MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Reintoarcerii:
SHOUD 1: "Se Intampla – Acum!” -
realizat de Tobias, tramsmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat de Crimson Circle
2 august 2008
www.crimsoncircle.com

 

Si asa este – si au fost – noua ani incredibili, in care ne-am fuzionat energiile pentru acest lucru numit Shoud – am fuzionat constiinta voastra, constienta voastra cu constiinta si constienta celor dintre noi, care nu ne aflam acum pe Pamant, in corp fizic: eu Tobias, Adamus St. Germain, Kuthumi Lal Singh, minunata energie a lui Quan Yin, Ohamah iar lista continua. In timp ce lucram cu fiecare dintre voi care sunteti invatatori si inspiratori din Energia Noua, pentru a deveni Standarde, exemple si cu cei care poarta faclia, nu doar pentru voi, nu doar pentru familiile voastre, nu doar pentru omenire, ci si pentru familiile voastre spirituale si pentru toate taramurile angelice.

Acesta este primul nostru Shoud din noua serie si ceea ce va fi ultima serie, realizata impreuna cu voi. Trebuie sa respir profund cu aceasta. Tematica pe care am acoperit-o in cei noua ani, cantitatea de informatii care este continuta in biblioteca Shoud-urilor de pe site-ul aflat pe Internet, insa nu doar acolo, caci vedeti voi, este cel mai popular lucru citit pe Noul Pamant, in acea biblioteca a evolutiei vechiului Pamant, spre noua sa fiinta. Da, exista multi altii in taramurile angelice care nu au fost niciodata pe Pamant, care studiaza materialele pe care le-am creat impreuna in urma cu doua luni, cu doi ani, observand calatoria oamenilor. Acestea sunt creatii incredibile, incredibile!

Prin urmare, respirati profund in timp ce punem in miscare energia pentru Seria a Zecea! Seria a Zecea! Poate ca seriile vor continua dupa aceasta. Poate se vor schimba, vor lua o alta forma. Dupa felul in care se schimba tehnologia si constiinta voastra, cine poate spune ce se va intampla intr-un an, de acum inainte? Dupa modul in care va transformati voi si reveniti la cine sunteti, cu adevarat, cine va spune cum vor arata acestea dupa un an? Dar, eu stiu ca pentru urmatorul an sunteti ai mei! (Tobias si audienta rad)

Vom avea multe lucruri de acoperit, insa veti observa ca vor lua o directie si o cotitura diferita in urmatoarea Serie. Hmm, trebuie sa respir profund cu aceasta.

Au trecut cateva luni de cand am fost impreuna intr-un Shoud ca acesta. Aud ca se spune ca toti ati luat o luna pauza, dar e greu de crezut. Voi indepliniti un tip diferit de munca iar noi am lucrat intensiv cu voi. Sunt atat de incantat ca aici se afla acei Shaumbra, care au trecut de indoielile lor, de a se simti timizi, de a se ingrijora de propria persoana si ca, pur si simplu, voi vorbiti cu noi din ce in ce mai mult. Inca sunteti putin neslefuiti uneori, caci lasati mintea sa intre pe calea voastra. Uneori aveti probleme in a face diferenta intre vocea voastra si a noastra, iar sfatul pe care vi-l dau eu este sa va reamintiti ca sunt aceleasi. Incetati sa le separati atat de mult! Cand permiteti vocii spiritului vostru si vocii umane sa vina si cand ne permiteti si noua sa aparem, aceea este vocea pe care o veti auzi si poate sa nu fie intr-o limba pe care sa o intelegeti cu mintea voastra. Poate fi un sentiment, pot fi viziuni, poate fi o cunoastere, deoarece voi va deschideti acum fata de acestea.

Noi Am Fost Ocupati

In aceste doua luni am trecut prin activitati intense. Voi stiti asta, atunci cand va treziti dimineata. Stiti ca ati facut altceva. Nu ati fost inactivi. Este interesant de notat ca la nivel stiintific sau practic, inca nu se intelege faptul ca noaptea cand mergeti la culcare, nu inseamna ca intrati intr-un gen de coma. Nu inceteaza functia creierului. Voi lasati creierul sa se relaxeze putin, insa treceti prin experiente incredibile, fie ca vi le amintiti sau nu.

O parte a cheii pentru acest proces in care intrati acum este sa va reamintiti – atunci cand reveniti din calatoriile nocturne, cand reveniti de la a preda si a ajuta la crearea energiei pentru un Pamant nou – sa va reamintiti ce ati facut. Acest fapt va deschide cai si coridoare, pentru a va reaminti foarte multe despre cine sunteti, cu adevarat.

A va reaminti inseamna a va permite inainte de a merge la culcare noaptea, de a va permite atunci cand incepeti va treziti dimineata. Este ca si cum ati fost intr-o nava spatiala calatorind prin multe dimensiuni si cand reveniti dimineata la realitatea fizica, inainte de a intra creierul in functiune, inainte de a va gandi la lista lunga de lucruri pe care nu le-ati rezolvat ieri, pe care ganditi ca ar trebui sa le rezolvati astazi, opriti-va! Simtiti prin intregul vostru corp, prin fiecare parte din voi si permiteti-va sa va reamintiti, ce ati facut pe durata noptii!

Multi dintre voi ati fost pe Noul Pamant. Unii dintre voi ati lucrat intens cu aspectele voastre, incercand sa creati spatiul sigur in realitatea proprie umana, urandu-le bun venit acasa. Altii ati lucrat intens in starea de vis la eliberarea Gaiei. Asa cum am spus, entitatea Pamantului se retrage lent. O, desigur nu pentru ca Ea s-a saturat, nu pentru ca s-a suparat, ci fiindca este momentul potrivit. Este momentul ca oamenii sa-si asume responsabilitatea fata de Pamant, fata de ei insisi, fata de spiritul lor, asa ca multi dintre voi ati lucrat intens cu procesul de tranzitie al Gaiei.

Asa cum stiti, unii dintre voi ati ajutat ca sa inspirati constiinta pe timpul noptii, la nivele non-fizice ale potentialelor. Voi stiti ca exista oameni de stiinta, cercetatori in medicina, muzicieni si exista reprezentanti din fiecare categorie umana, care lucreaza acum pe cai noi, cu Energia Noua, la noua fata a omenirii. Ei incearca sa dezvolte tehnologii care se vor aplica intre cinci si douazeci si cinci de ani, de acum inainte. Vor aparea noi descoperiri prin cercetarea cancerului, care se afla la indemana. Nu va fi doar o pilula care il va stopa, ci va exista ceva care are potentialul de a-l vindeca.

In privinta combustibililor si a energiei se petrec multe – are loc multa activitate in lume. Da, o parte a activitatii este inspirata de cei care – cum sa spun – urmaresc interesul material. Ei vad pretul combustibililor, pretul petrolului care creste, asa ca isi imagineaza ca pot intra in joc prin dezvoltarea surselor alternative de energie. Dar exista cei care au un angajament constient fata de energia pura, de energia relativ gratuita si energie care va catapulta Pamantul ca intreg, in urmatoarea era.

Va aflati acolo ca cei care nspira constiinta. Nu inseamna ca voi trebuie sa descoperiti formule. Acesta este un lucru in mare parte practic, metodic. Voi trebuie sa aveti inspiratia, sa aveti viziunea.

Prin urmare, mare parte din voi mergeti in timpul noptii in diferitele parti ale lumii, aducand energia noii constiinte celor care lucreaza la microscop, in laboratoare, testand si cercetand lucrurile care exista inafara zonei lor de cercetare. Unii dintre acesti cercetatori sunt foarte frustrati, incercand sa lucreze in interiorul cutiei, pentru a inventa si a crea. Munca pe care o realizati noaptea ii inspira sa treaca de norme, pentru a gasi raspunsuri noi.

Din nou, reamintiti-va, nu trebuie sa aveti raspunsul. Raspunsul pentru situatia carburantilor si a energiei de pe Pamant – se afla in constiinta de masa. El exista in potentialul constiintei de masa a omenirii si atunci cand inspiratia vine, cand dorinta inimii este prezenta si cand nivelul constiintei este potrivit, atunci isi gaseste drumul printr-unul dintre acesti inventatori si oameni de stiinta. Ei sunt cei care le aduc aici prin metode practice, ca sa poata fi folosite pe Pamant. Dar este nevoie de cineva care sa inspire constiinta, sa aiba acea scanteie, care sa aprinda constiinta in oameni. Si asta este ceea ce majoritatea dintre voi faceti acum.

Asa ca, sa respiram profund!

In ultimele doua luni am lucrat intens cu voi, la nivel mult mai personal decat vreodata inainte si fara vreo legatura cu voi. Stiti ca am petrecut noua ani ca sa trecem prin procesare, sa trecem prin problemele voastre, prin realizarea de sine, ajutandu-va sa va reamintiti ca nu sunteti doar o alta fiinta umana intr-o alta viata, din lungul ciclu al reincarnarilor. Nu va aflati aici din intamplare. Nu va aflati aici – cum sa spun – ca sa incercati sa reparati ceva care este sfaramat. Va aflati aici pentru ca ati ales sa fiti prezenti.

Am petrecut mult din timp ajutanadu-va sa intelegeti problemele pe care le aveati in interior, care sunt esentiale pentru toti oamenii. V-am ajutat sa intelegeti lucruri ca iubirea de sine, acceptarea de sine; v-am ajutata sa intelegeti cum sa simtiti energia, sa intelegeti cum sa iesiti din acest ciclu si din drama virusului energie sexuale; v-am ajutat sa intelegeti cum sa treceti dincolo de etapa mintii, in etapa inteligentei divine. Trecand prin aceste procese si intelegand energetica, intelegand fizica si impactul avut asupra voastra, in multe moduri, acestea va vor oferi uneltele, cunoasterea si intelepciunea pentru a realiza munca, pe care ati venit sa o realizati.

Nu este vorba de a astepta pana in 2012 sau 2033. Va aflati aici, pentru ca se intampla acum. Se intampla chiar acum! Ati stiut asta inainte de a veni pe Pamant – cel putin ati stiut de potentialele legate de ce urma sa se intample in aceasta viata. Ati stiut ca urma sa atingeti un moment in jurul anului 2000, in care urma sa se faca masuratoarea constiintei Pamantului si a celei umane, dupa care Pamantul urma sa continue sau nu. De aceea s-a aratat un interes atat de mare si a existat multa drama in jurul scenariului legat de “sfarsitul timpului”, deoarece exista acel potential. Dar voi ati trecut de el.

Multi dintre voi ati trecut prin unele probleme dupa anul 2000. V-ati pregatit pentru finalul scenariului “sfarsitul timpului” devenind un lucrator al tranzitiei – al tranzitiei de la corpul fizic, in taramurile non-fizice – ca sa-i ajutati pe altii, atunci cand ar fi facut tranzitia pe durata unei mari schimbari a Pamantului, a retrairii timpurilor Atlantisului si a zilelor sale finale. Dar, asta nu s-a intamplat si in inima voastra ati dorit sa nu se intample niciodata. Nici ceilalti oameni de pe Pamant nu au dorit. Constiinta era pregatita pentru a merge mai departe, a intra in era noua, asa cum s-a intamplat.

Multi dintre voi ati avut o senzatie de gol in anii ce au urmat dupa 2000. Ce urma sa faceti? Pamantul continua sa existe, oamenii continuau ceea ce aveau de facut. O parte din voi ati spus, “Ei bine, poate ca n-ar trebui sa fiu aici. Posibil ca am trecut de acel jalon, de acea nevoie. Echipa de salvare si de urgenta nu mai este necesara.” Multi dintre voi ati inceput sa va intrebati adesea, “Ce-ar trebui sa fac? Ar mai trebui sa fiu aici? Poate ca ar trebui sa ma reintorc.” Cate discutii am avut cu voi, in care ati spus, “Dar Tobias, nu as putea sa fiu de mai mare ajutor alaturi de tine, de Adamus si de Kuthumi, de cealalta parte de val? Vad ca unii Shaumbra pleaca, se intorc. Le este mai usor in vila ta de la tara.” Am avut unele discutii si voi stiti, asa cum v-am spus inainte, intotdeauna sunteti bineveniti aici, atat timp cat nu doriti sa va mutati la mine. (rasete) Sunteti mereu bineveniti, insa am discutat si v-am rugat sa va opriti pentru un moment.

In special, cu trei ani in urma, am atins un punct cu multi dintre Shaumbra. Am spus, “Vom ajunge intr-un punct in care constiinta omenirii se va accelera atat de mult, incat nu va mai urma calea ei liniara si va face un salt cuantic.” Multi dintre voi ati spus, “Ei, am mai auzit asta inainte.” (Tobias rade) Multi dintre voi n-ati inteles ce inseamna un salt cuantic. V-am spus, “Cercetati in viziunile voastre!” Fiecare dintre voi este un vizionar. Ati putea spune ca intr-un sens aveti un glob de cristal in interior. Va puteati uita in acel glob de cristal si puteati vedea potentialele. De aceea, unii ati devenit confuzi, va asteptati sa vedeti un singur lucru, insa nu l-ati vazut. Ati vazut toate potentialele.

V-am cerut sa priviti in acel cristal interior, care arata potentialele viitorului si v-am intrebat, “Ce vedeti?” Ati stat jos cu mine, “Vad schimbari, vad mari schimbari pe Pamant, schimbari incredibile. Vad eliberari. Vad oameni care incep sa se accepte pe ei insisi. Vad tari care incep sa accepte alte tari. Vad oameni care incep sa accepte aceasta planeta pe care traiesc. Vad mari, mari schimbari!” este ceea ce multi dintre voi mi-ati spus. Dar ati spus ca ati putut vedea printre aceste schimbari si un grad de haos, de reorganizare sau restructurare.

Ati putut vedea, in timp ce priveati prin acel glob de cristal, ca erau oameni aflati in frica, in mare frica. Erau oameni care plangeau, ca erau pierduti din punct de vedere spiritual. Erau oameni care aveau nevoie de compasiunea altui om – nu a unui inger, nu a unei fiinte dezincarnate, ci a altui om. De asemeni, voi ati vazut in acea viziune ca vor fi cei care se vor simti pierduti si confuzi, dorind sa stie ce urma sa se intample. Ati vaut ca existau grupuri care mergeau spre extreme, pe durata acestor schimbari si unele care urmareau sa profite, urmareau sa profite de ele. Intentionau sa-si manifeste lacomia si setea de putere, incercand sa profite din schimbarile ce urmau sa apara.

Dupa discutiile avute in starea de vis v-am spus – si ma adresez tuturor de aici – toti ati trecut prin asta, poate prin versiuni usor diferite, insa a fost acelasi lucru. V-am spus, “Acum ca ati privit in propriul glob de cristal si ca ati vazut potentialele din viitorul Pamantului, ati vazut marile schimbari de pe Pamant, ce urmeaza? Ce-ati dori sa faceti?” Atunci ati spus, “As dori sa raman aici. As dori sa fiu martor la schimbari, sa fiu o parte a schimbarilor si as vrea sa fiu aici ca sa inspir, sa predau si sa experimentez.”

Se Petrece Acum

Asadar, se intampla acum. Nu in urmatorii cinci ani. Se intampla acum, sub privirile voastre: Lumea se schimba!

Energia Noua vine aici. Energia Veche se transforma sau pleaca. Oamenii trec prin propriile crize, insa si prin eliberarile lor. Toate lucrurile prin care ati trecut voi in ultimii 10, 20 sau 30 de ani v-au pregatit. Prin ceea ce ati trecut, crizele din viata voastra, noile realizari din viata voastra sunt lucrurile prin care trec oamenii, in prezent. Momentele in care ati simtit manie, depresie, libertate si deschidere, momentele de intrebare daca ati mai putea rezista pe durata marilor schimbari din viata voastra, sunt lucrurile prin care trece restul lumii. Si nimeni nu stie mai bine decat voi, din cei aflati pe Pamant.

Stiti cum este sa va fie frica. Stiti cum este sa pierdeti multe lucruri din viata. Stiti cum este sa va imbolnaviti foarte rau, iar doctorii sa nu stie ce se intampla, insa ati ajuns sa aflati ca era o parte a procesului de purificare. Stiti cum este sa treceti dincolo de minte incercand sa… voi duceati acele lupte in minte, ca intr-o zi sa va eliberati de acestea. Nimeni nu este mai pregatit decat voi.

Sa respiram profund! Se petrece chiar acum!

Noi am mai discutat. Avem aceste intalniri lunare pe Pamant, dar avem si multe alte intalniri de partea noastra – in Centrul Service Shaumbra, la vila de la tara , uneori intempestiv, intr-o mica dimensiune pe care ne-o creem.

Unii dintre voi aveti frici vechi, care revin la voi. Sunt fricile din Atlantis, legate de sfarsitul lumii, ca va veni acel nor negru, ca vor veni acele energii negative, intunecate, sinistre, incat voi nu mai aveti incredere in nimeni, in aceste zile. Voi observati politica, potentialele de razboi, observati economia, mediul – lista continua – si unii va intrebati cum veti mai depasi o alta zi. Nici nu mai puteti privi la stiri, deoarece mereu sunt legate de lucruri rele. Opriti-va pentru un moment! Schimbarea se petrece chiar acum!

Vechile sisteme sunt provocate. Vechile cai se indeparteaza. Observati lucrurile din lume, fie ca este vorba despre o corporatie sau un guvern, fie un lider sau alte lucruri care se agata cu incapatanare de Energia Veche si de putere – de putere, care este un lucru foarte important – toti cei care incearca sa sa se agate de trecut, nu vor rezista. O, vor tipa, vor incerca sa loveasca, sa ameninte foarte tare. Insa nu vor rezista pe caile lor vechi, in timp ce Pamantul trece in Energia Noua – lucru care se intampla acum.

Celor care incearca sa profite de situatia prezenta, cei care – sa ne folosm de exemplul speculantilor cu petrol, cu imobiliare si ipoteci, cu credite – acest gen de gandaci care ar dori sa se hraneasca din schimbare, nu le va merge bine, deoarece Energia Noua si constiinta noua nu va permite asta.

In Energia Noua nu se foloseste puterea, asa ca puterea nu patrunde in aceasta forma de constiinta. Daca este vorba despre vreun lider spiritual care incearca sa obtina putere, aceasta se va intoarce impotriva lui. Si va merge tot asa. Energia Noua din aceasta era noua nu are legatura cu puterea. Este vorba despre constiinta, acceptare si libertate. Unde exista putere nu exista libertate. Nu le puteti avea pe ambele. Au descoperit si liderii acest lucru. Tarile au descoperit asta. Restul lumii nu constientizeaza asta, insa nu puteti avea acea putere.

Prin urmare, sa continuam discutia de astazi, caci tind sa ma lungesc. Este posibil sa fie mai rau pe parcursul anului deoarece… (rasete) mai avem atat de putin timp, atat de putine Shoud-uri de realizat. De fapt, Cauldre m-a tras inapoi si mi-a spus, “Tobias avem lucruri importante de discutat astazi.”

Mai intai, sa vorbim despre… Incerc sa decid, daca sa va spun numele noii serii sau sa introduc invitatul de astazi. (rasete) Hmmmm. Hmmmm!

Cauldre, ma voi intoarce putin. As dori sa subliniez acest lucru: cand detineti puterea sau cand incercati sa obtineti putere… puterea inseamna forta. Puterea inseamna intensificarea energiei dualitatii si in mod obisnuit, se face in detrimentul altcuiva. Daca doriti putere nu mai puteti avea libertate. Puteti avea o iluzie temporara de libertate, deoarece voi ganditi, “Am toata puterea din lume, asa ca pot face orice doresc, detin puterea banilor, controlul, asa ca am libertate.” Dar, de fapt, este o inchisoare. Este opusul libertatii, iar Energia Noua are legatura cu libertatea – cu libertatea constiintei. Constiinta a fost mai mult inchisa, insa acum isi cauta propria libertate, propria rezolutie.

Puterea nu este un spatiu pentru ea. Nu o va accepta. Veti vedea asta mereu in lume, in special, in urmatorii doi ani, la cei care vor incerca sa obtina putere sau sa se reintoarca in trecut. Nu exista libertate in trecut. Absolut de loc! Nici nu inteleg de ce credeti din punctul de vedere al mintii voastre, ca exista libertate in trecut. Trecutul nu mai exista. A incerca sa te intorci in trecut nu mai functioneaza. Asa ca…

Invitatii de astazi

Sa introducem invitatii nostri! Sa incepem cu asta: Ce moment placut ca sa incepem! Respirati profund si ar trebuie sa fie evident pentru majoritatea dintre voi. Va voi da un indiciu – dragul nostru McMaster va aprecia asta: 8-8-08. Invitatii de astazi sunt olimpicii! Energia olimpicilor! Acest lucru este semnificativ, nu doar pentru ca este un eveniment care are loc in aceasta luna, nu doar pentur ca incepe in luna a opta, in ziua a opta din anul opt, nu doar din aceste cauze. Ci, deoarece niciodata nu s-au folosit atatea tehnologii, nicidata nu au fost atat de multi oamenii conectati prin televiziune, prin ziare, prin internet si prin discutii. Intreaga energie se va focaliza pe Beijing si pe olimpici.

Vor fi jucatori din lumea intreaga, care vor fi prezenti si veti observa un gen diferit de echilibru printre cei care vor obtine aurul, argintul. Veti observa un exemplu interesant de cum se schimba energia pe Pamant, in acest moment. Are loc o redistribuire. Nu va mai fi mentinuta in centre de putere, este redistribuita si este un exemplu foarte frumos legat de ce se intampla pe Pamant acum – o redistribuire, o noua libertate si o renuntare la putere.

Toate energiile din lumea intreaga, de la cele mai mici si mai sarace tari, pana la cele mai puternice si mai bogate, le-am studiat cu atentie. O, nimic nu este intamplator, am studiat asta atent, observand cum incep toate energiile sa se focalizeze pe aceasta tara, pe cea mai populata tara de pe Pamant, pe cea care a fost inchisa, care a acceptat putin din exterior, observand cum se deschide. Dragonul se trezeste!

Dar, cand Dragonul se trezeste, nu va mai scoate foc pe gura. Va fi o noua constiinta, o noua intelegere. O, va dura cativa ani, desigur. Stiu ca unii dintre voi strigati la mine, “Elibereaza Tibetul”, insa as dori sa stati in spatele zidului scund. Ce se intampla, cu adevarat? Cine incearca sa se agate, de ce? Este foarte, foarte important sa observati asta!

Toate energiile – 8-8-08 – incep sa se focalizeze pe China , pe olimpici. O, nu sunt luptatori. Ei sunt atleti. Nu mai trebuie sa se arunce bombe. Pamantul incepe sa inteleaga ca este un loc foarte mic. Toti impartasiti aceeasi planeta. Impartasiti aceleasi griji. Imensa focalizare pe Tara Dragonului va zdruncina lucrurile, va schimba lucruile si eu spun “zdruncina” in doua feluri. Va scutura, cum ati spune unii dintre voi si va “zdruncina”, cum as spune eu. Va determina o schimbare semnificativa in constiinta, la o scara globala, in aceasta luna. Va incepe in taramul Chinei, insa se va imprastia peste tot in lume.

In mai putin de un an, noi am trecut prin evenimentul numit Saltul Cauntic. Au fost cateva zile linistite, intr-un fel, peste tot. Unii dintre voi va uitati peste umar sa vedeti daca vor ateriza extraterestrii (unii rad) sau daca Pamantul sa va sfarama. A fost o zi chiar linistita si v-am spus atunci, “Va fi doar o alta zi, insa va fi un inceput.” Acum il vedeti in manifestare.

Schimbari curente

In aceasta luna august va avea loc o mare schimbare in constiinta si n-as vrea sa o leg de o anumita zi. Ar putea fi la scurt timp dupa Jocurile Olimpice. Va avea loc o infuzie de energie globala si va fi o focalizare pe o tara si o civilizatie, care se leaga de cea mai veche energie si s-a opus cel mai mult sa merga inainte, iar acum se schimba. Va voi spune ca veti experimenta pe Pamant unele cutremure de nivel semnificativ. Nu vorbesc despre mici zgaltaieli, dar avand o magnitidine atat de mare in schimbarea constiintei, vor fi afectate multe lucruri, inclusiv electromagnetismul. Cei care aveti mult timp la dispozitie si urmariti schimbarea magnetica a Polului Nord (rasete), veti vedea unele schimbari haotice in aceasta luna. Se schimba gravitatia – nu forta, ci factorul gravitational – o schimbare a constiintei de aceasta magnitudine va schimba si asta.

Se va schimba alinierea – cum sa spun – da, alinierea potentialelor care sunt aproape de realitatea Pamantului, insa nu se afla aici. Este ca si un balon in care exista aceste potentiale departe de oameni iar in aceasta luna va exploda, asa ca acele potentiale se vor revarsa pe Pamant.

Va rog pe voi toti, va rog, va rog, nu va duceti sa incercati sa deschideti portaluri – in special, in aceasta luna! Daca este presant, faceti-o intr-o alta luna. In aceasta luna nu va jucati cu ele. Portalurile se deschid natural, ca raspuns la constiinta umana si este… Cauldre ne opreste, insa vom continua oricum. De ce ati dori sa “imputerniciti” ceva sau sa “implorati” ceva, care se va deschide in mod natural, ca raspuns la constiinta umana? De ce ati deschide o usa inainte de a fi pregatita sa fie deschisa? De ce ati incerca sa fortati ceva? Ele se deschid natural, ca raspuns la evolutia constiintei.

In aceatsa luna vor fi multe schimbari pe coridoarele inter-dimnesionale, care conecteaza Pamantul cu alte taramuri si invers. Vor fi activitati interesante pe cer, in timpul noptii, in diferitele parti ale lumii, datorita acestor portaluri sau vortexuri de pe Pamant care se inchid si se deschid mereu, dupa un tipar ce pare haotic. Este o luna incredibila, este incredibil sa fii om acum pe Pamant – in special, pentru cei ca voi, care sunteti constienti de ceea ce se petrece, cu adevarat

Vor avea loc schimbari – mari schimbari – in taramul Chinei. China va trece prin mahmureala de dupa petrecere, deoarece se deschide atat de rapid si deoarece are loc o infuzie de energie globala, prin oamenii din lumea intreaga care vin in China , ca niciodata inainte. Dar nu numai asta, ci de fiecare data cand cineva se conecteaza la TV sau prin Internet si observa oamenii din intreaga tara care se intrec, vad imagini din China , vad ca nu mai sta dupa usa , nu mai este inchisa, nu mai este izolata. Acest lucru va determina o imensa schimbare de constiinta.

De altfel, asa cum am spus, China va fi beata. Oamenii vor pleca, atentia se va indeparta. Vor respira profund si vor spune, “Ce urmeaza acum? Putem reveni la lucrurile vechi? Putem mentine restrictiile legate de Internet? Putem mentine acest tip de filozofie atlanteana de a trai in comun, care nu mai functioneaza, desi nu vrem sa-l mai acceptam? Ne vom putea deschide spre libertate? “ Nu vreau sa spun – nu ma intelegeti gresit! – nu vreau sa spun democratie. Eu vorbesc despre “adevarata libertate” – libertatea de actiune, libertatea in spirit!

Unul dintre lucrurile care va iesi la suprafata din China dupa asta… déjà iese, are loc la nivele diferite si de aceea am spus nu va jucati cu portalurile, deoarece spiritualitatea rasare in China, a inceput, in special, in ultimii noua ani. Nu s-a deschis inca. Inca fluctueaza, insa pluteste, asteptand sa intre. China prin natura sa este foarte spirituala, insa nu este o civilizatie religioasa. Spiritualitatea isi are radacinile care se intind cu mult timp in urma – isi are radacinile in familiile spirituale din Atlantis si din Lemuria. Dar ea s-a curatat. Ar trebui sa intelegeti; si voi ati trecut prin asta. Ati trecut prin “Nu mai cred in nimic.” Ati trecut prin respingere. Ati trecut prin focalizarea pe realitatea pura. “Daca nu o vad, nu exista.” Acest lucru permite o transformare in celelalte taramuri si asta se intampla cu China , in prezent.

In timp ce aceste coridoare se redeschid si un nou potential vine ca un potop– subliniem acest cuvant, va fi ceva interesant in aceasta luna – se va napusti inapoi, va aduce un nou interes fata de spiritualitate si va determina un conflict intre vechi si nou. Vechiul se va refugia in frica fata de spiritualitate. Este o poveste foarte veche si lunga. Povestea Chinei despre spiritualitate este cea care a creat Dragonul, la inceput. Dragonul urma sa fie paznicul energiei divine. Dar atunci cand energia a fost abuzat si gresit folosita de multi, multi din acea civilizatie, Dragonul s-a transformat in ceea ce este cunoscut astazi, ca un demon care sufla foc. Acest lucru a determinat o inchidere, o bariera peste adevarata natura spirituala a acestei tari. Dar, Dragonul se schimba. Din gura sa nu va mai iesi foc, iar din inima sa va proveni acceptarea.

Este vorba despre o schimbare extraordinara, o schimbare incredibila si care nu are loc neparat, intr-un mod usor.

Exista unii care se vor opune si se vor lupta cu ea. Asa cum v-a spus St. Germain, exista potentialul pentru un razboi civil. Cred ca razboiul civil este unul in interior! (chicotind) Exista acel potential si asa cum a spus St. Germain, in urmatorii trei sau cinci ani, “Nu vor fi implicate alte tari. Sa-i lasam sa se descurce. Sa nu interferam.” Cei care sunteti oportunisti, care profitati de pe urma slabiciunii, tensiunii si conflictului va avertizez – nu va implicati! Nu va ganditi ca va fi un mod de a aduna cu usurinta multi bani, caci va veti bloca intr-o energie foarte frumoasa, insa foarte dificila.

Prin urmare, Shaumbra, se petrece chiar acum, chiar inaintea ochilor vostri, peste tot in lume si se petrece in aceasta luna, prin aceasta atentie indreptata asupra Chinei.

Imaginea de Ansamblu

In timp ce vor avea loc aceste evenimente as dori sa va obisnuiti sa ramaneti in spatele zidului scund, intrebandu-va, “Care este imaginea de ansamblu?” Care este imaginea de ansamblu, in privinta economiei? Este usor sa fiti prinsi in drama. Unori sunt uimit, dupa toate cate le-am disuctat, inca va prindeti in drama. O parte din voi inca o iubeste. O parte din voi reveniti in ciclul dramei si pentru o clipa va simtiti atat de indreptatiti si atat de vii, cand sunteti plini de drama. Dar apoi, va prabusiti. Ajungeti in abisuri. Ne chemati, “Hello Tobias! St. Germain!” Multi dintre voi nu-l chemati pe St. Germain, cand va aflati in prapastie, ci (rasete) ne chemati pe ceilalti dintre noi.

Asta faceti. Il chemati pe St. Germain cand va simtiti bine, cand totul din viata voastra este in regula, “St. Germain, tu esti prietenul meu, vino, suntem tari, nu-i asa!? Cand va aflati la pamant, pe cine chemati? (cineva a spus, “vanatorii de fantome”, Tobias rade) Pe Tobias, pe Quan Yin. Unii il chemati pe Iisus. Nu ca ar fi gresit, bietul de Iisus, nu credeti ca are destule pe umerii sai? Eu vorbesc de sarmanul de el, caci el a fost aici doar pentru treizeci si trei de ani iar voi inca il chemati. O, treceti de asta! Doamne! Va voi spune unele povesti despre Iisus in Kauai , cand veti merge acolo – despre experientele personale cu Iisus. Va trebuie sa inchideti usile, sa va asigurati ca cei dinafara nu vor intra.

Asa ca, veti vedea imense schimbari in aceasta luna. Atentia – nu este nici o coincidenta ca Jocurile Olimpice au loc aici, caci exista mai multi oameni pe Pamant decat vreodata inainte – ei vor fi constienti pe durata acestei scurte perioade de timp si asta va determina schimbari.

Schimbari de Lideri

Schimbarile vor continua pe pietele voastre financiare. Nu intrati in panica! Nu vine sfarsitul lumii. Nu va puneti banii la saltea – decat daca doriti sa dormiti pe ea, insa nu este o energie prea placuta, pe care sa dormi. Lumea trece prin toate transformarile proprii chiar acum, iar voi va aflati in mijlocul lor. O, pentru cei dintre voi – ei bine, se petrece peste tot in lume – dar pentru cei din Statele Unite, voi aveti parte de unul dintre cele mai fascinante procese electorale. Voi impartasi putin… trebuie sa verific de doua ori, daca…

Aveti niste candidati interesati. (rasete, Tobias rade) Treceti prin multe probleme interesante. Aveti o multim de frici, unele dintre ele foarte profunde. O, unele dintre aceste frici profunde sunt legate de Anticrist, sunt frici profunde legate de conspiratii globale si tot felul de lucruri.

Voi stiti cine… Cauldre verifica de doua ori informatia, dar voi stiti cine a fost Barack Obama in incarnarea anterioara? Va intreb si va ofer cateva indicii. Al saisprezecelea presedinte al USA , provenind din Ilinois, care a fost congresman, a luptat pentru una dintre cele mai importante cauze – nu doar in America , ci pe Pamant. Puneti alaturi fotografiile lui Abraham Lincoln si a lui Barack Obama. Priviti-le! Doar puneti-i barba lui Barack, schimbati culoarea pielii lui Lincoln – si iata-l! Acesta este: Abraham Lincoln revine ca Barack Obama ca sa duca la un alt nivel, nu doar aceasta tara , ci lumea intreaga.

Va puteti imagina dificultatile si provocarile pe care Abraham Lincoln le-a intampinat in vremurile sale? Cati l-au combatut, cati l-au amenintat? O, da, scenariile sunt cumva similare – exista potentialul asasinatului – insa nu trebuie sa mai fie in acest fel, nu-i asa? Nu trebuie. Nu trebuie sa se incheie prin drama sau criza. Vedeti voi, este locul in care apar drama si frica. Nu trebuie sa mai fie in acest mod. Aceasta entitate revine – o, si nu este vorba doar despre Barack sau Abraham; este vorba despre constiinta – aceasta entitate revine inconjurat de vizionari, de cei care sunt lucratori ai constiintei, aducand acum o energie pe Pamant, insa de aceasta data nu pentru un razboi civil in Statele Unite. De aceasta data vine pentru o ajustare globala, o noua viziune si pe unii ii va infuria.

Ei il vor acuza pe Barack. Il vor acuza de conspiratie cu alte tari, ca vinde America , ca nu este patriot, ca este Anticristul, ca este musulman si de alte lucruri. Dar, el vine sa aduca unitatea, echilibrul. O, el este foarte, foarte spiritual. Abraham/Barack poate sa intre in camera acum – in aceasta camera – poate sa stea aici, sa inteleaga si sa se simta confortabil cu tot ceea ce discutam, deoarece exista calitatea Shaumbrei si in el.

Eu nu sustin nici un candidat. Eu…(rasete, Tobias chicoteste, Linda spune, “Da, desigur!”) Nu sustin… Mai exista vreun candidat? Cine? (hohote de ras) Nu este vreo coincidenta ca un candidat are sustinerea constiintei si reteaua – o, unii vorbesc despre lipsa lui de experienta, insa el aduce o retea – reteaua lucratorilor constiintei. Celalalt candidat, este atat de evident uneori: Energie Veche, la propriu si la figurat; baiat dragut, dar dinamica este in actiune.

Nu credeti ca s-a aranjat asta dinainte, ca sa existe un candidat inconjurat de energie si de iubire – de Energia Noua si de iubirea noua – iar celalalt candidat sa joace rolul unui tip nu prea dinamic sau interesant, permitand ca atentia sa fie indreptata spre celalalt? Nu credeti ca este ceva ce a fost creat de viziunea voastra? (cineva din audienta spune, “uau”) Uau, este potrivit! Uau este incredibil! Nu se va petrece in 2012, nu asteptati sa fie atunci, caci veti rata petrecerea! Se petrece chiar acum. Nu intrati in frica! Nu intrati in dezechilibru! Este un lucru uimitor si da, vor fi schimbari si transformari. Nu va lasati prinsi in drama! Reamintiti-va de ce va aflati aici!

Reintoarcerea

Noua noastra serie… noua noastra serie! Ma emotionez putin. I-am spsu mai devreme lui Cauldre, ca in acest an nu ma voi abtine prea mult. Sunt lucruri pe care as dori sa le impartasesc si impreuna am ajuns atat de departe; ma voi alatura voua, in curand. Doar le vom face cunoscute. Doar vom trece prin ele. Cei dintre voi care ati ajuns pana aici sunteti cei care – cum sa spun – puteti indura orice. (rasete) Asa ca, vom continua.

As dori sa-i dau un titlu – un titlu pe care l-am creat eu – Seria Reintoarcerii. Eu ma reintorc. In ultimele luni din timpul ce mi-a ramas, am petrecut mult timp in aceasta energie a lui Sam, simtind din nou cum este sa fii om, sa fii viu in corp fizic. Ma reintorc. Ma reintorc pe Pamant. Este o alegere. Este o dorinta. Nu fac asta ca sa salvez lumea. Eu revin pentru ca pot. Eu vreau sa merg pe Pamant, din nou. Vreau sa fiu cu voi. Vreau sa stiu cum este sa revii in forma fizica.

Dar asta nu este tot ceea ce se reintoarce. Voi va reintoarceti. Voi reveniti la cine sunteti, cu adevarat. Divinitatea voastra se trezeste. Ea iese din spatiul sau sigur din alt taram. Ea revine la voi, in aceasta viata.

Nu este ceea ce credeati voi, nu este vreun inger maret. Nu este vreun fulger orbitor. Ea este atat de simpla, atat de pura si de subtila! Ea nu va veni la voi si imediat sa va faca viata mai usoara. Nu va va oferi un million de dolari. Nu va va face sa aratati mai bine. Nu va va indeparta ridurile de pe fata. Imi pare rau! (cineva spune, “O, grozav!”) Stiu. (rasete) V-ar putea ajuta cu durerile de genunchi, insa un doctor s-ar descurca mult mai bine. Divinitatea se reintoarce ca sa fie cu voi, revine la voi, doar ca sa va iubeasca. Ati putea cere altceva? Doar ca sa va iubeasca!

Divinitatea voastra se intoarce in aceste timpuri pretioase si de schimbare, pentru a impartasi experienta de a fi pe Pamant. Voi stiti, iubitilor, aceasta ar putea fi ultima voastra viata pe Pamant. Ar mai putea fi una sau doua, cu care m-ati mai pacali, insa ar putea fi ultima, iar divinitatea voastra doreste experienta. Nu vrea ceva la mana a doua, nu prin reincarnari, nu prin aspecte. Ea vrea sa revina, sa fie cu voi, ca sa impartaseasca aceasta viata. Nu mai trebuie sa fie izolata nicicand. Nu mai trebuie sa fie protejata. Ea se reintoarce – ea revine la intregire.

Eu o numesc Seria Reintoarcerii” deoarece parti si fragmente create de sufletul vostru revin, de asemeni. Le-am numit aspecte – o viata trecuta aici, o viata trecuta acolo, un aspect ranit, trist, sfaramat, ceea ce numim “aspecte gri”, acestea se reintorc. De aceea majoritatea dintre voi ati avut experiente numeroase, simtind ca nu sunteti singuri, deoarece aceste aspecte se reintorc. Totul se reintoarce, vedeti voi!

Totul se reintoarce si nu revine la caile vechi. Cand aceste energii revin la voi, totul evolueaza. Ele se spiraleaza in adevarata Energie Noua, fara a mai fi alcatuite din parti si fragmente, fara a fi suma totala a partilor, ci in ceva mai maret decat toate. Nu vor mai fi definite prin termenii dualitatii, precum aspecte masculine/feminine sau aspecte ale luminii si ale intunericului, ci vor trece de nevoia de separare sau de segmentare. Sunteti ceea ce sunteti.

Totul se reintoarce, totul revine la voi. Voi aveti o incredibila si extraordinara – ei bine, cred ca pot folosi cuvantul responsabilitate. Dar nu este vorba despre asta. Este o experienta. Este o oportunitate de a fi cel la care revine totul – revin aspectele, revine divinul vostru, totalitatea voastra. Veti descoperi ca in acest an se va reintoarce si reamintirea voastra. Nu doar fapte, cifre si nume de oameni, care de fapt vor pleca, ci veti incepe sa va reamintiti de ce ati venit aici, cine sunteti, cu adevarat.

Exista un anumit – o, cum sa spun – un gen de scoala a gandirii de aceasta parte si de partea voastra, sa nu va reamintiti, dar pana intr-un punct. Sa nu va reamintiti cine sunteti, sa nu va reamintiti trecutul vostru. Vedeti voi, daca v-ati reaminti toate vietile trecute dintr-o data, v-ati arunca de pe o cladire inalta. Este foarte, foarte dificil, deoarece ati fi coplesiti de atatea experiente, dificil de manuit. Dar acum, in aceasta Energie Noua, ele pot reveni si nu trebuie sa aduca cu ele energiile lor ranite, sfaramate sau intunecate. Ele pot reveni intr-un mod nou.

O numesc “Seria Reintoarcerii” deoarece energiile de pe Pamant se reintorc, de asemeni. Energia divinului din Pamantul insusi se reintoarce, in timp ce Gaia pleaca. Divinitatea Pamantului si a fiecaruia dintre voi, prin rolul vostru pe Pamant, revin.

Constiinta – constiinta divina a omenirii, in general – se reintoarce.

Reamintirea, la nivel de esenta a constiintei Pamantului, a motivului pentru care a fost creat Pamantul, se reintoarce.

Familiile angelice care se trezesc, revin la miscarea energiei, care nu a existat de eoni si eoni de timp.

Totul se reintoarce in acest moment.

Va fi diferit decat inainte, deoarece atunci cand lucrurile se reintorc Acasa sau in Acum, cand revin in siguranta, ele nu aduc ranile si cicatricile, ci intelepciunea si acceptarea. Astfel, eu botez aceasta serie “Reintoarcerea”

O Lista de Verificat

Cateva lucruri rapide…Rad putin, deoarece imi amintesc de momentul cand am inceput sa ne adunam ca acum: cat a fost de dificil sa miscam energia! S-a opus multa rezistenta si a fost atat de dificil, insa acum noi putem sa facem ca energia sa curga foarte rapid. Cu devarat, voi deveniti Maestri ai energiei.

As dori sa trecem rapid peste o lista cu lucruri de revazut, cu fiecare dintre voi – lista voastra. Cele mai mari schimbari se petrec chiar acum, pe Pamant. Nu este sfarsitul timpurilor ci inceputul timpurilor.

Schimbarile sunt dificile, asa ca as dori sa trecem peste lista de verificat, cu fiecare dintre voi. V-am intrebat, ati verificat-o in ultimul timp? Sa trecem peste ea!

Mai intai de toate, fizicul – va ingrijiti voi corpul, in mod regulat ? Corpul vostru primeste, as numi-o – cea mai joasa lungime de unda, cel mai jos nivel al energiilor si el simte asta. Le simtiti in oasele voastre, pe pielea voastra. Simtiti asta in sistemul vostru digestiv. Multi dintre voi ati avut parte de lucruri fizice, care au aparut in ultimele luni si v-ati tot intrebat ce se intampla. Chiar daca fizicul absoarbe energiile schimbarii din lumea din jur, nu este vorba despre voi. Nu va apartin. Dar corpul le preia. El le stocheaza, pana cand voi, ca Maestrul propriului templu, va spuneti, “Nu mai am nevoie de ele.”

Le puteti elibera prin respiratie. Le puteti elibera prin exercitii usoare, nu de forta. Eu subliniez asta, deoarece in trecut unii dintre voi v-ati abuzat pe durata exercitiului fizic, insa acum corpul nu mai cere asta. Eliberati prin exercitii usoare. Miscare si curgere potrivita, sanatoasa a energiei va face sa respirati. Consumati lichide, in special acum, caci sunt importante pentru corpul vostru. Ele ajuta la eliminarea celorlalte energii. Intr-un fel, sunteti ca un magnet. Voi atrageti, aduceti aceste energii in voi si apoi ele raman in corpul vostru. Dar, nu trebuie sa ramana.

Prin urmare, respiratia si ingrijirea corpului vostru. Ce inseamna ingrijirea? Sa va faceti un masaj. Este un lucru bun. Nu este vorba doar despre masaj, ci ca faceti ceva pentru voi insiva.

Sa mancati ceea ce va place, cu adevarat. Una dintre cauzele durerilor din corp este ca tineti acele diete ciudate si ele nu va plac, cu adevarat. Corpului vostru nu ii plac dietele. De ce faceti asta? Oferiti corpului ceva care ii place! Incetati sa va mai ingrijorati de excese sau alte astfel de lucruri stranii, de care ati mai suferit inainte. Corpul stie sa se purifice, daca ii permiteti. Asa ca, ingrijiti-va corpul! Hraniti-va cu ceva ce va place si cu ceva ce si lui ii place!

Sa stati in apa cu corpul, in cada, in ocean sau intr-un lac – sa fie corpul in apa – in special, daca adaugati si sare sau daca déjà contine sare. Sarea naturala ajuta la detoxifiere. Nu sunt toxinele voastre, nu le preluati. Nu le retineti. Nu le hraniti. Voi doar le preluati de la cei din jur si acest lucru se va intensifica, datorita tuturor schimbarilor de pe Pamant. Asigurati-va daca pe lista voastra figureaza ingrijirea corpului fizic. Incetati sa nu-l mai iubiti. Incetati sa va doriti sa fie sau sa arate altcumva. Ingrijiti-l! Acceptati-l exact asa cum este!

Stiu ca unii dintre voi veti alerga sa mancati ceva, ce ati asteptat de mult timp. Veti pleca in fuga la noapte, “Tobias mi-a dat permisiunea.” Desigur! Corpul vostru stie cum sa manuiasca chipsurile cu branza. (rasete, Tobias chicoteste) Aa, l-am prins pe unul dintre voi! Corpul stie cum sa manuiasca o inghetata cu sos fierbinte de ciocolata. Cu siguranta stie si va va spune cand e suficient.

Voi va prindeti in probleme medicale si stiti, trebuie sa va spun, voi face putin pe inocentul. As spune – caut sa obtin un procent de la St. Germain, lui ii plac numerele – as spune 83% din tot ce vi s-a spus referitor la corp, de la cholesterol, la placile de aterom, inima, grasime si la alte lucruri, sunt destinate sa va vinda produse. A fost vreodata fara vreun produs atasat? Chiar daca produsul este sa va afiliati la o organizatie sau sa adoptati un stil de viata. Este corpul vostru. El stie cum sa manuiasca prajitura cu ciocolata, la care va ganditi. (rasete) El stie cum sa manuiasca orice ar fi.

Ingrijiti-va corpul! Veti avea nevoie de el, veti avea nevoie de el! Voi sari la urmatorul subiect de pe lista voastra, deoarece are legaturi stranse cu acesta – abundenta! Veti avea nevoie de abundenta in urmatorii cativa ani. Veti avea nevoie de ea. O veti dori. Uneori va fi destul de dur inafara. Va fi o lume a schimbarilor. Abundenta va fi ca o perna de puf pentru voi. De ce sa dormiti cu capul pe o piatra, cand ati putea sa-l puneti pe o perna de puf?

Daca inca aveti probleme cu juramintele din vietile trecute, daca inca aveti resentimente fata de cineva care are bani si voi nu aveti, treceti peste acestea acum! Am vorbit destul despre asta. Am incetat… Desigur, a aparut St. Germain! El spune ca sunt prea bland cu voi!

Shaumbra, acceptati abundenta in viata voastra, sub orice forma – bani, prieteni, unelte, abilitati psihice, sanatate, iubire – acceptati totul! Veti avea nevoie de ea. Va fi dificil uneori acolo, inafara. Vor fi oameni care vor innebuni, care vor face lucruri dure si inspaimantatoare. Energia fricii va va da tarcoale, ca un sarpe care se taraste pe pamant, incercand sa va atraga si sa va insele. Nu va prindeti in acele lucruri. Nu va apartin.

Abundenta va echilibra lucrurile, nimic altceva. Nu este vorba ca va veti imbogati. Daca as pomeni doar un singur lucru de pe lista, acela ar fi echilibrul. Multi dintre voi sunteti in dezechilibru, in ce priveste abundenta. Voi spuneti, “Dar eu nu stiu cum sa creez abundenta.” Ei bine, atunci nu veti avea! Ce-ar fi sa spuneti, “Eu accept abundenta!” Punct! Eliberati-o! Nu va mai ganditi la ea, din nou. Dar sa fiti sinceri, cand o spuneti. Nu va mai ingrijorati de lucrurile uzuale. Abundenta va veni la voi pe caile cele mai ciudate si mai potrivite. Daca veti incerca sa planificati si sa treceti prin toate acele sensuri giratorii, o veti pierde. Abundenta poate face parte din viata voastra. Doar acceptati-o! Punct! Nu adaugati nici un “daca”, “dar” sau “Nu stiu cum sa fac” sau alte lucruri similare! Veti avea nevoie de ea.

Sa trecem la urmatorul punct de pe lista – echilibrul mental . Este unul important – echilibrul mental. In timp ce unele energii vibrationale joase ale schimbarii va vor afecta corpul, exista unele energii inalte si acordate ale schimbarii si ale constiintei care va afecteaza mintea. Mintea are o cale a Energiei Vechi de a le accepta si de a va provoca. Voi preluati energiile din China in prezent, din India , energii din lumea intreaga, din zone care sunt pline de foamete si saracie. Le preluati precum ar prelua o statie de radio undele radio, care vin la ea.

Insa, voi faceti ceva nostim. Le preluati ca fiind ale voastre. Va puneti propria marca sau amprenta pe ele si va jucati cu acestea in mintea voastra. Este ceva in minte, ce a fost proiectat cu mult timp in urma, a fost programata ca sa faca asta, insa eliberati acel lucru, acum! Eliberati-l!

Veti fi bombardati, in mod constant, de energiile dinafara, iar mintea va prelua unele dintre acestea – corpul le va prelua de la altii – eliberati-le! Lasati-le sa treaca prin voi! Este chiar un joc egoist si centrat pe sine, jucat de oameni si de Shaumbra, incat pretindeti ca energia este a voastra, pretindeti ca trebuie sa faceti ceva cu ea. Voi le preluati si va innebunesc mintea. Lasati-le sa plece! O, va simtiti vinovati uneori in privinta eliberarii lor. Voi ganditi ca ar trebui sa fiti mai responsabili si sa va luptati cu acele energii. Nu faceti asta! Voi doar simtiti ceea ce se petrece in lumea din jur.

Va aflati aici ca sa indepliniti o activitate speciala – si este la alegerea voastra – si se petrece chiar acum. Va prindeti in dileme si dezechilibre mentale, ceea ce face sa fie foarte, foarte dificil. Prin urmare, ce e de facut? Respirati profund! Singurul lucru care va apartine este ceea ce alegeti. Daca simtiti acel dialog constant, acea sporovaiala constanta , acel dezechilibru constant, intrebati-va, “De ce ma agat de toate astea?”

Unii dintre voi aveti niste probleme cu depresia. Nu va apartine. O parte din voi adora sa se joace cu ea. E ca o jucarie. Mergeti undeva si cumparati-va ceva – cumparati unul din lucrurile pe care le strangeti in maini, una din acele bilute pentru nervozitate; cumparati un joc nou David McMaster pe care il realizeaza el acum – pentru a va tine ocupati. Uneori preluati acele lucruri in mintea voastra, doar ca sa va mentineti ocupati. Va jucati cu un gen de rebus mental si emotional, insa acestea sunt foarte complexe. Ele nu va apartin.

Mintii ii place sa faca lucruri mentale. Lucrurile mentale pot fi: sa construiti ceva, sa lucrati la computer, sa cititi o carte – acest gen de lucruri. Permiteti-i sa faca asta, din cand in cand, insa nu va folositi mintea ca un loc unde sa aruncati energiile sentimentelor, emotiilor si ale schimbarilor. Curatati-va mintea de acestea!

Sa mergem mai departe cu lista! Va mai exista un factor, un factor de deformare/distorsionare a timpului , prin care veti trece. Nu-l lasati sa va dezechilibreze. Nu vreau sa intru in discutii lungi despre fizica lui si nici voi nu vreti, insa voi ati privit timpul ca fiind liniar. Nu este asa. El da iluzia ca este liniar. Aceasta iluzie se schimba destul de mult acum si o veti simti uneori, fara gluma, asa incat lucrurile o iau razna din perspectiva timpului. Voi folositi timpul ca sa va ancorati in aceasta realitate, dar fiindca el se schimba, va veti simti foarte neancorati. Voi folositi timpul ca pe o ancora, asa ca am sa va rog sa renuntati la acea ancora de pe lista voastra. Ancora voastra nu trebuie sa fie timpul, iar daca veti dori sa va agatati de el, va fi foarte, foarte dificil. Veti simti disconfort tot timpul – fara gluma! (rasete)

Ancora, dar poate ca nu este un cuvant potrivit – fundatia este momentul Acum. Momentul Acum nu tine cont de timp, de nici un orologiu, de nici un ceas de mana sau altceva. Puteti sa inlocuiti timpul cu Acum. Acest fapt va face ca lucrurile sa fie cu mult mai echilibrate pentru voi.

Urmatoarea pe lista – creativitatea . Creativitatea este foarte importanta iar unii dintre voi va crispati cand spun asta, deoarece voi credeti ca nu sunteti creativi. Eliberati asta! Pentru un creator este important sa fie creativ. Este o stare naturala. Este foarte important ca voi sa faceti ceva creativ, indiferent despre ce este vorba. Nu vreau sa spun ca tebuie sa scrieti un bestseller sau sa produceti un video pentru You Tube sau ceva asemanator. Ce inseamna creativ pentru voi?

Cand va permiteti sa creati ceva, va este furnizat un gen diferit de energie care trece prin voi. Acest lucru va mentine mintea in echilibru, vedeti voi, deoarece cand nu sunteti creativi activi, atunci mintea tinde sa se dezechilibreze. Faceti lucruri creative –construiti ceva, scrieti ceva, pictati ceva, cantati ceva, faceti orice – insa este foarte important ca pe lista voastra sa existe frecvent incercari creative. Creati pentru voi, nu pentru ceilalti oameni, ci pentru voi. Creati ceva ce se misca si se extinde – o energie foarte importanta, in prezent.

Voi lansa o provocare creativa pentru cei care au inclinatii muzicale. Mi-ar placea sa vad… mi-ar placea – vorbesc cu Cauldre si desigur, lui nu-i place cand vorbesc astfel cu el – dar as dori sa vad ca Shaumbra - unul sau cativa sa compuna Cantecul Reintoarcerii. Un cantec minunat despre revenirea la voi insiva, despre revenirea Acasa. Ar fi un cantec tip Shaumbra. Mi-ar placea ca Shaumbra din lumea intreaga sa-si trimita cantecele Reintoarcerii si sa fie cantate in ultima mea zi – 19 iulie 2009. Ei da, ca din ele Shaumbra sa aleaga unul. Mi-ar placea sa fie cantat atunci! Prin urmare, fiti creativi! Faceti ceva!

Urmatorul lucru de pe lista – cumva este un paradox. Exista unii dintre voi care sunteti ocupati si sunteti distrasi, fiindca munciti excesiv . Munciti, munciti si iar munciti si este doar o scuza ca sa va indepartati de cine sunteti, cu adevarat. Exista un timp pentru munca, insa exista si un timp pentru a trai. Exista un timp pentru a face lucrurile de zi cu zi si exista un timp doar pentru a trai. Adevaratul Maestru le combina pe ambele. Nu mai este vorba despre munca. Nu mai este vorba despre distractie, ci este o descoperire triumfala continua, indiferent de ceea ce faceti.

Va vad pe multi dintre voi ingropati in munca. Doar sunteti distrasi. Doar fugiti. Voi – cum sa spun – va bateti cu pumnul in piept si povestiti tuturor cat de mult munciti voi. Ei, nu ma puteti pacali pe mine sau pe St. Germain! Stim ce faceti. Va simtiti indreptatiti. Faceti-va timp pentru voi insiva! Faceti-va timp, ca sa va jucati! Faceti ceva ce n-ati facut, ce ati asteptat sa faceti! Doar faceti acel lucru si incetati sa va mai folositi munca drept scuza, ca sa evitati sa traiti.

Cealalta jumatate dintre voi, sunteti lenesi ! (rasete) De aceea am spus ca este un paradox. Voi stati in La-Z-Boys. Pentru cei din afara Americii de Nord acesta este un fotoliu urat, dar confortabil, care se lasa pe spate. Voi stati in La-Z-Boys si va simtit frustrati. Ati devenit atat de lenesi. Voi ganditi sa faceti lucruri, insa nu va puteti ridica din acel fotoliu. Cand faceti asta intrati in minte, deveniti filozofi si aveti tendinta sa ii criticati pe ceilalti oameni, deoarece daca ii improscati cu critici legate de realizarilor lor, acest lucru justifica faptul ca stati in acel fotoliu umflat si nu faceti nimic. Asa ca lansati spre ei gloante emotionale, insa ceea ce faceti cu adevarat, este ca va temeti sa faceti voi ceva. Ridicati-va si faceti ceva! Ridicati-va din fotoliu sau va trebui ca noi sa stricam acel fotoliu. Vom slabi suruburile si vom mai face si alte lucruri.

Acesta este momentul. Nu va fi peste cinci ani. Acum este momentul. Se petrece chiar acum si nu veti fi capabili sa apreciati asta din acel fotoliu mare si urat. Faceti ceva! Incetati sa va mai plangeti! Incetati sa-i criticati pe ceilalti! Iesiti si faceti ceva! Acest lucru pune energia in miscare. Va face sa iesiti din minte. Acest lucru va face sa traiti, din nou.

Urmatorul lucru de pe lista – imaginea de ansamblu . Intotdeauna, dar intotdeauna, in aceste momente, stati in spate! Priviti imaginea de ansamblu! Priviti imaginea de ansamblu din spatele zidului scund! Ce se intampla? Respirati profund si observati imaginea de ansamblu! Ce se petrece? Adesea este usor sa observati detaliile si fricile. Ce se intampla in lume, in acest moment? Ce se intampla cu energia?

Este atat de usor! Voi intrati in minte si le complicati, dar ce se petrece? Voi treceti de la Energia Veche, de la combustibilii fosili si intrati in Nou. Ce se intampla in politica? Imaginea de ansamblu – lumea se schimba! Nu mai este vorba despre izolare. Nu mai este vorba doar despre cateva tari care sa detina puterea. Este vorba despre a elibera puterea. Este vorba despre a crea paradisul pe Pamant, dar pana sa ajungeti acolo, uneori pare sa fie iadul. (Tobias chicoteste)

Priviti intotdeauna imaginea de ansamblu, in special, cand simtiti ca drama loveste, cand apare si va prinde, cand va intrebati ce se intampla cu lumea – “Se prabuseste? – atunci observati imaginea mai mare! Ii voi incuraja pe toti Shaumbra, ca prin tehnologia voastra sa impartasiti tabloul mai mare, cu ceilalti. Intrati pe Internet, pe forum si folositi toate aceste instrumente pe care le aveti la dispozitie. Impartasiti viziunea voastra asupra imaginii de ansamblu, de ce se intampla unele lucruri. Mentineti lucrurile simple, intotdeauna! Intotdeauna mentineti-le fara vreo agenda. Pastrati-le intotdeauna fara acuzatii.

Acesta este un timp incredibil de a trai pe Pamant! Este incredibil sa fii aici prin alegere. Majoritatea oamenilor nu se afla aici prin alegere constienta, ei au descoperit ca sunt inapoi, aici. S-au descoperit imediat in corpuri fizice. Nu este cazul vostru. Voi ati ales sa fiti aici. Ati ridicat mana, ati pasit in fata si ati spus, “Vreau sa fiu pe Pamant in aceste timpuri de schimbare. Vreau sa inspir constiinta.”

Urmatorul lucru de pe lista si ultimul din acest moment – sunteti voi un invatator ? Nu inseamna sa stati in fata unei clase. Nu inseamna ca trebuie sa scrieti vreo carte. Cu siguranta, nu inseamna sa evanghelizati. Totusi, sunteti voi un Standard si un exemplu pentru ceilalti oameni?

Este lucrul pe care ati spus ca-l veti face, dincolo de orice altceva; sa reveniti pe Pamant in aceste timpuri de schimbare ca sa fiti un exemplu, un Standard. Puteti face asta in fiecare moment al zilei, fiind in corp, traind adevarul vostru, iubindu-va. Asta inseamna sa fii invatator.

Fie ca va cheama sa va urcati pe scena ca sa vorbiti, fie ca va creati un blog pe Internet, fie ca doar purtati aceasta energie de Standard atunci cand mergeti la magazin, cand aveti de-a face cu familiile voastre - de aceea ati venit aici. Nu sunteti aici ca sa va prindeti in drama, ca sa va irositi timpul, ca sa va blocati in cap.

Ati venit aici ca invatatori, ca cei care inspira, iar acum este momentul! Nu peste cinci ani, nu peste patru sau peste trei ani. Se petrece chiar acum. Cu adevarat, veti vedea exemplele in aceasta luna.

Si asa este!

 

 

Traducere: Gratia www.iamthatiam.ro