Seria Saltului Cuantic:
SHOUD 1: "Demonii sunt ai vostri" – realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe
Intrebari si Raspunsuri

Prezentat de Crimson Circle
4 august 2007


Si asa este, Shaumbra, revenim la aceasta adunare plina de bucurie, aflata in miscare si curgere. Observam ca este ultima posibilitate pentru intrebari si raspunsuri, din Energia Veche. (audienta rade, Tobias chicoteste)

Multi dintre voi ati intrebat déjà, cativa dintre voi ati putea intreba, “Ce se va intampla acum, in aceste momente de reorientare a Energiei Vechi?” Veti descoperi in propria viata ca va apare o transformare, o reorientare a energiei. Vedeti, voi aveti tipare in viata si apar ocazii in care lucrurile ajung sa-si schimbe si sa-si transforme acele tipare. Acest lucru poate fi realizat usor, bland, alteori dificil si cu hopuri si asa cum multi dintre voi stiti, de multe ori a fost foarte, foarte, foarte dificil, pe durata celor opt ani.

Insa in saptamanile care vor urma, dinainte de Saltul Cuantic, vor apare multe schimbari, la multe nivele ale vietii voastre. Unii dintre voi nu le veti observa, ca fiind aparente. Nu vor fi notabile. Altele se vor derula la un nivel diferit de constiinta. Acest fapt consta in realinierea si retransformarea energiilor, pregatindu-va pentru alegerea de a trece in Energia Noua.

Vor fi momente, in urmatoarele saptamani, in care va veti simti foarte departe, foarte deosebit de vechiul sine, deoarece energiile se vor transforma, pentru a crea o cale pentru Voi din Energia Noua, pentru un Voi mult mai constient.

In loc de a intra in panica, in loc de a va intreba daca ati gresit ceva, respirati cu procesul si intelegeti ca faceti parte din facilitarea unei schimbari majore si foarte importante. Intelegeti ca va schimbati la fiecare nivel – biologic, mental, spiritual. Constiinta voastra se schimba. Nu trebuie sa fie dificil. Nu trebuie sa fie traumatic. Poate fi realizat cu gratie si usurinta, in special, prin respiratie
Acestea fiind spuse, sa incepem intrebarile!

INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe internet) Iti multumesc pentru ca impartasesti cu noi minunatele tale invataturi, in special, Scoala Energiei Sexuale! Intrebarea este: Aveam un corp sanatos si puternic, insa de doi ani pierd mult sange si corpul nu poate tine pasul cu asta iar eu abia am puterea sa-mi rezolv treburile curente. Stiind de virusul energiei sexuale si stiind ca aceasta este ultima mea viata, deoarece asa am ales eu, aleg sa ma bucur de aceasta viata. De ce a ales un aspect al meu situatia in care abia supravietuiesc? Te rog, imparaseste cu mine opiniile tale, despre acest lucru!

TOBIAS: Desigur! Este vorba despre o parte foarte profunda a procesului de refacere si de purificare. Uneori corpul tau va trece prin propriile ajustari si va parea ca ceva este in neregula, insa corpul tau stie cum sa se purifice. Aici avem un caz, in care are loc o purificare foarte profunda a energiilor dintr-o viata trecuta, intr-un fel care nu trebuie sa fie catastrofal, nu trebuie sa distruga aceasta viata . El face acest lucru intr-un anumit mod, deoarece stie cum sa colecteze acele energii dezechilibrate, nepotrivite si sa le elibereze.

Asa ca, binecuvanteaza-ti corpul in acest moment, in loc de a te intreba ce este gresit sau ce se intampla, ci binecuvanteaza procesul! Cand faci asta, desigur - tu déjà ai afirmat ca alegi viata - cand alegi viata, se schimba toate dinamicile corpului, mintii si spiritului. Se permite eliberarea acelor lucruri, care nu te mai servesc si asta se va termina, rezultand o biologie reechilibrata.
Acest lucru nu are legatura cu virusul energie sexuale. Este vorba despre o acumulare – revenind la Shoudul de astazi – o acumulare de demoni, de frici si de intuneric – ceea ce ai numi intuneric – sau acumularea de energii nepotrivite, care trebuie sa fie eliberate acum. Asa ca, binecuvanteaza-ti corpul, in loc de a-l blestema!

INTREBARE SHAUMBRA 2 (un barbat la microfon) Salut Tobias! Am avut o intrebare scrisa pentru tine, insa am pierdut-o, asa ca va trebui sa improvizez. Poate pentru ca m-am nascut la nord de paralela 45, nu sunt sub influenta energiei religiilor, care ii influenteaza pe cei de aici, asa ca iarta-mi intrebarea! Imi place numele “Seria Lucifer”. Chiar imi place! Este clar ca are multe nume ascunse in el.

TOBIAS: Desigur, Seria Luminii.

SHAUMBRA 2: In al doilea rand, el poarta multe poveri, daca privim inainte la ceea ce va urma in urmatorii doi ani. In al treilea rand: stii, Satana nu exista. Intrebarea mea este, nu-i asa ca Cercul Crimson se autocompromite? Si daca da, de ce se teme? (rasete) Multumesc!

TOBIAS: Intr-adevar. Luc Lumina (referindu-se la intrebare), nu are importanta pentru noi. Energia exista déjà in Serie, chiar daca vibrational, seria este cunoscuta ca Seria Saltului Cuantic sau Seria Lucifer. Acestea sunt doar cateva nume, dar exista ocazii in care trebuie sa tinem cont de acei Shaumbra, care conduc aceasta organizatie. Stim ca exista unii care ar actiona fanatic, privitor la utilizarea acestui nume, unii care s-ar opune foarte mult. Desigur, ceea ce fac, consta in hranirea dramei si nu asta intentionam noi. Intentia este sa aratam binecuvantarile luminii, sa eliberam demonii si energiile vechi.

Insa avandu-i in vedere pe Cauldre, Linda, Norma, Garret si pe cei care ies in fata, intelegem ca poate nu este potrivit. Din nou, in ce ne priveste pe noi, de cealalta parte, nu are importanta. Nu avem grupuri religioase fanatice, adepti fanatici, care sa interfereze cu noi, insa voi va aflati in forma umana si voi trebuie sa va luptati cu acestea.

LINDA: Multumesc!

SHAUMBRA 2: Nu credeam ca ii pasa Consiliului Crimson, totusi am intrebat. Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 3: (citita de Linda, de pe internet) In timp ce imi integram energia masculina cu cea feminina, am descoperit ca am o energie feminina foarte puternica. Am ales sa fiu barbat in aceasta incarnare si stiu ca in viata mea anterioara, am fost o femeie puternica, de succes si mi-am iubit viata. De asemeni, am descoeprit ca desi nu sunt homosexual, sunt un individ transexual si caut sa-mi fuzionez si sa-mi integrez aspectele mele masculine si feminine. Simt, poate doresc sa traiesc reamintirea acelei vieti ca femeie. Este ceva in neregula cu asta? Voi aprecia foarte mult, orice comentarii sau sugestii. Multumesc!

TOBIAS: Intra-devar. Totul depinde de echilibrul energiei. Vor fi multi care vor trece prin ceea ce numesti schimbarea de sex sau procesul de transformare a sexului, pentru a se focaliza pe atributele fizice ale fiintei biologie, fie barbat, fie femeie. Cei care fac alegerea, o fac in mare confuzie, uneori din frica si uneori foarte nepotrivit… oh, dintr-o dorinta nepotrivita. Ea se bazeaza pe un dezechilibru, decat pe a fi, cu adevarat, in echilibru.

Exista altii, poate este cazul tau si doar tu poti face alegerea, pe baza unei dorinte reale de a echilibra masculinul si femininul; iti putem spune ca, operatia de schimbare a sexului nu va readuce inapoi echilibrul. Echilibrul se realizeaza in interior, fara a tine cont de biologie. Poti fi intr-o biologie masculina si poti avea o imensa cantitate de energie feminina. In ultima instanta, nu este vorba despre aspectele biologice. Nu este vorba despre a fi barbat sau femeie, ci este vorba despre integrarea masculinului si a femininului.

Sfatul nostru este sa permiti integrarea aspectelor tale masculine si feminine, care apare prin alegere si in mod natural. Acestea doresc sa revina impreuna. Nu trebuie sa indepartezi ceva sau sa adaugi ceva, ca sa se intample. Poti permite masculinului si femininului sa revina impreuna, prin respiratie, prin alegere si simplu, permitand casatoria tuturor aspectelor tale. Dupa ce s-a realizat, atunci cand te vei simti confortabil cu faptul ca ai permis procesul, in loc de a-l forta, atunci va fi momentul sa reconsideri intrebarea, daca sa mai faci operatia. Insa acum, permite procesului natural al integrarii, sa lucreze pentru tine. Multumesc!

LINDA: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Buna Tobias! Stiu ca tu cunosti situatia. Avem trei baieti minunati – Tyler, Kirby si Jared – si in urma cu zece zile cel mai mic, Jared de 15 ani, a ales sa paraseasca acest taram, ca sa fie cu voi, de partea voastra. El era plin de compasiune, era un spirit minunat si desi inteleg conceptele de moarte si viata, este foarte greu ca energia si esenta sa sa fie plecate. Si inca ma intreb de ce, chiar daca stiu de ce. Mereu ii spuneam mamei, cand eram tanara – ca n-ar trebui sa-si faca griji pentru mine, cand plecam afara pe viscol, ca sa merg la dans – si ii spuneam, “Mami, daca acesta este timpul meu, atunci este timpul meu!” si stiu ca a fost timpul sau si daca poti, spune-mi unde este si ce face.

TOBIAS: Desigur. Dai dovada de mult curaj stand aici, in special acum, dupa toate provocarile si dificultatile, dinainte chiar ca Jared sa-si fi parasit corpul si in special, dupa ultimele zece zile de la plecarea sa, fiind capabila sa impartasesti atat de deschis si cu iubire, cu toti Shaumbra! Mai mult decat orice, sa fii aici, in Acum cu Jared. Energia sa este la fel de prezenta ca a celorlalti. El s-a gandit la acest moment.

Stiind ca ultima saptamana si jumatate a fost plina cu emotii profunde, cu tristete, cu sentimentul de pierdere, cu manie, pentru amandoi, pentru tine si partenerul tau, intrebandu-va ce ati mai fi putut face. Inainte de orice, intelegeti ca noi si Jared vrem sa va multumim, pentru onestitatea si curajul vostru!

Este cel mai dificil lucru, dintre toate experientele umane, aceea de a pierde propriul copil. Voi aveti sentimente de iubire, de grija si compasiune! Este foarte dificil sa-ti pierzi un copil, decat sa-ti pierzi partenerul, un parinte sau un alt membru din familie. Voi treceti prin cea mai dificila, traumatica si provocatoare experienta umana. Mintea si ceea ce-ati invatat din punct de vedere spiritual, va spune ca este potrivit, va spune ca a fost o alegere. Dar, inima voastra sufera, ii duceti dorul, vreti sa-i simtiti prezenta acestei fiinte, pe care ati simtit-o timp de 15 ani. Vreti sa stiti ca Jared este bine si vreti sa stiti ca ati facut tot ce era posibil si corect.

Nu vrem sa intram in multe din ceea ce numiti platitudini, in aceasta privinta. Nu vrem sa va spunem ca Jared este bine. El este. Nu vrem sa intram intr-o poveste lunga despre modul in care calea spirituala pe care ati faurit-o pentru voi si pentru familie, a facut ca tranzitia sa sa fie foarte, foarte usoara, ceea ce s-a si intamplat. A facut sa fie o alegere constienta, ceea ce a si fost. Nu a fost nici un accident in asta, nu are importanta cat de mult analizati secventa evenimentelor, care a avut loc, ducand in aceasta directie. Nu a fost vreun accident, de loc. A fost o alegere. Poate ca a fost o alegere care va face pe voi, care face ca familia sa fie suparata, intrebandu-va de ce s-a intamplat asa. Insa, acesta este momentul in care trebuie sa aveti compasiune absoluta.

Ati studiat spiritualitatea, religia, metafizica, timp de duzini si duzini de vieti. Insa acum confruntandu-va cu cea mai dificila dintre toate situatiile, va provoaca la un alt nivel. Va provoaca nu doar in privinta a ceea ce ati invatat prin mintea voastra, din carti, ci va provoaca cu unul dintre cele mai dificile lucruri, pe care a trebuit sa-l intalniti vreodata.

Nu este vorba doar despre tranzitie, despre trecerea lui Jared dincolo, care acum este bine, ci este vorba despre compasiune. Este vorba despre a-i onora alegerea sa. Onorati-i alegerea sa, deoarece stiind ca Energia Noua era aproape, stiind ca a adus multe probleme din vietile trecute, multe probleme, pe care ar fi vrut sa le resolve si a facut asta in multe moduri, insa a simtit ca ii va fi mai usor, trebuind sa se adreseze acelor probleme – simtind rezolvari in interior – a simtit ca-i va fi mai usor sa revina, din nou, in Energia Noua, ca un copil al Energiei Noi. Ca cel care este eliberat de toate poverile vechi, de toata karma veche, avand un inceput curat, facand alegerea pe care déjà a facut-o, sa revina in familia voastra, el stie ca va va vedea – ca va fi cu fiecare dintre voi, din nou.

Este o provocare imensa pentru amandoi – pentru voi trei! Puteti avea compasiune acum, intelegand ca a fost o alegere, ca nu a fost o greseala, ca Jared a ales sa plece, incat v-a dat semnale dinainte? Toate au fost acolo. Au fost proiectate. A incercat cat de bine a putut el, cat de bine a putut sufletul sau, ca sa va faca sa aflati ca va pleca.

Adevarata intrebare acum este, in mijlocul acestei suferinte, puteti avea compasiune? Nu va cer sa eliberati suferinta, ea este o parte importanta din proces, ci sa aveti compasiune, sa aflati ca alegerea a fost facuta de Jared, la nivel de suflet.
El sta aproape de voi, acum. Energia sa este total prezenta. I-ar place ca in fata acestui grup, Shaumbra, sa-l recunoasteti ca fiind viu, ca fiind un suflet viu, o fiinta vie. Poate ca nu este in corp uman, poate ca nu ii veti auzi vocea, insa ii puteti auzi spiritul. I-ar face placere sa aveti compasiune si acceptare. Astfel, in urma acestui exemplu minunat, el ar putea sa plece, ceea ce ar dori sa faca acum. Are multe lucruri de facut. Puteti lua acest moment pretios, pe care il impartasim, ca sa-l imbratisati si sa-l sarutati!

PARTENERUL SHAUMBREI 4: Singurul lucru care ar fi potrivit, ar fi sa-i dati lui Jared un sandwich, ceea ce noi faceam mereu – sa-l puneti intre noi – si sa ne stam impreuna. Si vrem sa va multumim Shaumbra, pentru iubirea si sustinerea voastra! Ne-ati sustinut si ne-ati ridicat moralul. Si stim ca Jared va fi acolo, pentur a ne duce in Energia Noua.

TOBIAS: El este chiar aici, in acest moment.

PARTENERUL SHAUMBREI 4: Te iubim fiule!

TOBIAS: Ar dori sa-si impartaseasca energia foarte, foarte profund cu voi, sa va faca sa intelegeti ca este foarte bine, Insa el are planuri de a reveni aici, asa cum multi dintre noi avem.

SHAUMBRA 4: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe internet): Am fost diagnosticata cu cancer, dupa workshopul despre Tehnologia Standard. M-am simtit bine la workshop si dupa el, nu m-am gandit la mine, cand ai spus ca cineva are potentialul unui cancer. Ce surpriza! Sufletul meu a ales asta? Acum sunt suparata si sunt gata sa arunc orice alegere a sufletului. Sunt destul de mare sa fac asta si chiar aleg din perspectiva umana, pe care toti o numiti limitata, in timp ce simt ca restul corpului este sanatos, deoarece sinele meu uman a ales asta. Singurul moment in care ma simt limitata ca om, este atunci cand imi spui tu ca sunt limitata. A iesit St. Germain din cristal fara vreun ajutor din partea sinelui suflet sau a fost iluminat de sinele sau uman, care a facut asta? Multumesc!

TOBIAS: Saint-Germain a iesit din cristal dupa o frustrare pura si dupa manie, trimitand scrisori Consiliului Crimson (rasete) afirmand ca nu a fost limitat cu adevarat si lucruri de acest gen. Vorbind serios, exista in corpul tau un dezechilibru profund, dinainte de TehnologiaStandard si incepuse sa actioneze. Incepuse sa actioneze ca o varietate de tulburari, toate ca diferite tipuri de cancer. Vestea buna este ca daca observi, ai avut sansa sa fie detectat intr-un stadiu incipient. Daca nu ti-ai fi permis sa treci prin aceasta energie si prin purificarea corpului, n-ar fi fost detectat, sfarsind prin a deveni fatal pentru tine.

Este un moment interesant pentru tine, in care sa conteze binecuvantarile, deoarece ele actioneaza pentru tine. Vechiul dezechilirbu iese la suprafata. Nu trebuie sa semnifice finalul. Nu trebuie sa insemne ca esti pedepsita sau ca ai facut ceva gresit. Totul este multifatetat. Tu privesti cancerul ca ceva rau. Eu observ din alta parte aceasta minunata fateta si iti spun, “Dar, acesta vine la suprafata. A fost detectat si acum poate fi vindecat.”

Se poate vindeca, permitand corpului sa faca ceea ce stie sa faca – el stie sa se vindece. Daca ai nevoie – daca iti asumi responsabilitatea videcarii tale – daca vei merge la medic, daca vei fi operata, acestea vor accelera vindecarea, pe care o faci pentru tine.

Va vom invita pe toti, pe toti cei care aveti vreo suferinta, care aveti vreo situatie in viata, fie ca este fizica, financiara, emotionala sau orice altceva, va rog, priviti si celelalte fatete ale acelei experiente, din viata voastra. Este ca si un diamant stralucitor multi-, multi-, multifatetat. Cercetati si celelate parti! Poate ca acest cancer este ceea ce te-ar salva, in loc de a te omori. Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Eu sunt ceea ce sunt, sunt Kerri, magnifica!

TOBIAS: Inainte ca tu… te oprim acum. Dragut! Dragut!

SHAUMBRA 6: Multumesc! Multumesc!

TOBIAS: Poti sa repeti acum si sa spui ce inseamna?

SHAUMBRA 6: (rar) Eu sunt ceea ce sunt, Kerri magnifica!!! Uuau!!! (audienta aplauda)

TOBIAS: Reconfortant, apropo!

SHAUMBRA 6: Multumesc, multumesc! Multumesc, multumesc! In lumina finalului intrebarilor din Energia Veche, iti voi pune doua intrebari legate de dualitate. Candva te-am rugat sa ma ajuti in vindecarea surorii mele, prin miscarea energiei si ai spus ca vrei sa revin cu un raport.

TOBIAS: Da.

SHAUMBRA 6: Ea a primit “F” si inca se lupta cu acea rana a ei. Intrebarea mea pentru tine, are legatura cu miscarea energiei, stii, cand sunt in preajma cuiva si cand simt ceva, doar gandesc asa, “Ei bine, doar voi respira. Nu trebuie sa spun nimic. Pot doar sa respir si sa misc energia.” Problema este ca nu o fortez nimic in directia lor, dar obtin ei ceva, cand sunt eu in preajma? Or…

TOBIAS: Ei primesc un potential. Nu exista nimic de impus. Nu ii determini sa faca ceva si asta este una dintre falsitatile vindecarii in Energia Veche. Tu, in mod simplu, le furnizezi un potential. Acestia il pot alege sau nu. Este ca si cum l-ai plasa inaintea lor. Acum, ce vor face cu el, este in functie de ei. Gradul “F' pe care l-ai dat, este gradul pe care ti l-ai dat tie, deoarece simti ca vindecarea nu a fost eficienta. Insa tu ai oferit potentialul si este in functie de ei, daca il aleg.

Chiar daca exista momente – de fapt, multe momente – cand un om spune, “Aleg sa ma vindec. Aleg sa ma fac mai bine.” Si, in pofida acestor lucruri, Micul sine Uman, din diverse motive, nu alege sa faca asta. El poate rosti cuvintele, deoarece nu vrea sa simta discomfort sau durere, insa o parte din el, inca nu permite sa aiba loc adevarata vindecare. Poate ca nu crede ca se poate vindeca. Poate ca a scos un contract vechi plin cu Semintele Destinului, caruia inca i-a ramas fidel. Am vorbit despre Semintele Destinului cu mult timp in urma. Le puteti elibera, oricand. In ultima instanta, este in functie de acea persoana, daca vrea sa se vindece.
SHAUMBRA 6: Numarul doi: Apoi ai spus, “Fii atenta ca exista oportunitatea unei afaceri pe calea ta! Nu o pierde!”

TOBIAS: Da…

SHAUMBRA 6: Am pierdut-o.

TOBIAS: Ai pierdut-o.

SHAUMBRA 6: Ce a fost? (hohote de ras, Tobias chicoteste)

TOBIAS: Bine de stiut, de fapt au fost cateva.

SHAUMBRA 6: Oh! Le-am pierdut pe toate? Cum am facut asta?

LINDA: Asta a fost a doua intrebare1(rasete)

SHAUMBRA 6: Este mai mult ca a treia.

TOBIAS: Sunt cateva lucruri. Oportunitatile au fost prezente. Nu vrem sa intram in detalii, insa vei discuta cu Cauldre mai tarziu, iti va explica mai multe. Ai fost preocupata cu alte lucruri, in acel moment.

SHAUMBRA 6: Cand nu sunt eu preocupata cu alte lucruri!?

TOBIAS: O parte a procesului consta in ati permite sa fii constienta. Energiile nu au plecat, doar ca au parasit orbita, pentru un timp si tind sa revina. Nu sunt pierdute, insa data viitoare trebuie sa fii mult mai constienta, atunci cand vor reveni. Au de-a face cu afacerile privitoare la ospitalitate si aceste oportunitati isi vor gasi calea inapoi.

SHAUMBRA 6: Okay. Multumesc!

TOBIAS: Multumesc!

LINDA: Multumesc! Ultima intrebare.

TOBIAS: Nu. Trei sau patru.

LINDA: Vor veni si ne vor da afara!

TOBIAS: Va vor da afara, oricum! (Tobias chicoteste si audienta rade) Seria Lucifer! Ce credeati! (hohote de ras)

INTREBARE SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon) Hello! Provocarile mele par mici in comparatie cu tot ce se intampla astazi! Imi place sa fiu aici, in Denver. Ne-am mutat aici a doua oara, insa a fost dificil. Micul meu sine uman se lupta sa continuie sa traiasca in Denver. Lucrurile au inceput sa ne traga sa revenim in Chicago si cred ca as…

TOBIAS: Si problemele tale nu vor veni cu tine la Chicago?

SHAUMBRA 7: Nu stiu. Nu, problema mea…

TOBIAS: Nu vor sari in valiza ta?

SHAUMBRA 7: Eeh! Ei bine, dup ace am auzit astazi, cred ca este vorba despre o adunatura a demonilor mei, alergand in jur, luptandu-se pentru a vedea cine va castiga in fiecare zi.

TOBIAS: Tu te afli intr-o situatie foarte interesanta, daca nu te superi ca iti intrerupem intrebarea. Da, ai putea spune ca este vorba despre demonii tai. Este o situatie pe care ai plasat-o in viata ta, ca sa te impiedice sa ajungi exact unde vrei sa te duci. Este un mod ciudat de a te provoca singura, ceea ce nu iti mai serveste, de loc. Exista o dinamiza contradictorie intre tine si sotul tau. Tindeti sa vorbiti aceeasi limba, insa mergeti pe cai foarte diferite. Si acest lucru este ca o confruntare permanenta a energiilor, chiar daca nu va certati unul cu altul, insa exista o diferenta constanta intre energii, incat va face sa ramaneti neimpliniti. Niciunul dintre voi nu poate ajunge undeva, in acest mod. Fie ca sunteti aici, fie ca veti fi in Chicago, in LA, oriunde, veti avea aceeasi diferenta esentiala a valorilor.

Exista multe moduri de a manui aceste lucruri. A ramane separati unul de altul, acesta este un mod. Deja putem auzii, uuh si ooh in audienta, insa uneori, trebuie sa faceti asta, ca in mod energetic sa plecati de langa o persoana, pe o perioada extinsa de timp – nu doar o zi sau doua. Alt lucru consta in a explora ce este important, cu adevarat. Acum, voi ati explorat ce este important la suprafata. Ati explorat care sunt dorintele micului sine uman. Insa, patrundeti in dorintele mari si veti descoperi ca exista multe blocaje acolo!

De asemeni, voi adauga la aceasta recomandare, ca trebuie ca altcineva – o persoana din Energia Noua – sa te ajute, facilitand aceasta discutie dintre voi, deoarece uneori este… ei bine, voi aveti o poveste unul cu altul, din care va fi dificil sa iesiti pe caile vechi. Un moderator, echilibrat al Energiei Noi, va va ajuta sa patrundeti in unele dintre aceste probleme. Vezi, nu are importanta unde vei merge, deoarece vei avea acelasi set de circumstante si blocaje. Prin urmare adreseaza-te acelor persoane, inainte de ati face bagajele si a pleca!

Restul intrebarii tale care ar fi? (Tobias zambeste)

SHAUMBRA 7: Era vorba despre a incepe instruirea ca invatator privind Ascensiunea si cred ca voiam sa fac asta aici, insa simteam ca era necesar si exista posibilitatea de a incepe in Chicago sau nu are importanta, cu adevarat? Vom merge acolo.
TOBIAS: Multumesc! Trebuie sa mai adaug altceva. Ceva a fost pronuntat gresit, lucru de care sunt mai ingrijort eu, decat Cauldre, insa…

LINDA: Beelzebub?

TOBIAS: (chicotind) I-a fost greu sa transmita si sa pronunte Be-elzebub. (in timpul Shoudului a pronuntat Be –lee-zebub) Cand vei transcribe, transcrie asa, nu vrem sa le creem confuzii: Be-elzebub!

LINDA: M-am intrebat despre asta. Da, m-am intrebat.

TOBIAS: Uneori avem un channeler dislexic! (rasete)

INTREBARE SHAUMBRA 8 (citita de Linda, de pe internet) Tobias si prietenii, ce reprezinta insectele? Ce scop au ele pe Pamant si daca exista ceva benefic la o capusa? (rasete)

LINDA: Nu as putea rezista.

TOBIAS: Fiecare fiinta de pe Pamant, fiecare insecta, toate sunt interconectate si fac parte din functionarea Geiei. Ati observant ca multi dintre acesti creatori ai Pamantului au de-a face cu un proces continuu de reinnoire? Cand ceva este invechit si depasit, apar insectele, care se vor hrani din acesta, ii vor reinnoi energia, ca sa se poata naste din nou. Este o cale ca toti sa spuneti, “Nu ramane prea blocat sau prea invechit! (unii rad)

LINDA: Dragut!

INTREBARE SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Iti multumesc pentru ca mi-ai permis sa dezumflu unele dintre baloanele demonice! Ti-am pus o intrebare in San Diego si dupa ce primul soc a trecut, nu-mi mai reamintesc mare parte din raspuns. Ai putea sa-mi oferi alte puncte de vedere, deoarece si alti oameni depind de asta?

TOBIAS: Intrebarea.

LINDA: Care a fost intrebarea?

SHAUMBRA 9: Intrebarea a fost legata de afacerea mea cu ciocolata. Am intrebat…imi place sa fac ciocolata si vreau sa fac cea mai buna ciocolata din lume – si cred ca o fac. Insa sunt falita. Nu castig nimic. Te-am intrebat de unde sa iau banii pentru asta. Multumesc!

TOBIAS: Desigur. Din nou, avem o situatie pe care am numi-o un fel de dorinta contradictorie sau atunci cand intri in energie, apare un fel de frica de nereusita. De fiecare data cand aveti o pasiune ca asta, care este ceva ce doriti sa faceti, cu adevarat si cand apar blocaje, cercetati de ce sunt prezente acele blocaje. Ele nu sunt de nezdruncinat. Cu alte cuvinte, ele pot fi rezolvate, insa exista acolo o problema legata de a reusi, cu adevarat – de a avea susces ca si creator de ciocolata.

Am vorbit inainte si ti-am spus ca nu era cea mai potrivita cale pentru tine, in acel moment. Existau alte lucruri care necesitau atentie, desi ciocolata era pasiunea ta. Exista o bariera pe care ti-ai pus-o. Exista ceva ce nu permitea acestui lucru sa se realizeze, pana nu te adresai altor probleme din viata ta. Stii despre ce este vorba, te-ai miscat in jurul lor. Le-ai privit, dar erai plina de speranta si ai spus, “Da, dar daca voi face ciocolata, toate aceste lucruri vor disparea si voi fi fericita.” Asa ca, la alt nivel, ai ales aceasta bariera legata de bani.

Mergi inapoi si observa unele dintre acele chestiuni esentiale, care sunt prezente in viata ta, lucruri pe care le-ai avut de cand erai foarte tanara, demonii care te-au vanat. Nu poti – cum sa spun – sa indulcesti demoni cu ciocolata ta. Nu-i poti pacali, pretinzand ca faci dulciuri. Esti foarte talentata in abilitatea de a integra energie in ciocolata, insa opreste-te pentru un moment! Inceteaza sa mai presezi evenimentele! Revin-o si petrece ceva timp cu tine! Exista doua probleme esentiale, pe care le cunosti. Poti pretinde ca nu le stii. Adreseaza-te lor, mai intai! Ciocolata, pasiunea, banii vor avea grija de ei-insisi.

Acesta este un exemplu bun pentru voi toti, in privinta vietii voastre. Aveti unele pasiuni sau dorinte, insa par sa nu se implineasca. Ramaneti in spatele zidului scund, pentru un moment! Care sunt demonii? Care sunt chestiunile care va impiedica sa le realizati? Cercetati fatetele multiple ale problemei! Nu cercetati doar una, care se afla in fata voastra, in acel moment, ci priviti-le pe toate celelalte probleme si fatete! Adreseaza-te unor lucruri fundamentale, mai profunde, dupa care vei observa ca banii pentru magazinul de ciocolata sau pentru afacerea ta prin posta, vor avea grija de ele. Multumesc!

SHAUMBRA 9: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 10 (citita de Linda, de pe internet) Am o intrebare urgenta. Sunt o femeie orientata spiritual si traiesc in Colorado. Desi sunt aici de mai putin de un an, am simtit ca Dumnezeu m-a trimis aici, ca sa descoper un gen de viata cu un tel maret, acela de a-i ajuta pe altii. Am lucrat in viata sociala si am facut multe lucruri pentru altii. In acel timp am fost sub tutela unui om sfant iar chakra celui de-al treilea ochi mi s-a deschis pentru un timp. Apoi, am avut o perioada neagra si acum revin la lumina.

Sunt intr-o relatie cu un prieten vechi cu probleme, care m-a luat cu el in casa sa din Georgetown, Colorado. Acum nu mai pot locui acolo si nu am unde sa ma duc. Lucrez din greu, in orice fac, am absolvit doua facultati, sunt o bucatareasa foarte buna la domiciliu, insa nu am masina si nici carnet. Am nevoie de un loc unde sa traiesc, iar daca cineva ma va lua in casa sa, va fi multumit. Stiu asta. Poti sa-mi spui ceva, indruma-ma! Sunt foarte serioasa, oricat de aiurea suna asta. Exista cineva din grupul vostru, cineva care sa-mi simta bunatatea, vibratia iubirii si a purei intentii si sa-mi ofere un loc unde sa stau si sa lucrez pentru un timp – faceti un salt de credinta, pentru un lucrator al luminii!

Am studiat si am trait metafizica toata viata mea, inca din din copilarie, insa am ajuns sa ma simt pierduta intr-o casnicie nepotrivita si in alte probleme, insa acum o iau de la capat. Au fost momente cand am ajutat multi oameni, in mare parte din viata mea, personala si professionala iar acum eu am nevoie.

LINDA: Tu esti cel care ai vrut mai multe intrebari! …iubire si lumina.
TOBIAS: Un ego spiritual umflat! Este tot ce pot sa spun. Ai o dinamica foarte interesanta, nu neobisnuita, insa vom fi foarte directi cu tine, in aceasta privinta. Micul tau sine Uman, sinele tau uman limitat, a iesit in fata si a pus stapanire pe conceptul de spiritualitate. Te-ai umflat in pene privitor la cat de spirituala esti, cum faci tu toate acele lucruri bune. Ai permis starii tale umane sa preia conducerea asupra spiritualitatii, sa o distorsioneze, ca sa incerci sa-l potolesti pe Micul sine Uman.

Micul sine Uman se ridica in picioare cu acest lucru, afirmand ca Dumnezeu i-a spus sa se mute intr-un anumit loc. Lui Dumnezeu nu-i pasa unde locuiesti! Poti trai oriunde! (unii rad) Tu esti Dumnezeu. Tu faci alegeri si iei decizii. Ai pomenit toate lucrurile pe care le-ai facut pentru ceilalti. Acesta este Micul tau sine Uman, care tipa dupa atentie. Ai vorbit despre toate abilitatile, talentele si licentele tale. Acesta este Micul sine Uman, limitat, strigand cat de bun este.

Ai ajuns sa ai acest ego spiritual umflat, cu care Micul sine Uman se lauda si iti creaza probleme extreme. Te-ai ascuns dupa un colt, slava Domnului, (rasete) deoarece, cel putin la nivelul Sufletului sau la nivelul intregului – al tuturor aspectelor – exista intelegerea ca acest sine nebun spiritual, pe care l-ai creat, ar putea cauza suferinta si prejudicii importante intregului Tu. Toata atentia este concentrata asupra ta, insa doar asupra unui mic aspect al tau, nu asupra intregului tu.

Prin urmare, ai creat o situatie. Ai atins partea cea mai de jos: nu ai unde sta, unde merge, nu ai pe nimeni care sa te ia acasa. Ce spun toate acestea? Acestea spun, “Nu.” Acestea ii spun nu acestui copil uman, limitat, spiritual, rasfatat, al tau. O parte din tine spune, “Nu vom mai tolera asta, nicicand.” Trebuie sa te privest pe tine-insati! Incepe sa te observi!

Lasa deoparte licentele tale! Elibereaza studiul efectuat alaturi de acel om sfant! El nu este atat de sfant; as putea sa-ti spun povesti despre el! (hohote de ras) Ar trebui sa mearga la Scoala despre Energiile Sexuale, fara dubii! (hohote de ras) Elibereaza toate acele lucruri bune, pe care le-ai facut pentru altii; te-ai hranit din ei, in acele momente. Elibereaza inaltimea ta spirituala, deoarece nu iti mai serveste! Elibereaza totul, deoarece vei fi fortata sa o faci. In cateva saptamani vor exploda asupra ta, in loc de a te elibera, vor exploda. Vom avea o discutie diferita si tu vei scrie acea scrisoare, ca intr-o intrebare anterioara, intreband de ce nimeni nu te asculta, de ce Cercul Crimson nu vine sa-ti acorde toate darurile grandorii?

Ai ajuns in punctul in care adevarul spiritual este sufocat, manipulat si distorsionat de Micul sine Uman. Ai nevoie de ajutor serios, profesional, spiritual din Energia Noua. Acesta este disponibil. Iti sugeram ca in loc de a scrie aceste intrebari lungi, sa ridici telefonul si sa ceri ajutorul de care ai nevoie. Multumesc!

LINDA: Ei bine, nu esti tu in forma!? Ultima intrebare, draga domnule?

TOBIAS:Ultima intrebare.

LINDA: Multumesc!

INTREBARE SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Nepotul meu locuieste intr-o casa haotica, violenta si foarte nefericita. Cum sa inteleg si sa simt compasiune? Cum sa influentez situatia, intr-un mod pozitiv? Cum sa indepartez iadul de acolo, daca nu pot sa fac nimic?

TOBIAS: Desigur. Sunt situatii dificile… situatiile de familie pot fi cele mai dificile dintre toate. Mai intai, cel mai important lucru pentru tine - pentru oricine este confruntat cu astfel de situatii – sa va echilibrati pe voi, mai intai. Reactia ta imediata este sa incercerci sa-ti ajuti nepotul, sa mentii pacea si echilibrul, incerci sa fii – cum sa spun – un mediator energetic, insa asa cum stii, iti sug energia, secatuindu-te. Este important acum, inainte de toate, sa te echilibrezi. Daca acest lucru inseamna sa faci ceva pentru tine– sa faci lucrurile pe care ai vrut sa le faci si nu le-ai facut, ia-ti ceva timp pentru tine, fa ceva pentru tine, chiar mai mult decat ai facut vreodata.

Cand vei simti ca te gasesti in acel spatiu al propriului echilibru, cand energiile tale vor fi adunate la un loc, in acel moment stai in spatele acelui zid scund, degradant/infam! Observa dinamica din familie, cu nepotul, cu ceilalti membri de familie si ai familiei extinse! Priveste alegerile care au fost luate la nivel de suflet, privitor la a reveni si a fi impreuna! Observa si ceea ce ai numi contracte sau acorduri de a fi impreuna! Intelege ca poate tu nu ai fi ales ceva asemanator pentru tine, insa ei au ales.

De indata ce vei simti alegerile lor, vei intelege faptul ca nimeni nu este prins in capcana, cu adevarat, ca nimeni nu este inchis in aceste lucruri, ca sa spun asa, doar ca au fost alegerile lor. Cand ajungi la acel nivel de intelegere si de compasiune, acest lucru in sine va incepe sa schimbe multe dinamici. Vei observa o transformare a energiei, care se va face natural.

Apoi, in acel moment, observa atent ce se va intampla! Poate ca unii dintre ei vor parasi situatia. Este posibil ca, in mod neasteptat, sa ti se ceara sa ai grija de nepot. Sau poate ca vei realiza ca sunt implicati foarte profunde in propria lor experienta, asa disfunctionala cum pare, incat trebuie ca tu sa pleci.

Daca vei veni dintr-un loc al puterii si al echilibrului din interior si vei avea compasiune pentru ei, atunci toate energiile vor incepe sa se miste foarte natural. Insa acum, ei sunt foarte blocati. Prin urmare, mai intai, fa acele lucruri! Observa cum curg energiile! Multumesc!

SHAUMBRA 11: Multumesc!

TOBIAS: Si cu acestea, dragi Shaumbra, a fost o zi minunata si o experienta minunata, aceea de a fi impreuna! Priviti-va demonii, observati cum i-ati plasat inafara voastra, dandu-le multa putere! Mergeti in Centrul Service Shaumbra! Refrisati-va de vechii demoni!

Si asa este!
Sursa: http://materialelecerculuicrimson.blogspot.com/