebări în cadrul întrebărilor tale, prietenul meu, cărora ne adresăm acum. Acestea sînt binevenite. În primul rînd, referitor la întrebarea anterioară, care a fost despre sentimentul de detaşare şi efectul asupra altor oameni, dacă aceştia observă asta în voi... în relaţiile voastre. Cum te muţi în noua energie, cum accepţi divinitatea ta, nu vei te simţi aşa de ataşat în relaţii ca înainte. Ai fost poate într-o relaţie cu cineva în casa veche unde toate astea ţi-au servit, dar acum nu mai simţi că este atît de normal. În al doilea rînd, s-ar putea ca relaţia pe care ai avut-o cu cineva din casa veche, să fie mult mai apropiată şi mai legată. Poate cei cu care eşti în relaţie observă că ceva se întîmplă cu tine. Simt că ceva se întîmplă. Parcă simt că eşti mult mai ataşat. Simte pacea şi lumina în tine. Aşadar în timp ce observaţiile tale despre relaţii – după cum spui – se schimbă şi se depărtează din perspectiva persoanei cu care eşti în relaţie, partenerului i se pare că relaţia dintre voi devine mai puternică şi mai bună. În noua energie relaţia cea mai importantă, cea care va fi extrem de importantă este relaţia cu tine însuţi, relaţia cu Divinitatea ta proprie. Nu vei vrea să cauţi o prietenie cu altcineva, deşi poate fi chiar natural şi frumos. Reamintim că e posibil să nu fiţi împreună cu entităţi intrate în noua energie. Pentru a menţine echilibrul, e posibil ca persoanele respective nici să nu fie pe vreo cale spirituală, ele sînt din energia veche. Dar aceste relaţii pot fi foarte apropiate. Principala relaţie este prietenia cu Divinitatea de Sine. De aici vei începe să înţelegi dinamica, importanţa şi energia potrivită unei relaţii. Cei care sînt deja implicaţi într-o relaţie şi simt că nu le mai serveşte – poate multora de aici sau din cei care citesc... – aşa cum am spus înainte (din nou, este un concept dificil), următoarele două luni nu vor fi potrivite pentru a lua decizii şi a face schimbări. Veţi vedea după schimbările mari de energie care vor avea loc începînd de acum şi pînă la sfîrşitul lunii Mai, lucrurile se vor întîmpla natural. După momentul acesta, vei avea o conştienţă profundă despre ce trebuie să faci cu relaţia în care eşti. Referitor la discuţiile din luna trecută, acum nu este momentul potrivit pentru a face mari schimbări.

Întrebare: Ai menţionat ceva despre faptul că avem nevoie de mai puţin somn. Eu cred că dorm mai mult şi mă trezesc mai obosit. Asta este din cauză că se vor produce nişte schimbări în curînd?

TOBIAS: Problema somnului experimentată de Lucrătorii Pentru Iluminare este una dintre cele mai notabile. Va fi diferit de la o persoană la alta. Unii vor avea nevoie de mai mult somn şi da, vor fi obosiţi, pentru că aşa cum am menţionat la începutul comunicării din această seară, voi nu aveţi un somn obişnuit datorită activităţii de construcţie care se petrece noaptea. Multe lucruri se petrec la un nivel adînc al sinelui vostru, astfel că dormiţi şi totuşi vă treziţi obosiţi. Asta se va schimba în următoarele şase săptămîni din timpul vostru. Sînt şi alţii care dorm puţin şi se simt şi ei foarte obosiţi. Ar dori să doarmă mai mult, dar din cauza planului de construcţie, nu mai este timp pentru asta. Rezultatul final însă va fi că veţi avea nevoie de mai puţin somn şi vă veţi simţi mult mai energici în timpul activităţilor. După luna Mai, veţi observa că veţi avea nevoie, de cîteva ori pe zi, de mai multe pauze. Veţi observa că vă veţi putea reîncărca bateriile foarte repede, poate în cinci sau zece minute din timpul vostru, dar trebuie să vă retrageţi din activitate şi dintre oameni. Veţi avea nevoie de aceste pauze peste zi, pe lîngă somnul normal. Metoda de reîncărcare şi refacere a fizicului biologic se va schimba într-o oarecare măsură după această perioadă de timp.

Întrebare: Mulţumesc Tobias că eşti aici. Aşa cum ştim, sînt multe denumiri care duc la aceeaşi destinaţie. Am întîlnit o cale spirituală care se cheamă „Şcoala Spirituală de Ascensiune”. Este o comunicare de la Rangul Rize. Cunoşti ceva despre aceştia şi poţi să ne clarifici cu detalii despre asta?

TOBIAS: Aici trebuie să chemăm pe altcineva (pauză). Sînt multe grupuri în această perioadă de timp, care lucrează cu Umanii la diferite nivele. Acest grup la care te referi are o misiune specifică, cu un grup mai mic de Umani. Este o misiune bazată pe şcoli spirituale vechi la care acel grup de Umani a luat parte, şcoli care erau în Egipt, la care şi tu ai fost conectat. Ai ales să aduci la suprafaţă diferite învăţături din acele timpuri. Acum căutăm ceea ce tu ai numi regatul arhanghelilor, să vedem dacă este vreo conexiune directă, dar nu găsim nimic. Asta este esenţial la energia Umanilor care erau împreună în şcoala în Egipt din trecut şi acum caută drumul de ascensiune prin învăţăturile vechi. Asta este tot ceea ce ştim despre ei.

Întrebare: Tobias, eu am o întrebare care în principiu este personală dar pînă la urmă cred că poate fi folositoare şi altora. Fratele meu a fost ucis cu doi ani în urmă. Procesul este pe rol. În decursul acestor doi ani, drama a dus la precipitarea situaţiei din familie, părinţii s-au polarizat de-o parte iar eu am rămas singur de partea cealaltă. Am fost considerat ţap ispăşitor pentru supărările, vinovăţia şi ruşinea lor, pentru ceea ce ei nu au fost capabili să recunoască în acest timp. A fost incredibil de dificil, şi în acelaşi timp a fost un loc în care am jonglat între spaţiul vechi şi spaţiul nou. Ştiu că este o situaţie extrem de grea, dar spaţiul vechi conţine energia veche, judecarea, blestemele, ţapul ispăţitor, nerecunoaşterea responsabilităţii; în cel nou mă aflu eu încercînd să fiu în noua energie. Este atîta nebunie în spaţiul vechi datorită faptului că este opus, oglinda în care se vede opusul. Vreau să fiu iubitor. Am compasiune. Sînt capabil să înţeleg tot ce e necesar. Mai concret, în momentul în care încerc să am o relaţie cu ei, în momentul concret al conversaţiei, la nivelul apropiat... apare nebunia. Pentru mine, ca să pot interacţiona cu ei, trebuie să recurg la compromisuri privind integritatea sau realitatea identităţii. E ca şi cum ar trebui să mă întorc într-o cutie mică şi să fiu asemănător lor, înainte de a începe să le vorbesc. Dacă îi pun faţă în faţă cu propriul adevăr, atunci apare o confruntare fără caracter. Dorinţa mea de bază este să nu mai pricinuiesc nici o durere mamei sau tatălui meu. E ca şi cum nu mai pot împărţi acelaşi spaţiu cu ei. Întrebarea este, dacă întîlnim acel absolut – unde două spaţii se ciocnesc unul de altul într-un mod concret – la ce nivel de conştienţă trebuie să tratăm nebunia?

TOBIAS: Este o întrebare personală, dar se poate aplica şi celor care sînt aici sau care citesc cartea asta. Atîta timp cît vă mutaţi din ce în ce mai mult în noua energie şi vă acceptaţi divinitatea, veţi începe să afectaţi situaţiile, chiar foarte diferit, faţă de pînă acum. Cînd vorbiţi direct şi intraţi în spaţiul celor cu care vorbiţi, pe măsură ce vă dezvăluiţi şi deveniţi mai împuterniciţi, veţi lucra cu ei la nivel energetic, la nivelul nevorbit al comunicării. Nu veţi cădea în capcana haosului lor, în energia joasă a haosului. Veţi lucra la nivelul Adevărului lor de Sine. Astfel nu veţi intra în capcană. Nu veţi fi nerăbdători ca acum. Nu veţi simţi strînsoare în piept şi tensiune în muşchi. Veţi începe să afectaţi situaţiile la un nivel diferit. Nu veţi impuneţi voinţa voastră – să spunem aşa – dar veţi merge ducînd o lumină strălucitoare care va schimba natura şi direcţia întregii situaţii. Prietenii mei, instrumentele cu care aţi lucrat pînă acum ca Umani, v-au slujit eficient. Instrumentele noi din noua energie, casa nouă în care veţi trăi, vor fi diferite. Ele vor lucra mult mai gentil, mult mai subtil, dar la un nivel mult mai puternic. În situaţia ta, dragul meu, trebuie doar să fii acolo. Îţi provoci ţie însuţi multă tulburare în gîndire, gîndindu-te că ar trebui să te schimbi sau să te implici cumva în situaţie. Dar simţi la fel de bine – după cum spui – presiunea vechii energii. Cînd trebuie să tratezi acele situaţii, adu-ţi Divinitatea în toate discuţiile şi urmăreşte cum automat se schimbă lucrurile în jurul tău. Ştim că ai prefera un răspuns mai specific sau mai puţin complicat, dar aşa vedem acum lucrurile pentru tine.

Întrebare: Tobias, eu aparţin şi de un alt grup din Colorado, numit Mark. Este o comunicare mediată de Jeanette Crowbey. Este un grup mic dar are multă lumină. Poţi să explici legătura – dacă este vreuna – între tine şi acel grup?

TOBIAS: În multe cazuri nu există o interacţiune strînsă între grupurile de pe partea noastră. Sîntem conştienţi de lucrurile care se fac, dar ceea ce facem noi şi ceea ce face Mark conţine o concentraţie mare. De multe ori sînt legaţi unul de altul. De multe ori folosesc aceaşi bază a energiei principale, dar fiecare conduce grupul complet diferit. Acest grup în care eşti tu, este un grup foarte mic cu o misiune sau scop specific, călăuzindu-şi grupul de Umani prin schimbările dificile. Vedem şi sîntem conştienţi de efectul benefic al acestui grup. De fapt nu vrem să facem nici un comentariu despre alte grupuri particulare, dar trebuie să ştiţi că fiecare serveşte unui scop unic.

Întrebare: (de la acelaşi individ). De ce sînt atras de ambele grupuri, Cercul Crimson şi cel a lui Mark?

TOBIAS: În trecut ai făcut parte din ambele grupuri, dar la grupul lui Mark este nevoie de energia ta, în special pentru echilibru. Este important să fii acolo pentru o perioadă. În partea noastră a voalului ai fost implicat în familia Consiliului Crimson. Poţi spune că munca ta cu grupul lui Mark face parte din programul tău de evoluţie.

Întrebare: Tobias, mulţumesc foarte mult că eşti aici. Mulţumesc că ai deschis acea energie frumoasă de dragoste. Întrebarea mea se referă la contractul pentru care am venit aici. Sînt sigur că şi alţii au avut acest gînd. Odată ce trecem de cele şase săptămîni, vor fi mai puţine restricţii – cum ar fi cele care ne-au reţinut de la a ne muta în ceea ce rezonează cu noi înşine? Vom fi în stare să eliberăm drumul, să devină clar pentru procedură?

TOBIAS: Într-un cuvînt spus, da. Vei fi surprins de restricţiile eliberate, ca să spunem aşa. Într-adevăr, se subţiază voalul. Eşti capabil să mergi prin diverse nivele ale voalului pentru a te putea adapta lor. Dar vă atenţionăm pe toţi (cei prezenţi şi cei care citesc cartea) că schimbările pe care le vedeţi în viaţa voastră nu vor fi exact ceea ce vă aşteptaţi. Va fi chiar foarte diferit. Ca să continuăm metafora acestei seri, mulţi Umani aşteaptă o muncă de reconstruire a vechii case, dar nu mai este momentul potrivit. Există o nouă casă, ca şi orice altă casă, care aţi văzut că se construieşte. Am menţionat mai înainte că vom veni înapoi luna viitoare pentru a sărbători noua casă. Acesta va fi pentru a vă putea obişnui cu noua energie. Atunci vom veni înapoi (în Iunie) pentru a vedea casa nouă, pentru ca voi să vă puteţi aclimatiza primului vostru contact cu noile voastre instrumente. Astfel, munca adevărată va începe în August, dar aşa cum am spus, nu e necesar să fie aşa cum gîndiţi că va fi. Este încă nevoie de multă muncă. Multe schimbări au loc. Va fi minunat, dar energie cu care veţi lucra va fi foarte diferită.

Întrebare: Tobias, am înţeles că după ce trecem prin aceste schimbări vom fi capabili să creem „un nou contract” fără să mai fie nevoie să venim înapoi. Este adevărat?

TOBIAS: Într-un anumit sens, deja aţi creat noul contract prin intenţia voastră, prin rugăciunea voastră care a fost auzită. Aţi creat o nouă direcţie pentru voi înşivă. Dacă v-aţi putea uita din punctul meu de vedere sau din perspectiva mea, aţi vedea marile schimbări prin care treceţi, indiferent dacă-i vorba de relaţii, de adevăr, de încredere în voi înşivă. Lucrul care vă afectează cel mai mult este că veţi deveni învăţătorii altora. Acesta va fi „contractul” vostru. De ce credeţi că este aşa dificil? Acum mergeţi prin cea mai provocatoare parte a acelei energii. Pentru cei care aveţi probleme în relaţiile cu familia, veţi învăţa pe alţii despre un nou tip de relaţie. Pentru cei care trec prin probleme care au de-a face cu adevărul, veţi învăţa pe alţii adevărul pur al Spiritului. Acesta este „contractul” pe care deja vi l-aţi scris pentru viitor.

Întrebare: Tobias, mulţumesc că eşti cu noi. Am o întrebare personală, dar s-ar putea să fie şi în interesul celorlalţi. Am fost rugat să vorbesc unui grup despre vindecare şi energie. Acesta este un grup de femei şi-au dat numele de Nazarineni, Lutherani, Christiani şi Metodişti. Întrebarea mea este, cum să le vorbesc – atîta timp cît energia şi vindecarea de sine lucrează – fără să le supăr şi fără ca ei să mă subestimeze. Întîmplător, titlul programului este „Dumnezeu vindecă şi doctorul încasează banii”.

TOBIAS: Într-adevăr va fi o muncă interesantă a energiei vechi şi noi. Cel mai bine, dragul meu, este să spui propriul adevăr. Este o tendinţă interesantă din partea Lucrătorilor Pentru Iluminare să-şi apere credinţa. Cînd lucrează cu alţii, înfiinţează o barieră în apărarea lor. Ceilalţi simt asta. Simt că ceva nu este chiar în regulă. Ce trebuie să spui acestui grup dragul meu, este ceea ce rezonează cu ei, poate nu cu minţile lor, dar sigur cu inimile lor. Acesta este un bun exemplu de a lucra pe un nivel non-verbal cu ei. Asta face parte din practica şi munca cu noua Divinitate. Nu sînt cuvinte pe care trebuie să le spui pentru a te apăra. Cînd te apropii de ei în dragoste şi adevăr, vor înţelege. Poate cînd vei pleca, se vor întreba despre ce naiba ai vorbit. Vor înţelege în inimile lor. Pentru voi toţi, acesta este un exemplu excelent de a lucra în noua energie, fii doar acolo, cu adevărul tău. Nu în mintea ta, foloseşte-ţi singurul punct spiritual, chakra, „totalitatea”. Ai să vezi că situaţiile vor fi diferite faţă de ce-ai experimentat în trecut. Mulţi de aici au fost pe acest drum timp de multe, multe vieţi. Mulţi de aici au fost în căutarea Adevărului. Mulţi de aici au refuzat religiile organizate. Dar mulţi de aici au fost cei care au organizat religiile organizate (rîsete). Aţi fost obişnuiţi cu refuzurile altora. Aţi fost oarecum consideraţi excentrici de familia şi de prietenii voştri. Dar în adîncul inimilor voastre a fost intenţia pentru Adevăr, intenţia pentru Divinitate. Acum, aţi ajuns la acest punct. Pămîntul şi conştienţa masei a ajuns la momentul cînd este potrivit. Fiţi în Adevărul vostru şi veţi vedea că totul se schimbă în jurul vostru.

Întrebare: Am fost ghidat nu demult să-mi urmăresc o viaţă anterioară specifică şi să aduc informaţii despre ea. A fost fascinant. Mă întreb dacă este ceva specific pentru mine sau toţi vom trece prin acest proces?

TOBIAS: Sînt situaţii în care cercetarea vieţilor anterioare este o parte importantă a procesului individual. Pentru marea majoritate, spunem că le-a sosit timpul să-şi abandoneze cărţile vechi în bibliotecă. La întîlnirea de luna trecută, aţi mers spre eliberarea reziduurilor energiei vieţilor trecute – pe atunci încă prezente – care au fost captive pe Pămînt. Am lucrat cu voi toţi pentru a „învia morţii din morminte”, pentru ziua judecăţii de apoi. Pentru mulţi dintre voi nu este încă momentul să mergeţi înapoi în vieţile trecute, deşi dacă există un blocaj care face dificilă înaintarea, atunci veţi fi ghidaţi special spre acele vieţi anterioare. Dacă tu eşti ghidat acolo, dragul meu, atunci continuă acea muncă.

Întrebare: Nu trebuie să-mi răspunzi la această întrebare dacă nu vrei. Poate nu este un subiect potrivit. O lungă perioadă de vreme am fost curios să aflu cine a construit piramidele în Egipt?

TOBIAS: Au fost, umm, ... Egiptenii! (rîsete puternice). Au folosit o tehnologie interesantă care nu a mai fost adusă înapoi. Au folosit energiile „mărite” din acele vremuri. Era un preot expert în ceea ce s-ar numi controlul minţii. S-au adunat într-un grup mare de oameni şi şi-au concentrat gîndul în sectoare specifice. Gîndurile grupului de Umani au fost transmise unei „reţele” de cristal, după care a fost trimise unui alt grup de Umani care au putut într-adevăr să ridice pietrele. Aşa cum spunem, energia a fost „amplificată”, ea mergînd de la un grup de Umani la celălalt. Acest tip de muncă energetică încă mai este disponibilă. Va lua ceva timp de studiu pentru a fi adusă înapoi. Dar cum spunem, acestea sînt instrumentele din vechea energie. În noua energie, creaţia va fi diferită substanţial şi desigur, mult mai uşoară ca înainte. Ca răspuns la întrebarea ta, Umanii au fost cei care au construit piramidele prin înţelepciunea şi ştiinţa preoţilor din acele vremuri.

Întrebare: Am observat – găsindu-mi centrul în Octombrie anul trecut – că exsistă o mişcare interioară a sa. Acum s-a finalizat sau mă pot aştepta la mai multe mişcări? Ce poţi spune despre ceilalţi oameni care au observat aceleaşi schimbări?

TOBIAS: Este o întrebare excelentă. Vor continua să fie multe schimbări. Aşa cum am mai spus înainte, aţi fost obişnuiţi să mergeţi să găsiţi răspunsuri, aţi fost obişnuiţi să întrebaţi cine sînteţi voi; acum lucrurile se schimbă şi vor continua se se schimbe. Veţi descoperi că, dacă vă întoarceţi în locurile vechi, la conştienţa veche, veţi fi nemulţumiţi. Veţi simţi că v-aţi lovit de un zid. Lucrurile vor continua să se schimbe. Noi lucrăm specific cu acest grup, cu cei care citesc această carte şi cu cei care au acces la aceste materiale prin internet. Vom lucra specific cu voi la începutul lunii August, pentru a regăsi ceea ce aţi numit „centrul” vostru.

Întrebare: Mulţumesc că ai răspuns întrebărilor noastre. Lucrez cu un Ghid Spiritual al cărui nume este Pană Albă. Mi s-a dat un dar medicinal. Vreau să ştiu cum să am grijă de propriul corp pentru a fi în stare să primesc cadoul; cum să folosesc acest cadou?

TOBIAS: Pană Albă spune că poţi să-l întrebi direct pe el.

Întrebare: (De la aceaşi persoană). Am încercat şi mi se pare că există un blocaj care nu mă lasă să lucrez cu Pană Albă.

TOBIAS: Noi spunem foarte serios, dragul meu, că este problema ta să te deschizi şi să primeşti acele informaţii. Această ghid, Pană Albă, îl ştii foarte bine. El vrea ca tu să te duci înăuntrul fiinţei tale. Legătura dintre voi este acolo. O parte din lecţia asta – este o glumă în spatele acesteia, ne spune Pană Albă – este ca tu să lucrezi direct cu el. Am hotărît să nu divulgăm lecţia pentru tine şi nici gluma din spatele ei, dar te rugăm să-ţi împarţi toate astea la întîlnirea noastră următoare. Spunem cu toată seriozitatea că a fost o întrebare excelentă. Pană Albă a încercat să lucreze cu tine dar a vrut ca tu să auzi asta direct. Este bine pentru toţi să începeţi să lucraţi înlăuntrul vostru. Veţi descoperi că atunci cînd trimiteţi întrebările ghizilor voştri, nu vor fi prezenţi. Nu sînt acasă. Vouă vi se cere, voi sînteţi provocaţi continuu să vă uitaţi înlăuntrul vostru. Acesta este unul dintre scopurile pentru care cîteodată este dureros, dificil şi vă simţiţi nemulţumiţi. Au fost vremuri cînd aţi putut întreba ghizii. Acum au plecat din casa veche. V-au părăsit pentru ca voi să puteţi găsi toate răspunsurile în interiorul vostru. Veţi fi provocaţi în continuare să găsiţi răspunsul înlăuntrul vostru, pînă ce găsiţi acel loc interior, pînă ce găsiţi acel centru înlăuntrul vostru, pentru a începe să lucraţi cu noua energie. Acesta este cea mai mare provocare pentru voi toţi.

Întrebare: Aş vrea să întreb despre metoda Melchisedek de vindecare.

TOBIAS: Este o mare onoare pentru munca lui Melchisedek, o mare onoare, pentru că i-a ajutat pe mulţi din familie să ajungă la acest punct. Am mai spus că sistemul vechi a adus mult bine. V-au adus pînă la acest loc, dar, prietenii mei, fiecare dintre voi va scrie cartea nouă. Vă cerem gentil şi drăgăstos să puneţi jos cărţile vechi. Ele v-au adus pînă aici. Ele v-au îndrumat pînă aici. V-au îndrumat bine. Veţi vedea că, dacă totuşi vreţi să le folosiţi, veţi fi nemulţumiţi. Veţi fi supăraţi pe Spirite. Veţi vedea că energia va fi scăzută. Este timpul să mergeţi înainte. Este timpul să vă mutaţi în noua energie. Există un singur loc pentru fiecare dintre voi de unde vor veni răspunsurile. Nu trebuie să vă uitaţi în alte sisteme. Nu va trebui să luaţi diferite tipuri de vitamine sau să aveţi diete speciale. Nu există cărţi specifice pe care trebuie să le învăţaţi sau ritualuri prin care să treceţi. ADEVĂRATUL SINE, Îngerul de Aur dinlăuntrul vostru vă va cere să vă uitaţi la un singur lucru – să vă uitaţi înlăuntrul vostru. Maestrul cel Mare a spus că toate lucrurile vin dinlăuntru, că Spiritul Dumnezeiesc, Tatăl/Mama sînt înlăuntrul vostru. În fiecare dintre voi. Este timpul să le scoateţi afară. Nu cerem să refuzaţi cărţile şi sistemele care v-au adus pînă aici. Vă spunem doar să le puneţi înapoi în bibliotecă şi să începeţi să păşiţi în noua energie cu ce aţi învăţat, astfel încît voi veţi fi cei care vor scrie cărţile.

Prietenii mei, ştim că aveţi multe probleme în acest timp. Prietenul nostru Cauldre s-a plîns nu demult... a spus că a simţit toate căile energiei vechi; tot ceea ce a crezut că el a fost, parcă a fost rupt de la oase... Înţelegem că mulţi dintre voi simţiţi acelaşi lucru. Asta este exact ceea ce se întîmplă. Toate metodele energiei nu mai sînt valabile şi se rup dacă voi nu le eliberaţi. Chiar dacă intenţonezi să le eliberezi, cîteodată stau lipite, cîteodată nu vor să se desprindă. Energia nouă este cea care cauzează ruptura. Asta nu se manifestă cu voi personal, se manifestă pe un nivel al conştienţei globale. Aşa cum am mai spus, uitaţi-vă la titlurile din ziarele voastre de la sfîrşitul lunii Decembrie. Vedeţi ce se întîmplă. Vedeţi marea oscilaţie. Vedeţi talmeş – balmeşul. Se manifestă peste tot.

Voi sînteţi cei care treceţi prin toate astea la un nivel profund şi intim. Asta este sala de clasă a noii energii spirituale. Aici vom discuta şi învăţa despre noua energie. Peste cîteva luni vom începe să lucrăm în special cu asta. Am vorbit, în aceste cîteva luni care au trecut, despre evenimentele energetice petrecute. Peste cîteva luni, vom începe să lucrăm cu instrumente noi. Între timp vă cerem să fiţi nu numai răbdători în acest proces, ci să aveţi încredere în el şi să aveţi încredere în cine sînteţi.

ŞI AŞA ESTE, PRIETENI DRAGI!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved