MATERIALELE LUI TOBIAS

Seria Reintoarcerii:
SHOUD 3: "Adio Puterii " – realizat de Adamus Saint-Germain, transmis prin Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri

Prezentat Cercului Crimson
4 octombrie 2008
www.crimsoncircle.com

 

 
Eu Sunt Cel Ce Sunt Adamus Saint-Germain, iar voi ati revenit pentru mai multe lucruri! (rasete)
Dar, de fapt Shaumbra, este timpul pentru vesti bune. Vestile bune le pot explica printr-o simpla formula. Este o formula din fizica, pe care am scris-o impreuna cu Einstein si este foarte simpla:
„Prabusirea puterii aduce valuri de turbulenta, care determina aparitia unui vid tensionat, ce aduce o noua constiinta.”
Hmmm, desigur! Acum, voi puteti insira formule lungi plictisitoare, insa aceasta este simpla, din ceea ce numiti fizica spirituala.
Ceea ce se intampla acum, ceea ce vedeti, este prabusirea centrilor de putere. Si veti mai vedea, iar asta va inspaimanta multa lume. Ei au investit in acesti centri de putere – finaciar, dintr-un punct de vedere al controlului, din punct de vedere al dreptului garantat – insa acesti centri vor incepe sa se prabuseasca. Ei vor genera valuri de turbulenta, care vor starni frica, drama, reactii emotionale in lumea intreaga.
Dar, acest lucru va crea o astfel de dinamica energetica, incat va crea un gen de vid, iar in vid oamenii nu vor sti ce sa faca. Ei vor cauta raspunsuri peste tot, insa pare sa nu existe nimic, in acel moment. Eu v-am spus ca este un vid tensionat/incordat, ca exista o tensiune in jurul lui. El a fost creat din tensiune. Vidul nu vrea sa ramana vid, asa ca energia care se afla in jurul vidului, va trece printr-un proces de transmutare, insa in centru pare sa nu existe nimic, iar oamenii vor simti asta.
Lucrul esential apare atunci cand vidul – el nu se va prabusi, in mod necesar, se va transmuta – iar transmutarea cheama constiinta sau ceea ce numiti noua constiinta de un nivel foarte, foarte inalt. Ea va veni in graba, revarsandu-se ca apa, atunci cand se rupe barajul, iar ceea ce veti vedea vor fi solutii, care vor aparea foarte, foarte rapid si eficient.
Va apare, ceea ce as numi, o noua societate sociala – a nu se confunda cu socialismul si comunismul – insa va fi o societate sociala, care va avea in vedere nevoile si preocuparile sociale. Noua societate sociala nu va permite existenta hranirii din ea, in modul vechi, asa cum s-a facut in trecut. Societatea sociala va recunoaste suveranitatea fiecarei persoane, dar si compatibilitatea si cooperarea dintre fiintele suverane.
Veti vedea ca vor aparea solutii foarte rapide la situatia financiara globala. Veti vedea ca va aparea un nou sistem finaciar bancar, care va fi foarte cooperant, care nu se va baza pe putere, ci pe o baza de schimb fluida.
Veti vedea unele lucruri, despre care am vorbit recent – descoperirea rapida de surse noi de alimente si de hrana, pentru aceasta planeta. Veti vedea descoperiri medicale, care vor aparea cu o viteza uimitoare, ca sa rezolve problemele vechi legate de cancer, SIDA si alte boli, care erau rezultatul energiei dezechilibrate a puterii din Energia Veche.
Veti vedea ca vor aparea solutii briliante, pentru ceea ce numiti criza de combustibili sau criza energetica de pe Pamant, iar cand vor fi descoperite vor parea atat de evidente! Oamenii se vor intreba de ce nu le-au vazut inainte. Aceste solutii vor fi clare, eficiente si numeroase. Ele vor intra in acelasi tipar atotcuprinzator: nu vor necesita putere si vor aduce inapoi suveranitatea indivizilor.
Cand am folosit termenul de putere, m-am referit la fizica, la ceea ce are de-a face cu incarcatura opusa – negativ si pozitiv. De foarte multa vreme constiinta de pe Pamant s-a bazat pe asta. A fost modul in care s-a construit Pamantul. El a atins o maturitate si un punct, in care puterea sensurilor vechi, opuse, a energiilor care se ciocnesc nu trebuie sa mai existe, nicicand. In plus, cu toate ca sunt multi cei care au acaparat sau au investit in schema puterii, vor descoperi ca nu mai au nevoie de ea, pur si simplu.
Raspunsurile la toate intrebarile legate de originile Pamantului si raspunsurile la intrebarile legate de dimensiuni, de timp si spatiu, vor veni ca rezultat al acestei noi constiinte. Vor aparea cativa jurati dificili inaintea voastra, inaintea noastra a tuturor. Va fi panica si frica, vor fi acuzatii si reprosuri si vor fi tendinte de a se agata de putere. De fiecare data cand veti auzi pe cineva ca va spune: „ar trebui sa revenim la zilele bune din trecut”, inlocuiti-le cu, „Ar trebui sa continui sa am putere si puterea de a controla.” Asta inseamna, cu adevarat.
Va aflati in cea mai icredibila parte a calatoriei voastre de pe Pamant, din aceasta viata, acea parte pe care ati repetat-o in alte taramuri, pentru care v-ati pregatit in orice mod posibil, in viata actuala. Este momentul ca voi, mesagerii, sa iesiti in fata – nu sa predicati sau sa evanghelizati, nu sa spuneti oamenilor ca voi aveti dreptate sau ca ei gresesc, ci ca sa fiti acolo ca Standard al constiintei noi. Atunci cand vidul se va umple si constiinta va patrunde acolo, vor fi necesari oameni ca voi, care sa fie integrati, care sa o ancoreze si care sa actioneze intr-un mod intelept si printr-o constiinta superioara. Imi ridic palaria (n.t. in semn de respect!) pentru fiecare dintre voi, pentru munca pe care o faceti!
Si acum, este timpul potrivit pentru cei care indraznesc sa puna intrebari. (rasete)
LINDA: Ei bine, aceasta intrebare a fost, desigur, adresata lui Tobias, insa cred ca ii tu ii vei da un raspuns adecvat.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe Internet): Draga Tobias, partenerul meu este indragostit de altcineva, a ales sa exploreze intimitatea in acea relatie, in timp ce vrea sa mentina parteneriatul nostru. Desi am incercat in multe moduri, nu pare sa mi se potriveasca. Am respirat constient, alegand sanatatea, claritatea, eliberarea vechilor sisteme de credinta, crearea spatiului sigur, chemarea aspectelor acasa, invatand sa am incredere in mine si sa onorez experienta pe care mi-am dat-o. As vrea sa inteleg aceasta experienta din perspectiva Energiei Noi. Despre ce este vorba, cu adevarat, din perspectiva sufletului? Cum sa creez o sanatate si un echilibru mai bun pentru mine? Care sunt alegerile cele mai pline de iubire si compasiune in aceasta chestiune? Voi primi cu recunostinta, orice sfaturi ai putea sa-mi oferi, pentru a trece prin acest proces.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Daca ai respect pentru tine, ceea ce ar trebui, ar trebui sa eliberezi aceasta relatie. Este o relatie de tip vechi si acolo exista multa manipulare. Tu nu ai nevoie de nici o alta pesoana, care sa te faca fericita, sa te satisfaca sau sa-ti aduca ceva. Aceasta persoana este un exemplu minunat, in viata ta, privitor la cum sa eliberezi, cum sa fii Dumnezeu, de asemenea. Este o relatie din Energia Veche sie este momentul sa o eliberezi. Cand vei face asta, apropo, vei descoperi ca exista resurse in tine, pe care nu le-ai folosit, deoarece tu cautai in exterior.
Voi face o declaratie clara despre relatii. Asa cum majoritatea ati descoperit relatiile au prea multa Energie Veche. Stiu ca va luptati pentru realtii si undeva exista o programare ca ar trebui sa aveti o realtie, pentru a fi o fiinta umana respectabila, apoi intrati in relatii mizerabile si nu mai vreti sa le eliberati. Relatiile in sine – relatiile din Energia Veche – detin centri vechi de putere, ramasi din vieti si vieti trecute. Daca aveti dificultati in relatie, probabil ca va spune ca este momentul sa deveniti propria fiinta suverana. Este probabil, un exemplu simplu, de a va elibera de lucrurile din viata voastra, din care va hraneati. Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (un barbat la microfon): Salut, prietene! Ne intalnim din nou, dupa ce am calatorit in jurul lumii cu tine. Este foarte potrivit ca ma aflu aici, in timp ce vorbim despre problemele finaciare. Am trecut prin ultima eliberare dintr-o dificultate finaciara, am incercat sa ma revolt si cred ca n-a mers.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Eh, ultima a fost diferita fata de ce se intampla acum.
SHAUMBRA 2: Cam asa ceva. Si asa cum stii, lucrez la noul meu proiect, care consta din a aduce unele idei din Energia Noua pentru reteaua de distributie din Energia Veche si planificarea distributiei din Energia Noua, sti tu, a compustibililor importanti. Este o oportunitate de aur aici, insa incep sa obosesc si am nevoie de putin spirjin si il vizualizez. Am lucrat prin multe programe pe care ni le-ati oferit voi, insa acestea in mare parte, ma obosesc. Ce anume pierd din vedere?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ceea ce NU pierzi este mintea. Tu te afli prea mult in vechea ta pregatire de a analiza si a gandi; ai indraznit sa explorezi unele dintre celelalte taramuri, din ceea ce numesti imaginatie. Inca incerci sa gandesti si asta te va obosi si va face sa fie dificil sa ai succes.
Asa ca, am sa-ti cer sa faci un lucru teribil – sa te desprinzi de toate acestea, pentru cel putin 30 de zile. Pune-le deoparte! Spune-le celor – a, pot sa te aud cum țipi deja!(rasete) Este nostim, caci noi am avut aceasta discutie intr-o alta zi si ai spus ca nu crezi ce-ai auzit, asa ca urma sa vii ca sa auzi acelasi lucru. (hohote de ras)
SHAUMBRA 2: Ai putea sa nu mai faci asta la ora 3:00, in fiecare dimineata??! (audienta si St, Germain rad)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Este unul din putinele momente in care mintea nu functioneaza. Si spun asta din multe motive. Unu, sa te fac sa te retragi putin. In urmatoarele 30 de zile multe lucruri se vor schimba si vei fi incantat ca nu te-ai afiliat cu unii dintre cei care fac parte din proiect. Va fi un timp, in care sa nu mai gandesti la ceea ce gandeai si in care sa-ti folosesti constiinta, in loc de creier. Vei descoperi ca raspunsul este mult mai simplu, decat cand incercai sa lupti. In acel moment, vei atrage in program un tip diferit de parteneri.
Asa ca, regret sa spun, cele 30 de zile incep… maine! (St. Germain rade) Cu siguranta.
SHAUMBRA 2: O, apropo, privitor la absolvirea mea, dupa scoala de Ascensiune, capitanul vasului vrea sa stie unde sa trimita nota de plata. (St. Germain rade)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Sa mi-o trimita mie! Voi avea grija de ea! (hohote de ras)
LINDA: Okay, aceasta intrebare este reprezentativa pentru o duzina de intrebari.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (citita de Linda, de pe Internet): Draga Tobias, te iubim foarte mult. (Linda spune, „O, regret ca nu te-a mentionat pe tine!” audienta si Adamus rad) Sunt sigur ca primesti multe scrisori legate de evenimentul din 14 octombrie, de ingrijorarea fata de apartia OZN-urilor. Ca si ceilalti, sunt interesat de perspectiva ta… (Adamus casca, hohote de ras din audienta iar Linda spune, „Lasa-ma sa termin. Lasa-ma sa termin! Fii rabdator!) Ca si ceilalti sunt interesat de perspectiva ta si vreau sa folosesc asta ca pe o oportunitate, sa-ti cer sa ne expui punctele tale de vedere despre extraterestri, in general. Bashar, pe care l-am ascultat timp de multi ani, a fost unul dintre eroii principali ai filmului Tuning In . Desi nu am fost foarte interesat de partea extraterestra a lui Bashar, am descoperit ca el este un invatator plin de iubire, care are multe mesaje comune cu ale voastre, asa cum demonstreaza si filmul. Cred ca am inteles de ce. Pot sa vad cat de usor putem fi distrasi de pe caile noastre spirituale (Adamus se lasa in jos pe scaunul sau, hohote de ras) si de la directiile interioare, dupa care pare evident ca unii extraterestri, la fel ca unii oameni, au propriile planuri. Dar, mai intreb daca ai putea comenta…
ADAMUS SAINT-GERMAIN: As putea fi…
SHAUMBRA 3: (Linda citeste hotarata)…evenimentul din 14 octombrie si problemele din jurul lui. Multumesc! (rasete)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: …as putea fi la Paris in acest moment. (hohote de ras)
LINDA: Au intrebat foarte, foarte multi oameni. Fii dragut!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Eu, Saint-Germain,voi raspunde pentru ultima data si nu voi mai admite intrebari despre extraterestri, din partea Shaumbrei.
Cand veti intelege, toti cei care credeti in aceste lucruri, ca sunteti cele mai importante fiinte din toate dimensiunile? Exista multe forme de viata in alte taramuri, unele intr-un gen de biologie, altele nu. Exista familiile voastre spirituale in alte taramuri. Dar, Pamantul este primul. Nu exista civilizatii mult mai inteligente. Exista civilizatii mult mai viclene. Exista civilizatii care au invatat sa minta, sa fure si sa triseze, mai bine decat voi si asta este tot ceea ce fac. Ei se hranesc din voi. Cred ca Tobias v-a spus sa priviti cuvantul alien – a lie . ( alien in engleza, extraterestru iar a lie inseamna a minti). Asta este tot.
Drama extraterestrilor, drama oamenilor care traiesc in interiorul muntelui, drama lui Iisus si alte drame, ies la suprafata in timpurile de schimbare ca acesta si cand apare frica. Chiar drama legata de anul 2012, de care sunt atasati atat de multi oameni, care vor fi dejamagiti, cand va veni 2013 si cand vor avea aceleasi haine ponosite, aceeasi masina uzata. Va rog sa eliberti acestea, chiar acum! Nu vreau sa va vad dezamagiti pe 15 octombrie!
Se intampla unele lucruri, desigur, insa nu este vorba despre nava-mama, care va ateriza. Nu vor veni extraterestri ca sa va salveze. Asa cum am mentionat in discutia dinainte, exista energii care sosesc si vor fi lucruri care vor fi vizibile ochiului uman. Va urma o crestere a perceptiei, insa sunteti voi, cei care sositi. Valul este mai subtire decat vreodata inainte, asa ca perceptia prin vaz a unor lucruri care vor aparea, va fi mai mare decat inainte. Unii oameni se vor infricosa. Unii oameni vor dori, vor vrea ca unii extraterestri sa vina si sa-i salveze, insa nu se va intampla asta. Voi sunteti cei pe care ii asteptati! Punct. Sfarsitul intrebarii despre extraterestri.
De asemenea, voi adauga… trebuie sa vad daca Tobias asculta. Nu asculta. (rasete) Il iubesc atat de mult pe Tobias, am invatat atat de multe de la el! Cand Tobias va pleca si voi veni eu sa lucrez cu voi, va spun ca voi avea, de departe, mai putina rabdare decat Tobias si am multe lucruri mai importante de facut, decat are el. (rasete) Sunt un crai in lumea intreaga!
Vom recrea Scolile Misterelor in modul Energiei Noi, chiar aici, pe Pamant si vor fi intensive, nu voi avea nici o toleranta fata de cei care intra in drame, care doresc sa vorbeasca despre extraterestri, despre Illuminati – apropo, pe care i-am infiintat eu, asa ca nu vreau sa aud nici o intrebare despre asta. Vom aduce inapoi Scolile Misterelor, insa nu vor fi un mister. Vor fi foarte deschise si disponibile.
Am putea pierde 90% din Shaumbra intre timp, deoarece ma voi opune lor, ii voi presa. Ii voi irita. Dar, cei care vor ramane, vor intelege in ce consta a trai ca divin. Multumesc! (audienta aplauda)
Apropo, deja i-am spus lui Tobias acest lucru! Urmatoarea!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Ei bine, ma faci sa tremur in acest moment! Am inceput cu „Salutari Tobias” si acum il voi adauga pe Adamus. Probabil ca sunt multi Shaumbra, in aceeasi pozitie ca si mine. Am folosit Tehnologia Standard pentru a ajuta la indepartarea tuturor tumorilor pe care le-am creat si le-am manifestat de lungul anilor. Pare ca sunt foarte buna, in legatura cu aceasta manifestare particulara. Acestea continua sa apara cu o viteza crescuta. Mi-am ingrijit sotul in varsta de 43 de ani, timp de sase ani. Pare ca a ales un proces de tranzitie foarte lent. Dupa 18 luni de ingrijire la domiciliu, zi si noapte, am luat o decizie dificila de a-l plasa intr-un azil. Desi stiu ca trebuie sa am grija de el, ma simt vinovata si sunt trista, caci am simtit ca nu mai pot continua sa-l ingrijesc acasa. N-am fost capabila sa ma iert pentru alegerile si actiunile din trecut? Eu folosesc revolutia conflictului pentru a schimba sentimentele de vinovatie care persista. Aceste tumori sunt rezultatul faptului ca nu ma accept si nu ma iubesc, asa cum sunt acum? Ma tem ca aceste tumori ar putea deveni maligne. Te, rog, ai putea sa-mi oferi indrumari si sfaturi, in acest moment provocator? Eu aleg viata ca Standard in constiinta Energiei Noi.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur si tu ti-ai raspuns la intrebari, foarte clar. Ai o constientizare foarte buna si astepti doar validare. Tu simti acea imensa vinovatie, ca in acest caz, tu nu este capabila sa-l salvezi pe cel drag si apropriat tie, insa este si o sustinere. Te-ai simtit vinovata ca nu i-ai salvat pe altii in vietile trecute – pe cei cu care te-ai luptat, pe cei de care ai avut grija, din punct de vedere medical – asa ca vinovatia revine ca o problema intensa in viata ta, ca o problema dificila, deoarece o persoana iubitoare simte si are empatie pentru o alta. O persoana careia ii pasa de altii, va simti durerea lor.
Tu ai preluat energia celui drag tie din viata ta; exista o dinamica aici si sper ca nu te superi, daca am sa fiu putin direct.
(pauza)
SHAUMBRA 4: Continua!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: El vrea sa plece. El vrea sa plece, cu adevarat, el simte ca este timpul potrivit. Tu il tii pe loc. Tu esti cea care prin sentimentele tale foarte puternice creezi aceasta agatare, deoarece vrei sa-l vindeci, nu sa-l lasi sa plece. Poti sa-l lasi sa plece, ca sa se reintoarca de cealalta parte? Permite-i sa se elibereze de corpul fizic si sa vina de aceasta parte, ca sa faca ceea ce doreste sa faca din inima, cu adevarat, insa nu poate din iubire pentru tine. Il poti lasa sa plece acum?
SHAUMBRA 4: (plange) Am crezut ca am facut asta de mai multe ori, dar este evident ca nu.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Este un lucru dificil, datorita credintei legate de moarte, in as dori sa afli ca moartea poate fi o experienta plina de bucurie. Ea poate fi o eliberarea a dificultatilor fizice. El se poate reintoarce la familie si la prieteni. Nu exista nimic ingrozitor sau dureros in legatura cu moartea, daca persoana alege si in special, alaturi de tine, ca cea care sa-l ajuti sa faca tranzitia. Stiu ca suna dur, insa repet, esti pregatita sa-l lasi sa plece acum? El sta langa tine si te priveste in ochi.
SHAUMBRA 4: Sunt pregatita sa te las sa pleci!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Exista prea multe dezechilibre, dezechilibre repetate in corpul tau; ele au aparut din cauza vinovatiei si a procesului de a prelua energia lui. Tu incerci sa procesezi si sa-i transmuti boala din corp. Vei observa ca eliberarea si descoperirea unui nou nivel al iubirii pentru tine si pentru cel drag tie, iti va aduce corpul in echilibru. Nu va mai trebui sa te temi de tumori sau de cancerul potential. Tu esti foarte intuitiva, esti un vindecator puternic pe cont propriu. Tu esti in legatura cu corpul tau, insa ai avut aceste alte probleme, pe cale.
Respira profund si cu cea mai mare iubire, multumeste-i pentru toate experientele pe care le-ai impartasit cu cel drag tie! El vrea sa plece.
SHAUMBRA 4: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc! Astazi, tu i-ai ajutat pe multi altii, nu doar pe cativa!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe Internet): Tobias… (Linda spune, Regret St. Germain! Ei bine, eu doar, stii tu, doar le citesc asa cum le vad. Pun pariu!) (rasete) Impreuna cu partenerul meu am facut o prezentarea a cursului pentru educatie din comunitatea noastra. Cand le-am vorbit despre curs, oamenii pareau interesati, insa doar o persoana s-a inscris si probabil ca va fi anulat. Incercam sa fim Standarde si invatatori, traind in adevarul nostru. Ce anume este gresit?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Asteptarea! Intentionez sa cer Shaumbrei din lumea intreaga – voi iesi din front putin, Tobias poate face curatenie luna urmatoare (rasete) – nu are importanta ceea ce faceti acum in viata voastra, as dori sa va invit sa incepeti o afacere pe cont propriu! Fie ca o inregistrati in mod legal, fie o realizati mai mult neoficial, as dori sa incepeti afacerea pe cont propriu. Dati-i un nume! Nu trebuie sa specifice ceea ce faceti. Doar dati-i un nume, orice nume! Acest inceput de afacere creaza un proces, care va conduce la munca pe care o veti face in viitorul apropriat. A, da, pentru tine, cea care ai intrebat, daca incepi o afacere, inseamna, ca vei fi sta tot timpul la munca? Destul de curand, absolut!
Cand incepeti o afacere, sa fie fara asteptari si fara limitari! Daca incepeti o activitate si nu va veni nici un client, care sa manance prajitura pe care ati facut-o, daca nu va veni nimeni la scoala voastra, daca nu va veni nimeni sa cumpere cartea pe care ati scris-o, nu va ingrijorati de asta, de loc! Daca doar unul singur se inscrie si se pune problema sa se anuleaze scoala, tineti scoala in casa voastra sau la coltul strazii! Ei vor veni acum – „ei” fiind oamenii care se trezesc, cei care doresc si au nevoie de serviciile pe care le oferiti voi. Asteptarea ca va veti imbogati peste noapte, ca veti fi popular si foarte cunoscut, este asteptarea Energiei Vechi. Prezentati-va creatia! Faceti-o sa fie reala! Ei vor veni.
Prin urmare, Shaumbra, respirati profund si creati astazi, afacerile Energiei Noi! Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Buna St. Germain! In ultimii cinci ani am avut probleme serioase de sanatate si tulburari vitale. Recent, cu un an si jumatate in urma, m-am luptat cu oboseala severa prin insuficienta de suprarenala, care s-a manifestat prin pierderea completa a parului si ma intrebam, daca ai putea sa-mi oferi unele perspective, sa ma ajuti in legatura cu vindecarea mea, in general.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Ar putea fi o discutie lunga. Corpul…tu ii permiti corpului sa se reajusteze si el lucreaza cu interiorul intai; este consumata o imensa cantitate de energie si de constiinta pentru a curata unele lucruri profunde din interior, ca sa nu ai vreo recurenta a bolii. Ultimul lucru pe cae il va face corpul este sa aiba in vedere aspectul cosmetic. Parul nu este prea important pentru functionarea celulara si a partilor organice.
Asa ca, respira profund! Permite-i corpului sa faca ceea ce trebuie sa faca! Parul va creste insa va fi ultimul lucru, cand biologia se va simti in totalitate in siguranta energetica.
SHAUMBRA 6: Ma poti ajuta in acest proces?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nu, intr-adevar, nu pot. Iti observ energia si vad ca este… ai ales sa permiti ca vindecarea sa aiba loc, fara alte consecinte secundare neplacute. Este un proces putin mai lent, insa este un proces mult mai stabil pentru corpul tau.
Permite sa aiba loc actvitatile interne – corpul stie sa aiba grija de el insusi – permite activitatilor interne sa aiba loc si parul… corpul va regenera parul, insa permite celelalte procese! Iti sugerez… stiu ca ai respirat, ca respiri, insa este – cum sa spun – tu respiri la un nivel foarte superficial. Te rog sa faci respiratii profunde in intreaga ta biologie, in mod regulat! Fa-o din inima, nu doar pentru ca ti s-a spus sa respiri!
SHAUMBRA 6: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (un barbat la microfon): Salut St. Germain! Cred ca este o placere sa te intalnesc! (rasete)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: (razand): Vom afla in urmatoarele 30 de secunde! (hohote de ras)
SHAUMBRA 7: Asta mi-am imaginat! Am doar o intrebare. In cea mai mare parte a vietii am avut probleme cu autoritatile. Imi poti oferi ceva claritate in aceasta privinta?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nu eu sunt cel potrivit ca sa-ti raspund. (hohote de ras) Am detestat autoritatea. Am respins autoritatea, deoarece eu sunt mai maret decat autoritatea. Problema ta este ca in trecut ai fost reprezentantul autoritatii si in multe vieti ai ocupat pozitii importante, iar acum, stiind cum ai fost, nici macar nu poti sa-i suferi mirosul, gustul ei. Este momentul sa trecei peste asta. Este momentul sa o eliberezi. Vieti trecute, probleme vechi, cui ii pasa! Acum este momentul ca in viata ta sa stai in spate putin si sa intelegi ca esti propria autoritate si ca esti mai important decat autoritatea dinafara. Inca vrei sa te lupti cu ea, insa tu esti mai mare decat autoritatea insasi.
SHAUMBRA 7: Multumesc! Apreciez asta!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Scapa de ea! (rasete)
LINDA: Am putea, ca in mod oficial, sa mai luam trei intrebari, inainte de a incheia sesiunea?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: As putea lua sapte, dar…
LINDA: Sa continuam cu trei!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Cred ca am auzit de sapte. (rasete)
LINDA: Cred ca am zis trei. Ce ganduri are Cauldre?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Am nevoie sa beau!
LINDA: Il vrei pe Saint-Germain la sticla? (se refera la lichiorul St. Germain oferit de cineva)
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Multumesc ca imi asculti intrebarea! Timp de patru ani m-am luptat cu cancerul de san. Am facutbchimioterapie, radioterapie, am luat tablete si nu le mai suport.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Dumnezeu te binecuvanteaza ca treci prin asta.
SHAUMBRA 8: Multumesc! Ultimul medic care m-a tratat a spus ca nu mai am cancer, iar ultimul test prin Tomografia prin emisie de pozitroni (PET) a confirmat asta. Astazi, corpul meu este plin de echimoze/vanatai iar noul meu doctor mi-a spus ca mi-a revenit cancerul. Intrebarea mea pentru Tobias este: care aspect imi readuce cancerul? Apropo, chiar daca mi s-a spus ca mi-a revenit cancerul, ma simt bine. Sunt putin framantata de vanataile care se extind. Ce anume nu fac eu?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ceea ce FACI determina problema. Tu preiei proleme, probleme profunde de la cei foarte apropriati din viata ta si continui sa absorbi problemele lor iar acestea declanseaza mecanisul cancerului. Tu incerci sa indepartezi problemele lor, iar acestea duc corpul tau intr-o mare confuzie, ceea ce determina formarea haotica de celule.
Ceea ce experimentezi tu acum, in ce priveste vanataile de pe corp, este modul in care corpul iti spune ca il ranesti, in timp ce continui sa preiei problemele oamenilor. Tu stii la cine anume ma refer eu, din viata ta. Tu stii ca te-ai luptat cu unii dinte cei apropiati. Inceteaza sa mai preiei problemele lor! De fapt, nu ii ajuti de loc. Tu esti o fiinta suverana. Esti un Standard al Energiei Noi, insa nu ii servesti preluandu-le dramele, problemele, furia si ura lor. Sa nu mai faci asta, niciodata! Corpul se va elibera si apoi va salva o mare cantitate de energie, ca tu sa-l ajuti in alt mod, in loc de a prelua poverile lor. Multumesc!
SHAUMBRA 8: Multumesc!
LINDA: Chiar vrem inca sapte? (Saint-Germainda din cap in semn de aprobare) Oh, te rog, Cauldre este de acord cu asta (rasete in timp ce Saint-Germain ridica din umeri) Okay!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (citita de Linda de pe Internet): De trei ani sunt sarac si fara casa, am trecut prin multa suferinta in acest timp. Chiar nu stiu de ce am ales asta. Am ales din inima mea lucruri precum: abundenta, sanatatea, solutii, cat si lucrurile cele mai importante: a fi total integrat, a ma exprima si a fi tot ce sunt in aceasta viata. Ne-am pierdut slujbele fara sa ne dam demisia. Tu ai spus ca urma sa se intample cu trei ani in urma. Nu am fost prea surprins, insa nimic mai bun nu s-a intamplat si doar sufar de saracie, ca si alti oameni de trei ani de zile. Acum sunt intr-un proces civil nedrept. Este vorba despre palmuirea reciproca cu o tarfa. Am cautat cai de a ma sinucide, insa caile sunt sinistre si fara garantie. V-am chemat pe voi si pe ceilalti ingeri de pe Pamant, ca doar sa-mi faceti un dreamwalk de aici, fie cand dorm, fie cand nu dorm, insa m-am trezit a doua zi si am vazut ca inca sunt aici - am simtit o mare dezamagire. Am incercat tot ce pot eu mai bine, ca sa ies din saracie si sa permit sa fiu Tot Ceea Ce Sunt. Am ales cu inima si nu cu mintea, deoarece cunosc diferenta dintre ele, deoarece simt si experimentez diferenta. Te rog, ma poti ajuta in ce priveste ceea ce se intampla in viata mea, chiar daca este vorba despre dreamwalk, ca sa ies naibii de aici? Multumesc pentru tot!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Este un raspuns simplu la toate acestea. Ai ales sa cureti aproape orice din viata ta. Tu ai ales asta. Ai trecut peste centri tai de putere, peste toate iluziile vechi. Tu ai orchestrat asta, fara exagerare.
Este dificil din partea sinelui uman, care gandeste ca viata este fara speranta, insa ti-ai permis sa faci curatenie pentru a fi aici, intr-un moment foarte importamt. Vei vedea ca lucrurile, in timp ce se schimba atat de rapid pe Pamant, sunt o noua chemare a ta la trezire. Vei descoperi ca revine pasiunea ta, ca abundenta revine, insa din anumite motive tu ai ales sa treci prin aceasta purificare dramatica. Nu ti-ai permis sa asculti de fiintele angelice, care au venit la tine. Esti foarte incapatanat si erai foarte hotarat sa treci prin acestea.
Acum, lucrurile se schimba. As dori ca sa revii in scris – va fi aici Tobias – dupa trei luni, de acum inainte si sa vorbesti despre schimbarea din viata ta, deoarece constiinta de pe Pamant se schimba iar tu esti pregatit sa-ti faci treaba, pentru care ai venit. Multumesc! Ai ales o cale foarte dificila, eu nu as recomanda-o. (unii rad)
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon) Geoff, Linda, va multumesc foarte mult! De asemenea, Normei si lui Garret, lui Adamus, „dayube”. Sper ca intelegi asta!
LINDA: Ea s-a indepartat de tine cu trei pasi! (rasete) Oh, acum revine.
SHAUMBRA 10: Este interesant sa aud toate aceste intrebari! Recent am creat o companie, mai bine zis sunt in procesul crearii ei. Am si un URL pentru ea. Se numeste Consultanta in Energia Noua. Asa ca, am inceput. Intrebarea mea - este interesant ca intrebarea ultimei persoane era legata de legalitate - care este cea mai buna modalitate de a promova un avocat al Energie Noi, care nu crede ca toate acestea sunt ciudate. Este cineva cu care lucrez si este vorba despre a-l determina sa iasa din ceea ce a vrut sa faca. Tu-mi poti spune ca am venit sa pun intrebari pentru mine, caci am un milion de intrebari. Insa aceasta este prima mea intrebare.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Am un sentiment interesant de dispret pentru avocati, asa ca… (rasete)
SHAUMBRA 10: De aceea, eu lucrez pentru ei.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: …dar inteleg ca sunt necesari, uneori. Foarte simplu, doar numeste-l asa cum ai facut – Avocat al Energiei Noi, al Constiintei Noi. Asta va face sa se incrunte multa lume, insa va starni un interes. Chiar asa.
SHAUMBRA 10: Intrebarea este care ar fi calea cea mai buna de a realiza asta? Cred ca ar trebui sa scriu serviciului cu clienti de la crimsoncircle.com si sa cer sa fie postat pe site.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Este momentul in care voi oamenii intrati in scena. Este in functie de voi sa va ocupati de detalii, fie ca este vorba despre publicitate, wesite-uri, interviuri la radio sau lucruri de acest gen. Aceste detalii le lasam in seama voastra.
SHAUMBRA 10: Ce spui despre un Seminar prin Cercul Crimson? Aceasta persoana lucreaza cu brevete, cu proprietatea intelectuala, nimic legat de criminalistica si daca cineva face ceva creativ, atunci ar putea fi implicat in asta.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur si este vorba despre evaluarea Cercului Crimson, daca este un loc unde sa poata impartasi.
LINDA: Este vorba mai mult despre un avocat, decat despre un jurist.
SHAUMBRA 10: Aceasta persoana este un avocat. El a urmat Universitatea din Harvard.
LINDA: Desigur, insa poti fi avocat sau jurist in loc de …
SHAUMBRA 10: Exact, exact!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Promovarea pe care i-ai facut-o este foarte buna. (rasete)
SHAUMBRA 10: Exact. Numele lui este Eamonn Gardner si locuieste in Superior. Noi lucram intr-o firma de avocatura extinsa, insa el a spus, „Terri, daca mi-ai gasi alte cai de a face bani ar fi… „ „…mi-as dori asta”
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Absolut.
SHAUMBRA 10: Multumesc.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Si asa este.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Mai intai, sunt atat de recunoscatoare ca sunt aici, acum! Acesta a fostul lucrul pe care am vrut sa-l spun din multe motive. Adamus, am lucrat in judecatorie ca reporter timp de 20 de ani, ceea ce este suficient, pentru a observa ca acest gen de sistem nu functioneaza foarte bine, in folosul oamenilor. In ultimii zece ani am invatat, am lucrat si mi-am reamintit in domeniul justitiei de reconstituire si rezolutia conflictului, prin meditatie. De un an, un an si jumatate mi-am inceput propria afacere. Am trei programe. Mi-am creat propriul website si am pus in miscare multe alte lucruri. Astazi a fost un mesaj foarte puternic si pot sa vad tot felul de lucruri care au loc, in munca pe care o fac, pot sa vad multe potentiale. Ai ceva sfaturi pentru mine, privitor la ce urmeaza in viitor?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ti-l ofer pe acesta: Lucrurile se vor schimba foarte mult, in special, in profesia ta, in urmatorii cativa ani, asa ca fii foarte flexibila! Cand am vorbit despre centrii de putere, judecatoriile/curtile – sistemul de judecatorie din lumea intreaga necesita o renovare majora. Intregul proces agresiv exercitat de avocati, jurii si jurati – costul, controlul si manipularea – trebuie sa se schimbe. Vei afla ca unele lucruri la care ai visat, unele idei pe care le ai despre adevarata justitie si despre reconstituire vor aparea. Doar fii putin rabdatoare, in timp ce procesul se dezvaluie.
SHAUMBRA 11: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc! Te afli pe un drum foarte potrivit.
LINDA: Inca doua intrebari.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (un barbat la microfon): Ei bine, cat este de potrivit sa avem astazi alaturi de noi pe maestrul iubirii inflexibile. Tu ai raspuns la majoritatea intrebarilor mele si iti multumesc pentru asta, insa mai doresc putina claritate. Unul dintre lucrurile de care sunt ingrijorat, despre care ma tot intreb, este cum vom inlocui toate aceste sisteme care nu functioneaza corect? Si cred ca am inteles, nu ca sistemele ar fi rele, ci cei care le controleaza.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Si sistemele sunt rele. Sistemele au fost create intr-o constiinta diferita. A spune ca doar oamenii care detin controlul si puterea sunt rai, nu ar fi adevarat intru totul. Dar este cam… voi folosi analogi cu website-ul Cercului Crimson. Toata baza sa trebuie sa se schimbe – intregul software – si ceea ce veti descoperi este ca trebuiesc inlocuite sistemele, insa nu vor trece zeci sau sute de ani, sa se realizeze asta. Majoritatea problemelor sunt avute in vedere in dimensiunea eterica, prin constiinta de pe Pamant, din prezent. Multe din conceptele Energiei Noi au fost fost conturate de cei care asculta astazi. Implementarea sistemelor noi poate fi foarte eficienta si poate aparea foarte rapid.
SHAUMBRA 12: Perfect, multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ah, dar aveai mai multe. Ce altceva mai vrei sa intrebi?
SHAUMBRA 12: (razand): Ei bine, proiectul la care lucrez este aproape de sfarsit, insa a fost foarte dificil si frustrant si nu stiu daca doar am mers putin inainte sau…
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ei bine, este frustrant pentru un nivel, insa tu ai lucrat la alte nivele, in alte stari dimensionale. Tu esti avansat si esti putin frustrat ca nu te asculta mai multi, iar acea frustrare isi croieste calea in munca pe care o faci. Intelege ca in urmatorii patru ani, solicitarea va veni!
SHAUMBRA 12: Okay.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: In regula!
SHAUMBRA 12: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Imi face placere sa lucrez cu tine, la unele din acele lucruri.
SHAUMBRA 12: Da, stiu ca ai fost acolo.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Am fost acolo? Eu am le-am realizat! (rasete) Glumesc!
LINDA: Ultima intrebare, daca esti de acord!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ultima intrebare.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Eu Sunt Ceea Ce Sunt, iubitoare, frumoasa, infinit de inteleapta iar tu nu esti! (rasete) Pentru informarea ta (FYI), Adamus! Okay.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: De fapt, da esti!
SHAUMBRA 13: Da!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Si mai multde cat atat, eu chiar sunt (rasete) si nu o spun intr-un mod arogant, desi sunt arogant…
SHAUMBRA 13: Adevarat? Da...
ADAMUS SAINT-GERMAIN: …insa cand te iubesti cu adevarat, cand iti iubesti fiecare parte, acea frumusete doar radiaza prin orice aleg eu sa manifest, fie ca este o masina sau cainele Barney, fie ca sunt chiar eu. Trebuie sa va spun – inca rad de asta. Stiu ca este timpul pentru intrebarea ta, insa este programul meu. (rasete) Am socat atat de multi oameni in Paris, ceea ce s-a intamplat ieri, atunci cand m-am aratat asa cum eram cu sute de ani in urma. Desigur, aveam un costum italienesc foarte dragut si haine fine, insa au fost socati, cu adevarat, cand si-au dat seama ca inca eram aici, ca inca eram implicat si ca nu poti pune la pamant o persoana buna. (rasete iar audienta aplauda) Ei au incercat asta. Sa revenim – care era problema ta frumoaso?
SHAUMBRA 13: Oh, multumesc! Sunt disponibila pentru orice calatorie sau aventura romantica.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Trebuie sa fii capabila sa calatoresti ca mine. Fara valize, fara corp fizic.
SHAUMBRA 13: Sunt aici. O, corpul fizic. O, uita de el!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nu cred ca esti inca pregatita sa-ti parasesti corpul fizic.
SHAUMBRA 13: Nu prea. Am un baietel pec are il iubesc, as vrea sa fiu in preajma lui. Am facut o expansiune interdimensionala si Geoff n-a fost chiar pregatit sa descarce manifestarea si ma intrebam daca el a obtinut transferarea informatiei, pentru ca eu sunt gata pentru asta
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ce-ai dori tu draga, sa manifesti?
SHAUMBRA 13: Iahtul, vila…
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Treci peste astea! (rasete)
SHAUMBRA 13: …un Ferrari.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Treci peste astea! Acele lucruri sunt …sunt jucarii. Ele sunt lucruri incidentale. Ele sunt… am vazut multi nebuni si magicieni care alearga dupa acele lucruri. Am vazut atat de multi, ceea ce ai numi iluminati, care au fost deviati de pe cale si au fost distrasi. Lucrurile vor veni la tine. Nu trebuie sa le crezi. Este vorba despre magie in asta. Ele doar vor veni la tine.
SHAUMBRA 13: Ai vreun sfat legat de afaceri, pentru o afacere in Energia Noua?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Da. Il voi impartasi cu tine mai tarziu, deoarece nu vreau sa te pun in incurcatura, inaintea tuturor.
SHAUMBRA 13: Nici o problema, pot sa duc. Spune-l aici!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: (razand) Nu prea cred. (hohote de ras)
SHAUMBRA 13: Chiar il vei impartasi mai tarziu? Cu adevarat vei… in cuvinte sau imi voi reaminti constient?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Absolut. Este vorba de cateva cuvinte. Misca-ti fundul! (rasete)
SHAUMBRA 13: Okay.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Chiar fa asta!
SHAUMBRA 13: In regula.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Tu, Tobias, eu ... am vorbit mult impreuna iar tu stai pe loc si te justifici, insa eu ti-am spus ca nu vom mai sta de vorba, dar, iata-ne aici. (rasete) La treaba!
SHAUMBRA 13: Tie iti place si tu stii asta.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Imi place. Sunt nesatul in a te sapuni.
SHAUMBRA 13: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Doar fa asta!
SHAUMBRA 13: Okay.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Fa-o!
SHAUMBRA 13: O voi face.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Fara justificari! Nu reveni, decat daca ai indeplinit-o. (audienta aplauda)
Cu astea, draga Shaumbra, punctul esential – punctul principal – este ca puterea pleaca. Cei care s-au agatat de putere vor descoperi ca este otrava lor. Se vor intreba ce s-a intamplat. Ei se vor intreba, dupa ce in tot acest timp au folosit puterea, acum se intoarce impotriva lor? Voi, Shaumbra va aflati in unica pozitie de a intelege exact, ceea ce se intampla in lume, in prezent.
Sa respiram profund, impreuna!
Spuneti Adio la ceva care ne-a servit bine pe noi toti, dar care nu mai este necesara, in noua constiinta a lui Tot Ce Este.
Eu Sunt Cel Ce Sunt si intr-o zi veti fi si voi!
Traducere: Gratia