MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Saltului Cuantic:
SHOUD 8: "Afirmati Cine Sunteti!"
5 aprilie 2008
Si asa este, draga Shumbra, ne intalnim din nou, in acest spatiu sacru si sigur! Ma folosesc de acest moment. pentru a fi cu voi ca grup Shaumbra si a fi cu voi individual si la nivel foarte personal. Este o onoarea, ca intotdeauna, ca eu Tobias sa ma adresez acestui grup de lucratori stimati, ai Constiintei Noi! Este o onoarea si chiar, cumva este comic, ca sa fiu aici, sa va invat pe voi, deoarece, cu adevarat, voi sunteti invatatori!
Candva, de-a lungul caii, mi-ati cerut sa va ajut sa intelegeti si sa va reamintiti, ceea ce deja stiati. Mi-ati cerut sa raman de cealalta parte, cat de mult posibil, ca sa pot face aceasta calatorie cu voi. As putea sa va ajut, sa intelegeti lucrurile prin care treceti, deoarece ati putea sa nu fiti constienti de lucrurile prin care treceti. Mi-ati cerut sa fiu observatorul vostru. Mi-ati cerut sa fiu cel care va inregistreaza starea de constiinta, calatoria voastra si care va reaminteste, din timp in timp, asa cum fac, lucrurile prin care treceti, de ce va aflati aici si ce potentiale retineti voi, in prezent.
Nimeni, nici Saint-Germain, nici Kuthumi, nici eu, Tobias si nici chiar Quan Yin nu sunt mai mareti decat voi. Noi nu ne-am scufundat in acestea, asa cum ati facut voi. Voi sunteti total scufundati in acestea. Le simtiti si le experimentati, la fiecare nivel si doar ne-ati cerut noua, sa va reamintim, din timp in timp, ca nu sunteti, cel ce credeti ca sunteti. Nu sunteti un om limitat. Nu aveti vreun fel de destin prestabilit si nici nu faceti greseli. Voi adunati experiente, ca niciodata inainte, insa nu faceti greseli.
Sa incepem acest Shoud… si trebuie sa spun, inainte de a incepe acest Shoud, noi am lucrat impreuna de foarte multa vreme, inca din timpurile Templelor din Tien, in timpurile dinaintea lui Yeshua si in timpul lui Yeshua, de-a lungul istoriei istoriilor. Am ajuns sa fiu atat de apropiat si de atasat de voi, in foarte multe moduri! Ne adunam impreuna noaptea, lucram impreuna pe Noul Pamant, mergem in Centrul Service Shaumbra, uneori individual si alteori ca grup.
Este putin ciudat sa fiu acum, in aceasta situatie, a reintoarcerii mele stanjenitoare pe Pamant, prin Sam, in momentul in care lucram impreuna, atat de strans. Acest lucru se va schimba. Va mai trece in jur de un an, de acum inainte, dar daca luati in consideratie secolele, anii si experientele, in care am lucrat impreuna, pare ca si cum se va intampla foarte rapid.
Trebuie sa spun ca am resimtit putina sovaiala din partea mea si trebuie sa impartasesc cu voi – nu am impartasit nici cu Cauldre – au existat momente in care compasiunea mea pentru voi si grija mea pentru fiecare dintre voi, m-a facut sa reconsider alegerea de a reveni pe Pamant, de a veni prin Sam. Au existat momente in care, in timp ce stateam singur in vila mea, mi-am spus, “Poate ar fi mai bine sa stau aici. Poate ar fi mai bine sa continui sa lucrez cu voi, asa cum fac, din alte taramuri, in loc de a fi acolo, cu voi, ca Sam. Si au fost momente, in care am gandit ca probabil, as putea sa fiu in serviciul vostru mai mult, de aici.
Apoi… apoi m-am oprit si m-am gandit la frumusetea, la bucuria si, credeti sau nu, la libertatea de a fi un inger in forma umana. M-am gandit la binele ce poate fi realizat pentru sinele meu suflet, cat si a celor care sunt dornici sa se alature mie si Shaumbrei. M-am gandit la frumusetea de a fi om, la abilitatea de a atinge alta persoana, la abilitatea de a fi impreuna cu Shaumbra, pentru a canta cateva cantece sau a spune cateva povesti, la abilitatea de a ne bucura de un pahar de vin si de multe, multe hohote de ras – si atunci, totul devine irezistibil. Trebuie sa revin! (rasete)
Exista si alte motive, pe care le cunoasteti si voi, ca si mine – dar nu voi vorbi despre ele prin gura lui Cauldre – dar sunt anumite motive, pentru care am dorit cu infocare sa fiu pe Pamant, din nou.(hohote de ras) Am vrut sa stiti, ca m-am gandit la aceste lucruri. M-am gandit la aceasta alegere. Avem o calatorie atat de placuta, de impartasit impreuna!
Va voi cere astazi, ca sa faceti doua teme pentru acasa. Va voi vorbi de una acum si despre cealalta in cateva minute, dar cea de acum va fi la noapte, nu are importanta ce faceti sau unde va aflati, fie ca este noapte, fie ca va fi dimineata devreme, dupa ce-ati terminat-o, luati un moment pentru a va celebra si a celebra ceea ce ati facut. Stiu ca uneori va scapa maretia muncii cu constiinta, deoarce nu are o manifestare fizica particulara. Este greu ca sa masurati constiinta, prin termenii cunoscuti, in prezent. Este greu, din pozitia in care va aflati, sa vedeti efectele pe care munca voastra le are asupra omenirii, in general, cat si asupra ingerilor, din toate taramurile.
Celebrati-va in aceasta noapte, intr-un anumit fel! Plangeti sau radeti cu pofta, lucru de care unii dintre voi aveti nevoie! Faceti ceva pentru voi, ceva ce n-ati face in mod normal! Doar respirati pentru un timp, insa celebrati!
Spatiul sigur
Exista doua lucruri pe care am dori sa le facem, in timp ce intram in acest Shoud. Primul este sa ne permiteti sa-l cream si sa onoram acest spatiu sigur. Spatiul sigur este poate cea mai importanta inventie – ei bine, clar ca este cea mai importanta – de cand religia si psihanaliza s-au unit si apoi si altele. Spatiul sigur, la crearea caruia toti ati ajutat, este un concept atat de simplu! Nu trebuie sa fie dificil. Poate fi atat de simplu… ah… (rasete in timp ce Tobias face o plecaciune spre Linda) St. Germain mi-a cerut sa va creez, momente dificile, astazi! (Linda spune, “Am auzit asta, multumesc!”)
Spatiul sigur este un concept din constiinta, atat de simplu, minunat de simplu! Cand permiteti spatiul sigur, cand il creati pentru voi insiva sau il creeaza un grup, el diminua tensiunea. Va impiedica sa stati in garda, sa aveti griji, sa va puneti intrebari sau sa aveti indoieli. In spatiul sigur puteti permite reechilibrarea naturala a energiilor. Il puteti crea oriunde, oricand. Nu trebuie sa va straduiti cu el. Nu trebuie sa il fortati. Doar il alegeti! Apoi, il aduceti in realitatea voastra, printr-o respiratie profunda.
Sa alegem impreuna spatiul sigur, insa astazi alegeti-l pentru starea voastra de constiinta, spatiul sigur pentru constiinta voastra, pentru voi!
In timp ce respirati profund si alegeti spatiul sigur, noi facem asta ca grup, permiteti-va sa va alaturati cu totul! Nu vom dezvalui prea multe aici, dar este un concept gen Kuthumi, simplu si minunat – intregul voi – sa fie aici! Nu doar partea Shaumbra din voi; stim ca unii dintre voi ati invitat doar aspectul vostru Shaumbra, sa vina la aceasta intalnire, de astazi. Ce-ati zice sa va invitati intregul voi aici – partea care nu este prea sfanta, partea care este foarte umana si foarte frustrata, privitor la a fi om, toate aspectele voastre, din trecut si toate cele potentiale, din care trebuie sa alegeti maine, in ziua urmatoare si in ziua urmatoare – respirati profund si invitati intregul voi, in acest spatiu sigur!
(pauza)
In acest spatiu sigur, sa chemam cel mai grozav lucru, dupa chirurgia laser! Il numim Tehnologia Standard. Vedeti, ati fost acolo, infaptuind aceasta munca legata de constiinta, cat si munca de a fi fiinta umana, interactionand cu ceilalti oameni. Dar, voi interactionati si cu energii non-umane, interactionati cu fiinte angelice, dar si cu fiinte care sunt prinse, blocate in Taramurile Invecinate Pamantului.
Aveti de-a face cu emotiile si sentimentele celorlalti oameni, intr-un fel sau altul. Asta faceti voi. Asta ati preluat voi, ca fiind treaba voastra. Treaba voastra nu este sa faceti ceea ce credeti ca faceti, fiind un sef de birou la serviciu, o asistenta sau un vindicator. Munca voastra din prezent este sa fiti cei care ajuta la evolutia starii de constiinta si facand asta, voi interactionati cu energii, la diferite nivele.
Acele energii si acele stari de constiinta ajung in campul vostru sau in spatiul vostru, ca sa spun asa. Acestea ajung in corpul, in mintea – in constiinta voastra – deoarece sunteti deschisi, deoarece voi simtiti. Chiar daca respirati si le eliberati, inca ramane putin reziduu, putin din praful de constructie sau energetic, care se agata de voi. Acum, in acest spatiu, puteti folosi esenta Tehnologiei Standard pentru a-l elibera – sa va cu
Corpul, mintea, spiritul si gnostul vostru – stiu cum sa se reechilibreze si sa se refaca. Dar, eu observ aici, in special, ca multi dintre voi le-ati preluat in corp, in ultima luna. Voi invatati acum, cum sa va descurcati cu constiinta; este mult mai bine, insa corpul vostru inca are tendinta de a prelua acele energii exterioare si acele dezechilibre, de a le retine si a le stoca.
Sa respiram profund acum si sa permitem refacerea naturala a corpului vostru!
(pauza)
Respirati profund!
(pauza)
Vedeti, nu trebuie sa puneti in miscare jocurile mintii, trebuie doar sa-i dati permisiunea corpului vostru. Voi stiti cum sa va purificati, sa va echilibrati. Unii dintre voi aveti putine impuritati energetice in interior, as putea spune precum dintele ar capata o carie. Este momentul sa le eliberam. Unii le stocati in oase, majoritatea in organelle voastre vitale. Nu va coplesesc, nu trebuie sa va temeti de ele! Nu au ajuns la un nivel toxic.
Respirati profund si lasati corpul sa elibereze toate aceste dezechilibre, usor si natural!
(pauza)
Multi dintre voi preluati lucruri ca raceli, stari gripale sau chiar alergii si va ingrijorati, va intrebati ce este in neregula cu corpul. Poate ca el stie ca o raceala, o gripa sau orice alte lucruri reprezinta cai naturale de a elibera impuritatile, pe care le aduceti in corp. Dar, voi va indoiti. Va intrebati de ce voi, o fiinta spirituala, va imbolnaviti. Nu sunteti bolnavi. Voi va purificati.
Ce va ajuta, cu adevarat, in procesul de purificare alaturi de respiratie, este consumul de apa pura. Apa pura va ajuta sa indepartati acele impuritati – care se afla in pielea voastra, de exemplu. Multi dintre voi ati avut mancarimi, eruptii usoare in ultima vreme. Apa va ajuta sa le indepartati, dar, mai mult decat orice, este vorba despre a-i da permisiunea corpului sa se refaca.
Sa facem asta, acum! Respirati profund!
(pauza)
Sa lasam ca acele dezechilibre, impuritati sa fie spalate!
(pauza)
Unele dintre ele vor fi spalate energetic, asta inseamna intr-un mod non-fizic si vor trece inapoi, in nivele eterice. Unele dintre ele vor fi curatate din corp si stiti ca el tinde sa se curete, asa ca nu incercati sa opriti procesul! Nu incercati sa va luptati cu el! Este un proces natural… natural!
In acest spatiu, ii puteti permite corpului sa se refaca. Meritati asta si faceti asta ocazional, cand va relaxati profund, intr-un spatiu sigur, oprindu-va pentru un moment, permitand tuturor aspectelor fizice si ale constiintei proprii sa se reechilibreze.
Va aflati acolo, indeplinind o munca foarte dificila, o munca plina de provocari, care trece dincolo de punctul, in care se afla astazi oamenii, in general. Nu este surprinzator faptul, ca preluati cateva rani, obtineti cateva cicatrici, preluati cateva energii reziduale. Este momentul sa va scuturati de ele.
Respirati profund!
(pauza)
Invitatii de Astazi
Avem cativa invitati astazi, pe care am dori sa-i introducem aici. Primul este reprezentat de un grup mic – sapte, ca sa fiu mai clar – de Copii de Cristal. Ei sunt cei care vor veni foarte curand. Vor lua corpuri fizice. Au studiat pe Noul Pamant cu voi si acest grup mic – care ii reprezinta pe multi, multi altii care vor veni – acest grup mic vine acum, ca sa impartaseasca o experienta foarte directa cu voi, in aceasta realitate fizica. Ei vin ca sa va simta energia, sa simta cum este sa fii in corp, cum este sa ai minte si mai mult decat orice, sa simta cum este sa ai indoiala.
Ei vor sa inteleaga acest tip de virus din constiinta, foarte ciudat si distinct, numit indoiala. Ei vin si va observa. Nu trebuie sa ascundeti nimic fata de ei. Indoiala predomina la oameni – nu este ceva natural, dar este ceva predominant.
Ei vin sa observe, sa fie cu voi si ar dori sa fie in preajma voastra, pentru cateva zile. Ei vor sa duca inapoi ceea ce vor observa si vor simti, la ceilalti care studiaza pe Noul Pamant si in monatrie (un fel tub energetic dinainte de nastere, despre care St. Germain vorbeste in DreamWAlker despre Nastere), inainte de a veni aici si a prelua corpuri pe Pamant. Ei nu va vor deranja, nu va vor pune multe intrebari, ei doar vor sa simta.
Exista un alt invitat, pe care l-am adus astazi. Respirati profund si nu incercati sa ghiciti doar simtiti aceasta energie!
(pauza)
Invitatul pe care il aducem astazi, a cerut sa vina, de ceva timp. A trait multe vieti pe Pamant. El este incarnat pe Pamant, din nou, insa unul dintre aspectele sale proieminente vrea sa vina astazi, ca sa impartaseasca acest moment, sa invete ceva de la Shaumbra, sa invete ceva ce il va elibera, in mod potential si ii va elibera si pe altii.
Invitatul de astazi… poate ca unii dintre voi ati simtit sau ati mirosit ceva din mireasma particulara, ati simtit mirosul particular de tigarete… Dr. Sigmund Freud. Dr. Freud – acest aspect – vine ca sa observe, in special, ceea ce numim Contiinta Noua.
Dr. Freud, asa cum multi dintre voi stiti, s-a nascut in mijlocul anului 1800 si s-a sinucis, la scurt timp, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Dr. Freud venise ca sa deschida usile spre psihanaliza. Dr. Freud traise mult in minte, in acea viata – traise in minte si nu prea mult in sentimente – si acest aspect al Dr. Freud era foarte tulburat si chinuit, din multe motive. Mai intai, a simtit ca nu se putea vindeca singur. Cand era pe Pamant avea acele concepte stralucitoare – in acel moment – avea concepte si idei despre analiza si despre studierea copilariei, a relatiei dintre copil, mama, tata, alti membri ai familei si s-a concentrat pe analizarea a ceea ce s-a petrecut, in special, in copilarie si modul in care copilul a interrelationat cu ceilalti. A desfasurat o munca de pionierat in psihanaliza, care este practicata si astazi, aici pe Pamant.
Cand Dr. Freud n-a reusit sa se vindece mental – pentru ca, da, si-a oferit o educatie dificila, ca sa capete empatie, pentru ce urma sa faca cu ceilalti, psihanaliza de pe canapea de mai tarziu – insa nu a reusit sa-si vindece corpul fizic si a simtit ca din aceasta cauza, a avut esec. In final si-a luat viata; s-a sinucis. Nu a iesit din corp, avand sentimente de bucurie si de implinire, ci fiind deprimat, avand suferinte fizice, simtind ca erau mai puternice decat el si simtind ca mare parte din ce predase, ca multe dintre principiile psihologiei moderne, probabil, erau false.
Cand a trecut de cealalta parte, dupa cum va puteti imagina, a ajuns in taramurile invecinate. In taramurile invecinate exista multe, din ceea ce ati numi sectii de psihopati. Acolo sunt cei care nu doar ca sunt tulburati mental, ci si spiritual. El a descoperit ca a ajuns in taramurile invecinate, in sectiile iluzorii de psihopati - spitale de boli mentale – pline de suflete care au facut tranzitia, care agonizasera, se chinuisera, care erau inca in minte.
Dr. Freud a ajuns acolo si a simtit ca isi privea propria viata in oglinda, ca avusese esec, deoarece multi dintre cei pe care ii intalnise, erau pe canapea. Cand i-a vazut de cealalta parte, a intrat in proriul iad. A simtit ca le induse si lor esecul si a simtit ca daca munca sa va continua pe Pamant ,prin tipurile de psihanaliza pe care le concepuse el, va face ca mult mai multi oameni, sa sfarseasca in sectiile de psihopati din taramul Invecinat Pamantului.
El a bantuit Pamantul, epuizat si tulburat, ca o stafie, pana cand in final, nu cu mult timp in urma, a cerut ajutor. Apropo, orice spirit dezincarnat poate face asta– orice spirit pierdut – poate cere ajutor. Cand a facut asta si-a abandonat o mare parte din el – partea mentala, partea analitica, partea care se focalizase pe ego, pe propria identitate – pe identitatea prinsa in capcana – ca Dr. Sigmund Freud. Abandonarea i-a permis sa vada ca era inconjurat de fiinte ale spiritului, de fiinte angelice si fiinte care l-au iubit, pentru munca desfasurata pe Pamant, deoarece ajutase la schimbarea constiintei.
El s-a aflat intr-un loc al indoielii de sine, incat si-a consumat pana la ultima farama din propria energie. El s-a aflat intr-un loc al remuscarii, legata de limitarile pe care le plasase asupra propriei munci. La un anumit nivel, stia ca daca ar fi trecut dincolo de regresia efectuata in copilarie si focalizarea pe parinti; daca ar fi dus asta la un alt nivel si ar fi inteles parintele, chiar mama, tatal, sinele copil, ca aspecte – aspecte ce transcend conditia umana si mentala; daca ar fi trecut dincolo de copilarie si ar fi ajuns la discutia despre vietile trecute, lucruri pe care le cunoasteti ca Aspectololgie, vietile trecute, partile creative ale voastre din aceasta viata; daca ar fi ajuns acolo, poate ca ar fi transformat si schimbat natura constiintei de astazi.
Dr. Sigmund Freud s-a indoit de sine. Il aducem acum la Cercul Crimson ca sa vada oameni, care inteleg conceptul. El il stia la nivel profund, il simtise, insa s-a temut sa discute despre, el in mod deschis. Dr. Freud a vorbit despre chestiunea Aspectologiei, despre chestiunea vietilor trecute si a realitatilor non-fizice, despre chestiunea naturii multidimensional a Sinelui. El a discutat acestea, din cand in cand, cu cateva persoane, insa nu a mers printre nobilii sai. Nu a intervenit in universitatile in care preda si nici in munca cu clientii, pentru a trece dincolo de limitarile psihanalizei, pe care o profesa. Acea parte a sa este foarte trista, foarte deprimata. Acea parte a sa s-a pierdut si bantuie.
Acum, o alta parte din el s-a incarnat,, din nou, pe Pamant. Va puteti imagina conflictul care l-a creat acea entitate fizica, acum pe Pamant! El simte tristetea si deprimarea. El simte indoiala si pericolul de a se implica in orice lucru, care ar avea de-a face cu constiinta.
Identitatea prezenta a Dr. Freud este un barbat tanar, care lucreaza intr-o fabrica, indeplinind o munca de servitor. El simte o dorinta extraordinara de a se deschide. De fiecare data cand isi aude colegii vorbind despre situatiile din viata lor, vrea sa intervina si sa impartaseasca cu ei, ca exista mult mai multe lucruri. Este vorba despre ceea ce ati numi principiile spirituale de baza – principiile simple, usoare – care pot propulsa o fiinta pe un nou nivel de constiinta, insa el se indoieste. El simte indoiala aspectului sau numit Sigmund Freud, asa ca nu v-a vorbi; nu v-a vorbi despre asta.
El se limiteaza si prin acea limitare, traieste in propriul iad. Va puteti imagina ca la un nivel mai profund – ei da, va puteti imagina, nu-i asa – ca la un nivel mai profund sa stii ceva ce este adevarat, insa sa nu impartasesti sa nu exprimi acel lucru? Sa stii ceva atat de profund si de adevarat, insa sa stai in spate, din caua fricii si a indoielii? Asta inseamna sa traiesti iadul. Ar trebui sa creati tot felul de bariere. Ar trebuie sa va pacaliti, ca sa va limitati. Asta este exact, ceea ce face Dr. Freud si entitatea sa, din prezent, care se afla pe Pamant.
Dr. Freud se afla aici ca invitat, ca sa vada un grup de oameni care nu au diplome pe pereti, “Si poate…” spune el acum, “…poate ca asta este un lucru bun”. Ei sunt acei oameni care nu au ajuns la universitate, pentru a studia mecanismul mintii sau al constiintei, deoarece nici o universitate din prezent, nu face asta – nici o universitate “acreditata”.
Dr. Freud este aici ca sa observe, sa invete de la voi si poate sa se elibereze, sa nu mai poarte indoiala si suferinta, niciodata. El vede in voi, ceea ce simte in el. Exista acele lucruri numite aspecte. Exista ceva numit sufletul. Aspectele mama/tata nu trebuie sa fie mama si tatal biologic adevarati. Lucrurile care s-au intamplat in tinerete, in special, acele lucruri legate de sex, sunt un virus, nu o greseala. Acel virus poate fi indepartat, prin simplul act de a va iubi.
Sa luam un moment, va cer fiecaruia sa va deschideti inimile si constiinta, fata de Dr. Freud! Sa nu va para rau pentru el, sa nu faceti nimic altceva, decat sa-i aratati cine sunteti, deoarece atunci cand ii aratati inimile voastre, il va ajuta sa inteleaga ca exista – ca exista – o noua constiinta! Exista un grup de oameni care lucreaza cu constiinta iar psihanaliza de astazi nu mai trebuie sa fie limitata de principiile, pe care le-a stabilit el. Ea se poate extinde.
Poate ca aceasta eliberare a Dr. Freud va ajuta la eliberarea acelei incarnari umane, care s-a inchis fata de viata, care lucreaza intr-o fabrica, in timp ce are multe de oferit, insa care se indoieste foarte mult. Poate ca va elibera acel muncitor din fabrica, care nu este fericit de loc, cu ceea ce face, ca sa se alature Shaumbrei din lumea intreaga. Poate ca aceasta incarnare a Dr. Freud se va alatura Shaumbrei si va deveni invataor si se va deschide fata de adevarul sau, in timp ce il va impartasi cu ceilalti.
Dr. Freud ar putea sta prin preajma pentru un timp, ar putea veni in preajma voastra. El este acompaniat de cativa ingeri, de partea noastra, ca in povestea lui Charles Dickens “Harpagon”. El vrea sa observe, sa vada ce faceti voi, cum faceti voi si vrea sa vada cum va faceti tema de acasa. Va vom da tema curand si va voi reaminti-o mai tarziu.
Tema de astazi, pentru acasa
Draga Shaumbra, respirati profund!
Tema pentru acasa este foarte simpla. Simpla nu inseamna ca “ nu contine provocari”. Simpla inseamna ca daca veti iesi din minte si doar o veti face, este chiar foarte simpla. In simplitate poate fi continuta complexitatea, daca sunteti acel gen de persoana. Simplu poate fi usor si cu blandete si poate face ca lucrurile sa fie foarte, foarte eficiente. Simplu… simplu poate insemna pasul final al unui proces indelungat, complex, dureros, dificil si provocator. Voi ajungeti la finalul acelui proces si spuneti, “Dar, raspunsul a fost atat de simplu!” (Tobias rade)
Tema pentru acasa este foarte simpla. In urmatoarele 30 de zile spuneti, cel putin, la patru persoane, spuneti-le cine sunteti! Spuneti-le ca sunteti Invatator al Constiintei Noi. Spuneti-le ca sunteti o fiinta a constiintei superioare, care se afla aici, pe Pamant, pentru a ajuta la deschiderea si expansionarea potentialelor, pentru ceilalti, care sunt dornici sa evolueze. Spuneti-le asta – la patru oameni! Nu spuneti asta intr-un mod nedeslusit/mormait! (rasete) Nu o ascundeti intr-o discutie prosteasca! (Linda intreaba, “Trebuie sa fie treziti?” dupa care se aud hohote de ras din partea lui Tobias si a audientei) Spuneti asta cand sunteti foarte limpezi si foarte constienti de ceea ce spuneti, deoarece, draga Shaumbra, este momentul sa nu va mai ascundeti. Este momentul sa incetati sa mai pretindeti. Folositi-va de exemplul Dr. Freud, care regreta ca n- mers mai departe, ca nu s-a deschis. A fost atat de prins in ce-ar fi putut spune ceilalti, despre el! A fost atat de prins de diplomele sale, de functia sa, de statutul sau si de altele, incat nu s-a deschis si asta i-a chinuit sufletul, foarte mult.
Spuneti cine sunteti la patru oameni, in urmatoarea luna! Nu va cereti scuze! Nu incercati sa definiti asta! Daca deveniti mentali, opriti-va si respirati profund! Fiti foarte clari! Spuneti-le ca sunteti invatator al constiintei noi. Cand ei va vor intreba, “Ce scoala ai urmat?” spuneti-le ca faceti parte din Shaumbra . Asta, in sine, este scoala constiintei noi. Spuneti-le ca aveti experienta si ca scrisorile de recomandare sunt multe, multe vieti trecute, pline de greseli si de succese.
Spuneti-le sa sunteti un invatator al constiintei noi, deoarece voi ati ales asta. Titlul nu trebuia sa va fie conferit de un altul, ci voi l-ati ales. Spuneti-le ca va aflati pe planeta, acum, ca sa va bucurati si sa iubiti si ca sunteti aici pentru fiecare om, care ar dori sa auda mai multe. Este atat de simplu! Asta este tema pentru acasa! (Tobias rade)
Daca nu veti intalni patru oameni, in urmatoarea luna, probabil ca va ascundeti mult mai mult, decat stiti. Spuneti asta unui vanzator din magazin, in timp ce va informeaza la telefon, despre cumparaturile voastre. (rasete) Spuneti cuiva, care asteapta la rand, la aeroport. Spuneti la un copil, in parc. Cainii si animalele voastre de companie, nu se pun la socoteala. (rasete)
Spuneti acest lucru la patru oameni, in urmatoarea luna, Dragi Shaumbra, va aflati aici dintr-un motiv – deoarece voi ati ales. Va aflati aici ca sa faceti exact, ceea ce faceti, insa acum este momentul sa iesiti din umbra. Voi puteti simti acea frustrare in interior. Stiti despre ce este vorba. Voi stiti unde ne indreptam cu totii. Stiti ce reprezinta constiinta. Voi stiti toate acestea, insa stati in spate.
Vom vorbi despre aceast,a intr-un moment, insa sa mergem mai departe cu discutia de astazi si cu invitatul nostru, Dr. Freud.
Masurarea Constiintei
Luna trecuta a fost un moment al masurarii constiintei de pe Pamant. Ea se face in mod regulat si este condusa de un grup, numit Kryon. Majoritatea entitatilor care transmit mesaje prin oameni, participa la proces, de asemeni. Este dificil de definit modul in care s-a facut masuratoarea, insa exista un sentiment in ea sau cum ar spune St. Germain, o scufundare profunda in constiinta omenirii. In timp ce fiecare dintre entitati se scufunda profund si permit ca descoperirile lor sa fie colectate la nivel de constiinta, acest lucru creaza un fel de masuratoare.
Masuratoarea nu se efectueaza de partea noastra prin numere, nu folosim instrumente sau aparate electronice. Ea se face prin ceea ce ati numi o scala spectrala. Este un fel de scala a luminii, dar nu este scala luminii pe care o stiti voi. Prin acest spectru, masuratoarea ne ajuta sa intelegem unde se afla constiinta omenirii, ca noi, cei de cealalata parte, sa intelegem ce este necesar, ca sa servim constiinta.
Masurarea constiintei este realizata, ca energii potrivite sa poata fi miscate pentru sustinerea constiintei sau ca in unele cazuri din istorie, sa nu fie miscate. Exista fiinte angelice care ajuta la aducerea energiei, la transportarea acesteia, la introducerea ei prin portaluri foarte, foarte noi, pe Pamant, ca raspuns la nevoile si dorintele oamenilor. Aceasta masuratoare a constiintei este facuta in mod obiectiv, regulat, in acest moment. Ea este urmarita cu atentie de ordinele angelice, de cealalta parte si apoi, energia se misca, in mod potrivit.
Masurarea constiintei de pe Pamant are un efect in taramurile angelice si in miscarea constiintei si a energiei, in taramurile non-fizice. Prin urmare, ea este foarte importanta. Este ca si cum… pe Pamant voi alcatuiti rapoarte economice, a statelor din uniune. Si noi facem asta, de partea noastra.
Putina… foarte putina istorie: Masurarea constiintei are un punct de referinta, care s-a efectuat in timpul Yeshua, nu datorita lui, ci datorita momentului potrivit. In timpul lui Yeshua, in urma cu aproximativ 2000 de ani, existau pe Pamant, aproximativ 200 de milioane de oameni. Punctul de referinta care a fost creat atunci, a fost unu – numarul 1. Eu folosesc termeni umani aici. Inainte de acest moment, a fost o fractie a numarului 1. De exemplu, in urma cu 600 de ani, inainte de Christos, masurarea constiintei era ,81. Semnificatia numarului 1 este, in mod simplu, intelegerea ca la nivel de constiinta exista trinitatea, existau aspecte diferite ale sinelui – constiinta de sine, mai intai, a aspectului uman, in al doilea rand a naturii divine a omului si in al treilea rand, natura divina din toate lucrurile. Cu aproximativ 2008 ani in urma, constiinta omenirii ajunsese la acea constiinta, in care exista omul, exista spiritul tuturor lucrurilor si exista o parte divina, desi se credea ca partea divina a sinelui a fost indepartata din om. Acestea au ajutat la crearea punctului de referinta 1.
Este interesant de remarcat ca, in timp ce efectuam masuratorile, pe durata celor 2008 de ani, exista o corelatie directa intre masurarea constiintei si ceea ce ati numi anul calendaristic. Astfel, in anul 1000 masuratoarea constiintei era proximativ 1,000. In anul 2007 masurarea constiintei omenirii arata 2,007. Este semnificativ, deoarece, ar trebui sa aiba acest tip de evolutie sau tipar. Au fost momente cand a ajuns putin mai jos sau a crescut putin mai mult, dar, in general, a urmat anii calendaristici si asta nu este nici o coincidenta.
Punctul de saturatie a constiintei, cunoscut si inainte, a fost aproximativ 2,000 – numarul masuratorii 2. In 2007, constiinta umana a atins un punct extrem, care a creat un salt cuantic, ceea ce insemna un nou potential, din 2007. Desigur, voi stiti asta de la evenimentul nostru, de la Saltul Cuantic.
De-a lungul timpului, populatia a crescut mai rapid, decat constiinta. In 2008, masurarea constiintei efectuata recent a fost 2.008. Populatia a crescut mult mai rapid decat constiinta. Cu doua mii de ani in urma, existau 200 de miliane – aproximativ – de oameni pe Pamant. In prezent, exista aproximativ 6,5 miliarde de oameni, pe Pamant.
Acest lucru creaza o dinamica interesanta, in constiinta si acum este important sa aducem potentialul, sa aducem expansiunea constiintei, ca sa intalneasca populatia extinsa, care se afla pe Pamant. Ce vrem sa spunem, este ca,in loc de a avea o masuratoare a constiintei de 2,008, este necesar sa creasca mai rapid, deoarece populatia creste mai rapid.
Pamantul, asa cum stiti voi acum – Pamantul fizic, cat si electromagnetismul, magnetismul, portalurile de pe Pamant si alte structuri asociate, care ajuta la crearea Pamantului – pot sustine aproximativ 10 miliarde de oameni, prin sistemele curente, pe care le are Pamantul. Voi sunteti acum 6,5 miliarde. Cele 10 miliarde vor exista in 2033, pe baza ratei actuale de crestere si pe baza potentialelor. Prin urmare, au ramas, dragi Shaumbra – puteti face calcule matematice – au mai ramas 25 de ani. Dar 25 de ani constituie o perioada, in care aproape toti veti vedea asta, in timpul vietii voastre.
Pentru ca Pamantul sa fie capabil sa se autosustina acum, prin responsabilitatea preluata de la Gaia, de catre oameni, constiinta trebuie sa continue sa se extinda, cu o viteza crescuta. Tehnologia trebuie sa sustina o populatie mai mare sau, in sensul in care lucrurile se autoregleaza, nu i se va permite populatiei sa treaca de un anumit punct. Asa cum va puteti imagina, se poate deschide potentialul pentru alte lucruri ca: boli, destrugeri naturale extinse si alte astfel de lucruri, care ar aduce populatia inapoi, la un nivel mult mai rezonabil. Nu vreau sa devin dramatic. Nu vreau sa trag nici un semnal de alarma. Incerc sa spun ca starea constiintei de pe Pamant, din prezent… constiinta trebuie sa creasca mai rapid.
In general, oamenii sunt pregatiti pentru aceste lucruri. Ei sunt foarte, foarte pregatiti. Cand am facut masuratoarea, am masurat si potentialele. Nu sunt intr-o aliniere directa, cu realitatea prezenta, insa am masurat potentialele si exista mult mai multe abilitati potentiale, ce incojoara Pamantul acum… insa exista o problema. Ele inconjoara nu numai Pamantul fizic ci si constiinta lui. Acestea nu au fost aduse in realitate. Sunt tinute in sah.
In general, acum oamenii cauta raspunsuri noi. Ei cauta ceva nou, in ei insisi, insa nu stiu unde sa mearga pentru acele raspunsuri. Oamenii sunt blocati, frustrati si mai mult decat orice, se indoiesc de ei insisi. Astfel, stau in spate, iar cand stau in spate ei impiedica aparitia noilor potentiale in lucruri ca: tehnologia, ca medicina si vindecarea, ca alimentatia de pe Pamant. Indoiala impiedica aceste lucruri sa devina realitate. In fapt, impiedica expansiunea constiintei, ca in prezent si ar putea aduce unele provocari in anii ce vin, pe acest Pamant. Reamintiti-va, in prezent Pamantul – pe baza tehnologiei actuale, a combustibilului folosit, pe baza constiintei insasi, pe baza tuturor acestor factori – poate sustine aproximativ 10 miliarde!
Chiar acum, este momentul unei deschideri a acestor potentiale, care deja exista, care ratacesc. Este ca si cum ati primi o cantitate imensa de bunuri, insa le tineti blocate intr-o magazie, tintuite in lazi si ignorand faptul ca ele se afla acolo. Exista potentiale imense pentru energia noua, in prezent si nu este vorba despre o conspiratie de pe Pamant, care sa le tina departe de mainile umane. Nu este vorba despre companiile petroliere. Companiilor petroliere le-ar placea sa obtina energia noua, deoarece ar invata imediat, cum sa profite de ea. Nu se tem de ea. I-ar spune bun venit, insa ele sunt blocate datorita constiintei, care intr-un fel, este blocata.
Toate aceste bunuri, ati putea spune, stau in depozite. Ele s-au distribuit in potentialul realitatii generale a Pamantului, insa nu sunt utilizate. La nivel profund, oamenii vor sa inteleaga ce ati inteles voi. Ei vor sa invete lucrurile pe care le-ati invatat voi. Vor sa stie ca exista ceva mai maret, decat existenta acestei vieti de pe Pamant, dupa care raiul sau iadul. Ei vor sa inteleaga lucrurile simple, pe care le-ati invatat pentru voi – lucruri ca alegerile, ca respiratia profunda, ca iubirea de sine – concepte foarte, foarte simple. Dar, cine se afla acolo, ca sa le vorbeasca despre acestea? Cine se afla acolo, gata sa se deschida? Ei bine, ar trebui sa fie Shaumbra.
Cand am masurat constiinta Shaumbrei, in ultima luna, aceasta constiinta a trecut peste ceea ce ati calcula, ca fiind 3,000. Shaumbra are o constiinta mult mai inalta, decat oamenii obisnuiti, deoarce ei realizeaza ca exista sinele uman… ei sunt constienti de sinele uman…, care este foarte rudimentar. Shaumbra, voi sunteti constienti de ceea ce ati numi o putere superioara, mai mare, care exista in lucruri. Voi realizati ca exista un Dumnezeu, ca exista iubire, exista o curgere si o constiinta unificata. Exista ceva dincolo de conditia umana.
Voi realizati ca exista divinul. Realizati ca exista o parte divina in voi si mai mult decat orice, realizati ca este vorba despre voi. Nu este vreun inger auriu, pe care il veti intalni dupa ce muriti. Nu este o parte din voi pe care ati ascuns-o undeva, ca sa va fie greu sa o descoperiti. Este o parte, despre care realizati ca vrea sa fie cu voi si poate fi cu voi, in prezent, in aceasta realitate. Acest lucru in sine si toate celelalte lucruri magnifice, pe care le intelegeti, plaseaza constiinta voastra deasupra valorii de 3,000.
Vrem sa ne asiguram ca nu interpretati gresit aceste numere, pentru ca, din nou, de partea noastra nu exista numere. Evaluarea se face intr-un spectr al luminii sau al constiintei. Dar, am incercat sa va aratam ca aveti o constiinta extraordinara – constiinta de a fi constienti – perceptia si constienta, mai mult decat orice, a voastra si a relatiei voastre apoi cu celelalte parti ale voastre; a relatiei acelor parti ale sinelui in relatie cu omenirea si taramurilor angelice. Constiinta este un lucru extraordinar si cu totul superior.
Voi spuneti, “Draga Tobias, este minunat! Suna bine, dar…” Sa revenim un moment! Pentru cei care vor sa inteleaga cum sa masoare constiinta, este chiar simplu. Va vom iinvita pe cativa dintre voi, care aveti o pregatire buna in constiinta si tehnologie. Este foarte simplu. Daca vreti sa masurati constiinta omenirii, folositi o combinatie de apa pura, cu alte cuvinte, apa care n-a fost distilata mecanic sau in alt mod, folositi apa de izvor, de exemplu, care iese direct din pamant sau provine de la ploaie. Folositi aproximativ un litru sau doua din aceasta apa, luati internetul – si luati – exista unele vibratii, unele energii care ies din internet – si in combinatie cu unele dintre instrumentele voastre electrice, cu putina intuitie, puteti ajunge rapid, la o cale de a masura constiinta.
Internetul este o reprezentare a constiintei umane, din prezent. Desi exista multi oameni care nu-l folosesc, se tinde sa fie o sursa colectiva. Puteti intra pe orice pagina de web de pe Internet – nu e vorba despre email, ci pe orice pagina de web – si instantaneu, accesati constiinta omenirii si toate nivelele ei. Folosind cateva instrumente electrice, o puteti masura.
Va puteti masura propria constiinta, in acelasi mod. Din nou, combinatia dintre apa pura si propria esenta, tinand un aparat potrivit – nu vreau sa intru in multe detalii - insa va puteti conecta si va puteti masura, unde se situeaza constiinta. Asa cum cunosc eu Shaumbra nu veti iesi in fuga,ca sa faceti asta, deoarece voi stiti asta, in interiorul vostru.
Indoiala
Shaumbra, aveti aceasta constiinta extraordinara, aceasta constienta extraordinara, prin urmare, ce se intampla acum? Ce se intampla este ca apare indoiala, care este un lucru dificil si provocator. Indoiala este ceea ce l-a distrus pe dragul Profesor Freud. Este lucrul care v-a blocat.
Este interersant ca acum, exista cei care sunt mult mai receptivi si discuta despre lucruri ca negativitatea. S-au scris multe carti despre gandurile negative. Ati fost instruiti, ati fost invatati sa va blocati partea negativa, sa nu spuneti lucruri negative, sa nu ganditi negativ. Acest fapt creaza mai multe probleme. Va negati o parte din voi, care este foarte, foarte reala. Lucrurile negative sunt foarte reale. Negativitatea se armonizeaza, in mod minunat, cu pozitivul si a incerca sa creati un pozitiv fals, induce un flux anormal al energiei. Acel flux anormal de energy,e va face ca energia voastra sa se retraga iar voi sa stagnati, sa fugiti in minte, incercand sa va salvati. Ea devine si mai stagnanta si apar: depresia, lipsa bucuriei, absenta pasiunii, toate felul de simptome.
In loc de a incerca sa ganditi pozitiv – sa nu aveti ganduri negative – priviti indoiala! Indoiala apare cand va puneti intrebari despre voi, lucru care este foarte diferit, de a fi negativi. Puteti fi foarte negativi si sa nu va indoiti niciodata de voi, lucru in care unii dintre voi ati devenit experti.
Indoiala consta din a privi intr-o oglinda foarte distorsionata, afumata si intunecata. Cand va permiteti sa va indoiti de cine sunteti si de ce va aflati aici, cand nu va urmati adevarul din interior, va vedeti ca pe ceva ce nu sunteti si oglinda in care priviti, devine foarte sensibila la indoiala. Atunci ea ofera o reflectare a parti din voi care se indoieste, in locul adevaratei parti.
Indoiala vine in viata voastra si imedia, se restrange fluxul natural de energie si va face sa va comprimati energetic. Indoiala in sine este un virus care patrunde in interior si incepe sa va roada. Va farama in bucati, asa cum a descoperit Aandra,h in munca ei cu Aspectologia. Indoiala creaza bariere si ziduri, in diferite locuri din voi. Singura cale de a indeparta indoiala sau…sa reformulam… cea mai buna cale de a indeparta indoiala este sa reveniti la ceea ce simtiti, cu adevarat, la ce stiti despre voi si apoi sa exprimati acele lucruri.
Shaumbra, v-ati indoit de voi si asta v-a creat un gen de restrictie interesanta sau o distorsiune interesanta, intre nivelele superioare ale constiintei in care va aflati si ceea ce manifestati sau aduceti in vietile voastre. Indoiala reprezinta acum, ceea ce noi numim bariera. Indoiala este valul. Indoiala, pur si simplu, fortifica si intareste ceea ce numiti val – valul fiind acel gen de bariera iluzorie, dintre voi si divin, dintre fizic si non-fizic. Indoiala il intensifica.
Pentru a indeparta indoiala, trebuie sa va exprimati adevarul!De aceea v-am spus ca tema pentru acasa, pentru luna asta, este sa spuneti la patru persoane cine sunteti, sa impartasiti asta si sa fiti constienti de ceea ce se intampla, atunci cand le spuneti! Treceti dincolo de aspectul straniu, daca exista vreunul! Treceti dincolo de indoiala, pe care o aveti in interior, in timp ce impartasiti cuvintele. Observati reactia! Observati ce se intampla, cand le spuneti cine sunteti!
La majoritatea dintre ei, se va aprinde ceva in interior! Vor dori sa stie mai multe. Poate ca unii vor pleca, in acel moment, insa vor reveni mai tarziu. O parte din ei se vor indoi. O alta parte se va intreba daca vreti sa le vindeti ceva sau sa ii convertiti la ceva. Dar adevarata esenta din ei, va dori sa afle mai multe. Ei vor dori sa auda ceea ce aveti de spus – nu ceea ce eu, Tobias am de spus, asta sigur le va aduce indoiala in minte – ei vor dori sa afle ceea ce vreti voi sa le spuneti. Vor sa stie ce se afla in inima voastra. Vor sa afle ce se intampla in interiorul vostru.
In timp ce exprimati prin cuvinte cine sunteti, in timp ce treceti dincolo de propria indoiala, cand va asumati cateva riscuri, veti simti o transformare in voi insiva. Datorita faptului ca treceti dincolo de indoiala, nu ii mai permiteti acestui virus ,sa continue sa va devoreze, sa va traga in jos.
Va aflati intr-un loc interesant, in care stiti ca potentialul exista acolo, orice ar reprezenta acel potential. Stiti ca visele voastre ar putea fi o parte a realitatii voastre, insa apare indoiala si incepe cu “ce-ar fi daca” si “dar”. Ea incepe sa exploreze posibilitatile care sunt pline de indoiala si intunecate. Daca veti incepe sa impartasiti cine sunteti, daca veti trece de acea bariera a indoielii, din prezent, constiinta voastra, cand va fi masurata, va evidentia un alt salt important.
Voi intelegeti conceptele. Voi ati auzit conceptele. Ele va apartin. Insa, cand veti incepe sa le traiti, trecand dincolo de indoiala?
Astea fiind spuse, Shaumbra, tema pentru acasa este foarte simpla si apropo, spuneti la patru persoane care nu sunt Shaumbra! (rasete) Da,da, da, - observam putin mentalul in joc, aici! Noi putem spune ca un mare numar ,doar din acest grup de aici, din munti, vor spune asta, astazi, la alti patru Shaumbra. Nu despre asta vorbim noi! Si va rog, cei care veti cina impreuna ca grup, scutiti-o pe chelnerita, de povara de a avea douazeci de Shaumbra! Ea deja stie, de aceea a creat spatiul sacru. Spuneti cine sunteti, altor patru oameni, incepand de maine! Treceti dincolo de indoiala!
Va multumesc pentru ca i-ati permis Dr. Freud sa fie aici, deoarece el s-a indoit de sine. El a tinut pe loc, ceea ce stia. Era atat de prins in structurile in care traia si in institutiile in care activa, incat a stat in spate si asta i-a cauzat agonie si suferinta imensa. Dar, poate, doar poate, fiind astazi cu Shaumbra, ii va permite eliberarea!
Si asa este!

 

sursa: materialelecerculuicrimson.blogspot.com