Capitolul 13

ÎN NOUA VOASTRĂ CASĂ

14 Iunie 2000

(Prezentare făcută la „CERCUL CRIMSON”)

 

TOBIAS: Şi aşa şi este, prieteni dragi, familia Crimson se reîntîlneşte în acest spaţiu sacru, în energia asta sacră şi într-adevăr, în această zi sacră.

Astăzi vă aducem multe informaţii şi experienţe. Avem informaţii despre noua casă şi despre noua energie. Avem informaţii care explică de ce a trebuit să treceţi prin tot ce aţi trecut şi informaţii care explică unde veţi merge de acum încolo. În acest timp, Eu, Tobias, voi vorbi prin intermediul prietenului nostru Cauldre.

În următoarele minute, împreună vom echilibra şi ajusta energiile. Ne uităm în inimile voastre. Împărţim un moment de dragoste şi un moment de pace. Este timpul, prieteni dragi, să ne contopim cu voi. Doar deschideţi-vă inimile. Doar fiţi în acest spaţiu cu familia.

Aşa cum am spus de mai multe ori, avem lacrimi în ochi cînd sîntem invitaţi în acest spaţiu pentru a vă simţi energia şi dragostea, pentru a fi din nou împreună. Cîteodată voalul este gros, foarte gros. Este dificil de comunicat cu voi şi dificil de împărţit energia. Dar cînd sînteţi deschişi – ca astăzi – cînd ne adunăm ca acum, într-adevăr este un sentiment de „acasă”, de „shaumbra”, de dragoste.

Mulţi dintre cei prezenţi în această cameră (şi mulţi dintre cei care citesc aceste mesaje), ştiu foarte bine că a existat un punct critic în ultimii ani în viaţa voastră. Aţi fost întrebaţi – cînd aţi ajuns la momentul deciziei – dacă rămîneţi pe Pămînt sau dacă plecaţi. Aţi ajuns la un moment critic. Fiecare dintre voi a fost întrebat – fiecare în felul său propriu – dacă aţi vrea să rămîneţi pe Pămînt sau dacă aţi vrea să vă reîntoarceţi Acasă. Aduceţi-vă aminte de asta. Poate vă puteţi aminti asta. Pentru cîţiva dintre voi, a venit în timpul somnului. Poate pentru alţii a venit cînd conduceau maşina sau în timp ce citeau ceva, poate în timp ce au fost bolnavi. Scopul pentru care vă spunem asta, prieteni dragi, fiecare dintre voi a ştiut că ajungeţi la sfîrşitul vechiului „contract”. Aţi îndeplinit ceea ce aţi venit să faceţi pe Pămînt. În acel moment aţi fi putut părăsi Pămîntul şi aţi fi putut să mergeţi Acasă. Desigur, cei care sînt aici (şi cei care citesc aceste mesaje) aţi ales să staţi! (chicotiri). Într-un anume sens, vă spunem glumind că v-aţi „re-înrolat” în serviciul pentru Spirit. Voi aţi „re-început”. Aţi ştiut că mai este o muncă „adiţională” de făcut pe Pămînt. De aceea sînteţi aici.

De la momentul acestei decizii, multe lucruri vi s-au întîmplat pe parcursul vieţii. Cîteva evenimente au fost foarte dureroase sau dificil de depăşit. Au fost relaţii sau înrudiri care s-au rupt sau au mers pe un alt drum, relaţii de lungă durată şi cu un ţel anume care acum au început să se destrame. Poate au fost schimbări în serviciu. Poate aţi pierdut multe bunuri materiale sau poate chiar toate bunurile materiale pe care le-aţi avut. Poate aţi pierdut prietenii şi familia, aţi mers pe un drum neumblat. Toate aceste lucruri, prieteni dragi, au făcut parte din planul vostru – să spunem aşa – care sa manifestat pentru că aţi rămas pe Pămînt. Ştim şi înţelegem că drumul a fost dificil. Dar a constituit o parte importantă a călătoriei voastre.

Astăzi veţi merge în casa nouă. Veţi începe să lucraţi cu noi capacităţi. Oh, într-adevăr toate acestea vor fi sub formă de metafore, dar semnificative şi reale în viaţa voastră. Nu a mai fost necesar, răspunzînd întrebării anterioare, să vă sprijiniţi pe cristale – metaforic vorbind – sau să vă sprijiniţi pe cărţile vechi. Cîţi dintre voi v-aţi reîntors la cărţile vechi şi aţi constatat că acele cuvinte nu mai sună a adevăr, aşa cum a fost înainte? Cîţi dintre voi aţi simţit că plutiţi într-o perioadă de tranziţie? Cîţi dintre voi aţi simţit că instrumentele şi starea de confort care aţi avut-o în trecut nu mai există şi nu mai aveţi de ce să vă sprijiniţi acum?

Toate acestea fac parte din procesul care a început, pentru că voi aţi luat decizia de a rămîne pe Pămînt pentru a vă „re-înrola” în serviciul Spiritului. Toate acestea, prietenii mei, reprezintă mutarea în casa nouă, „Noul Camelot”. Reprezintă acceptarea Divinităţii în sinele vostru. O veşnicie – fiind în spatele voalului – nu aţi înţeles cine sînteţi. Nu aţi fost în stare să vă menţineţi puterea chiar dacă aţi dorit-o. Nu aţi fost în stare să vă integraţi Divinitatea proprie.

Dar, acum energia Pămîntului s-a schimbat, vremurile s-au schimbat. Acum este momentul. Acum, cei care merg primii trebuie să înveţe să-şi integreze propria Divinitate. Procesul se desfăşoară pas cu pas şi începe într-un singur Uman, după aceea într-un grup, după aceea în mai multe grupuri şi în final se extinde pe tot Pămîntul. Acest grup este cel numit „Clasa Noii Energii Spirituale A Pămîntului”. Voi sînteţi cei care aţi fost de acord să acceptaţi Divinitatea şi crearea pe noul Pămînt.

Nu mai sînteţi sub contract cu vechea karmă. Aţi eliberat asta. Prietenii mei, vă cerem să auziţi asta în adîncul fiinţei voastre şi în adîncul minţii voastre. Nu mai sînteţi sub influenţa karmei. Aţi terminat cu asta. Nu mai aveţi nici o viaţă trecută sau chiar prezentă faţă de care să aveţi obligaţii sau îndatoriri. Mergeţi liberi fără să fiţi sclavii karmei. În viaţa asta mergeţi liberi pentru a fi creatori pe Pămînt. De aceea a trebuit să treceţi prin atîtea în aceşti ultimi ani. Schimbări. Transformări. Simţiţi de parcă nu ştiţi unde vă este adevărata Casă. Simţiţi că vreţi să vă reconectaţi cu Spiritul dar nu este posibil. Simţiţi că acele căi din trecut nu mai corespund. Toate acestea au fost dificile, ştim asta. De aceea onorăm pe fiecare dintre voi care sînteţi aici şi care citesc cartea. De aceea onorăm fiecare Uman pe Pămînt. Este un drum dificil. Aţi renunţat la confortul din trecut. Aţi renunţat la tot ceea ce aţi crezut că aţi fost sau că veţi deveni. Aţi făcut asta din propria dorinţă. Aţi făcut asta în bucurie. Acesta este „Clasa Noii Energii Spirituale A Pămîntului”.

În acest moment există multe grupuri de Lucrători Pentru Iluminare pe Pămîntul vostru, purtînd diferite nume şi avînd diferite învăţături. Grupul de aici are o funcţie importantă, în particular pe acest continent, în zona energetică în care staţi. Cîţi dintre voi s-au mutat aici în ultimii 5-10 ani sau chiar anul trecut? Sînt energii importante în aceşti munţi şi în pămîntul din jurul muntelui. Acestea sînt energii importante legate la Divinitatea voastră proprie şi la Divinitatea fiecărui Uman de pe acest Pămînt. De aceea sînteţi aici, în acest loc geografic.

La fel sînt şi fraţii şi surorile voastre din această zonă, de pe toată planeta Pămînt, care fac acest de lucru şi care fac parte ca şi voi, din noua energie spirituală, din această clasă. Ei sînt în zone mai îndepărtate şi nu pot sta aici, în aceeaşi clasă cu voi, dar sînt conectaţi. Cerem fiecăruia din această cameră să ajutaţi extinderea energiei de dragoste către toţi ceilalţi Lucrători Pentru Iluminare, partea „prelungită” a acestei clase.

În această clasă vom învăţa despre Divinitate. Vă ajutăm să puteţi înţelege cine sînteţi. Vă ajutăm să puteţi înţelege cum să vă conectaţi la această energie, Divinitatea voastră, ADEVĂRATUL SINE. După ce ne întoarcem din vacanţa de vară din luna August, vom începe munca intensă – nu că anul trecut n-ar fi fost intensă! (rîsete). Vom începe prin a înţelege cu adevărat munca cu energia casei voastre noi. După aceea fiecare dintre voi, prieteni dragi, cu acordul vostru, prin alegerea voastră şi prin intenţia voastră... fiecare dintre voi va fi rugat să accepte să fie învăţător pentru alţii. Vi se cere să folosiţi ceea ce aţi învăţat şi cîştigat pînă acum pentru a putea ajuta pe alţii, pe alţii care vor veni la voi.

Fiecare dintre voi... (pauză) – aici emoţiile sînt înalte – se va muta în cea mai înaltă postură a intenţiei voastre, cea mai înaltă postură a călătoriei multor vieţi pe Pămînt. Fiecare dintre voi va servi drept învăţător predestinat. Veţi ţine hotărîrea în inimile voastre. Veţi şti că aţi fost binecuvîntaţi cu asta. Veţi şti că aţi mers pe drumul care l-aţi meritat. Oh, nu va fi notat pe hîrtie, dar cînd ne uităm în ochii voştri, cînd ne uităm în inimile voastre ştim că fiecare dintre voi este predestinat ca Divin Uman cu acreditare pentru a preda, a ghida şi a ajuta alţi Umani care trec prin acelaşi proces prin care aţi trecut şi voi. Cu experienţa şi îndrumările voastre, procesul va fi mult mai uşor pentru ei. Nu vor fi încercările grele prin care aţi trecut voi. Aţi renunţat la multe şi v-aţi sacrificat pentru a putea sta pe aceste scaune Astăzi – dar totul este dat în dragoste.

Acum, prieteni dragi, înainte de a vă conduce în noua voastră casă, daţi-vă permisiunea să fiţi spălaţi într-o ploaie de dragoste şi lacrimi de la toţi care am venit aici: Tobias, Consiliul Crimson, cei care au mers cu voi în trecut şi v-au ghidat, membrii familiei voastre care v-au lăsat şi care au venit pe partea noastră a voalului. Noi stăm aici zîmbind. Nu este nimeni care să nu zîmbească pentru munca care o faceţi. Permiteţi-vă să fiţi spălaţi cu o ploaie de lacrimi de fericire. Permiteţi acestor lacrimi să spele tot ce e vechi, să spele vinovăţia, să spele ruşinea care aţi simţit-o în trecut. Daţi voie lacrimilor noastre să spele orice gînd sau sentiment nevrednic care l-aţi avut. Ele încă mai există din cauza voalului, pentru că nu vedeţi cine sînteţi într-adevăr. Daţi voie lacrimilor noastre să spele orice durere fizică care v-a ţinut pe loc. Prieteni dragi, acceptaţi toate acestea în această energie. Este bine să fiţi în această energie. Daţi-vă voie să fiţi spălaţi, curăţaţi de tot ce aţi crezut că a fost mai puţin perfect. Daţi voie, eliberaţi toate gîndurile din care rezultă că sînteţi mai puţin compleţi sau mai puţin întregi.

Prieteni dragi, în seara asta toţi vom rîde şi vom vorbi despre asta. Cum se poate să nu fi văzut cine sînteţi deşi noi putem vedea foarte clar în fiecare dintre voi?

Înainte de a continua cu partea următoare a sesiunii, vă cerem să veniţi în faţă, în faţa tuturor entităţilor care sînt prezente în această cameră – îngerii, arhangelii şi într-adevăr Sananda. Vă cerem să veniţi pentru a vă îmbrăţişa, pentru a ne contopi cu voi, pentru a vă mîngîia pe spate, pentru a vă încuraja, pentru a vă mulţumi că v-aţi re-înrolat şi pentru a vă mulţumi că rămîneţi pe acest Pămînt pentru a aduce această nouă energie. Deci, în momentul acesta cerem prietenului nostru Cauldre să stea liniştit o clipă. Cerem fiecăruia dintre voi să-şi deschidă inima, să ne daţi permisiunea să venim să vă îmbrăţişăm şi să vă sărutăm.

(pauză)

Acesta este, prietenii mei dragi, momentul pentru noua energie. Cu fizicul spiritualizat cum este acum, într-adevăr este prima dată în istoria Umanităţii pe Pămînt cînd devine posibilă aducerea energiei Divinităţii de Sine. Oh, voi şi ceilalţi, aţi încercat s-o mai aduceţi şi în trecut. Aţi încercat să-l înţelegeţi pe Dumnezeu. Aţi încercat să fiţi sfînţi şi spirituali. Prin disciplina religioasă aţi călătorit în vieţile anterioare. Aţi încercat multe feluri de religii, aşa cum am mai menţionat, dar pînă la aceste ultime luni din timpul vostru, nu a fost posibil ca într-adevăr să puteţi aduce această nouă energie. Voalul a fost gros. ADEVĂRATUL SINE a fost în cocon. Vibraţiile Pămîntului nu au fost pregătite. Acum aţi ajuns la un moment cînd este posibil să începeţi să lucraţi cu ea şi să vă folosiţi de ea.

Astăzi vom merge în casa nouă. Vom merge cu voi şi vă vom spune cum va fi. Dar să ştiţi că fiecare dintre voi are o obligaţie. Va trebui să înţelegeţi că voi sînteţi creatorii: nu se va face nimic pentru voi, voi trebuie să faceţi pentru că voi sînteţi creatorii care vor crea în noua energie, în noua casă. Va fi nevoie de înţelegerea voastră, este casa voastră, este divinitatea voastră, voi sînteţi stăpînii; dacă aşteptaţi ca altcineva să facă pentru voi, dacă aşteptaţi ca altcineva să vă aducă, atunci nimic nu se va întîmpla.

Deci acum, prieteni dragi, să folosim acest timp pentru a intra în noua casă. Sînt trei îngeri care au hotărît să meargă cu voi. Nu este important să ştiţi cine sînt. Poate îi veţi simţi cine sînt. Ei vor merge cu voi şi vă vor acompania cu permisiunea voastră, bineînţeles. Să începem călătoria în casa nouă, în Noul Camelot din Divinitatea voastră de Sine. Pe măsură ce continuăm drumul în noua casă vom continua şi discuţia. Vă vom arăta cîteva lucruri dinlăuntrul vostru. Vă cerem să nu încercaţi să aveţi gînduri preconcepute, ci doar să mergeţi împreună cu noi. Daţi-ne voie să ne apropiem de drumul spre intrarea noii case. Daţi-ne voie să stăm aici puţin înainte de a intra în casă. Daţi-ne voie un moment să vă explicăm ce reprezintă casa. Timp de vieţi şi vieţi, casa voastră a fost în primul rînd fiinţa voastră fizică şi mentală. A avut o structură energică în jurul ei. Au fost şapte centre spirituale (chakre) în casă şi cinci în afara casei. Cîmpul vostru energetic – ceea ce aţi putea numi „merkabah” – a fost limitat în mărime, formă şi capacitate. A fost limitat să ţină o cantitate anume de energie. Asta a fost pentru un scop bine determinat. Restul energiei voastre spirituale a fost ţinută într-un cocon, într-o dimensiune oarecum diferită, pînă cînd a venit ziua în care o puteţi accepta în corpul vostru fizic pe Pămînt.

Stînd aici, în faţa noii case, spunem că noua energie nu are limite. Nu există limite. „Cota de energie va fi întotdeauna pe măsura experienţelor pe care le veţi avea”. Să nu uitaţi asta. Cota de energie a noii case va fi întotdeauna echivalentă cu experienţele. Nu încercaţi să determinaţi dinainte cît de mare sau mică va fi noua casă.

În primul rînd casa veche a fost proiectată pentru a permite experienţa şi toate mişcările, dar numai pe partea voastră a voalului. A fost proiectată special pentru a nu influenţa starea conştienţei voastre de pe partea noastră a voalului. V-aţi întrebat vreodată de ce cînd v-aţi rugat cu lacrimi în ochi la îngeri şi la Spirit rugăciunea voastră nu a primit nici un răspuns? Pentru că voalul nu a dat permis asta. Casa voastră veche nu a permis.

În casa voastră nouă există o structură energetică diferită. Am spus în ultimele luni că au fost nişte „constructori” care au lucrat în noua casă. Constructorii au pus împreună structura şi cadrul noii case. Ceea ce vă înconjoară este un cadru complicat de energie. Nu vă dăm prea multe detalii despre asta. Spunem doar că totul s-a făcut cu o expertiză minuţioasă, de o subtilitate incredibilă faţă de casa veche. Energia se ţese în jurul vostru. Este mare şi intensă. A fost ţesută cu multă grijă pentru a permite să vă aducă Divinitatea de Sine, pentru a o ţine, a fi în contact cu ea şi a avea acces la ea. Este o ţesătură fină. Este o ţesătură frumoasă, delicată. Este o ţesătură de susţinere pentru energia noii voastre case.

Vă cerem să fiţi conştienţi de un singur lucru, acum cînd staţi în faţa intrării în noua voastră casă. Aţi notat că, în timp ce am vorbit despre cum arată casa voastră, ea continuă să se schimbe în faţa ochilor voştri? La început a arătat ca un castel mare. După aceea parcă a arătat ca o casă de vară. După aceea parcă nu a mai arătat nici într-un fel. Apoi parcă a dispărut. Continuă să se schimbe în timp ce staţi în faţa intrării. Înţelegeţi că atunci cînd sînteţi în noua casă, cei care sînt în afara ei – cei care stau în afara ei – vor vedea ceea ce aleg să vadă. Este foarte important să ţineţi minte asta. Ei vor alege ceea ce vor să vadă, ce doresc să vadă şi cum să arate casa voastră. Nu există un model predeterminat, o viziune sau o simţire a noii case. Va arăta diferit şi unic pentru fiecare individ. Deci cînd vă vor spune că arătaţi oarecum diferit, atunci să ştiţi că părerea este a lor şi vine de la ei înşişi. Folosiţi-vă de asta pentru a putea înţelege de unde vin. Poate următoarea persoană care vine la voi vă va spune că arătaţi complet diferiţi. Nu permiteţi ca acestea să vă lase perplecşi, pentru că fiecare va vedea ceea ce este posibil pentru ei înşişi.

Cerem îngerilor care vă acompaniază să deschidă uşa de la intrare şi vom merge împreună cu voi în noua casă.

(pauză)

Veţi vedea două lucruri aici. Pentru început, observaţi energia. Observaţi acel „hmmm”, care este vibraţia noii voastre case. Nu-i necesar să fie sunet. Nu-i necesar să fie lumină. Poate nu vine dintr-un un singur loc, poate vine din aspectul total dinlăuntrul vostru, a noii voastre case. Este un simţ „bun”. Această primă vibraţie pe care aţi simţit-o, auzit-o, sau înţeles-o atunci cînd v-am atras atenţia... să nu o uitaţi. Cît învăţaţi să lucraţi cu instrumentele noii voastre case, ea va fi temeiul pentru lunile care vor veni. Asta este frecvenţa voastră. Nu vă gîndiţi prea mult, dragi prieteni. Acceptaţi această vibraţie pe care aţi notat-o de prima dată cînd aţi intrat în casă. Este a voastră. Cu acesta veţi lucra.

În noua voastră casă, nu există nimic în afara acelei vibraţii de care am amintit mai înainte. Nu există ziduri ca în casa veche. Nu există tavan. Nu sînt nici uşi, aţi observat doar una cînd aţi intrat. Pentru asta am cerut îngerilor să creeze o uşă, pentru voi. Nu există nici lumină, deşi lumina parcă emană din toate părţile noii voastre case. Nu există podea, chiar dacă simţiţi că staţi pe ceva. Puteţi vedea foarte clar afară pentru că nu există pereţi. Există percepţia unui tipar de energie care ar crea un zid exterior, dar chiar şi acesta se mişcă şi se schimbă. Asta desigur vă spune ceva, prieteni dragi. Asta ar putea să vă spună că poate constructorii nu au făcut o muncă bună (rîsete) sau poate este altceva la mijloc, prieteni dragi. Într-adevăr, este ceva mai mult decît atît. În casa nouă energia este neutră. Rămîne neutră pînă cînd o activaţi. Cînd alegeţi ca un perete să fie acolo, acolo va fi. Cînd vreţi să aveţi un fotoliu pentru a vă relaxa după o zi lungă, fotoliul va apare. Fiţi atenţi ce alegeţi. Aţi mai auzit aceste cuvinte înainte, dar niciodată nu aţi avut ocazia să experimentaţi pentru a şti cum este. Fiţi atenţi ce alegeţi în noua voastră casă, pentru că se va manifesta instantaneu. Dacă aveţi nevoie de mai multă energie pentru munca de zi cu zi, pentru munca voastră spirituală, pentru serviciul vostru (care este şi munca spirituală), atunci daţi voce intenţiei şi veţi vedea că mîncarea necesară, energia necesară şi hrana necesară vă vor fi aduse. Acestea îşi vor găsi drumul spre voi. Dacă aveţi nevoie de mai multă odihnă şi mai multă energie pentru trupul fizic, toate acestea le veţi primi în somn, trebuie să aveţi intenţie pentru orice vreţi; de exemplu, un model de pat de care nu aţi mai avut niciodată, va apărea în faţa voastră şi va fi acolo pentru voi. Dacă aveţi nevoie doar de clipe de liniştite, momente pentru reflectare, creează-le prin intenţie în noua casă. Orice doriţi în călătoria voastră pentru a merge înainte, orice doriţi, orice intenţionaţi să aveţi, poate fi creat în noua voastră casă.

În noua casă toate energiile vor rămîne în stare neutră pînă cînd doriţi să creaţi ceva. Este important de ţinut minte, dacă staţi pe un scaun şi aşteptaţi ca lucrurile să vină la voi, atunci nimic nu se va întîmpla. Cînd decideţi să fiţi creatori, cînd decideţi să acceptaţi Divinitatea ce sînteţi toate lucrurile vor începe să intre în joc. Energia aparent neutră, aparent adormită, se va trezi la viaţă. Dacă aveţi nevoie de mai multă abundenţă în viaţă pentru a vă putea continua călătoria spirituală, munca de a-i învăţa pe alţii, veţi atrageţi abundenţă. Deci dacă aveţi nevoie de abundenţă, atunci chemaţi-o în noua voastră casă şi ea va fi acolo. Dacă aveţi nevoie de sănătate pentru a vă continua călătoria spirituală, activaţi energia din noua casă. Daţi intenţie pentru vindecare şi ea va fi acolo.

În noua voastră casă sînt cîteva lucruri care au loc. Aşa cum am mai spus, energia rămîne într-o stare neutră pînă cînd hotărîţi să creaţi ceva. Ea vă poate cauza nişte conflicte. Nu sînteţi siguri dacă creaţi cel mai bun lucru posibil pentru voi înşivă? Dragi prieteni, atîta timp cît staţi în casa asta nouă, înţelegeţi că orice lucru pe care-l creaţi vă este folositor. Nu vă fie teamă de abilitatea de a crea. Începeţi să aveţi încredere în Divinitatea voastră proprie. Va veni din Sinele vostru. Nu vă fie frică, în structura energiei din noua casă este ţesută o energie care nu vă va permite să creaţi ceva nedorit. Acesta a fost atributul energiei vechi. Acesta a fost atributul prezent atunci cînd s-a produs separarea. Dar aşa cum v-am spus înainte, acum există unitatea. Există o unitate în noua voastră casă. Nu vă fie teamă de abilitatea voastră creatoare. Nu aşteptaţi ca Spiritul, ghizii sau alţii să creeze în locul vostru.

Prietenii mei, începînd de astăzi, sînteţi în situaţia voastră Umană şi nu ştiţi ce să faceţi, încă mai simţiţi energia veche care vă trage în jos şi atunci veniţi înapoi în acest loc. Veniţi înapoi în noua voastră casă. Daţi voce intenţiei voastre. Nu cereţi de la Tobias, de la Spirite sau de la îngeri. Vă auzim dar nu putem face nimic. Daţi voce intenţiei voastre în noua casă. Daţi voce ADEVĂRULUI DE SINE, TOT CE SÎNTEŢI VOI. Daţi-vă intenţia. Ea va transforma energia neutră într-o energie creativă. După aceea, lucrurile vor începe să se manifeste. Tot ce aţi intenţionat începe să se împlinească. Nu vă faceţi griji pentru amănunte de genul „cum se va împlini?”. Nu trebuie să vă îngrijoraţi, nu vă agitaţi să ştiţi cum se va întîmpla.

În noua casă aveţi abilitatea de a crea tot ce vă doriţi. Trebuie să înţelegeţi că detaliile vor avea loc în structura, energia şi reţeaua Adevărului Vostru de Sine. Oh, desigur veţi avea grijă de asta, dar va fi la un nivel unde nu va fi nevoie de griji atîta timp cît sînteţi în condiţiile Umane.

Cînd veţi începe să lucraţi cu această energie, va fi oarecum dificil prima dată. De aceea am cerut trei îngeri să vă acompanieze astăzi, pentru a vă da sentimentul de confort. Nu sînteţi obişnuiţi să lucraţi cu atîta energie. Nu sînteţi obişnuiţi să primiţi răspunsuri prompte de la dorinţele create. Aţi fost obişnuiţi să vă rugaţi la alţii, să cereţi ajutorul celor din exterior. Mulţi dintre voi încă mai întreabă ghizii şi vor ca ei să facă în locul lor. Oh, desigur vom fi acolo, ne vom uita la voi şi vă vom înveseli, vă vom învăţa, dar în final este cum vreţi voi.

Cînd veţi intra în noua casă în viitor, e posibil să simţiţi că este puţin neplăcut. Poate veţi avea un sentiment de neîncredere. Poate gîndiţi că dacă încercaţi şi nu va ieşi cum vreţi, atunci vă veţi pierde încrederea în reuşită. Dar nu este aşa. Dacă încercaţi să creaţi şi nu va ieşi, asta înseamnă că încercaţi prea tare. Nu trebuie să depuneţi nici un efort. Trebuie doar intenţie cu dragoste. Dacă depuneţi efort în noua voastră casă pentru a crea... dacă există efort din partea voastră, înseamnă că nu vă ascultaţi vibraţiile, acel „hmmm” pe care l-aţi auzit cînd aţi intrat prima oară în casă. Înseamnă că aţi ascultat doar de intelectul Umanului vechi.

Cînd mergeţi prima oară în noua casă şi începeţi să-i folosiţi energia, e posibil să credeţi că nu folosiţi energia cum trebuie sau că nu va fi cum trebuie. Aşa cum am mai spus, nu se poate întîmpla. Dacă încercaţi să testaţi această teorie, sînteţi bineveniţi (rîsete). Cu înţelepciunea pe care o aveţi, cu structura casei voastre nu puteţi crea ce nu este bine. Nu vă fie frică de abilitatea voastră creativă. Nu vă fie frică că nu meritaţi ceea ce va veni. Vă va lua ceva timp pentru a vă obişnui să lucraţi în noua voastră casă. Nu putem face asta în locul vostru. Nu ne căutaţi. Desigur, sîntem mereu prezenţi în dragoste, mereu prezenţi pentru a vorbi. Nu putem activa energia neutră în locul vostru. Voi sînteţi. Voi sînteţi cei care trebuie să activaţi energia.

Nu este necesar acum să vă mutaţi complet în noua casă. Există o perioadă de tranziţie. Veţi mai simţi că sînteţi traşi înapoi în energia veche, pentru că ea încă este puternică în restul oamenilor. Încă mai este puternică chiar şi în voi înşivă. Dar începînd cu această zi, puteţi să vă mutaţi conştient în noua casă şi în scurt timp să deveniţi rezidenţi permanenţi. Asta va intra în gîndirea conştientă pentru a vă muta în noua casă. Dacă vă intraţi mîine într-o experienţă oarecare – poate cu familia voastră – care v-a nemulţumit, mergeţi conştienţi în noua voastră casă. Deveniţi creatorii rezultatului experienţei voastre. Faceţi asta regulat. Va fi nevoie de consecvenţă, zilnic să mergeţi în noua casă, să învăţaţi să lucraţi cu noua energie din jurul vostru, să învăţaţi cum vă răspunde energia şi cum răspundeţi energiei. Asta, prieteni dragi, cere practică, dar trebuie făcută cu dragoste. Dacă vă surprindeţi că depuneţi efort şi vă întrebaţi de ce nu se întîmplă nimic... pentru că vă străduiţi prea tare! Energia noii case nu este de ca şi cum aţi închiriat-o. Casa nu este luată în rate. Este a voastră. Folosim metafora cu casa pentru a putea înţelege. Asta este energia Adevărului Vostru de Sine, a Divinităţii Voastre de Sine. Vine dinlăuntrul vostru, vine din exteriorul vostru.

Prietenii mei, sînt case mari. Nu vă limitaţi la puterea, mărimea şi capacitatea casei voastre. Nu vă fie ruşine nu vă intimidaţi. Nu fiţi nemulţumiţi că la început nu există foc de tabără. Este nevoie de timp, după cum ştiţi, să mutaţi energia din poziţia neutră în orice direcţie. Fiţi răbdători cu asta. Mai mult ca orice, prieteni dragi, cînd sînteţi în noua casă şi nu ştiţi ce să faceţi, cum lucrează toate acestea sau cum să deveniţi cei mai buni creatori, e cel mai simplu: întrebaţi-o. Întrebaţi ADEVĂRATUL SINE. Întrebaţi toată energia care se află acolo. Cînd nu sînteţi siguri dacă lucraţi bine sau nu – dacă nu sînteţi siguri că lucraţi bine cu energiile pentru a deveni creatori – întrebaţi-vă casa şi aşteptaţi un răspuns. Nu ne întrebaţi pe noi. Nu întrebaţi îngerii şi ghizii. Nu este potrivit să ne întrebaţi pentru că nu am trecut prin ce treceţi voi, niciodată. Întrebaţi noua voastră casă, întrebaţi Divinitatea voastră de Sine şi după aceea aşteptaţi răspunsul. Ascultaţi de unde vine răspunsul.

Mai este şi un alt aspect al noii voastre case, dragi prieteni. Veţi afla că toate lucrurile vin la voi atunci cînd activaţi energiile, cînd daţi voce intenţiei voastre, cînd jucaţi rolul creatorului. Nu trebuie să mergeţi să căutaţi ceea ce doriţi. Va veni la voi. Prin intenţia voastră, într-adevăr activaţi şi polarizaţi energia neutră; astfel, ca un magnet gigantic, toate lucrurile care sînt necesare vor fi atrase spre voi. Dacă doriţi sănătate, trebuie să înţelegeţi că sănătatea îşi va găsi drumul spre voi. Va veni bătînd la uşa voastră. Dacă doriţi o relaţie cu cineva mai special (cînd aţi scăpat de o relaţie nereuşită), înţelegeţi că relaţia potrivită vouă va veni spre voi. Nu trebuie să mergeţi să o căutaţi. Nu trebuie să mergeţi într-un magazin întrebîndu-vă dacă acea persoană este jumătatea sufletului vostru (rîsete). Persoana aceea va veni la pragul casei voastre.

Toate lucrurile vi se vor aduce. Vor veni bătînd la uşa voastră. Va fi aşa de evident încît veţi dori să spuneţi că e ireal şi le veţi trece cu vederea. Atîta timp cît activaţi prin intenţia voastră, activaţi prin casa voastră, trebuie să înţelegeţi că toate lucrurile necesare vi se vor aduce – abundenţa, sănătatea, înţelegerea, înţelepciunea, relaţiile, prietenii, informaţiile noi, instrumentele noi. Noua voastră casă este ca un magnet gigantic care aduce toate lucrurile la pragul casei voastre. Dar, stilul Umanului vechi se pare că mai este prezent. Prietenii mei, dacă aveţi încredere în sinele vostru, cînd veţi lucra cu aceste energii în noua voastră casă, veţi vedea schimbări rapide.

Aşa cum am mai spus, multe lume va fi atrasă de voi, de noua voastră casă. Vor fi mulţi care se simt atraşi de voi pentru învăţătură, pentru vindecare sau înţelegere. Mulţi vor fi atraşi de voi pentru că nu înţeleg de ce aparenţa voastră fizică în afara casei voastre se schimbă mereu, sînt uluiţi. Dar, prieteni dragi, vor fi mulţi care vor fi atraşi de voi, care vor veni la uşa voastră pentru îndrumare. Invitaţi-i înăuntru. Uneori va fi doar unul. Alteori va fi un grup mai mare – ca şi acesta de aici – altă dată şi mai mare. Ei vor fi atraşi spre voi şi veţi avea destule camere, destulă energie şi destulă mîncare în casa voastră pentru toţi. Dar nu uitaţi, am spus că vor fi atraşi de voi. Nu este nevoie să mergeţi să-i convingeţi, să le spuneţi despre noua voastră casă. Ei vor fi atraşi de voi. Toate situaţiile, tot ce aveţi nevoie, toate instrumentele vor fi atrase spre voi. Toate lucrurile vor veni şi vor bate la uşă. Voi trebuie să fiţi într-o stare a conştienţei care să vă permită să auziţi bătaia în uşă şi să o deschideţi.

(pauză)

Acum vom vorbi despre o altă temă din această seară. Am discutat şi cu alţii în trecut şi acum vrem să menţionăm şi aici. Este vorba despre ceva prin care ştim că fiecare dintre voi v-a trece. Dacă începeţi să învăţaţi cine sînteţi într-adevăr şi vă înţelegeţi vibraţiile, dacă începeţi să lucraţi pe planeta noului Pămînt, sigur vă veţi spori conştienţa şi vibraţia. Sigur vă mutaţi într-un loc nou. Veţi ajunge la un moment, prietenii mei, dacă vă obişnuiţi cu noua casă – veţi ajunge la un moment în care veţi fi foarte afectaţi de Umanitate. Veţi fi foarte necăjiţi cînd veţi privi pe „fereastra” noii case către Umanii de afară. Vă va aduce lacrimi în ochi. Vă va aduce o supărare copleşitoare. Am mai văzut asta în mai multe conştienţe.

Veţi ajunge la un moment din transformarea voastră cînd vă va veni greu să vă uitaţi la alţi Umani care suferă, vă va fi greu să vedeţi prin ce trec. Poate va fi chiar familia, prietenii sau colegii de lucru. Va cauza o supărare pentru Umanitate ca atare. Supărarea va fi foarte, foarte mare şi foarte greu de suportat, comparativ cu momentul plecării ghizilor voştri. Supărarea va fi mai mare şi faţă de momentul în care a trebuit să alegeţi între a pleca de pe Pămînt sau a rămîne să vă re-înrolaţi în serviciul spiritual. Vor fi mai multe impacte şi mai multe supărări decît orice aţi traversat în ultimii 20 de ani.

De data aceasta nu va avea legătură cu voi. Nu va fi în legătură cu inima voastră, cu drumul vostru. De aceea va fi mult mai greu de suportat faţă de necazurile voastre. Va fi un lucru dificil, prieteni. Deja am început să ţesem o pătura de confort pentru a vă ajuta să treceţi prin asta. Va fi un moment, spunem încă o dată, în care veţi fi puşi în faţa alegerii: rămîneţi sau ca plecaţi de pe această planetă?

Acea persoană cunoscută ca fiind Yeşua, (Christos) a fost pe un deal într-o zi întunecoasă şi teribilă. El a fost într-o durere fizică groaznică, fiind răstignit pe cruce. Nu a plîns pentru el însuşi. S-a uitat la restul Umanilor. S-a uitat la fiecare dintre voi cei care aţi suferit. A ştiut de călătoria voastră prin care veţi trece şi a plîns, a sîngerat, dar nu pentru el, ci pentru voi. Veţi experimenta ceva foarte asemănător în viaţa voastră. Vă spunem asta pentru a vă pregăti, deşi nu există cuvinte potrivite care să vă pregătească pentru acele momente. Dacă vibraţiile voastre sînt la nivelul propice, va fi o perioadă dificil de privit afară spre restul Umanilor de pe Pămînt şi spre Umanitate.

Vom mai vorbi despre asta în sesiunile următoare. Cît vă uitaţi spre restul Umanităţii din acea perspectivă, înţelegeţi că şi voi aţi făcut această călătorie. Înţelegeţi că şi ei vor avea ghizi şi învăţători Umani care pot fi atinşi, care sînt reali şi care au mers pe acel drum, dar acum voi trăiţi într-o casă nouă. Veţi fi învăţătorii lor. Veţi fi cei care o să-i ajutaţi să ajungă la noua lor casă. Veţi fi cei care îi veţi ajuta să cunoască Divinitatea lor proprie.

(pauză)

Prieteni dragi, în noua casă sînteţi Divini. Sînteţi împuterniciţi. Nu este nimeni pe Pămînt sau în cer care poate ţine puterea în felul în care o ţineţi voi în noua casă. În aceasta viaţă aţi ales să fiţi în serviciul spiritului. Aţi ales să veniţi în acest loc. Aţi ales să începeţi acum să lucraţi cu energiile a tot ce sînteţi voi, o fiinţă adevărată şi divină. Vă binecuvîntăm că sînteţi în această călătorie. Vă binecuvîntăm pentru tot ce puteţi crea în viaţă. Casa aceasta sînteţi voi. Este proprietatea voastră şi a nimeni altuia. Nimeni nu v-o poate lua.

Sînteţi foarte iubiţi pentru munca care o faceţi. Sînteţi foarte iubiţi pentru munca pe care o veţi face.

ŞI AŞA ESTE!


ÎN NOUA VOASTRĂ CASĂ

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

 

(Reîntoarcerea din pauză, după prima parte a comunicării)

TOBIAS: Şi aşa este, prietenii mei, într-adevăr nu ne ia aşa mult timp pentru a ne reîntoarce aici. Energia din această cameră rămîne profundă şi clară. Cauldre cîteodată se îngrijorează. Gîndeşte că-i va lua un timp mai lung pentru a se putea reintegra după pauză. Acesta este un exemplu de a fi în noua casă, unde puteţi da voce intenţiei aşa cum a făcut Cauldre. El a simţit prezenţa noastră, venind mai repede decît alte dăţi. Asta este partea favorită şi interesantă, cînd facem sesiunea de întrebări şi răspunsuri. În această seară vedem că sînt multe, multe întrebări în grup, dar în acelaşi timp sînt multe care sînt reţinute. Dacă aveţi întrebări şi nu vreţi să le puneţi aici, atunci daţi voce intenţiei voastre şi vom lucra cu voi în timpul somnului. Acum începem să răspundem primei întrebări.

Întrebare: Tobias, cuvîntul „shaumbra” îmi vine în minte. Nu găsesc pe nimeni care să ştie ce înseamnă şi cum se scrie corect. Poţi să ne spui mai mult despre „shaumbra” şi cum se scrie corect în Engleză? (rîsete de la audienţă)

TOBIAS: Într-adevăr, este o întrebare excelentă şi ne vom opri un moment pentru a explica exact ce înseamnă. Acesta nu este un cuvînt Uman ci mai degrabă o vibraţie folosită în partea noastră. Sînt multe straturi despre care vom discuta. La nivelul cel mai simplu, „shaumbra” înseamnă familie. Shaumbra înseamnă familie. Aşa cum ştiţi, noi am fost împreună de multe, multe ori. Am călătorit împreună şi acum am venit înapoi în acest grup. Am venit înapoi în familia noastră răspîndită pe Pămînt. Deci într-o formă simplă, shaumbra înseamnă „familia noastră”. În vibraţia cuvîntului shaumbra, există două elemente care stau împreună. Prima parte are vibraţia cuvîntului, care aţi putea-o pronunţa „shau-home”. „Shau-home” este mai mult un sunet. Pe partea noastră a voalului „shauhome” înseamnă „energia de Acasă”, „energia familiei”. Partea a doua „ba-rah” are legătură cu experienţa, cu călătoria şi cu misiunea. Deci, cînd aceste energii sînt puse laolaltă, atunci rezultă „shau-home-ba-rah” care înseamnă „familie în călătorie care experimentează totul împreună”. În forma Biblică, asta însemna că tu şi alţii – cei care aţi trăit în acele timpuri – trebuia să vă adunaţi, dar acea adunare ar trebui să fie secretă. Au fost vremuri cînd mesajul de adunare trebuia să ajungă la familie. Codul care s-a folosit pentru asta a fost un articol de îmbrăcăminte. A fost o eşarfă sau fular, purtate de un bărbat sau de o femeie. A avut o culoare deosbită, prin care restul familiei a ştiut că a sosit momentul pentru adunare. Culoarea acesta a fost a crimsonului (stacojiu). Referitor la traducerea cuvîntului, în cîteva limbi de pe Pămînt cuvîntul „shaumbra”, înseamnă ceva de îmbrăcat. Acest cuvînt a fost folosit în acele vremuri şi multe alte limbi l-au preluat. „Shaumbra” nu are o formă scrisă pe partea noastră, pentru că noi nu folosim alfabetul ca şi voi. Este într-adevăr o energie. Dar are mult potenţial. Dr. Reynolds descrie în comunicările voastre cel mai bine, referitor la vibraţie. Sînt multe alte cuvinte în vocabularul vostru care sînt similare cu această energie, ca de exemplu „Shambala”. Cuvîntul acesta se referă la un loc care este ascuns undeva în munţii Tibetului. Acesta are o vibraţie similară similară cu cuvîntul Shaumbra. Ne-am aşteptat la această întrebare şi sîntem bucuroşi că am putut să vă răspundem.

Întrebare: Tobias, am avut un vis în această lună care a fost în legătură cu copii „indigo”. A fost o poartă, un prag peste care a trebuit să trec. Aceasta s-a numit „poarta indigo”. Ştii ceva despre asta şi ce înseamnă?

TOBIAS: Vom întreba pe alţii, deci un moment... (pauză, în timp ce Tobias şi Consiliul Crimson consultă alte entităţi cu privire la întrebare). „Poarta indigo” pe care ai văzut-o în vis nu are legătură prea multă cu copii „indigo”. Ea are de a face cu locuri – poate locuri fizice – prin care multe entităţi au trecut ca să ajungă aici. Toţi care sînteţi prezenţi în această cameră aţi experimentat multe, în alte timpuri şi locuri „cosmice” înainte de a veni pe Pămînt. Au fost tuneluri sau porţi specifice de care v-aţi folosit pînă aţi ajuns aici. Această „poartă indigo” a fost cea care a ajutat aducerea entităţilor dintr-un loc care ar fi dificil de explicat în această comunicare. Acesta a fost poarta pe care am văzut-o şi am înţeles-o. În acest moment sînt noi entităţi care vin pe Pămînt. S-au născut Umani pentru prima oară. Folosesc aceeaşi poartă, poarta indigo. Deci, pe Pămînt va exista o nouă rasă de copii, spre deosebire de copiii pe care deja îi cunoaşteţi ca şi copii „indigo”. Copiii „indigo” din cunoştinţele voastre sînt cei care au avut multe încarnări pe Pămînt. Există un alt tip de Umani care vor veni în curînd pe Pămînt şi care nu au avut încă experienţe pămînteşti. Această întrebare este complexă şi este dificil de răspuns în timp scurt. Dar vom continua să lucrăm cu tine pentru a putea să înţelegi.

Întrebare: Tobias, poţi să ne spui ceva despre relaţia noastră cu alimentaţia şi dacă asta se schimbă în noua casă?

TOBIAS: Mai mult ca sigur. La început trebuie să spunem că se va manifesta individual. Spunem să fiţi în noua casă şi să întrebaţi ce este bun pentru voi. Permiteţi energiei noi să aleagă mîncarea potrivită pentru voi. Veţi ajunge să înţelegeţi foarte repede care este mîncarea ideală care serveşte corpului vostru. Poate veţi fi atraşi de o mîncare nouă, dar poate asta va fi doar pentru cîteva luni după care veţi alege altceva. Deci fiţi deschişi pentru schimbarea mîncării. Nu vă stabiliţi la un singur fel de mîncare. Desigur, mîncarea care conţine esenţa vieţii, elementele vieţii care nu au fost supra-prelucrate, va fi cea mai benefică pentru trupul fizic. Asta include toate felurile de vegetale şi fructe, orice este crescut în pămînt dar care nu a fost supra-prelucrat. Pentru cei care mănîncă carne, sînt multe elemente nutritive benefice pentru voi, dacă sînteţi în acest fel de regim. Nu este cazul să spunem nimănui ce mîncare este bună şi care nu. Această temă rămîne deschisă. În general, cu cît mîncarea este prelucrată mai puţin, cu atît este mai bună pentru voi. Veţi vedea cum cantitatea de mîncare se va micşora puţin, poate după aceea veţi intra într-un ciclu nou cînd vă va trebui mai mult, mai consistent decît în trecut. Vor fi cicluri care se vor schimba continuu timp de cîţiva ani din timpul vostru. Este mult mai uşor, spunem din nou, să vă întrebaţi fiinţa ce este mai bun pentru voi.

Întrebare: Aş vrea să întreb care este cel mai bun moment pentru a da voce intenţiei noastre? Este în timpul zilei sau înainte de a merge la culcare?

TOBIAS: Nu eexistă un moment bun sau rău. Cel mai important lucru este ca intenţia să vină din inimă. Acum ne vom abate puţin de la subiect pentru a spune că în noua casă, prieteni, nu mai există cei 7 centri (chakre) spirituali fizici şi 5 centri (chakre)spirituali eterici. În noua casă există un singur punct spiritual. Acest singur punct este mult mai important decît ziua sau luna din timpul vostru calendaristic. Gîndul că există un moment anume pentru a face ceva vine de la intelect. Asta înseamnă efort. Dacă vine de la puritatea inimii şi de la unitatea cu Divinitatea dinlăuntru, atunci face cea mai mare diferenţă. Acest lucru va fi poate cel mai dificil de înţeles în noua casă. Poate vor fi tendinţe de a şti care este tehnica specifică, care este ziua sau luna specifică, care este ciclul astrologic specific. Prietenii mei, acele zile au trecut. De aceea sînteţi aici. Acum este vorba despre ce vine dinlăuntrul vostru, ce vine de la miezul fiinţei voastre. Nu există o metodă anume pentru a da voce intenţiei voastre, în afară de sinceritate şi de a veni din centrul fiinţei voastre.

Întrebare: Iată ce am înţeles eu despre noua casă şi despre noi mergînd în noua energie. Sîntem în procesul de a deveni întregi. Eu mă întreb dacă lucrurile au stat aşa şi cînd Lucrătorii Pentru Iluminare s-au întregit. După asta, tu ai vorbit despre faptul că vom lucra cu oamenii, vom fi învăţători pentru cei care vor să se mute în noua energie. Cum va fi?

TOBIAS: Structura casei voastre a fost modelată special pentru ca voi să puteţi accepta, să puteţi fi tot ce sînteţi. Aşa cum am mai spus în mesajele anterioare, marea parte a Adevărului de Sine, marea parte a Divinităţii voastre nu a putut fi în trupul cu care mergeţi pe Pămînt. Aceea a fost vechea casă. În noua casă, prietenii mei, structura şi ţesătura energiei permite integrarea unei mai mari părţi a Adevărului de Sine. Asta nu se va întîmpla într-un moment tulbure. Dar începe să se întîmple. Veţi începe să lucraţi cu asta. Cînd deveniţi creatori, cînd activaţi energia neutră din noua casă, atunci veţi da voie din ce în ce mai mult Divinului de Sine să intre şi să fie găzduit complet. De aceea vă încurajăm să lucraţi activ şi zilnic, pentru a înţelege că voi sînteţi creatorii în noua casă. Acesta este un proces care are nevoie de timp. De voi depinde ca să lucraţi cu asta. Ceea ce vă dăm nu sînt afirmaţii sau răspunsuri generale. Fiecare trebuie să facă într-un mod unic şi individual. Aşa cum am mai spus, dacă voi chemaţi Spiritul, dacă chemaţi îngerii sau ghizii, ei nu prea vor şti ce şi cum să facă. Vor fi prezenţi şi vor zîmbi, vor confirma chemarea voastră, dar voi sînteţi cei care trebuie să faceţi lucrul. La fel, nu ştim exact cum vor reacţiona alţii vizavi de voi. Scopul primar al acestei Clase A Noii Energii Spirituale este ca noi să primim comentariile voastre. Ştim cîteva lucruri care vor veni. Ştim că lumea din jurul vostru nu va înţelege de ce continuaţi să vă schimbaţi aşa mult. Asta pentru că văd reflecţia lor în voi. Ştim că va veni o perioadă dificilă cînd veţi fi în unitate şi contopiţi cu Noul Camelot – cu Noul Vostru Sine – şi vă va fi dificil să vă uitaţi la oamenii care suferă. Dar mai mult decît atît, noi învăţăm alături de voi. Este plăcerea noastră să vă spunem că nu sîntem predicatori. Nu sîntem cei care am urcat. Sîntem un grup de ajutor pentru fiecare dintre voi. Noi învăţăm cu voi. Fiecare dintre voi se află la un prag. Mulţumim pentru întrebare.

Întrebare: Tobias, aş vrea nişte informaţii despre astrologie. Vrei să spui că astrologia nu mai este valabilă în noua energie? Vrei să spui că calculele matematice sînt incorecte? Vrei să spui că trebuie să ne interpretăm pe noi înşine în loc să folosim vechile informaţii? Ce poţi spune despre astrologie?

TOBIAS: Putem da un răspuns specific. Pentru un Uman care merge în energia veche, principiile astrologice la care a ţinut sînt folositoare. Pentru cei care s-au mutat în noua casă, principiile astrologice nu vor fi deloc folositoare. Voi aţi renăscut şi nu sînteţi sub influenţa nici unui semn astrologic, planetă sau persoană.

Întrebare: Ne-ai vorbit despre suferinţele pe care le vedem la alţi oameni (în comunicarea de mai înainte a acestei zile). În această conjunctură există mai multe preziceri despre sfîrşitul lumii – zile de chinuri şi cine mai ştie ce. La ce fel de lucruri putem să ne aşteptăm – ştii tu, cataclisme mondiale sau aşa ceva – şi care este locul nostru în tranziţie? S-au schimbat lucrurile?

TOBIAS: se va produce o ajustare a Pămîntului în următoarele luni sau ani. Se va întîmpla într-un mod drăgăstos şi natural. Aşa cum am spus Geea a ţinut multe energii din trecutul vostru şi multe energii a Cine Sînteţi. Şi ea este obosită şi istovită aşa cum şi energia voastră veche este obosită şi istovită. Şi ea începe să elibereze acele energii şi vibraţii a vieţiilor voastre trecute. Făcînd asta, va fi nevoie de ajustări. Vor fi ajustări în reţeaua magnetică a Pămîntului şi în jurul lui. Făcînd asta, se pot aştepta nişte schimbări. Vor fi schimbări din punct de vedere meteorologic. Vor fi vînturi puternice în multe, multe părţi ale Pămîntului. Vîntul este cel mai potrivit, în special în această nouă energie. Cînd vînturile bat pe Pămînt se crează o fricţiune împotriva pomilor, pămîntului şi munţilor. Acesta este una dintre cele mai bune metode de eliberare a Geei de tensiuni şi energii vechi. Deci, ar trebui să binecuvîntaţi vîntul, binecuvîntaţi vîntul cînd vedeţi că bate şi cînd îl simţiţi. Vîntul ajută într-un mod care nu distruge, ajută la eliberarea vechilor energii. Nu anticipăm nici o catastrofă pe Pămînt. Dar în acelaşi timp amintim că nu sîntem prezicători (rîsete multe din audienţă). Cînd ne referim la suferinţele pe care le vedeţi şi la agonia care se crează, prietenii mei, această suferinţă deja are loc. Dar, voi veţi fi într-un loc nou, într-o vibraţie nouă, într-un mod asemănător cu a sta pe munte văzînd de acolo toate acestea; ştiţi că şi voi aţi venit de acolo. Grupul Kryon vorbeşte în parabole despre groapa gudronată. În acea parabolă, Kryon povesteşte despre oamenii care s-au împuternicit şi părăsesc groapa gudronată. Aceştia se uită înapoi, ştiu că şi ei au fost acolo. Ştiu că cei care mai sînt în acea groapă gudronată nu se mai pot salva. Nu există nici o cale ca Umanii iluminaţi, cu vibraţii înalte, să-i scoate din groapa gudronată. Acesta este suferinţa despre care am vorbit. Este o suferinţă care deja are loc şi prin care aţi trecut. Dar veţi fi într-un loc nou cu o nouă vibraţie şi pentru prima dată veţi fi conştienţi că îngerii care au devenit Umani ajută TOT CEEA CE ESTE să meargă înainte. Asta va aduce multe neplăceri şi mari dureri interioare, pentru ca voi să vedeţi ceilalţi îngeri cu care aţi mers împreună că încă mai suferă. Poate atunci veţi vrea să mergeţi Acasă. Vă spunem asta intenţionat. În perioada de şase luni care a trecut au fost cîţiva Umani care au intrat în noua energie, în vibraţia nouă şi au intrat în noua lor casă; nu au fost în stare să suporte greutatea de a vedea suferinţele şi în uimirea noastră, au ales să vină Acasă, în loc să-şi continuie drumul. Vă aducem aceste mesaje tuturor Lucrătorilor Pentru Iluminare, la voi toţi. Ţesem deja energiile pentru a vă ajuta să treceţi prin asta. Ne-a scăpat din vedere faptul că Umanii care au trecut prin multe cicluri de viaţă, cînd vor ajunge la o vibraţie înaltă, le va fi dificil să-i vadă pe alţii că încă mai sînt în vechea energie – le va fi aşa de dificil încît vor prefera să vină Acasă. Poate a fost un răspuns lung dar credem că răspunsul te-a satisfăcut.

Întrebare: Mă întreb cum va fi comunicarea după ce ne mutăm în noua casă. Va fi verbală?

TOBIAS: Este o întrebare foarte bună. Din nou vă spunem că sînt multe lucruri pe care nu le cunoaştem în legătură cu noua voastră casă. Cunoaştem structura în totalitate, asta pentru că am fost integraţi lucrînd cu voi arhitectura. Nu cunoaştem date specifice. Din nou, acesta este scopul acestui grup. Ne asumăm faptul că veţi înţelege la nivelul la care nici nu vă aşteptaţi. Aşa cum am mai spus înainte, veţi auziţi că stîncile încep să vă vorbească şi veţi înţelege ce spun. Ele conţin vibraţia Spiritului. Veţi simţi gîndurile altor Umani mult mai clar, mai clar decît înainte. Veţi vedea dezechilibrul în cei care vin la voi pentru vindecare. Veţi simţi dezechilibrul lor. Vor veni multe lucruri prin intenţie. Vor veni la voi lucruri prin empatie. Vor veni la voi multe lucruri din inima voastră. De aceea v-am spus să ascultaţi, pentru că tot ce vine la voi este apropiat. Va fi mult mai uşor pentru voi, dragi prieteni, să comunicaţi fără vorbe cu cei care sînt „shaumbra”, decît cu cei care nu sînt, dar veţi începe să-i înţelegeţi pe toţi Umanii mult mai clar ca înainte.

Întrebare: Tobias, există Umani veniţi cu mulţi ani în urmă care au anticipat această schimbare de energie şi care au fost oarecum pregătiţi pentru ea; e posibil ca totuşi să nu o fi observat?

TOBIAS: Se poate spune că în conştienţa Umanităţii a existat presupunerea că Pămîntul ar putea fi distrus. Sînt cîţiva care au studiat mult şi au făcut pregătiri pentru ca schimbările să nu fie radicale. Acest grup este format din cei care sînt aici (şi cei care citesc aceste mesaje). Aţi lucrat foarte mult, în ciuda faptului că aţi fost purtaţi de colo-colo în ultimii ani. Acum sînteţi mult mai pregătiţi să stăpîniţi această energie decît alţii. Tot ce aţi citit pînă acum, grupuri la care aţi luat parte – chiar şi acest cerc – aţi fost mult mai bine pregătiţi să stăpîniţi noua energie decît alţii. Deci putem spune că o parte din voi nu au fost aşa afectaţi de schimbările care au avut loc.

Întrebare: Am o altă întrebare despre munca cu noua energie în noua casă. Am învăţat că atunci cînd am o intenţie pentru ceva, nu pot cunoaşte cum voi primi acel lucru. Cu alte cuvinte, ar trebui să mă uit după semne sau uşi care se deschid. Mă întreb dacă este interzis asta şi dacă noi sîntem responsabili pentru toate detaliile? (rîsete).

TOBIAS: Dacă intenţia este spusă cu voce tare în noua casă, ea face să explodeze ceva. Cînd explodează, scînteia aprinde focul. Intenţia crează o vibraţie care face energia neutră din casa voastră să înceapă un proces activ. Nu trebuie să aveţi grijă de detaliile acestui proces, dar interesant, sînteţi cei care au grijă de toate lucrurile. Dar asta nu trebuie să ocupe spaţiu în mintea voastră. Înţelegeţi, dragii mei, într-adevăr voi aveţi grijă de toate detaliile la toate nivelele. Atunci lucrurile potrivite vor fi aduse pe pragul uşii voastre. Veţi vedea o creştere a sincronizării cînd lucraţi cu energia din noua casă. Veţi observa că dacă daţi voce intenţiei voastre, atunci persoana sau lucrul cerut vi se aduce. Dacă treceţi cu vederea, veţi vedea că cineva vă va bate pe umăr pentru a vă atrage atenţia. Va continua pînă veţi observa şi veţi deveni atenţi. Trebuie să înţelegeţi că, dacă voi într-adevăr vă puneţi intenţia, ADEVĂRATUL VOSTRU SINE va avea grijă de toate detaliile. Nu trebuie să vă îngrijoraţi în mintea voastră de detalii.

Întrebare: Eu sînt interesat de intonaţie, pentru că dacă vindecăm alţi oameni de o boală un dezechilibru, intonaţia va ajuta la eliberarea blocajelor mult mai uşor. Sînt şi intonaţiile la o vibraţie înaltă?

TOBIAS: Cînd aţi intrat în noua casă (comunicarea din această seară), am lucrat cu voi pentru a putea simţi o intonaţie sau un nivel de vibraţie personal pentru fiecare. Asta este diferit faţă de a lucra cu alţi Umani la vindecarea lor în noua voastră casă, pentru că voi sînteţi în echilibru cu intonaţia voastră. Atunci veţi fi în stare să vedeţi şi să înţelegeţi durerea şi boala altor Umani. Veţi putea înţelege de ce ei poartă cu ei acest dezechilibru. Antevorbitorul nostru din această seară (Dr. Sid Wolf) a arătat direct că sînt mulţi Umani care poartă cu ei o boală intenţionat. Ei ţin la ea. Veţi puteţi vedea dacă o persoană doreşte într-adevăr să se elibereze şi să meargă înainte. Ca învăţători, vindecători sau Umani Spirituali veţi înţelege prin ce trec şi veţi şti dacă sînt gata să se elibereze de boala lor, pentru că voi nu o puteţi face în locul lor. Veţi menţine echilibrul în vibraţia voastră proprie, dar ţineţi minte că nu voi faceţi vindecarea. Voi îi ajutaţi să-şi găsească divinitatea înlăuntrul lor, intonaţia din ei înşişi care le permite vindecarea.

Întrebare: Eu am un copil „indigo” care este plin de energie. Este foarte sensibil la energia care trece prin el. Are probleme cu somnul. Va mai continua asta?

TOBIAS: Copii indigo cum îi numiţi voi, trec printr-un moment dificil de adaptare la noua energie, dar au ştiut asta dinainte de a veni aici. Tu eşti mai îngrijorat la nivelul sufletului pentru asta decît este copilul. Ei învaţă să lucreze cu ambele energii şi cu cea veche şi cu cea nouă. Asta cauzează un mare dezechilibru. Peste cîţiva ani, aceşti copii indigo, în special cei numiţi ADD sau altfel, vor începe să folosească energia noii lor case. Vor veni la bord, ca să spunem aşa, foarte repede, într-adevăr foarte repede. Atunci veţi vedea că toate lucrurile au fost pregătite în drumul lor. Este trist să vedem cum Umanii le dau fel de fel de nume fără să înţeleagă atribuţiile energiilor pe care le deţin. Va fi o schimbare în următorii ani în percepţia copiilor indigo.

Întrebare: Ai menţionat ceva de ruşine. Lucrînd cu oamenii, încerc să-i ajut să experimenteze acel Sine dinlăuntrul fiinţei lor, dar am observat că le este ruşine de asta. Dintr-un punct de vedere nu cred că este necesar ca oamenii să se ascundă de ei înşişi din cauza ruşinii. Asta se întîmplă prin voinţa lor sau din lipsa de stimă pentru ei înşişi. Toate acestea ajung la punctul esenţial – nu se iubesc pe ei înşişi... şi asta este ruşinos. Nu ştiu dacă poţi să atingi întrerupătorul din noua casă dacă îţi este ruşine de tine însuţi. Ai putea spune ceva despre asta?

TOBIAS: Asta este într-adevăr o întrebare excelentă pentru că într-adevăr energia care se cheamă ruşine este ceea ce aţi numit „păcatul originar”. Înainte de a veni pe Pămînt, aşa cum ştiţi, fiecare dintre voi a fost înger. Fiecare a fost mare creator. Cînd tiparul energiei Pămîntului a fost instalat pentru a fi posibil ca voalul sau dualitatea să vină, nu aţi anticipat – nici noi nu am anticipat, nici chiar Spiritul nu a anticipat – greutatea şi dificultatea ruperii contactului conştienţei fiinţei voastre cu Spiritul. Cînd aţi venit pe Pămînt – metaforic vorbind –v-aţi trezit într-un trup Uman şi v-aţi dat seama că sînteţi deconectaţi de Spirit; atunci aţi avut o mare şi copleşitoare ruşine. O mare ruşine. Aţi simţit că aţi făcut ceva rău, că aţi dezamăgit Spiritul. Păcatul originar a stat cu voi de atunci. Bisericile au clădit poveşti pe baza asta. A fost folosită pentru a lua puterea oamenilor şi s-a folosit pentru a spune oamenilor că trebuie să se tîrască în genunchi pentru Spirit. Această ruşine a fost un tipar al energiei originale a Sufletului vostru pe Pămînt, începînd cu prima voastră venire pe Pămînt. De ea va fi mai dificil să scăpaţi. Cu înţelegerea că Spiritul vă iubeşte şi totdeauna va iubit, cu înţelegerea că sînteţi perfecţi... cu înţelegerea că aţi venit aici pentru a aduce ceva important pentru toată creaţia – acestea vor ajuta la dizolvarea ruşinii. Acestea va ajuta la dizolvare.

Întrebare: Eu creez o situaţie, un fel de boală. Fac glume pe baza asta, îmi dau voie să eliberez sinele vechi. Dar nu am puntea de legătură între sinele vechi şi casa nouă. Asta îmi cauzează furii şi supărări. Ştiu că sînt mulţi oameni aici care nu au acea punte de legătură. Ai vreo sugestie?

TOBIAS: Dragul meu, îţi cerem să stai în casa ta nouă, să stai în casa ta nouă, şi să înţelegi că este a ta. Spune casei tale şi la toată energia care este înăuntru că tu alegi vindecarea, tu vrei să înaintezi, tu alegi să fii într-un trup fizic sănătos nu în acela care se autodistruge şi care te limitează. Îţi cerem să stai în casa ta şi să dai voie intenţiei tale, să ştii că tu meriţi asta, tu şi fiecare din camera asta (şi cei care citesc aceste mesaje). Nu trebuie să aşteptaţi niciodată punţi de legătură. Nu trebuie să aşteptaţi ca Îngerul de Aur să coboare la voi. Acum este timpul. Aşa funcţionează. Dacă ştiţi că meritaţi, atunci fiecare celulă, fiecare moleculă şi fiecare fir de ADN va răspunde intenţiei voastre. Nu trebuie să manipulaţi nimic. Nu trebuie să masaţi nici o celulă. Ele vor răspunde vibraţiei. Vor răspunde intenţiei voastre. Nu este nimic altceva de făcut în afară de a da voce intenţiei şi de a şti că totul va fi aşa. Nimic nu vă separă, nimeni din camera asta nu vă separă de TOT CE SÎNTEŢI VOI. Singurul lucru, dragi prieteni, care impiedică noua casă şi ADEVĂRATUL SINE de la crearea noii realităţi este atunci cînd nu faceţi nimic (murmur în audienţă). (Tobias rîde înfundat) Acum, sînteţi la un moment de hotărîre. Am cerut fiecăruia să fie într-o stare de a nu face nimic (în comunicarea anterioară), pînă ce se fac ultimile finisări la noua casă. Este o stare de a fi între două evenimente. A fost starea de a fi între energia veche şi cea nouă. Acesta a fost momentul în care aţi stat liniştiţi, un timp de re-iniţializare a nivelului de energie. Acum, cînd vă mutaţi în noua voastră casă... este timpul pentru intenţie. Acum este timpul de acţiune, cînd intenţia crează experienţele şi evenimentele şi aterizează la uşa de la intrare. Acum este timpul pentru a crea şi pentru a intenţiona; după aceea acţionaţi asupra ceea ce este adus în faţa voastră. Deci, la întrebarea ta avem două răspunsuri. Acum este timpul să începeţi să fiţi fiinţe creatoare. Aşa cum am spus în comunicarea de mai înainte, acum este timpul să daţi voce intenţiei voastre şi să mergeţi înainte în noua voastră casă. Sînt multe de învăţat în zilele care urmează. Din nou, aşa cum am mai spus, nu avem toate răspunsurile. Avem doar o perspectivă diferită. Învăţăm prin voi şi de la voi. Sîntem aici să vă încurajăm şi să vă asistăm. Înţelepciunea este din perspectiva noastră, dar voi faceţi munca. Voi treceţi prin proces. Continuaţi să ne vorbiţi şi să vă adresaţi nouă, continuaţi cu comentariile. Dar cel mai mult, prieteni dragi, continuaţi să fiţi în noua voastră casă. Luaţi-vă proprietatea. Fiţi creatori în noua casă şi acţionaţi cînd lucrurile vin la voi. Vom lucra cu fiecare dintre voi în zilele următoare. Şi desigur, apreciem munca pe care o faceţi pentru iluminare.

ŞI AŞA ESTE!

 

Tobias din Consiliului Crimson este prezentat de Geoffrey Hoppe, denumit „Cauldre”, în Golden, Colorado. Povestea lui Tobias, din cartea biblică a Tobit-lui, poate fi găsită pe pagina web a Cercului Crimson la www.crimsoncircle.com. Materialele Tobias au fost oferite gratis pentru lucrătorii de iluminare şi Shaumbra din toată lumea din luna August 1999, timpul în care Tobias a spus că umanitatea a trecut de potenţialul distrugerii şi a trecut în Energia Nouă.

Cercul Crimson este o reţea globală a îngerilor umani care sunt printre primii care tranzitează spre Energia Nouă. După cum ei experimentează bucuria şi provocările situaţiei de ascensiune, ei ajută alţi oameni în călătoria lor prin împărtăşire, răspundere şi ghidare. Peste 50.000 de vizitatori vin la pagina de Internet a Cercului Crimson în fiecare lună să citească ultimele materiale şi să discute experienţele lor proprii.

Cercul Crimson se întâlneşte în fiecare lună în Denver, Colorado, unde Tobias prezintă ultimele informaţie prin Geoffrey Hoppe.

Tobias explică că el şi ceilalţi din Consiliului celest Crimson de fapt îi mediază pe umani. Din punctul de vedere a lui Tobias ei citesc energiile noastre şi traduc informaţiile noastre înapoi către noi în aşa fel încît noi le putem vedea din afară, în timp ce le experimentăm în interior.

„Shoud-ul” este porţiunea comunicării unde Tobias se dă la o parte şi energia umanilor este mediată direct de Geoffrey Hoppe.

Întâlnirile Cercului Crimson sunt deschise pentru public. Cercul Crimson primeşte abundenţa proprie prin iubire deschisă şi prin donaţiile Shaumbrei din toată lumea.

Scopul principal al Cercului Crimson este să servească ca învăţători şi ghid uman pentru cei care merg pe drumul de trezire spirituală interioară. Nu este o misiune evanghelică. Mai degrabă, lumina interioară va ghida oamenii la uşa voastră pentru înţelegere şi grijă. Voi o să ştiţi ce trebuie să faceţi şi ce trebuie să-i învăţaţi în acel moment, atunci când umanul unic şi preţios vine la voi îmbrăcat pentru călătoria Podului Săbiilor.

Dacă citiţi acest material şi simţiţi sensul adevărului şi conectarea, voi într-adevăr sunteţi Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid uman. Permiteţi seminţei divinităţii să înflorească în interiorul vostru în acest moment şi pentru toate timpurile care vin. Voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că este o familie în jurul lumii şi sunt îngeri în regatele din jurul vostru.

Vă rugăm să distribuiţi gratuit aceste texte pe o bază ne-comercială, ne-plătită. Vă rugăm să cuprindeţi informaţia în totalitate, cuprindeţi notele de subsol. Editarea trebuie aprobată în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2000 Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7328, Golden, CO 80403, USA. All rights reserved